- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
válasz
vicces #31356 üzenetére
Vegyél egy Android One-os készüléket nem fogsz csalódni benne.
-
Zigi
senior tag
-
Obyboy
addikt
válasz
vicces #30164 üzenetére
Nekem is előfordul néha, hogy használat után kikapcsolom a gps-t de az aksi statnál továbbra is aktívnak jelzi. Ilyenkor a restart mindig segít.
A menü világítás újra aktiválására razorka hozzászólása segít. -
mekker
őstag
válasz
vicces #30164 üzenetére
Az előző verzióban volt egy bug, hogy csak az egyik világított, vagy egyik sem, vagy mindegyik.
Az újban javítva lett, a fényszenzort ha letakarod egy kis időre elvileg világítania kellene.Csak régen volt fent nekem, de itt van, ebben be lehet kapcsolni állandóra is:
Illumination Bar Notification (bár lehet be lehet valahol állítani Varbonban is)@pn199
Sajnos nem lehet kinyitni akkor. -
bossm
csendes tag
válasz
vicces #30015 üzenetére
Egy csaknem 4 eves telorol van szó melynek hardwere simán viszi a legfrissebb androidot. Ez azért becsulendo egy olyan világban ahol a dizájn cuccok élettartama maximum 1 ev. Az hogy Neked nem jön be még nem jelenti azt hogy sz@r. Éppoly hülyeség az androidot lefikazni. Mutass egy oprendszert telora ami ennyire rugalmas es hosszueletu. Nem, a baj nem ateloval vagy az androiddal van, hanem azzal, higy a fejlesztőknek nincs idejük egy epkezlabb romot osszehozni, mert máris jön a következő példány. A meg gyorsabb, meg több hardwerujjitast tartalmazó csoda, amihez azonnal el kell készíteni egy legalább bebootolo romot. Na ezert megfizethetelen Percy munkája, mivel O valoban használható telót varazsol a vasbol. Mindenkinek azt javaslom hogy nyissa fel a Blt es térjen az a CMre, mert a gyári romot el kell felejteni. Egy selejt amit lehet fenyesiteni, de attól még hasznalhatalan.
-
-
razorka777
veterán
válasz
vicces #29132 üzenetére
Nem ICS-t rak fel, hanem JB-t.Csak ICS-nek látja a jelenlegi firmware-t.
Ezt rakná fel neked is az EMMA(#29130) darvinya: Kávét főzni.
-
válasz
vicces #29063 üzenetére
Semmi gond, nem veszem magamra, bár monokromon nehezen tudtam volna fényképezni' és talán a napi 1 db. Email check (több nem kell) sem menne... no meg a P még mindig az egyik legszebb külsővel megáldott telefonok egyike... és ha hiszed ha nem... ez is lehet egy fő szempont a vásárlásban... Főleg, hogy a mobil az egyik legtöbbet látott, tapogatott és használt tárgyunk. Ez szempont meg azért is jó, mert ebben nehezebb csalódni. Ha WP lenne rajta annak persze jobban örülnék, de hát ez van... Nem vagyunk egyformák. Hátha lesz egyszer egy lumia930 mini... (egyébként nem lesz)
Más:
Smart-nak nevezett telefon az van, csak Smart nevezett vásárló nincs. A Marketingesek mindent lenyomnak az emberek torkán. Ők meg azt nem veszik észre, hogy Smart-nak nevezett használattal a legtöbb telefon 1 nap körül bírja és csak 1-2 telefon van ami másnap estig kibírja így.... és ez igaz az Iphone 5S-re is. Csalódni fogsz benne, most megmondom. Anélkül, hogy belemennék a részletekbe, hogy honnan tudom és látom hétről hétre, nagyon sok 5S köt ki kukában és szervízben és merül rémülten gyorsan, mint egy fejsze. Ami nálunk ritka és drága, arról keveset tudva hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy az a tuti. hajrá...
-
válasz
vicces #29060 üzenetére
Én is Stock JB-t használok és a P-met telefonálásra... sőt szinte csak telefonálásra használom... és NO HÍVÁSBUG! Ezt már leírtam többször, meg azt, hogy mi van telepítve és hogyan használom...
De attól, hogy én ezt hangoztatom és így van, attól sajnos még a többieknek nem lesz jobb, ők meg úgysem akarják csak telefonálásra használni a telót... minimális telepített app. Wifi és mobilnet Off, csak 2G, semmi szinkronizálás, rengeteg app tiltva a maradék pedig Greenify-val (fizetős) hibernálva stb... stb...
így hát ez sakk matt.Sajnálom
Üzemidő min. 2 nap, de inkább 3 fele megy az átlag. Mivel cégtelefon sosincs kikapcsolva és repülőben.... Néha Opera Mini-vel egy kis netezés 2G alatt, fényképezés heti 1-2 képpel és kb. ennyi.
-
freemanone
addikt
válasz
vicces #28946 üzenetére
"szerintem az appok is hasonloan működhetnek." ->> egészen pontosan úgyanúgy. Linux hostfile-ba (/etc/hosts) írnak be url-eket és általában localhost-ra irányítják át őket.
Viszont kizárt, hogy ez probléma legyen, mert azt már jópáran észlelték volna. Teszemazt, nincs internetkapcsolat és nem működik az app, mert reklámra vár... nem hemzseg ilyenektől egyik droidos topik sem.
Sajnos a P az ilyen... szép, meg jó, de be tud lassulni keményen. Többek között ezért is válltam meg tőle.
Hogy XP-nél miért tapasztaltál ilyet az is fura számomra, hiszen a PC-s adblock plus is ezen az elven működik alapvetően, persze annak vannak más eszközei is, de alapvetően, egy url listával dolgozik az is.
Mondjuk nem véletlenül, mert ez a legkevésbé terhelő a vasra nézve. -
-
nintendojet
tag
válasz
vicces #28478 üzenetére
LLama-t ajánlom. Mióta megvan a teló rajta van, és nem tudnám elképzelni nélküle a telót.
Automatikusan megcsinál iszonyú sok mindent. Pl.: otthonról elmegyek wifi le, hangerő fel, mobiladat be; suliba érkezés: fordítva + csak rezgés; olyan helyre megyek, ahol nem lehet hang: némít teljesen. -
razorka777
veterán
válasz
vicces #28454 üzenetére
Teljesen egyetértek és megértelek, viszont fogyasztói társadalomban élünk, ami sajnos az okos telefonoknál is nem kis mértékben tapasztalható.
Ha ezt annak idején tudom, hogy egy fos chip került a telefonban, azonnal elkerülöm, akármilyen jól is néz ki.
Jó pár évig nyomtam a K850-nel, ami sokáig jó telefonnak számított.
Ma már évente vegyél telefont, ha friss rendszert akarsz.(vagy egy csúcs kategóriásat)A CM 11-es problémádat nem értem, nálam gond nélkül üzemel, de csak hetente kell egyszer újraindítanom.
Nem lehet, hogy "telesz@rtad" alkalmazásokkal? -
rjakab
csendes tag
válasz
vicces #28367 üzenetére
Beállítások -> Fejlesztői lehetőségek -> Futtatási környezet kiválasztása -> ART
Még valóban nincs végleges állapotban hivatalosan sem, és itt is jelzi a rendszer, hogy összeomlásokat, instabilitást okozhat, de nálam pont, hogy stabilitást okozott. Egy jó 6-8 percet dolgozni fog, amikor átállítod, de utána megy simán. Persze, ha amúgy is stabil a rendszer dalvik alatt, akkor nincs értelme, de én kísérletezni akartam, és bevált.
Azt persze nem tudom, hogy mindenféle nyakatekert app is működik-e alatta, meg a csilli-villi atomjátékok, de nálam minden megy rajta szépen, ami nekem kell.
-
razorka777
veterán
válasz
vicces #28331 üzenetére
Nekem már most olyan állapotban van, hogy el lennék vele így is.
Egyedül ez az audio bug zavar, de együtt tudok vele élni.
Az A2DP nem érint, csakúgy mint a tethering se.
Nagyon sokat köszönhetünk ezeknek a fiúknak, hogy nem hagyták a süllyesztőben a telefont.
Máskülönben már rég eladtam volna. -
calamites
őstag
-
rjakab
csendes tag
-
razorka777
veterán
válasz
vicces #28278 üzenetére
A CM 11-gyet próbálod?
Én most Unofficial Carbon Builds tesztelem, mert a sima CM 11-gyel voltak gondjaim.
Rengeteg beállítási lehetőség, eddig tetszik. -
nintendojet
tag
válasz
vicces #28203 üzenetére
Azért eléggé félelmetes -.-
És mivel tud annyival többet az új android, ami ezt indokolná? Vagy a programok?
Múltkor CM10.2 után visszatettem az ICS-t, jóval gyorsabb volt rajta pár dolog, pl. billentyűzet. Van rajta pár jó dolog, de inkább csak az, hogy CM és nem sony fw. Csak telefonálni nem lehetett sony ICS-n nálam.Nem tudom nálam miért tré, mikor másoknál jó.
Ahhoz képest, hogy másfél éves a telefonom, elég gáz, hogy így áll a helyzet. Még a CM9-cel lesz egy köröm, csak még nem fért bele.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest