- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz CJ4567 #30896 üzenetére
Én sem vagyok kémikus, annyira emlékszem, hogy a szerves anyagoknak a szént tartalmazó vegyületeket neveztük. Az előző definíció sem volt pontos, igazából a polikarbonát _egyfajta szerves műanyag. Léteznek más szerves műanyagok is, pl. PVC, polipropilén, polietilén, stb, a polikarbonát pedig ezek közül egy fajta. A műanyag gyűjtőnév, a polikarbonát specifikusabb megnevezés. A műanyagok között meg a tucatnyi szerves anyag mellett vannak szervetlen vegyületek, pl. a szilikongyanták.
-
s4tch
veterán
A nagyobb méretet pár nap alatt megszokod, ez ne tántorítson el. A tömeg más kérdés, de a szélességet pillanatok alatt meg lehet szokni. Én Xiaomi Mi3-ra váltottam, az egy rohadt nagy tepsi a P-hez képest, és a használat során már egyáltalán nem zavar a mérete, sőt. Inkább az a probléma, hogy kocsiban nem tudom hová tenni
Egyébként a 930 jóval gyorsabb telefon, mint a One Mini 2. Ha nem zavarna a plasztik hátlap, inkább azt venném.
-
s4tch
veterán
Az Alphának és a 930-nak "csak" a kerete fém, a hátlap mindkettőn műanyag.
Ami tényleg fém, és nem tepsi:
- HTC One Mini 2 (ennek a bele középkategóriás)
- IUNI U2 (erről meg szinte semmit nem tudni azon kívül, hogy bivaly erős, és fém a ház) -
s4tch
veterán
válasz mark0513 #30830 üzenetére
A custom ROM-ok szerintem is felejtősek.
Pár hozzászólással korábban leírtam a véleményem: utolsó gyári ICS, mellé pucoló script a gyári szemetek eltávolítására, oszt' ennyi. Funkciót nem veszítesz, az ICS stabil és elfogadható a sebessége. Aztán néhány havonta ezt is újra lehet telepíteni, ha úgy érzed, hogy kezd szemetes lenni.
-
s4tch
veterán
válasz mark0513 #30805 üzenetére
Ami nekem anno legjobban bevált: legutolsó ICS ROM + ROMBooster takarító script. Ha hiányolnád a frissebb felületet, a rendszer kinézetét JB lock screennel, másik systemuival lehet közelíteni a JB felé. ICS alatt nincs hívásbug, és bár hangyányit lassabb a felület, mint a JB, tökéletesen kielégítő a rendszer sebessége. A takarító script pedig ésszel használva kigyomlál minden fölösleges rendszeralkalmazást, és így a rendszer friss telepítés után mindössze ~250MB körüli RAM-ot foglal.
-
s4tch
veterán
válasz nandow #30723 üzenetére
Beállítások - alkalmazások; kikeresed a fb appot, eltávolítod a frissítéseket, utána a "frissítések eltávolítása" gomb helyett elvileg "letiltás"-ra változik.
(#30722) vicces: ha a jb-t a gyári kernellel használod, sajnos előbb-utóbb jó eséllyel utolér a hívásbug. Ha nyitott a bootloadered, miért nem teszed fel a nemesis kernelt?
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #30537 üzenetére
Néha újra kell telepíteni, aztán nem lesz halálos. Más kérdés, hogy mennyire fog elavultnak tűnni. A mai napig beüzemelem néha a Motorola MPX200-at, mókás tapasztalat.
-
s4tch
veterán
válasz zsoltzsolt #30330 üzenetére
Nézd meg az "ébresztés" és a "képernyőn" sorokat, a kettőnek nagyjából átfedésben kellene lenni (tehát a telefonnak aludni kellene, amikor nincs képernyőn). A tiéd meg majdnem végig ébren van. Ez szerintem nem akksi probléma.
Programot ilyesmire még nem használtam, de ezeknél egész jók a visszajelzések:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BoshBashStudios.batterydoctorrepair
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ijinshan.kbatterydoctor_en -
s4tch
veterán
válasz zsoltzsolt #30324 üzenetére
Ez tényleg fisifosi... Mi az a sok program, ami fut a háttérben? Az állapotsor tele van ikonokkal. Wakelock detector mit mond, mi tartja ébren a telefont?
-
s4tch
veterán
válasz zsoltzsolt #30321 üzenetére
5 óra minél? 5 óra képernyőhasználatnál vagy 5 óra készenlétnél?
-
s4tch
veterán
válasz bluemirage #30226 üzenetére
Kártya nélkül, fiókban tartva merül, mint a fene, szerintem 2 napot sem bír ki. Kártyával, mozgás nélkül biztos meglehet az 5-6 nap, nem kétlem.
-
s4tch
veterán
válasz calamites #30221 üzenetére
Vélhetően nincs eleget a kezedben a telefon
A két szélsőség:
- nyomkodod 4 órán keresztül: magasan a kijelző lesz a legnagyobb fogyasztó
- leteszed magad mellé, nem nyúlsz hozzá 4 napig: a kijelző semmit sem fogyaszt, mégis lemerül a telefonA valós használat meg valahol a kettő között van általában.
Mondjuk az is előfordulhat, hogy valami intenzíven pörgeti a rendszert, ezért az a legnagyobb fogyasztó. Wakelock detectorral nézd meg, deep sleepben marad-e egyáltalán a telefon, vagy folyton felébreszti egy (több?) program.
(#30219) Ice_Man22: nem látok furát - igaz, bő egy hónapja nem volt a kezemben a P. Azt nézd meg esetleg, nincs-e a launcherben a gyáritól eltérő rácsméret beállítva.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
-
s4tch
veterán
8 óra kijelzőhasználatot a 3000+ mAh-s akksival szerelt dögök tudnak, ott nem ritka az ennél hosszabb böngészési vagy videó teljesítmény. A mostani telefonom is elmegy 6-7 órát, persze ha ezt egy napra sűríti össze az ember. A P-nél 3-4 órára lehet számítani, a kijelző takarékos módjában, 3G nélkül.
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #30040 üzenetére
Nekem a MI3-on gmail, keep és play van fent, bőven sok. Már azon is gondolkodtam, hogy mind repül, az alkalmazások telepítését meg megoldom letöltött apk-kkal, csak a lustaság győzött. Valamelyik kipucolt P-s ROM-ban csak play volt, el lehetett vele lenni.
-
s4tch
veterán
válasz nintendojet #30027 üzenetére
Viszont ha flashtoolal újra tudtad húzni, akkor lehet, hogy semmi baja. Azt hittem, azzal kezdted, hogy megpróbálod újratelepíteni...
-
s4tch
veterán
válasz nintendojet #30025 üzenetére
Erős a gyanú, hogy műszaki hibás a konkrét készülék, ez pedig - ahogy Murphy óta tudjuk - bármikor, bármivel előfordulhat. El kell vinni szervizbe, ez a probléma nem a fórumon fog megoldódni.
-
s4tch
veterán
válasz zsoltzsolt #29779 üzenetére
Egy jóbarátomnak kb. 2 hónapja ajánlottam a BB Z10-et. Első okostelefon, általános használat: gyerekek fotózása, e-mail, telefonálás, sportfogadáshoz eredmények követése, ilyenek. Tökéletesen bevált neki, imádja, egyedül a rövid üzemidőt kellett szoknia a régi 6-os sorozatú Nokiához képest (az elvolt 4-5 napig egy töltéssel), de ez okostelefonos átok. Droidos appokat, legalábbis jelentős részüket is lehet telepíteni egy új BB-re, és a bluemirage által is említett kiszámíthatatlanságok sem érintik. Szerintem hajrá.
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #29769 üzenetére
Jaja, gyárilag. Barátnőmnek pár hónapja Hongmi van, annyira tetszett a rendszer, hogy csak olyan telefont néztem, amire van miui. Már a Hongmi is gyors, stabil, annak is szép a kijelzője és bírja az akksija, erről nem is beszélve. Meggyőztek a kínaiak; egy Snapdragon 800-as, 2GB RAM-mal szerelt, full HD kijelzős A-brand telefon legalább 1,5-2x ennyibe kerül, nincs miről beszélni.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #29766 üzenetére
Igen, MI3. Nem volt könnyű döntés, a fém házról nehéz lemondani. A HTC One M8 lenne az én telefonom, de annyit mobilért nem adok.
-
s4tch
veterán
Barátnőmnek volt iPhone, imádta, és akármikor kézbe vettem, értettem, miért. Az tényleg gyors, akadásmentes, és azok az alapfunkciók, amiket tudott, tökéletesen működtek. Teljesen érthető számomra az iPhone sikere - más kérdés, hogy nekem nem kéne legalább egy tucatnyi ok miatt.
Ma megvettem a P utódját, úgyhogy bye-bye, Sony... Ambivalens érzésekkel tettem le a telefont: a mai napig élmény kézbe venni, csipázom az időtálló, ma is újszerű fém házat, a napon tökéletesen olvasható kijelzőjét, klassz a mérete, bőven elég a tudása - az akksiidő és a hívásbug JB alatt viszont nem a haverom.
-
s4tch
veterán
válasz darvinya #29423 üzenetére
Nálunk a Xiaomi Hongmi barátnőnek nagyon bevált. Stabil 2 nap akksiidő, csodaszép kijelző, és a méretét is pikk-pakk meg lehet szokni. iPhone 4-et váltott, szóval volt ugrás méretben, de másfél nap után már csak az örömködés maradt a nagy kijelző miatt. Ha bele kéne kötni, azt mondanám, hogy nem ártana háttérvilágítás a navigációs gombok mögé, ill. a méret a kijelzőhöz képest kicsit nagy, ezen kívül tényleg kiváló.
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #29286 üzenetére
Rettenetesen negatív, nyomulós figura. Más szerényen, önzetlenül teszi a dolgát, ez meg parádézik, futtatja magát, és nem bírja a kritikát. Kár érte.
-
s4tch
veterán
válasz Wilika #29088 üzenetére
ICS nem visszalépés. Jobb az akkuidő, nincs hívásbug, nem akadozik a tárcsázó, tényleg ér valamit az energiatakarékos mód, stb. Minimálisan lassabb a menürendszer (Nova launcher alatt gyakorlatilag nincs észlelhető különbség), és butuskább a gyári böngésző, de amúgy az ICS P-n mindent összevetve jobb rendszer, mint a JB.
Kb. másfél hónapig használtam újra az ICS-t, aztán láttam, hogy valaki írta, az új Enigma alatt megoldották a hívásbugot, így gondoltam, felteszek egy JB-t. Szinte teljesen kipucolt rendszer nulla közösségi szolgáltatással, 2 e-mail fiók szinkronizálással úgy merül, mint a kisangyal. Reggel leveszem töltőről, estére 40% környékén járok (ICS első nap után általában 70% fölött marad), baromi lassú a tárcsázó. Hiába pofásabb valamivel a felület, ha egyszerűen a használat során elvérzik a telefon. Hétvégén teszem vissza az ICS-t.
-
s4tch
veterán
Lehet, hogy mázlim van, de csak a gyári JB-vel volt gondom a gps-szel, azt is megoldotta a GPS Status. Tegnap is használtam a navit: bekapcsolom a műholdas helymeghatározást (a google-féle helymeghatározás állandóan megy), elindítom a Navigont, beírom a címet, és hopp, már van is gps fix.
-
s4tch
veterán
Köszi mindkettőtöknek. Szóval nem kell bontani hozzá a házat, ez a lényeg. Az enyém is kezd hangyányit kopni a jack csatlakozó mellett, kicserélném. Alsó kupakból már a másodikat fogyasztom, a sarkokról nagyon hamar lejön a dukkó...
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #28837 üzenetére
A felső kupakot mennyire bonyolult cserélni?
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #28649 üzenetére
Ez mondjuk nem is ördögtől való gondolat. Pótapám (63 éves, teljesen aktív életet él, visz 3 céget, pörög ezerrel) megvette az első okostelefonját (Ace 3 LTE), csípi, de azt mondta, azt a qrva google playt ugyan tüntessem már el a telefonról. Utálja. Neki gmail kell (bármelyik email app tudja), exchange, navi, böngésző, időjárás, naptár, fényképező, galéria, és kb. ennyi. Ez simán megoldható gugli alkalmazások nélkül.
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #28634 üzenetére
A Mini Pro öcsémnek is nagyon bevált, viszont a ház szó szerint széthullott 2 év alatt: az USB csatlakozó dugóját körömmel már nem lehetett kiszedni, a soft touch lehámlott a házról, a kijelző feletti keret leejtés nélkül, zsebben hordástól eltört, ilyenek. A billentyűzetet nyitó mechanika viszont jól bírta.
-
s4tch
veterán
válasz TomWexX #28630 üzenetére
Nem vicc. A Mi3 egyelőre kicsit drága (még így is a legolcsóbb csúcsmodell), de a Mi2s ára lement középkategóriás szintre, van rá CM, baromi gyors, tulajdonképp csak egy normális hátlap kéne rá az üdvösséghez.
Ja, pár hete vettem egy Hongmit a barátnőmnek. Nagy a szerelem. Az is marhajó telefon.
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #28609 üzenetére
Ezt ki állítja? Changelogban nincs utalás ilyesmire.
-
s4tch
veterán
-
s4tch
veterán
válasz freemanone #28588 üzenetére
Jaja, ahogy vicces kolléga írja: navigálni lehetett vele menüben, böngészőben, telefonkönyvben, ilyesmi. Az M600i fizikailag marha jó telefon volt, kézre állt, a billentyűzetét is pár nap alatt meg lehetett szokni, és úgy összerakták, hogy az sok mai telefonnak is becsületére válna. Egy baja volt: mai szemmel tetűlassú, és akkoriban sem számított gyorsnak.
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #28581 üzenetére
"Nekem tuti, hogy a P volt az utolsó sonym. "
Egy ideig nekem is. Pedig amióta okostelefon-világ van, azóta egyedül ők kaptak 2x is bizalmat: volt egy M600i, amit imádtam minden hibája ellenére, meg a P. De a szoftveres hülyeségeket nem fogom senkinek lenyelni. Mondjuk ha a Z1C-t megcsinálják fémből, nyitott bootloaderrel, és beáll mögé egy rendes csapat az xda-n, akkor talán...
Viszont vettem a barátnőmnek egy Hongmit, és az egy vadállat jó telefon. Kb. egy hónapja van meg, nulla bug, nulla fagyás, nulla akadás, 2 napos akksiidő, ahogy kell. Pedig ez egy eléggé módosított droid, nem csak a felületbe nyúltak bele, mint Sonyék - csak épp rendesen optimalizálták, és nincs telefosva mindenféle fölösleges szoftverrel. Tanulhatna a Sony a kínaiaktól. A P-t azóta kezdtem el újra csípni, hogy visszatettem az ICS-t - röhej.
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #28554 üzenetére
Interactive miért nincs ICS alatt a CPU Controlban? Ez csak JB-től elérhető?
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #28431 üzenetére
A kijelzőre tolt szoft gombok nekem sem tetszettek. Sőt, azt kell mondanom, maga a telefon nem tetszett. Méretéhez képest vastag, nem túl impresszív az anyagminősége (kb. 2-3 napos demódarab máris karcos, nemá'), a kijelző jóval halványabb a P-nél, és a kijelző ekkora házban lehetett volna nagyobb is. Mondjuk legalább éles a kijelző, a színek is rendben vannak, a sebesség pedig tényleg brutál. Az árát sem lőtték nagyon mellé. Nem rossz telefon, csak épp nem nekem.
-
s4tch
veterán
Ha nem tudod bekapcsolni a kollégák által említett módon, akkor sem reménytelen a dolog: kapcsold ki 3 rezgésig, tölts le egy Sony Update Service nevű, hivatalos szoftvert, telepítsd, indítsd el, válaszd ki a P-t a listából, majd amikor a szoftver keresi a telefont, csatlakoztasd úgy a kütyüt, hogy a hangerő felfelé gombot lenyomva tartod az USB kábel csatlakoztatása közben. Ha elengeded a gombot, a szoftver frissíti a telefont, és közben legyalul róla minden személyes adatot. A fotók meg fognak maradni, a többi elveszik - de még mindig jobb, mint nézni a téglát...
SZERK: lehet, hogy egyszerűen rommá merült. Hagyd töltőn pár óráig.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz horvath85g #28227 üzenetére
Az index címlapon tegnap írtak róla, hogy gondok vannak a t-mobile hálózatával. Nekem néha késve jönnek az e-mailek, de általában van élő netkapcsolatom. Beszélj a szolgáltatóval, szerintem náluk lesz a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz duronx #28178 üzenetére
Majd előjön... Mindegyik gyári alapú JB-t kipróbáltam, az Enigma az egyik legjobb, de előbb-utóbb azon is jelentkezik a hívásbug, ahogy mindegyik zárt BL-es telefonra feltehető JB ROM-on. Ez van.
Én is azt javaslom, hogy vissza kell tenni az ICS-t. Minimálisan lassabb a JB-nél, de gyakorlatilag bugmentes, és az akksi is jobban bírja ICS alatt.
-
s4tch
veterán
A kijelzőn még rajta van a vasalt gyári fólia. Rémlik, hogy ezt páran már leszedték; mennyire bírja alatta az üveg a gyűrődést? Nekem most keletkezett egy nagyon ronda, nagyon hosszú karc a fólián.
-
s4tch
veterán
válasz szabonagyur #28113 üzenetére
Akkor vegyél gyárilag független telefont, arra elég egyszerűen fel lehet tenni hívásbugtól mentes JB ROM-ot.
-
s4tch
veterán
válasz szabonagyur #28111 üzenetére
Valamit elszúrhatott a kolléga, az utolsó ICS eléggé stabil, gyors és bugmentes. A JB valamivel gyorsabb, de a hívásbug miatt nem ajánlott. ICS alatt az akksiidő is jó. El is felejtettem a JB-s hónapok alatt, milyen klassz telefon ez. Vedd meg nyugodtan.
-
s4tch
veterán
Tavaly októberben az olasz-francia túrán a P volt a navigációs eszközünk. Mobilnet és wifi nélkül kiválóan működött, mire beírtam a címet, mindig talált jelet. Ez a program rengeteget segít.
-
s4tch
veterán
válasz Merder #28033 üzenetére
Megerősítem, vissza kell tenni az ICS-t. Másfél hete használom, előnyök-hátrányok:
+ NINCS HÍVÁSBUG! Egyáltalán nincs. Kurvagyors a tárcsázó, azonnal bontja a vonalat, bejövő hívásnál azonnal kicsörög, semmi késés.
+ Jobb az akksiidő. 2 nap lazán megvan, néha a 3 is. JB alatt ugyanez csak egy végtelenül kipucolt minimál-ROM alatt jött össze.
+ Fel lehet pakolni a JB-s lock screent, illetve quick panel is működik, tehát ránézésre nincs sok különbség.- Lassabb a böngésző, a görgetés a menüben. (Valamennyire hiányzik azért a project butter...)
- Bénábbak a rendszer fontok.Alapvetően jó lenne a JB, de a hívásbuggal én nem tudtam együtt élni. Maradok ICS-n.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
Tud valaki használható módszert arra, hogy a JB gyári böngészőjét át lehessen pakolni ICS alá?
Jobb híján marad az ICS Browser+, ez használható, de jobban zabálja az akksit, mint ahogy várná az ember.
-
s4tch
veterán
Íme Victor, a takarító:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=234956827006-ban linkeltem korábban. Figyelmesen olvassátok át az xda-s leírást, több fokozatban is tudja gyomlálni a fölösleget. Nálam a legdurvább verzió sem okozott instabilitást vagy bármiféle problémát. Egy baj van vele: JB-s ROM-mal bármit csinálsz, a hívásbug megmarad. Persze ez nem a szkript hibája.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
Hívásbug mindegyik zárt telefonra felrakható JB ROM-ban lesz, egyébként az Enigma és a Dark ROM a használhatóbbak között vannak. Illetve nem elvetendő feltenni egy gyári ROM-ot, és kipucolni belőle a bloatware-t. Van az xda-n egy okos szkript (korábban betettem ide a topikba), ami leszedi a fölösleges appokat, így indítás után kb. 250MB memóriát foglal a rendszer. Elég gyors.
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #27960 üzenetére
Azt nem tudod véletlenül, hogy a szolgáltatói One zárt bootloaderrel jön-e?
-
s4tch
veterán
válasz winotto #27925 üzenetére
Nincs. Kurvagyors a tárcsázó, cserébe valamivel lassabb a böngésző és a menüben való tekergés. Jobb az akksiidő, cserébe csúnyábbak a betűtípusok, mint JB alatt. Nekem most megfelel a 4.0, pár nap használat és némi testre szabás (lock screen, systemui elsősorban) után azt mondom, a hívásbug nélküli élet simán kompenzálja a hátrányokat. Még a JB-féle böngészőt és billentyűzetet meg fogom próbálni ráhegeszteni, és kb. ennyi.
Ja, azt hadd tegyem hozzá, hogy egyáltalán nem játszom rendszerigényes játékokkal. Lehet, hogy azokra jobb a JB. A szintetikus tesztekben gyorsabb a telefon JB alatt.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #27922 üzenetére
Persze, van különbség a menüben való lépkedésben (bár Novánál minimális), de ahogy elindítasz egy programot, a különbség eltűnik.
Nekem kifejezetten tetszik, hogy a Sony alig változtat az alap android felületen. A Samsung-, LG-féle csicsa sosem jött be. Az is pozitív, hogy a Sony-féle bloatware-ek egy részét el lehet távolítani root és egyéb ügyeskedés nélkül.
Ha valamit elszúrt a Sony, az a szolgáltatói telefonok zárt bootloadere. T-s a telefonom, arra jó volt ez a másfél év, hogy biztos legyek benne, soha többet nem veszek ennyire korlátozott androidot.
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #27920 üzenetére
Köszi a tippet.
Egy dolog zavar a 4.0-ban: lassabb a gyári böngésző a JB-hez képest. Kicsit sutább az UI, de Nova alatt abból alig látszik valami. Amíg forrásból nem készít valaki rendes JB-t zárt telefonra (ha egyáltalán lesz ilyen), maradok ICS-n.
-
s4tch
veterán
válasz rjakab #27918 üzenetére
Pár napja jött valaki hasonló kérdéssel, kapott is választ. A telefont ilyenkor úgy tudod kikapcsolni, hogy a bekapcs+hangerőfel gombokat 5 másodperc után sem engeded el, hanem - ahogy razorka is írta - addig lenyomva tartod, amíg a telefon hármat nem rezzen. Kb. 10 másodpercig kell várni. Ezek után nyugodtan lehet flashtoolhoz csatlakoztatni flash módban, vagy akár fastbootban is, ha tudja ezt a telefon.
Bele kellene ezt tenni a témaleírásba.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz S. Szabi #27912 üzenetére
...illetve le lehet cserélni a systemui-t. Én ezt fogom tenni. Itt egy összesítő topik az elérhető módosításokhoz, a 2. poszt vonatkozik ICS-re.
Lock screent első körben nem találtam; legfeljebb marad a régi.SZERK: [link][ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
Meguntam a hívásbugot, visszatettem a 75-ös ICS-t. Két dolog hiányzik: a JB-s lock screen és a lehúzható kapcsolók; mindkettő megoldható probléma.
-
s4tch
veterán
válasz bethowen2 #27813 üzenetére
...dehát nem bekapcsolt állapotban kell csatlakoztatni a géphez a telefont, ha flashtoollal akarsz frissíteni... Idézek a témaleírásból:
"5. Amíg a program előkészíti a fájlokat, addig kapcsold ki a telefont és várj legalább öt másodpercet. Ha a program végzett, akkor fel fog dobni egy csatlakoztatásra felszólító ablakot, tehát most kell rádugnod a telefont a kábelre úgy, hogy a Hangerő le gombot nyomva tartod. Ha jól csináltad elindul a flashelés és elengedheted a hangerő le gombot."
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás