- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
n000rbi
senior tag
válasz
bluemirage #26310 üzenetére
Köszönöm (neked is razorka777), akkor valószínűleg marad a mostani rom, legfeljebb felteszek valami másik launchert, hogy legyen valami változás is
-
n000rbi
senior tag
Sziasztok,
jelenleg gyári 6.1.B.0.544-es build van a telefonon (T-s készülék). Érdemes feltennem a jó régóta automatikusan felajánlott 6.2.A.1.100-at?
Van valami ismert bug, esetleg rosszabb üzemidő, ami miatt inkább hagyjam a mostanit rajta? (rootolni, bűvészkedni nincs kedvem vele, így a custom cuccok kilőve)
Köszi!
-
n000rbi
senior tag
Az mitől lehet, hogy mobilnetről kommentelés közben hirtelen nem reagál az érintőképernyő? (csak reboot segít) Opera mobile legfrissebb van fent és .544-es ICS.
-
n000rbi
senior tag
válasz
Nordschleife #11782 üzenetére
Nekem is GB volt rajta és minden gond nélkül felszaladt az ICS. Én azóta is az 544-es buildet használom, mert nagyon bevált. A következő fw amit felteszek a JB lesz.
-
n000rbi
senior tag
Nem tudom volt-e már:
-
n000rbi
senior tag
Ma sikeresen megérkezett a CaseMate Smooth tokom
Profi cucc, a gomboknak kivezetéssel, kellemes tapintással.
-
n000rbi
senior tag
A szívbajt hozzátok rám
Akkor ez egy eléggé értelmetlen mellékhatása a "bővített készenlét"-nek, ami nem csak nálam jelentkezik
@s4tch: köszi a megerősítést!
-
n000rbi
senior tag
válasz
Jaffa75 #7340 üzenetére
Pontosítok: ICS alatt, bekapcsolt bővített készenlétnél, gyári launcherrel/lockerrel csak aktív képernyőnél villog a led. Tehát lényegében olyan, mintha nem is lenne, mert ha az ember már hozzányúl a telefonhoz, akkor egyébként is látja, hogy jött valami. Kipróbáltam megint, beléptem a netbankomba, jött egy sms, lezárt inaktív képernyőnél semmi villogás.
-
n000rbi
senior tag
Én meg erre +1-elek
Nekem is az .544 van fent kb. 2 hete. Most járok 1 nap 10 óránál és 40%-on áll az akksi. (bővített készenlét, élő háttérkép, reggel és délután mobilnet a vonaton és/vagy játék, telefonáltam is) Annyira nem rossz ez szerintem. (az viszont biztos, hogy első dolgom lesz megvenni a Titanium Backup-ot és a Google térkép megy a hűtőládába
)
-
n000rbi
senior tag
Erre tudna valaki reagálni?
-
n000rbi
senior tag
Szeretném a gyári beállításokat visszaállítani a telefonon, rootolt (ezzel a módszerrel) Ilyenkor először unrootolni kell, vagy mehet egyből a visszaállítás?
-
n000rbi
senior tag
válasz
magicbox #6619 üzenetére
Azért a tegnapi esetet elmesélem (T-s ICS van a telefonon)
Hazafelé munkából a vonaton gondoltam megnézem a fórumot, 9%-on volt az akksi (majdnem 2 napnál járt már, kb 1 óra játékkal, fél óra beszélgetéssel, sok wifivel stb). Adatforgalom bekapcs, Opera indít, prohardver kiválaszt és meglepődve láttam, ahogy kb 2 másodperc alatt leszaladt nullára a töltöttség és kikapcsolt a telefon
P Aztán vártam picit, visszakapcsoltam és 8%on állt, majd utána vígan neteztem és 4% ra ment le kb fél óra alatt...na erre varrjatok gombot
-
n000rbi
senior tag
válasz
fluttershy #6511 üzenetére
Érdekes...nekem gyári launchernél, ha elfordítom a telefont, nem történik semmi (értsd: el se fordul a képernyő - auto forgatás be van pipálva)
-
n000rbi
senior tag
válasz
neorow1 #6452 üzenetére
Sikerült feltenni a T-s ICS-t.
Első benyomások:
- wifihez nem csatlakozik automatikusan, ha bekapcsolom
- sokkal érzékenyebb a billentyűzet (állandóan elgépelek vmit)
- mappa létrehozása bonyolultabb már nem lehetne (gugli nélkül nem is ment)
- GB-n ~510Mb szabad memória volt, most ~400Mb+ gps jelet sokkal gyorsabban talál
+ egyes játékok (pl Jungle Run) sokkal-sokkal jobban futnak
+ úgy általában egész "szmúsz"Ha nem fogja semmi huncutság szívni az akksit, akkor marad.
@neorow1: bocs, új hsz-t akartam, de mellément.
-
-
n000rbi
senior tag
Csináltam egy gyári visszaállítást, és mindent töröltem az SDről is. Akkor most mehet PCC-vel az T-s ICS?
(csak meg ne bánjam)
-
n000rbi
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #6362 üzenetére
Egyszerű és nagyszerű:
- Jetpack Joyride (free!)
- Rayman Jungle Run -
n000rbi
senior tag
válasz
darvinya #6332 üzenetére
Nem nagy érvágás, mert csak két hete van meg a telefon, de jó lett volna, ha nem kell megint végigszaladni a Jungle Run első két "világán"
A Jetpack Joyride 17-es szintem is megy a levesbe...de túlélem. Még jó, hogy a The Bard's Tale-t nem kezdtem el
@s4tch: értem én, csak nem tudtam, hogy nincs ilyesmi root nélkül, azért kérdeztem. Köszi a tippet!
-
-
n000rbi
senior tag
válasz
nintendojet #6310 üzenetére
Mi a saját tapasztalatod? (ahogy látom neked is az .544-es van fent.)
-
-
n000rbi
senior tag
Ja és most, hogy a PCC felajánlotta a T (T-mobile)-os ICS-t, hadd mutassam meg a tisztelt ügyfélszolgálat mai válaszlevelét (vergődtem egyet az ICS késése miatt):
"Sajnáljuk amennyiben kellemetlen tapasztalatokat szerzett!
Előző leveleinkben leírtakat azonban továbbra is fenntartjuk, mely szerint a gyártó még nem adta át vállalatunknak a Sony Xperia P készülékre készített szoftver-frissítést tesztelésre. A megjelenés pontos dátumával kapcsolatban sajnos ezért még nincs információnk. Kérjük, annak megérkezéséig tisztelje meg társaságunkat türelmével"
Nekik nem szóltak?
-
n000rbi
senior tag
válasz
Dany007 #6196 üzenetére
100%-ról nekem is tök hamar lecsorog 1-2%-ot (megint hozzáteszem, hogy battery widget alapján), szóval emiatt szerintem nem kell aggódni. (különben én is elkezdek
)
Fehéret is lehet? Akkor nem turkáltam eleget a beállítások között
Szerk.: Meg is van, most már nem zöldellik a sarokban.
-
n000rbi
senior tag
-
n000rbi
senior tag
Expansys.hu mennyire megbízható? Kártyaadatokat kérnek vásárláskor, csak ezért kérdezem.
-
n000rbi
senior tag
Igen, ez nekem is feltűnt. Most akkor letesztelték stb. és nem ajánlott installálni? :-/
Szvsz össze-vissza beszélnek... -
n000rbi
senior tag
válasz
bozsozso #5709 üzenetére
Az rendkívül érdekes, mert nekem meg ezt írták kedden ICS-re:
"Az Önt ért kellemetlenségért elnézését kérjük. Jelenleg a gyártótól sajnos még nem érkezett meg az említett szoftver. Így nem tudjuk ügyfeleinknek biztosítani."
Az igaz, hogy utána írtam egy "felháborodott ügyfeles" választ
(úgyhogy lehet nekem köszönhetitek
)
Egyébként a Neked írt válaszlevelél is a nagy semmi, ha jobban belegondolok... "Pontos időpontról...nem tudunk...nincs teendője." Tehát üljön türelmesen a kedves ügyfél. Elmehetnek a p...ba.
-
n000rbi
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #5651 üzenetére
Nem mondták, hogy nem, de jogos a felvetés. (még nem próbáltam...)
-
n000rbi
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #5640 üzenetére
Köszi. Egy 100mb-os csomagom van egyelőre, max nézek vmi appot amivel gyorsan lehet gsm és vegyes mód között váltani
-
n000rbi
senior tag
Számít valamit akkuidő szempontjából, hogy a Mobilhálózatoknál csak GSM, vagy WCDMA(preferált)/GSM van kiválasztva?
-
n000rbi
senior tag
Köszi a válaszokat frozzyZTE,Dany007,Ferenczi Áko
-
n000rbi
senior tag
Ha az 1.hsz-ben levők alapján rootolom a telefonom (T-s, GB), akkor kipucolhatom a nemkívánatos alkalmazásokat (fb,g+ stb), ugye? Van itt még vmi, amire oda kell figyelni?
-
n000rbi
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #5564 üzenetére
Értem, akkor gondolom ez a flash szempontjából halál mindegy... (mondom, láma vagyok ehhez
)
-
n000rbi
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #5558 üzenetére
Lehet hülye kérdés, meg írtad már, de T-s GB volt rajta előtte?
-
n000rbi
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #5553 üzenetére
Oké, sok sikert
-
n000rbi
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #5550 üzenetére
tenkjú
-
n000rbi
senior tag
válasz
rObika8802 #5542 üzenetére
Persze tök véletlenül felejtetted el odaírni egy P-s fórumban, hogy a screenshot a ray-edről van
Megtévesztés level 99
-
n000rbi
senior tag
válasz
rObika8802 #5538 üzenetére
Csíííter!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest