-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca19
csendes tag
válasz razorka777 #28118 üzenetére
Valószinűleg így lesz, mint a többivel. mindegy 2 hónapot még kibirok, akkor lejár a hűségem és dobom kukába a telót. Mostanában nem veszek Sonyt az biztos.
-
laca19
csendes tag
Próbaképp felraktam az XDA-n levő Terminator romot pár napja. Meglepődtem hogy úgy működik a telefon ahogy kell. Hívásbug eddig nincs, hívásnál egyből reagál nem akad. Gyorsabb mint az Enigma, és az akksi időm is több. zárt bl-re eddig ez tűnik most a legjobbnak számomra
-
laca19
csendes tag
válasz rObika8802 #26809 üzenetére
Próbáld ki a Honami Moonwalkert. Szerintem sokkal stabilabb és gyorsabb mint az Enigma.
-
laca19
csendes tag
Ma nagyon szóba jött a Honami rom igy felraktam ha már mindenképp romot kellett pakolnom. Enigmánál sokkal gyorsabb ugyanazokkal a progikkal, beállításokkal, Kiváncsi vagyok, hogy hosszabb távon mit művel majd
-
laca19
csendes tag
-
laca19
csendes tag
válasz Bitpalace #25569 üzenetére
Nálam stabilan működik minden . Szervizbe is így adtam le, mikor a hangszóróm behalt, Nem foglalkoznak vele, akár mi baja van a telónak úgyis gyalulással kezdik, nekem ez a tapasztalatom. A gyári romhoz képest az aksi időm jelentősen nőtt, rendszer gyorsulást nem igazán veszek észre
-
laca19
csendes tag
válasz razorka777 #25567 üzenetére
Köszi a választ, akkor gyalulok
-
laca19
csendes tag
Engma 5 fut a telómon. Az 5.5 verzióra tudom frissíteni vagy ilyenkor is teljes gyalulás kell?
-
laca19
csendes tag
-
laca19
csendes tag
válasz zsoltzsolt #22581 üzenetére
Call Meter 3G progit használom. T-s csomagomat is szépen be lehet importálni az adatbázisából, így be se kell állítani semmit
-
laca19
csendes tag
válasz zsoltzsolt #22498 üzenetére
Nyomj az insist-re és hibernálja
-
laca19
csendes tag
válasz razorka777 #21741 üzenetére
Ezt az átirást mivel csinálod? Total commanderrel próbáltam több apk-t átirni de nem jó. Kiirja hogy kész de mikor megnézem újra az összes pipa az eredeti állapotban van
-
laca19
csendes tag
válasz bluemirage #21016 üzenetére
Sokat használom én is. ICS alatt semmi gondom nem volt, az első JB alatt a pár másodperces hívásbug megvolt, megszoktam, nem igazán érdekelt. Most ez a szétkapcsolás jobban idegesít, már csak azért is, mert egy kis plusz költséget is jelez.
-stamina módot nem használom, így engem nem érint
- Az sms-ről itt olvastam szerencsére. Ezután tényleg figyelni kell, ha az ember nem akar egy vagyont fizetni pár szóért -
laca19
csendes tag
Látom másnál is gondot okoz a random hívásbontás. Tegnap már megőrjített annyiszor bontotta a vonalat. Durva, hogy minden JB kiadásban van egy hívás bug.
-
laca19
csendes tag
Felraktam dekrer leírása alapján a rootolt JB-t. minden jó, kivéve, hogy a nem fogadott hívásoknál megszünt az sms értesítés. T-s a teló, szolgáltati beállítások jók. Esetleg valakinek ötlete mi lehet a gond?
-
laca19
csendes tag
Érdekes dologba akadtam. Telóm szervizben volt alkatrész cserén, és egyben szoftvert is frissítettek. Rámásoltam a progikat az "sd"-re ami kellett, feltelepítettem mindent, minden jó. A telón total commanderrel átpakolgattam mappába pár dolgot, és töröltem ami nem kell. Most, hogy rádugtam a gépre a telót, a gépen az eredeti állást látom, nem azt ahogy a telón vannak a cuccok. Ötlete valakinek?
-
laca19
csendes tag
Viszem vissza T-hez gariba a telót, mert meghalt a hangszóróm, nem hallok semmit ha telefonálok. Kérdésem az lenne, hogy a topik összefoglalóban levő 6.1.1.B.1.54 ICS-t felteszem az úgy jó, hogy ne kössenek bele?
-
laca19
csendes tag
Sziasztok! Segitséget kérnék. dekrer útmutatása alapján rootoltam a JB-t, tökéletesen működött a módszer amit ezúton köszönök. A gondom az, hogy a CWM nem jön be, hiába nyomkodom a hangerő le gombot, simán újraindul a teló. Újra fel kell rakni, vagy valami bibi van nálam?
-
laca19
csendes tag
válasz Toma78366 #17844 üzenetére
be van kapcsolva. nekem ez a lépés gyanús :'runme.bat' fájlt a 'Root_with_Restore_by_Bin4ry-XP' mappából. na itt kiválaztom a 2.est, de többször is próbáltam, nem igazán megy végig szerintem. volt hogy csak épp kiirt valamit és megállt, volt, hogy úgy nézett ki végigment de mégse. feladtam egyenlőre marad így
[ Szerkesztve ]
-
laca19
csendes tag
megpróbáltam roootolni a telót. Az első leírás alapján csináltam. A cwm felrakása után hiába nyomkodom a hangerő le gombot, simán újraindul. Gondolom nem sikerült a root. ötlete valakinek esetleg hol rontom el?
-
laca19
csendes tag
válasz razorka777 #17504 üzenetére
pcc vel javítottam. Az első telepítésnél fel se tűnt, hogy nem tűnt el semmi a telóról, a mostani frissítés legyalult mindent. Valószínűleg most lesz jó
-
laca19
csendes tag
Eddigi tapasztalatom alapján nem igazán jön be a jb. A hívásinfó lagol, fehér háttér ocsmány. Közösségi oldalakról nem jön értesítés üzenet esetén.legfőképp vártam a JB-s kinézetet, de maradt az eddigi ICS-s. Pozitívum hogy érzékenyebb és gyorsabb lett a teló.
-
laca19
csendes tag
Szépen befrissítette. Ami fura az a fehér címjegyzék, nem igazán tetszik. Ami még fura számomra, hogy a launcher maradt ugyanaz, vártam a jb-s kinézetet
[ Szerkesztve ]
-
laca19
csendes tag
válasz razorka777 #11552 üzenetére
Nem biztos. Mikor nézegettem a telót több helyen is láttam kiirva hogy németből független új teló T-s boot logóval.
-
laca19
csendes tag
Engem a töltés kezd kiakasztani. Felrakom töltőre és ahány százalékon van a teló annyit mutat végig. Újraindítás után jelenik meg csak a valós érték. Az utolsó 3 töltésnél már ezt csinálta. Valakinek van ötlete mi ez?
-
laca19
csendes tag
Részben igazad van. Az igaz, hogy ha a a szolgáltató nem biztosítja a feltételeket az előfizetett szolgáltatásért, nincs joga azért pénzt kérni. Pontosan ezért ad sim kártyát mikor előfizetsz. De azt ne várd a szolgáltatótól hogy cserélgesse a kártyáid mert te mindig más fajta független telcsit veszel passzióból. Ez a te sarad. A szolgáltatókról pedig saját tapasztalatom, hogy a T rugalmasabb, a Voda már kevésbé. Ügyintézőtől függ hogy cseréli ingyen vagy sem. Van kiskapu, kérdés hogy a pult mögött ülőnek van kedve kihasználni vagy pénzt kér érte...
-
laca19
csendes tag
Nálam eddig egy teló bírta a potyogtatást, az pedig a Defy volt.
Ma olvasgattam a topikot így kíváncsiságból megnéztem az akksi fogyást feltöltés elött. 1nap 14 óra üzemidő ebből 5 óra képernyőn. Mobilnet napi 8-10 órát van bekapcsolva wifi naponta átlag 1-2 órát használom. többet bír mint amire számítottam -
laca19
csendes tag
válasz VANESSZA1 #11115 üzenetére
dugd a telót pc-re és automatikusan telepíteni fogja a sony programját. Ha nem akkor menj a telón beállítások-xperia-kapcsolódás pontra ott pipáld ki a pc companion-t és utána dugd vissza pc-re a telót. jelezni fogja hogy van frissités és fel is telepiti. Nem kell csinálnod semmit
-
laca19
csendes tag
ismét segítségét kérnék. zene hallgatásnál nem lehet a számokat gombbal váltani? Másik telefonomnál a hangerőgomb hosszú nyomásával lehetett léptetni, itt viszont csak a hangerőt növeli. Esetleg valami beállítás? Csak olyat találtam, hogy fülhallgatónál mit csináljon, (intelligens csatlakozás). igy viszont csak elinditja
-
laca19
csendes tag
valaki meg tudná mondani, hogy a rezgőmód mellett baloldalt látható kockaféle ikon mit jelent? Tegnap megjelent és fogalmam sincs mi az
-
laca19
csendes tag
Sziasztok! Tegnap leváltottam leharcolt Defymet P-re. Elsőre kicsit fura, de nagyon bejön A legfurább, hogy a "gombok" pont fordítva vannak mint Defyn ezért bénáztam eleget az első pár percben
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium 91% akksi iCentre sérülés
- iPhone 16 pro max 512gb
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy Z Flip6 256GB új BONTATLAN 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest