- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz
zuzu000 #30847 üzenetére
A lényeg ez:
"A Telekom üzletekben vásárolt készülékekre érvényes garanciaidő a vásárlástól számított 12 hónap.A következő készüléktípusoknál a garancia időtartama 1+1 év: Alcatel, Blackberry, Emporia, HTC, Huawei, LG, Motorola, Nokia, Sagem, Samsung, Sony Ericsson és ZTE.
Ezt azt jelenti, hogy az első évben a garanciális igényt közvetlenül a gyártói márkaszervizben vagy a Telekom kijelölt üzleteiben, a második évben pedig kizárólag a gyártó márkaszervizében tudod érvényesíteni (korlátozott gyártói jótállás)"
Csak az a kérdés hogy a sony ericsson-ra rá lehet-e fogni hogy sony.
-
TomWexX
addikt
válasz
darvinya #30785 üzenetére
Nyilván jobb az sp, igaz arra is lehet itt-ott panaszt olvasni.
A P-nél egyértelműen a hívásbug és annak ki nem jaítása volt a legnagyobb gond, a hardver gyenge támogatottsága csak másodlagos dolog, viszont engem ez a hozzáállás eltántorít a sony-tól. Én csak azt nem értem hogy egyesek miért nem látnak túl a sony-n. (nem konkrétan rád gondolok). Tény hogy sok szemét telefonon van a piacon, de azért akad köztük nagyon jó is. Példát nem akarok mondani... A sony szép telefonokat gyárt, de nagyon sok típusnál túl sok a csalódottság, és ezt nem én találom ki, ez tény. Minden gyártónál lehetnek bugok/hibák, de azoknak a kijavításával a sony foglalkozik legkevésbé. -
TomWexX
addikt
válasz
razorka777 #30749 üzenetére
Ez erősen szubjektív kifejezés.
Nálam a miui oda-vissza agyonveri a sony felületét. -
TomWexX
addikt
válasz
razorka777 #29761 üzenetére
Így van.
Én mondjuk nem szeretek 10 percenként új romot felrakni, a mostani MIUI fw már fél éve fent van a P6-on, jelzem azóta is imádom és tökéletes, nincs idegeskedés stb., de ezt a magas szintű testreszabhatóságot, amit a stock droidon felül nyújt a miui (vagy cm , stb., de a lényeg hogy a droid a szifonhoz képest), ezt nem tudnám nélkülözni. Én sem azt mondom hogy szar az iphone, mert tényleg stabil és gyors, csak éppen nem nekem (nekünk) találták ki.
-
TomWexX
addikt
válasz
Bitpalace #29759 üzenetére
Troll!
Komolyra fordítva: Pl. engem semmilyen szinten nem tudsz meggyőzni a szifont illetően. Volt már a kezemben nem 1x szifon (4, 4S, 5, ipad mini) de kb 5 perc után a hideg rázott az összestől. Mondom ezt úgy hogy a MIUI-t viszont imádom.
És a lényeg, felesleges ebbe a témába belemélyülni, főleg egy droidos topikban, mert csak a baj lesz belőle. Elfogadom hogy te imádod, és te is elfogadod hogy mi gyűlöljük... és pont. -
TomWexX
addikt
válasz
razorka777 #29753 üzenetére
Te egy nap hányszor húzod újra a telódat?
-
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
válasz
zsoltzsolt #28441 üzenetére
Ez MIUI, ott van ilyen lehetőség.
-
TomWexX
addikt
A kijelzős szoftgomboktól nem kell félni, nagyon sok lehetőség van lekicsinyíteni, megváltoztatni, pl. sarokba tenni áttetszőként, stb.
Nekem pl le van kicsinyítve 24px-re... -
TomWexX
addikt
válasz
razorka777 #28174 üzenetére
Vagy ha zárt, tegye vissza az ICS-t, ha annyira zavarja a hívásbug.
(#28175) Bandi8407: Na szóval akkor neked is: Tedd vissza az ICS-t!
-
TomWexX
addikt
válasz
horvath85g #27724 üzenetére
A wallet-el lehet alkalmazásokat venni itthonról is nem-de?
-
TomWexX
addikt
válasz
razorka777 #26960 üzenetére
Ezzel a kedves céggel az én vásárlásom baromi hosszúra sikeredett. Illetve nem sikeredett.
Röviden: mikor még meg volt a P, rendeltem egy kupakot, (rendeléskor zöld pipa volt, majd rá fél órára írták ki hogy nincs raktáron) majd másnap ellopták a telefonomat. Akkor ugye volt minden bajom, nem is figyeltem a rendelésre, gondoltam úgy is kihozzák gond nélkül. 3 hétre rá már gyanakodtam, írtam egy emailt hogy wtf?. 4 perc múlva válaszoltak, hogy ők bizony már feladták a posta futárnak, adtak is egy ellenőrző kódot. Megnéztem és valami győri címre szólt. Vissza írtam hogy itt valami nem ok. Akkor már nem voltak gyorsak, másnap válaszoltak hogy rossz kódot adtak meg, én már akkor rendeltem a kupakot amikor nem volt készleten, jövőhéten jön új, és egyből küldik. Ekkor már meg volt a P6, tehát nem foglalkoztam annyira az egésszel. 3 hétre rá, gondoltam írok egy szép levelet, hogy sztornó, kérem vissza a pénzt. (előre utalással fizettem rendeléskor) Másnap (pénteken) remegő hanggal felhívtak hogy megjött a kupak, hétfőn vinné a futár. Mivel jó szívű vagyok, mondtam oké hozza. (eladtam volna a kollégámnak, neki még most is P-je van). A kupak persze csak nem jött... Csütörtökön viszont pontot tettem a végére, felhívtam őkeg és vissza követeltem a pénzemet. Amit perdze még 1x kellet kérni hogy ugyan utalják már át, mert azt is elfelejtették.
Ennyit a skyphone-ról... -
TomWexX
addikt
Egy P6-os fórumtárs most próbál CM-et portolni rá, egyelőre bootloopig jutott, de nem adja fel.
Tény hogy a hülye SoC miatt nem egyszerű portolni, de talán nem lehetetlen.
Én most pár napja miui v5-t használok, és azt kell mondjam baromi szép és a végtelenségig testreszabható ez a rom! Tudom, nektek nem tetszik, +zavar az app drawer hiánya, én ezt mappázással gyönyörűen megoldottam.
Januárban pedig kitkat!
Bocsi az off-ért, csak gondoltam helyzet jelentek. -
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #26362 üzenetére
Bizony ég és föld.
Ugyan nekem már augusztus óta megvan a P6, de a jelenlegi piacot elnézve most is ezt venném. Ár/érték arányban a legjobb.
Szerettem a SXP-t, ha nem lopták volna el akkor még most is az lenne, de hát nekem így alakult. -
TomWexX
addikt
válasz
Bitpalace #26030 üzenetére
Én azt mondom, hogy bár nem bug mentes, de összességében sokkal jobb, komolyabb, stabilabb a P6 a P-nél (jó, persze, nem egy kategória). A rendszer nagyon jól van optimalizálva, soha nem fagyott le, nem indult újra mióta megvan. És maga a márka nem olyan kicsi, van már történelme ennek is.
Ár/érték arányban szerintem jelenleg a P6 a legjobb választás. (ismétlem: szerintem)
-
TomWexX
addikt
válasz
zsoltzsolt #24937 üzenetére
Mivel a fém vezeti az elektromosságot. Olvass utána hogy is működik a kapacitív kijelző!
-
TomWexX
addikt
válasz
horvath85g #24796 üzenetére
Ha jól gondolom ezt nem razorka777-nek akartad címezni.
-
TomWexX
addikt
válasz
horvath85g #24725 üzenetére
A posta írta hogy már kézbesítették. Ha előre kifizettem, akkor nem értem miért nem ajánlottan vagy tértivevénnyel adta fel a kedves skyphone.
-
TomWexX
addikt
Augusztus tizenvalahányadikán a skyphone-tól rendelt alsó kupakom még mindig nem érkezett meg (utalással kifizettem), így gondoltam utána járok. Kiderült hogy a soproni (??) posta már rég kézbesítette. WTF? Ilyenkor mi van?
-
TomWexX
addikt
válasz
horvath85g #24706 üzenetére
Pesten lakok, autóval járok, de nekem nem fog tudni alternatív útvonalat ajánlani mert nincs.
A többi miatt lehet teszek megint egy próbát a P6-omon, hátha ezen csinál is valamit mert anno a P-n nem nagyon akart nekem infókat adni.
-
TomWexX
addikt
válasz
razorka777 #24695 üzenetére
Miért jó ennyire a gugli now?
Használtam de nem látom sok értelmét.
Nálam a GB elsősorban a chrome hiánya miatt lenne felejtős, de amúgy sem tennék vissza régebbi rendszert, még ha az valamiben jobb is.
-
TomWexX
addikt
válasz
zsoltzsolt #24404 üzenetére
Amíg megvolt a P, addig nekem sem volt soha gondom a GPS-el. (na persze most sincs
) Én a GPS Status&toolboxot telepítettem csak fel, igaz valaki erre is azt írta hogy nem segít.
-
TomWexX
addikt
Ezen nem veszünk össze.
Csak azt nem értem hogy a Z minél vékonyabb? Az hogy szebb, meg teljesen szubjektív dolog, próbálj meg nem elfogult lenni. De mondom, ezen tényleg felesleges vitázni. Kinek a szőke, kinek a barna.
(#24244) Zigi: Igen, ez sajnos benne van a pakliban. Van aki kockáztat, van aki nem. Mindenesetre a maga kategóriájában jelenleg a legjobb ajánlat. Én a kinézetet is fontosnak tartom, mert ha ez nem így lenne akkor megvenném az SGS3-at, de annak az anyaghasználata és formája kritikán aluli.
-
TomWexX
addikt
válasz
darvinya #24238 üzenetére
Az igaz hogy nem a hátulját kell nézni, de én soha nem szerettem az ujjlenyomatgyűjtő telefonokat. Volt SE K850-em, az is ilyen volt. Inkább maradok a fém vonalon.
Persze van előnye is a Z-nek, (pláne séfként) hogy ugye cseppálló. (dekrer, most ne figyelj ide
) Viszont a P6 baromi vékony és elegáns, pont amit szeretek egy mobilban, a kijelzője IPS, sokkal szebb mint a Z-é. Egyedül a saját fejlesztésű proci zavar kicsit, de ahogy olvasgatom, nincs vele gond. Remélem nem hozok rossz döntést vele...
-
TomWexX
addikt
válasz
darvinya #24235 üzenetére
Még nem vettem meg, egyelőre a wave van használatban. A fórumát végig olvastam, már ismerem a hibáit, T pontban meg is nyomkodtam és továbbra is nagyon tetszik. Élőben még gyönyörűbb mint képen. (A Z-t is megnyomkodtam, de az nem fogott meg annyira, pláne hogy fél perc után tele volt ujjlenyomattal) Ha a héten nem kerül elő a P, (sok esély nincs rá) akkor hétvégén valószínű megveszem a P6-ot.
(#24236) Kom-ancs: Valószínű várni kell majd rá, mert én is rendeltem a múlthéten de még mindig nem érkezett meg. Jelenleg is beszerzés alatt van a termék.
-
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
Köszi! Most nagyon nem terveztem új telefont venni, de hát sajnos ez van... (egyébként ha valakit érdekel, a jelenlegi kiszemeltem a huawei ascend p6... bár még infó gyűjtés alatt vagyok)
Mondjuk ettől még a megrendelt kupaknak illene megjönni, max elpasszolom a kollégámnak. Ha ma sem jön, írok nekik egy email-t.
-
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #24082 üzenetére
Ne hülyéskedj, nem mondtál semmi sértőt.
Megtettem a feljelentést.
Még az is lehet hogy a tolvaj olvassa ezt a fórumot. (bármi előfordulhat) Kívánom neki hogy legyen legalább három irtó dögös csaja, de soha ne álljon fel a f_rka. Soha!
Nekem még soha nem lopták el telefonomat, nem kívánom senkinek ezt az érzést.dekrer: Írok PÜ-t.
Jut eszembe! Távolról kilehet jelentkezni a gmail fiókból? (facebookot tudom hogy igen) Igaz már nyomtam egy távoli törlést, net nélkül meg úgy sem tudnak mit kezdeni a fiókjaimmal.
-
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #24073 üzenetére
Na most én szakács vagyok egy étteremben, és a konyhában volt egy asztalon. Egy krva bátor valaki a hátsó ajtón bejött és elemelte úgy hogy én épp elől voltam a vendégtérben. Krézi lányét is elvitték aki épp 3 méterre mosogatott. Álmomban nem gondoltam volna hogy fényes nappal onnan elviszik. Bármikor visszamehettem volna...
Tehát nem a munkahellyel van a gond.
-
TomWexX
addikt
válasz
freemanone #24069 üzenetére
Azóta nem érhető el az eszköz. A device manager ezt írja. Csak nem tudom hogy az sdcard tartalmát törli e.
-
TomWexX
addikt
Sürgős kérdés! Előre is bocsi!
Kb. 1 órája lopták el a telómat, már ki van kapcsolva, Rendőrségre egyelőre nem tudok bemenni mert dolgozok! (innen a munkahelyemről lopták el) A számomat letiltattam.
Tippeket tudnátok még adni? Vagy tapasztalatokat.... Az android device manager-t tegnap aktiváltam, az nem találja az eszközt, az adatok távoli törlését elindítottam. Az gondolom az sdcard-ot nem törli...Tele van személyes adatokkal. Felrobbanok!!!
-
TomWexX
addikt
Aki ráér és ért hozzá az csinálna egy szürke ébresztőórás holo statusbar-t? dekrer kolléga régen megígérte, de csak nem csinálta meg.
-
TomWexX
addikt
válasz
razorka777 #23999 üzenetére
Hasonlóan néz ki nekem is, igaz nálam csak a hátsó peremnél kopott.
Már el is fogyott a szállítmány.
(#24003) horvath85g: A lényeg, hogy megvan a hiba forrása.
-
TomWexX
addikt
válasz
razorka777 #23997 üzenetére
Köszi, el is felejtettem hogy rendelnem kell. Most meg is teszem.
-
TomWexX
addikt
válasz
horvath85g #23995 üzenetére
Legalábbis azt jelzi hogy tölti. Nekem még a %-is felment, majd rá fél órára újra ott volt amikor feldugtam töltőre. Persze nem azt mondom hogy tuti a kábel a hibás, de van rá esély.
-
TomWexX
addikt
válasz
horvath85g #23992 üzenetére
Ilyesmit nekem akkor csinált amikor meghalt a töltőm. De mivel te gépről töltöd, így lehet hogy az adatkábeled szart be.
-
TomWexX
addikt
válasz
zsoltzsolt #23903 üzenetére
Köszi, a szállítás kb mennyi? (Pestre)
Közben már olvasom az oldalukon... -
TomWexX
addikt
válasz
razorka777 #23901 üzenetére
Köszi!
-
TomWexX
addikt
Nincs véletlenül valakinek egy eladó ezüst kupakja? Most vettem észre hogy a hátsó részén lejött a festék..
Vagy már lehet valahol itthon is venni?
-
TomWexX
addikt
válasz
dajkapeter #23624 üzenetére
Próbáld meg Airdroiddal!
Amúgy nem tudom miért nem működik a bluetooth, de 100 megával ne vesződj azon. -
TomWexX
addikt
válasz
Hegyirabló #23521 üzenetére
Benne van a használati útmutatóban.
+ szerintem gáz ha nem ismered a saját telefonodat, ugyanis ez egy baromi egyszerű folyamat (ráadásul te magad is említed pár hsz-el feljebb). -
TomWexX
addikt
Ez nálunk működik? (tudom hogy a hírben a Z-ről van szó)
-
TomWexX
addikt
válasz
razorka777 #23038 üzenetére
Gonosz, de igaz.
Van jó pár helyesírási hiba...
-
TomWexX
addikt
válasz
razorka777 #23000 üzenetére
Most frissült 7.0.2-re.
-
TomWexX
addikt
válasz
razorka777 #22726 üzenetére
Bocsi, nem voltam gép közelben, de ahogy látom már freemanone kolléga megosztotta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Építő/felújító topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest