- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
sys25
aktív tag
válasz rObika8802 #4134 üzenetére
10-ből 8x tudok másolni!Nálam is megbolondul néha és csak nagyít de nem enged másolni!
Elég érdekesen oldották meg ezt a funkciót benne,valamikor az ideggörcs kerülget ettől! -
sys25
aktív tag
Nekem személy szerint nincs semmi bajom az átlátszó sávval,az ismerősök szerint is jól néz ki!Megtöri a szokásos okostelefon sablonformát!
Mennyire unalmas már a sok fekete előlap ugyanazzal a 3 gombbal?
Vannak eltérések a gyártók között,de nagyjából ugyan az a séma mind1iken(Főleg Samuéknál és az LG-nél)!
Erről legalább messziről kiabál a "Sonyság"![ Szerkesztve ]
-
sys25
aktív tag
válasz darvinya #3826 üzenetére
Félre értesz szerintem!
A pcc azt írja ki amikor rádugom a telót hogy jelenlegi fw:unknown,az újra meg a 6.1.B.0.544-et!
Ezzel csak arra utaltam hogy azért ajánlja fel a frissítést a pcc mert nem vele lett már 1x pont ugyan ez a verzió feltolva!
Tehát aki már Flashtoolal fw-t cserélt(ICS), annak nem érdemes feltolni azt amit felkínál,mert az már fent van!Mivel az fw száma ugyan az szerintem ez nem frissítés![ Szerkesztve ]
-
sys25
aktív tag
Nem a teló nem jött be,mert az igen jól összerakott darab,hanem a OS.Androidról minél hamarabb váltok le.Azt most nem részletezném hogy mi bajom az androiddal,ha visszább olvasol kicsit akkor ott már kiveséztük!
iOS vagy WP lesz helyette(a WP gyermekbetegségei miatt inkább újra iOS).
A bebuktam dolgot meg úgy értem hogy hatalmas összeget vagyok kénytelen bukni a teló eladásánál! -
sys25
aktív tag
Kérdés!
Egy pont 2 hetes makulátlan t-mobile dominós P-ért sok a 70e ftos ár?
Alig van érdeklődő és azok is ilyen 50e-s ajánlatokkal kergetnek az őrületbe!
Az szerintem igen csak irreálisan alacsony ár!
Ennyire bebuktam volna ezt a telót? -
sys25
aktív tag
válasz Telomanikus #3753 üzenetére
Ha visszábbolvasol akkor megtudod,de röviden annyi h végleg kiábrándultam az Androidból,mennék vissza iOS-re vagy WP7-re váltanék!
-
sys25
aktív tag
válasz Telomanikus #3750 üzenetére
Ha jó t-mobilos(dominóban vásárolt),akkor tőlem!
Full makulátlan és 13napos!Bitpalace: Nekem egy Tp-Link TP-WR340G routerem van,de hibátlanul csatlakozik minden alkalommal!
[ Szerkesztve ]
-
sys25
aktív tag
válasz rbalint88 #3692 üzenetére
Nekem a telefon arra kell hogy telefonáljak,smst írjak,netezzek,zenét hallgassak és esetleg buliban lőjek pár fotót és videót!Nem szokásom se az ikonok,se a launcherek cserélgetése,így nekem nem fontos hogy akkora "élet" legyen egy oprendszerben Az a fontos h gördülékeny,gyors és atom stabil legyen!
IOS ebből a szempontból ideális,és reményeim szerint a wp7 is az lesz!
Na de ne offoljuk tele ezt a fórumot! -
sys25
aktív tag
válasz darvinya #3690 üzenetére
Amúgy lehet hogy Wm-re váltok,adok annak is egy esélyt(lumia 710 vagy 800)
Az iost csak azèrt hoztam fel példának mert azt ismerem az androidon kívül( jó a symbiant is de azt hagyjuk),és az ios stabil mint az állat,feltéve ha nincs széthackelve!
Ha a Wm megközelíti azt a stabilitást akk nem feltétlenül kell iphone! -
sys25
aktív tag
válasz darvinya #3678 üzenetére
Igen én vagyok vagy voltam a hülye mert androidos tapasztalataim ellenére ismét ezt választottam!Reménykedtem h az ICSel nem lesznek problémák,de tévedtem!
Lehet h hülye vagyok de nekem az a lényeg h gördülékenyen akadások ès újraindítgatàsok nélkül menjen a teló!Nálam nem szempont az űberbrutál testreszabhatóság,a telefon tegye a dolgát problémamentesen!
Az iphone tette is!De nem az a lényeg h iphone,tőlem lehet akár Lg vagy más teló is ha olyan oprendszer lenne rajta mint ami annyira stabil mint az ios!
Itt most nem az almafon fanatizmusról van szó,mert én nem azért vettem annó mert hogy menő,vagy divat!
De kövezzetek meg nyugodtan! -
sys25
aktív tag
Nekem az összeszerelés minőségével és az illesztési hézagokkal sincs semmi bajom!
Engem 2 dolog idegesít!Az az android rendszer apró baromságai(minek adtam el a szifont én marha!),a másik hogy csórók az emberek és jóárasítva se nagyon kell senkinek!
Aki szereti az androidot annak nagyon jó választás,de immár a 3. androidos teló után azon vagyok hogy soha többet(telefon márkától és típustól függetlenül)!
-
sys25
aktív tag
Mèg 1 apró probléma!
Nálatok az átlátszó sáv mind a 3 ledje egyformán világít?
Nálam a visszaikonnál elég erős a fény,jól látszik az jel!a home jel már halványabb,de még látható,viszont a beàllítás jel éppen hogy látszik,a fénye se fehér inkább sárgás!Pontosabban a jel mem is kivehető hanem csak látszik hogy van ott valami! -
sys25
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #3293 üzenetére
A gyári GBvel tényleg laggolt a teló!főleg 2ujjas nagyításnál,de az ICSel minden laggolás és lassúság megszünt!Gyors és stabil a teló vele!
-
sys25
aktív tag
Na csak csak alakul az üzem idő!Ma már egèsz komolyan nyüstöltem és 16óra után még 36% a töltöttség és napról napra jobb!Talán lassan jó lesz!
Amúgy a gyári GB nagy csalódás,de ICSel már igen jó a teló!Megkockáztatom hogy van olyan gyors mint az i4Sem volt!Legalábbis érzésre!Talán ez lesz az első olyan android verzió amit nem fogok utálni! -
sys25
aktív tag
válasz k.daniel91 #3251 üzenetére
Az enyémen van fólia!a hangszórónál làtszik ahogy kicsit jön fel!
-
sys25
aktív tag
válasz TomWexX #3214 üzenetére
Minden megvolt amit írtál,az összes driver,restart stb!
2 bakit követtem el!Az első h nem úgy indítottam a flashtoolt hogy rá volt dugva a teló,a másik ami sztem gáz lehetett hogy a 32bites flashtoolt indítottam el a 64bit helyett(windows is az)!
Sztem ezek valamelyike lehetett a gáz!
De már fel is toltam az ics-t és működik!
Köszi a segítséget! -
sys25
aktív tag
válasz TomWexX #3209 üzenetére
Na erre mondjatok vmit!
01/015/2012 19:15:13 - ERROR -
01/015/2012 19:15:13 - ERROR - Error flashing. Aborted
01/015/2012 19:15:14 - ERROR - Drivers need to be installed for connected device.
01/015/2012 19:15:14 - ERROR - You can find them in the drivers folder of Flashtool.
Flashtool fent,firmware mappában az ics(kibontva mielött megkérdezitek ,ugyan ezt írja ki azután is hogy a driver mappából feltoltam a P-hez való drivert,és azután is hogy a flashmode driver is fent van!Tök mind1 mit csinálok ugyan ezt dobja ki!Tááárgytalan!Én voltam láma,de már meg van és működik !
[ Szerkesztve ]
-
-
sys25
aktív tag
Amúgy itt vagy privátban tudna nekem küldeni valaki valamiféle magyar leírást ill. linket a flashtool használatáról és egy linket ahonnan a ICS-t le tudom durrantani?
Google annyi oldalt kidobál,de szinte semmire nem megyek vele![ Szerkesztve ]
-
sys25
aktív tag
válasz darvinya #3202 üzenetére
Manuálisan szoktam bezárni a futóalkalmazásokat,a task killerek nekem nem jöttek be eddig se!
Amúgy még GB van rajta(t-mobileos a teló),éppen azon serénykedek hogy hogyan is tudnám flashtool-al felvarázsolni az ICS-t,T kitudja mikor hajlandó engedni a frissítést!Amúgy a 3G-nek nem inkább jobban kéne szívnia az akksit?eddig azt tapasztaltam hogy mind1ik telóm 2g-n jobban bírta mint 3g-n!
-
sys25
aktív tag
Hali!
Csütörtökön hozzájutotta egy P-hez és egy apró problémám lenne csak vele!
Mégpedig az akku idő!Ennek a telónak is kell pár nap mire beáll normálisra az akksi?
Mert nekem az határozottan nem tetszik hogy fullra feltöltött aksiról 1 óra zenehallgatás után(kb 5percet ment a kijelző) 92%on volt az akksi!3G-n nem ment egésznap a teló csak edge hálózaton,olyan 40%os fényerővel!Kb 1 óra netezés,10 perc telefonálás,2 óra zenehallgatás és 10db fénykép(vaku nélkül) után 30% volt az akksi!Háttérben csak a gmail sync megy,appokat bezárom ha nem használom őket!
Az s2-m de még a szar akkuidejéről híres i4S-em is bőven több mint félig volt egy ilyen nap után,a 1,5napos üzemidőtől ez igen messze van!A galaxy ace-m volt ilyen,ki is borított!
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- iPhone 16 Pro - gyakorlatilag új - független, Apple garancia, fekete titán, doboz, számla
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Uj Akkuval, Kártyafüggetlen, Használt, 12 Hónap Garancia
- iPhone 12 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (005)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (016)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest