- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
válasz
horvath85g #30766 üzenetére
Van egy T-mobilos sony xperia P LT22i készülékem, szeretnék frissíteni a 4.2.2-re (most 4.1.2 van fent) viszont a beállításokban a szoftverfrissítésnél nem kínál fel semmit. Hogy tudnám frissíteni?
Köszi! -
darvinya
titán
válasz
horvath85g #29536 üzenetére
Keresd meg nyugodtan a NFH(ami nem hatóság így olyan, mint a falrahányt borsó), nem mész vele semmire.
Ugyanis gari feltételekben benne van külső beavatkozás és telo állapotának ellenőrzése.
Arról nem beszélve, hogy Sony oldali nyitáskor lemondasz a garanciáról.
És ez IMEI alapján megy, amit a szerviz egyből ellemőriz. -
darvinya
titán
válasz
horvath85g #29520 üzenetére
Pont erről írtam.
…Attól, hogy visszarak(ja)od a GB-t, még az alap Play app (és összetevői) és más app-ok nem fognak jó működni.
Ha nem azokat rakja vissza.
GB nandroid mentésében van. -
S. Szabi
őstag
válasz
horvath85g #29024 üzenetére
Naaa, már várós volt
Egyelőre OTA-n ráfrissítek (ha elérhető lesz), aztán majd ha lesz időm teljes újratelepítéssel.
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #29024 üzenetére
Hazaérek ki is próbálom.
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #28957 üzenetére
Nem tudom.Xda-t kell feltúrni ez ügyben.CM 9-ben csak portré módban működik.
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #28540 üzenetére
Lassan harmadik hete van fent a 11, és teljesen meg vagyok vele elégedve.Igaz néha újra kell indítani, de ez legyen a legkevesebb probléma.
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #28521 üzenetére
Vizsgázik.Április 10 után várható új kiadás.
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #28361 üzenetére
A tárcsázó ebben is baromi lassú, de felraktam az exdialert és egy kis javulást tapasztaltam.
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #28337 üzenetére
Ez a kijelző bekapcsolás nagyon faja feature, de sajnos én tokban hordom, tehát nálam kilőve.
Azt hiszem hosszabb tesztre én is felteszem.
Nagyon tetszik még benne a lockscreen alatti értesítés lehetősége is. -
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #28334 üzenetére
Esetleg tapasztaltál valami bugot?
Nagyon rövid ideig volt fent nálam, de lehet megy vissza. -
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #28314 üzenetére
Viszont most néztem baromi lassú a tárcsázó.
Nézd már meg, nálad is? -
XperiaP
csendes tag
válasz
horvath85g #28227 üzenetére
Nekem a hálózattal volt bajom, hogy lekapcsolt a telefon róla és látta a telenort a vodafont,
csa a t-t nem. Azt hittem a teló baja, de aztán jó lett. Úgy vettem észre, hogy a hálózatot átnevezték
T-Mobile H-ról Telekom HU-ra. -
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #28231 üzenetére
Neki a hívással voltak gondjai, de azt javasolták neki(S4 kitkat), hogy várja meg a hivatalos telekomos 4.4-gyet.
Igen, mindig tisztán telepítek, mert az a biztos.
Annyi a gondom a W4-gyel, hogy néha nagyon lassan oldja fel a kijelzőt, plusz kétszer kellett hard reset, mert egyáltalán nem ébredt fel, de ezeket leszámítva egész jó.
Ugyan nem hozza azt a gördülékenységet, mint a CM10, vagy a 10.1.
Az akkuról nem tudok nyilatkozni, használom rendesen, így délutánra mehet a töltőre. -
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #28229 üzenetére
Munkatársamnak is szarakszik még, nem te vagy az egyetlen.
Nekem a W3 jobbnak tünt, mint a W4.
Lehet azt rakom vissza. -
s4tch
veterán
válasz
horvath85g #28227 üzenetére
Az index címlapon tegnap írtak róla, hogy gondok vannak a t-mobile hálózatával. Nekem néha késve jönnek az e-mailek, de általában van élő netkapcsolatom. Beszélj a szolgáltatóval, szerintem náluk lesz a hiba.
-
darvinya
titán
válasz
horvath85g #28123 üzenetére
Gondolom USB 3-ról beszélünk(Galaxy S3/4), USB 2-en a sávszélesség miatt lehetetlen.
-
darvinya
titán
válasz
horvath85g #28117 üzenetére
MHL-en tölteni lehet, de OTG-ként nem.
Iszonyatosan leterhelné az egész HW-t.
Mert 1x képhez kellene adatot továbbítani, 1x normál adatot továbbítani.
Ez két különböző adat.(#28119) freemanone
Ez nagy szívás, mert az újabb Sony-k mind tudják, az arra alkalmas HW-esek.
-
freemanone
addikt
válasz
horvath85g #28101 üzenetére
én igen.
működik vele szépen. a töltős ügyben pedig kaptál egy PM-et.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
horvath85g #28032 üzenetére
Feltoltam a GO-ra a fidelity-t de bajok vannak. A system folyamat nem válaszol. be szeretné zárni? várakozás / ok, ilyen üzenettel indul a tel. van hogy be se tölti a fenti sávot ahol az akksi meg térerő van. kb 5 percig indul. Pedig csináltam full wipe-ot, kivéve a system format-ot, az lehet a baj?
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #27876 üzenetére
Érdekes, mert a telepítés végén dobja a hibát, de ennek ellenére felmegy.
Percy azt ígérte ezt hamarosan javítani fogja. -
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #27874 üzenetére
Eddig nagyon jó, kíváncsi leszek pár nap múlva.
Smoothabb, mint az előző verzió, most már a gyári böngésző is használhatónak tűnik.(#27873) S. Szabi : Igen
-
S. Szabi
őstag
válasz
horvath85g #27833 üzenetére
Na, meg néztem hogyan kell kinyitni, sikerülni is fog, a különleges kulcs is meg van.
Az van oda írva, hogy nyitás után újra kell telepíteni a telefont, mert minden törlődik.
Na akkor megint jön a kérdés, hogy szerintetek mit érdemes rá tennem, az előző hozzászólásaim alapján?
-
S. Szabi
őstag
válasz
horvath85g #27826 üzenetére
Helló!
Akkor ezek közül melyiket érdemes felrakni?
Ezt: cm-11-20140130-UNOFFICIAL-nypon-NIGHTLY-25.zip
Vagy az egy dátummal régebbit: cm-11-RC-1-UNOFFICIAL-nypon.zip ?Ezekkel meg szűnik a hívás bug, illetve a tárcsázóban az akadás? GPS bug?
Más nem zavar ezeken kívül, szeretem ezt a telefont, de mivel ugye nem jön több hivatalos frissítés... Számomra teljesen érthetetlen, hogy egy ilyen telefont hogy lehet ilyen alapvető hibákkal meg hagyni, amit nem hiszem, hogy olyan hű de nagy dolog lett volna javítani három szoftveren keresztül is, szóval gondoltam ki próbálok egy Custom ROM-ot, most először, még eddig nem csináltam ilyet, de úgy döntöttem bele vágok.
Mivel azt írja a telefon, hogy "Bootloader unlock allowed: yes", csak simán ezt kell csinálni? ->
0. Ments le minden fontos adatot a telefonról.
1. A letöltött .zip kiterjesztésű fájlt másold a telefon belső memóriájába.
2. Kapcsold ki a telefont, majd lépj be a CWM Recovery-be.
3. A következőket csináld végig: wipe data/factory reset | wipe cache partition | advanced > wipe dalwik cache | mounts & storage > format /system
4. Install zip from sdcard > kiválasztod a felmásolt zip-et és vársz míg feltelepül.
5. Kész. -
nintendojet
tag
válasz
horvath85g #27826 üzenetére
Szia!
ART-tal használod? -
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #27805 üzenetére
Még nem próbáltam.Most elég stabil a 10.2, egyelőre marad ez.
Majd jönnek a CM11-es stabilabb verziók, akkor majd ránézek.(#27803) tarcsay: A függetlenítés még mindig tiltott a fórumon, kérlek ezt a témát itt hanyagold, ahogy darvinya korábban már mondta.
-
ted_mosby
senior tag
válasz
horvath85g #27806 üzenetére
Már én se lepődök meg
De az is jó h eddig támogatták a telefont, mert nekem már 1.5 éve van meg. Bár egy ideje nincs rá frissités.
. Mindegy, de lassan ideje nekem is új telefon után nézni.
pedig szerettem, de hát az idő meghagyta rajta a nyomát.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
horvath85g #27727 üzenetére
Hol találom ezt Wallet appot?
-
TomWexX
addikt
válasz
horvath85g #27724 üzenetére
A wallet-el lehet alkalmazásokat venni itthonról is nem-de?
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
horvath85g #27724 üzenetére
De telepítési folyamat közben felajánlotta a teló, hogy írjam be a kártya adatokat.korábban ezt szerintem nem csinálta, ezért gondoltam most beírom , de nem tudom hol keressem :-)
-
Ramman
csendes tag
válasz
horvath85g #27681 üzenetére
A Service menüben ez van: Bootloader unlock alowed: YES
És ezt raktam fel rá a fórum első hsz-éből:
(e szerint kernelt is)
● JB elő root-olt CWM zip és kernel
[Pree_Rooted_LT22i_JB_6.2.A.1.100_CE.zip]+[Kernel]Szóval ezért nem várom, hogy nyitva van vagy nincs.
Mert ez még nem jelent azt hogy igen.
Van esetleg valami progi ami ezt meglesi? -
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #27533 üzenetére
Gyárin meg tökéletes, ki érti ezt?
-
nintendojet
tag
válasz
horvath85g #27255 üzenetére
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #27240 üzenetére
Windows 7-nél viszont nem kell kikapcsolni, hogy fel tudj telepíteni olyan programot, ami nincs digitálisan aláírva.
Nálam nincs ilyen gond. -
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #27238 üzenetére
Windows 7-nél még nem volt ezzel probléma, ott még nem kell kikapcsolni a digitális aláírás ellenőrzést.
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #27097 üzenetére
Na, ez jó hír.
-
SteveJobs
őstag
válasz
horvath85g #27100 üzenetére
ide hozta a haverom , hogy rakjam össze, mert vett bele 1 kijelzőt és össze rakta , de ezt csinálja és ezért ide hozta hogy nézzem meg , de én se tudok mit kezdeni vele ezért gondoltam hogy írok ide , de azt nem tudom hogy buherálták-e a telefont . normális választ nem tud adni .
-
nintendojet
tag
válasz
horvath85g #27063 üzenetére
A RAM-mal hogy áll? Sokat eszik belőle? (Pont az érdekelne, hogy sikerült-e lejjebb vinni)
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #27060 üzenetére
Nem, mert ott már csak a BT hiányzik, amint sikerül működésre bírni a bluetooth-t a 10.1-be is bekerül.
Ez eddig a legjobban sikerült CM, szinte tökéletes.
-auto fényerő OK.
-auto rotáció OK.
-Videó lejátszás, felvétel OK.
-youtube, BT nem OK, de lehet nélkülük élni. -
Crogan
tag
válasz
horvath85g #27016 üzenetére
Igen a legùjabbat,a sony oldaláról szedtem le,bezzeg az összes z ott van benne
-
Attisg
csendes tag
válasz
horvath85g #27017 üzenetére
Igen a legújabbat, épp ma frissítettem.. de a korábbi verzió esetében is ez volt.
Nincs mese maradnak akkor ott. -
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #26974 üzenetére
Igen, a remény megmaradt, hogy lesz tökéletes kitkatunk.
-
Tarill
őstag
válasz
horvath85g #26906 üzenetére
èrtem köszi!
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #26799 üzenetére
A legfrisebb nightly verzió amit néztem.Nem rossz, mindennapos használatra már alkalmas, de a video felvétel hiánya kicsit fájó pont, YT-n is csak a hang megy.
A BT engem meg nem érdekel. -
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #26793 üzenetére
Én sem szeretem ha látom, nagyon idegesít.
A kitkat szerintem soha nem lesz tökéletes P-n.
Olyan érzésem van ezzel kapcsolatban, mintha PC-n virtual boxon futtatnék egy másik rendszert.
A 10.1 a tökéletes P-re véleményem szerint. -
XperiaP
csendes tag
válasz
horvath85g #26761 üzenetére
A cwm csak a /system-et, /data-t, és /cache-t tudja formázni, mást nem.
Ha formázol mindent, akkor csak a fentieket törlöd, az előző HSZ-ben írt mappákat nem. -
XperiaP
csendes tag
válasz
horvath85g #26759 üzenetére
Arra gondolok, hogy egy custom ROM csak a /system mappát módosítja, a többihez nem nyúl, pedig van ott még sok más (pl. acct, sys, proc stb.)
(Pl. ha törlöd az init.rc fájlt, csak a gyári rakja vissza neked.) Ez a fájl méretén meg is látszik: míg egy cyanogenmod rom 200 mb, egy gyári ftf fájl több mint 400. -
XperiaP
csendes tag
válasz
horvath85g #26757 üzenetére
Köszönöm!
Szerintem ott a hiba, hogy nekem ics volt utoljára, ezek a ROM-ok meg többnyire JB-re készülnek. -
XperiaP
csendes tag
válasz
horvath85g #26755 üzenetére
Neked mi az alapsáv verziója? (Melyik gyári rom volt utoljára telepítve?) Nekem ics volt.
-
XperiaP
csendes tag
válasz
horvath85g #26752 üzenetére
Nincs lehetőségem kipróbálni (nincs tag-em), a pipa ott van, kikapcsolni viszont nem tudom. Neked sikerült?
-
horvath85g
aktív tag
válasz
horvath85g #26752 üzenetére
így tényleg működik a wakelock detector
-
nintendojet
tag
válasz
horvath85g #26744 üzenetére
Azzal, hogy átálltál ART-ra újra kellett tenni a dolgokat?
-
faham
aktív tag
válasz
horvath85g #26744 üzenetére
Tényleg minden tök jó lesz,de azért még faragniuk kell ezen, hogy jol működjön. Pl Nexus7en nem is műkösdik még mert az Tegra 3as.
A gombok világításához az enigma 6 ban lévő IlluminationFixer.apk-t másold be a System/app ba reboot, add meg a root jogot és menni fog. -
faham
aktív tag
válasz
horvath85g #26740 üzenetére
Látványosan nincs, kicsit kevesebb vele a RAM használat meg néhány alkalmazás nem tud működni art alatt még de ennyi ami észrevehető
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #26732 üzenetére
Írtam, hogy nekem csak ebben a kategóriában telik telefonra és az F6 a legjobb választás jelenleg.
Minden elfogultság nélkül mondom, hogy jobb mint a P és eddig az LG UI-ja tetszett a legjobban.
CM biztos lesz rá. -
s4tch
veterán
válasz
horvath85g #26732 üzenetére
Azért a chipset egy generációval erősebb, érthető, ha valaki ebbe az irányba mozdul el. Ezzel együtt én is kihagyom ezt a lépést, és inkább majd valami négymagost veszek min. 720 soros kijelzővel.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
horvath85g #26716 üzenetére
8.1 még mindig nem ajánlott a flahtool alá.
Van tényleg akinek megy de instabil ..Téglát gyártani meg gondolom senki nem szeretne. -
faham
aktív tag
válasz
horvath85g #26716 üzenetére
Nekem nem ment, de írta itt más hogy igen. Lehet nekem azért nem mert 8ast upgradeltem 8.1re.
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #26708 üzenetére
A pac man jó, de el lehet veszni a beállitásokban.
a legjobban a testre szabhato vibra motor tetszik.
De millio meg egy dolog van, amit testre lehet szabni.
Egy probát simán megér. -
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #26706 üzenetére
A MIUI-t nem szeretem.
Nincs gyorsindító, "komplikált" menürendszer, stb...... -
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #26703 üzenetére
Nem tudom, még nem használtam huzamosabb ideig.
-
bgyg1
aktív tag
válasz
horvath85g #26667 üzenetére
Szia!
Be sem kapcsol, tölteni sem tudom. Le van teljesen merülve.
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #26656 üzenetére
A javított kernelt bemásoltam a zipbe és úgy telepítettem, így megy a wifi, de lezárt képernyőnél lekapcsol.
Az SD-vel sincs gond, de a zene lejátszó nem látja a tartalmát, így használhatatlan.
A play neked hogy hogy ment? -
horvath85g
aktív tag
válasz
horvath85g #26657 üzenetére
flasheltem egy másik kernelt, azzal jó.
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #26653 üzenetére
Még használhatatlan a CM11.
Wifi tökéletes, nincs play service, sd kártya failed. -
faham
aktív tag
válasz
horvath85g #26651 üzenetére
Piros keret: LINK
-
faham
aktív tag
válasz
horvath85g #26648 üzenetére
Megvan
Nem megy a Wifi? pedig pont azt akartam feltenni én is -
faham
aktív tag
válasz
horvath85g #26618 üzenetére
csak elgondolkodtam. Azért mert sok jót olvastam róla, nem nagyot akarok előre lépni ez a szint jó lenne nekem csak megfelelő szoftverezettséggel (itt a bugokra gondolok csak)
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #26607 üzenetére
CM ez, csak "összecsapott".
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #26605 üzenetére
Igen, arra.
Nincs "back button to kill app", nincs lockscreen weather, nem lehet testre szabni a status bart, nincs quick panel, semmilyen rendszer beállítás nincs ami a korábbiakban benne van.
Hirtelen ennyi ugrott be. -
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #26603 üzenetére
Mint írtam, nagyon gyors ezzel nincs gond, tárcsázó pillanatok alatt megnyílik.
Sajnos a google szolgáltatások nem mennek és hiányzik egy pár feature ami a korábbi CM-ekben benne van. -
rob210
nagyúr
válasz
horvath85g #26588 üzenetére
Azért, mert én is úgy tidtam nyitott kell hozzá
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #26492 üzenetére
Csak a gyàrit.
-
rObika8802
aktív tag
válasz
horvath85g #26492 üzenetére
oké köszi!
-
Simtu
senior tag
válasz
horvath85g #26410 üzenetére
Az pontosan mit jelent? Olyan ROM-okat tudok csak felrakni, amely zárt BL-re készült?
Szervizben erre mennyire figyelnek egyébként? Van valakinek tapasztalata? -
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #26314 üzenetére
Amire kell nekem jó a hangouts, de valóban még nem tökéletes, viszont a face messengert meg messziről kerülöm, mert kb. egy szinten mozog a facebook-os alkalmazással.
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #26242 üzenetére
Nálam megy az oldal.
Egyelőre semmit, mert még csak teszt fázis. -
freemanone
addikt
válasz
horvath85g #26032 üzenetére
akarod mondani: Huawei
egyébként én biztos hogy inkább azt venném mint a szifont. -
seberson
csendes tag
válasz
horvath85g #25999 üzenetére
A szenvedés vége felé találtam meg, hogy hol kell bekapcsolni
Szóval sokat próbáltam anélkül, de most is megpróbáltam, nem jau
-
duronx
senior tag
válasz
horvath85g #25912 üzenetére
A kezemben volt a telo, épp telefonáltam mikor újraindult (innen tudom h restartol)
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
horvath85g #25904 üzenetére
Igen, van még
-
oszi666
őstag
válasz
horvath85g #25829 üzenetére
Rendben, szerintem tultargyaltuk. Sajnos MA-n hozza szokik az ember, hogy minden sorban sertest szimatoljon.. Szoval te se haragudj
En immunologia laborban szakdolgozom most, de biomernok msc-n folytatom jovore. A mernoki resze erdekel, kifejezetten az ipari megoldasok, es az alkalmazott kutatasok.Pl ez nem is off annyira: nemreg olvastam egy cikket, hogy virusok felhasznalasaval allitanak elo akkukat [link]
Na az ilyen megoldasok hoznak lazba!!!! Teljesen paff vagyok az otlettol. -
oszi666
őstag
válasz
horvath85g #25820 üzenetére
Azután mondtam hogy a droid szar, hogy te ész nélkül elkezdtél szívózni. A primitív hozzászólásodra hasonlóan válaszoltam. Előtte normálisan leírtam a véleményem, hogy miért jó, miért nem jó a droid, mi fog hiányozni és mi nem. Nem értem, hogy abban mimvolt fikázás. Vagy ide csak elvakult pozitív dolgokat lehet írni?
Abban egyetértek, hogy az apple hozzáállása néha szerintem is arcpirító. A lekerekített sarkos dolgon én is csak sírva röhögtem, gondoltam elmegyek és levédetem a misszionárius pózt azonnal. -
oszi666
őstag
válasz
horvath85g #25816 üzenetére
Ne haragudj meg de ez a fikázós flameles kiborít. Erre azt tudom válaszolni hogy az android lassú fos bughalmaz, a gyártók b@sznak normális szoftvert kiadni, lásd xperia p-nél hívásbug. Hívásbug egy telefonnál!!!! Hát mintha egy tévéből kifelejtenék a képernyőt, és nem javítják. Tudom, nem mindenkinél van, de amikor már tömegesen panaszkodnak az emberek, akkor az igenis baj, és javítsák ki, ha egy valag penzt kiad a felhasználó. Miért az én dolgom hogy a szar szoftverra gyógyírt keressek? Utólag belátom, én voltam a hülye, hogy nem olvastam utána még vásárlás előtt
A lopkodós mondataidra pedig bőven lehetne ellenpéldát is sorolni, amikor a droid nyúlt az appletől. Miért baj az, hogyha hasznos újításokat átvesznek a gyártók egymástól? A szabadalomháború engem is kiborít, de rohadtul nem érdekel, hogy az apple vagy a droid honnan nyúlja a megoldásait ha működnek, felőlem lopjatnak a microsofttól is, ha ügyesen ültetik át a megoldásokat. Nem vagyok márkabuzi, hogy amiatt ne használjak valamit, mert mástól vették át. Most épp az apple nyúlt le dolgokat, előtte ők találtak fel korszakalkotó dolgokat.
Ettől függetlenül akinek az android megfelel, használja. Nekem nem jött be másodjára sem, és nem valami őskori galaxy minim van.
A fentieket úgy írom, hogy nem vagyok applefan, pl macbookot az életbe nem vennék, ahogy ipodot sem. Egy terméküket vettem meg, amivel 99%ban elégedett vagyok. Az android jó dolog, versenyt teremt, nem is kicsit, és nagyon innovatív megoldásaik vannak. Barátnőm a galaxy s3 mobiljáért odavissza van, hát egészségére. Nekem nem azt nyújtja amit elvárok egy mobiltól.Egyébként a kérésedre válaszolva szeretnék írni egy logoutos cikket android-iphone összehasonlításból, szigorúan mezei, egyszerű user szemmel, aki nem ért az informatikához szinte semmilyen szinten, tehát a vásárlók nagyon nagy részének a szemszögéből. Jómagam is ilyen vagyok, nekem buta amerikiaknak tervezett mobil kell
Ti a droidban vagytok királyok, én meg a laborban. -
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #25816 üzenetére
Sőt ha meghekkeled az ájfont, akkor saját mp3-at is rakhatsz csengőhangnak.
-
faham
aktív tag
válasz
horvath85g #25799 üzenetére
igen susal vagy pccvel vagy flashtoolal.
Wifi tether fix jelent meg Enigma 6.1hez, de nekem azzal se megy a wifis netmegosztás.
-
duronx
senior tag
válasz
horvath85g #25778 üzenetére
Szerintem is a tiszta telepítés a legjobb,de én simán csak ráfrissítettem a fent levő 6.0-ás enigmára.
eddig teljesen jól működik. gyors, a menüben egy sorban 4ikon helyett 5fér el+ a cyber-shot is be van építve a telepítőbe. -
faham
aktív tag
válasz
horvath85g #25778 üzenetére
Teljesen tisztán tettem fel. Nagyon jó és gyors, stabil. Az akku ideje is nagyon jó. Megéri a szűz telepítést.
az antutu eredmény nálam 9831. De a governor -t átállítottam, nem tudom ez mennyire számít a tesztben. -
Bitpalace
senior tag
válasz
horvath85g #25693 üzenetére
Oké legyen úgy én elhiszem, de jelentősen megnőtt a készenléti ideje a telefonnak.
-
duronx
senior tag
válasz
horvath85g #25689 üzenetére
simán cwm alól feltelepítem és kész? semmi wipe vagy bármi más?
-
Zigi
senior tag
válasz
horvath85g #25689 üzenetére
Nekem az NFC-t frissítette és most már 3 ikon lehet a képernyőn a középső gomb mellett....
Kamera van, de a gyorsindítás nem megy. -
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #25669 üzenetére
Hosszú távra nem ajánlom én se, de kipróbálásra jó lehet zárt BL-en.
-
faham
aktív tag
válasz
horvath85g #25669 üzenetére
Én úgy tudom hogy nem annyira gördülékeny a zárt BLes CM. Szerintem nem éri meg. Max egy délutánra megnézni ha nagyon érdekel...
Volt itt valaki akinek a sáv fele fel "bubisodott" képet is rakott fel és neki is megy még minden.
-
ted_mosby
senior tag
válasz
horvath85g #25596 üzenetére
Tehát akkor ezt értsem úgy hogy kezdjem tölteni, mondjuk 20%nál?
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #25596 üzenetére
Úgy van ahogy mondod, valóban nem tesz jót a teljes lemerítés.
-
ted_mosby
senior tag
válasz
horvath85g #25592 üzenetére
Igen az akkut én is érzem. Bár van benne egy olyan bug is hogy kikapcsolom a WiFit, képernyőkikapcs, és 2perc után kinyitom feljebb ment 2 %kal az akku. De ennek örülök
-
Dany007
veterán
válasz
horvath85g #25421 üzenetére
Igen, lehet állandó helyzetben is keringeni a Földdel együtt.
@#25417) oszi666:
Igen, lehet kéne csinálni valami felmérést, hátha találnánk rendszert a dologban. Mittomén xy dátum előtt kiadott készülékek vagy valami szériaszám alapján stb...
-
freemanone
addikt
válasz
horvath85g #25264 üzenetére
Ha ez problémát jelentene már rég kinyírtam volna az akkumat. Van olyan hogy akár 50-100x is usb-re dugom a telefont pár óra alatt és legtöbbször csak másodpercekre. Kifejezetten akkor amikor romolok és sokmindent próbálok ki. Ezeket az akkukat így találták ki.
(#25269) sziku69: szikével meg lehet kezdeni utánna pedig egy jó fogó kell, amivel le lehet "tépni" róla. Mondjuk én köztesként használtam egy műszerész csipeszt, hogy a megkezdett sarkot felgyűrjem annyira, hogy a fogóval meg bírjam fogni.
Elég vastag ez a fólia és mivel vasalt nagyon erősen rajta van. -
sziku69
őstag
válasz
horvath85g #25268 üzenetére
Na jó, de Te mivel szeded le? Lehet hogy még az eredeti fólia? ahogy megvették annó?
-
razorka777
veterán
válasz
horvath85g #25264 üzenetére
Most amig felmásolom a zenéimet ami kb. 5 perc az alatt semmit nem ártok az aksinak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest