- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
Szeretnék elköszönni tőletek. Sokan azt sem tudjátok ki vagyok de régen sokat voltam itt, és mai napig rendszeresen olvaslak titeket. Mindenkinek köszönök minden segítséget, többször jól jött a segítőkészségetek. Nagyon sokat tanultam itt, és ezért hálás vagyok.
Csak ennyit szerettem volna.Üdv mindenkinek.
UI: Xperia P-m hamarosan eladó lesz rengeteg tartozékkal. Ha valakit érdekel keressen meg privátban.
-
NY_A
őstag
válasz
darvinya #18043 üzenetére
Találtam elérhetőséget, és küldtem nekik egy e-mailt a garanciáztatással kapcsolatban. Leírtam a hiba típusát és arra is rákérdeztem, hogy az esetleges garanciális javítás idejére módjukban áll-e bármilyen cserekészüléket adni.
Kíváncsian várom a választ.
Jó lenne ha megoldanák, mert szerintem időben jóval hamarabb kivitelezhető a gariztatás így mint a T-n keresztül. -
NY_A
őstag
Sziasztok.
A feleségem P-jén viszonylag számottevő mértékben megmutatkozott a bubisodás néven elhíresült anomália. T-Mobile-os a cucc, és T-Mobile-os garanciajegye van. Van esélyem a Cordonban legaranciáztatni vele, vagy ezzel a garanciapapírral megkerülhetetlen a T? Ha lehetőség van rá egyből oda vinném ahová amúgy is kerülne, úgyis sűrűn járok arra.
-
NY_A
őstag
válasz
freemanone #17971 üzenetére
Megvan, ez hiányzott. Nem tudtam ilyenkor, hogy kell kikapcsolni. Újraindítás ment, de nem nyomtam tovább.
Köszönöm mindenkinek a gyors reagálást, jó arcok vagytok. -
NY_A
őstag
Valaki segíthetne, mert kezdek kétségbeesni.
-
NY_A
őstag
Újraraktam a telefont, és CMW alatt formáztam mindent. Most SONY logót bámulom már egy jó ideje, ilyenkor mi van? Valamit elk**tam?
-
NY_A
őstag
-
NY_A
őstag
Nekem most valamiért eltűntek a képek az albumból JB alatt. Csak feketeséget látok. Fájlkezelővel megtudom őket nyitni, de az albumban semmi sincs. Most mi a tököm van, hozzá sem nyúltam.
-
NY_A
őstag
Jó ez a JB, legalábbis eddig semmi negatívumot nem tapasztaltam meg vele. Nekem sebességbeli problémáim ICS-el sem voltak. Next launchert használok amióta kijött, és az elég szapora. Én gyorsulást nem tapasztaltam, viszont funkcióbeli bővülése annál inkább szembetűnő. Ami miatt azonnal beleszerettem, hogy ICS alatt nem tudtam tartalmat megosztani a TV-vel, ezzel azonnal és halál egyszerűen megy. Amikor hazamegyek automatikusan kapcsolja a wifit, és a tartalom megosztás révén azonnal mindent látok tv-n keresztül úgy, hogy a mobilt ki sem vettem a zsebemből. Ez nagyon tetszik.
-
NY_A
őstag
válasz
freemanone #16718 üzenetére
Enyém zárt. Akkor még várok.
Köszönöm. -
NY_A
őstag
Nekem most frissíti a PCC.
Kíváncsian várom. Root működik? -
NY_A
őstag
válasz
razorka777 #15178 üzenetére
Először nem is gondoltam arra, hogy ez lehet a gáz mert mint mondtam már többször használtam, és eszembe sem jutott, hogy ez kavart be.
Csak ahelyett, hogy azon gondolkoztam volna el az elején, hogy mi miatt lehet ez egyből azon agyaltam, hogy miként hozhatnám helyre. Pedig ha az ok megvan, akkor megvan a megoldás is. -
NY_A
őstag
válasz
razorka777 #15175 üzenetére
Az a gáz, hogy használtam a freedom nevű alkalmazást amit már néhányszor használtam így megbíztam benne. Nos ez egy orosz app ami azt csinálja, hogy fizetős alkalmazásokat tudsz vele egy kamu kártyával letölteni playről. Nos ez csak orosz környezetben működik, tehát vagy oroszra kell állítani a nyelvet, vagy orosz időzónát megadni. De miután visszaállítottam az időzónát nem akart a playre és a gmailre csatlakozni.
Nos erre találtam megoldást, de mivel már csináltam egy factory resetet így már nem tudom kivitelezni.
Full User Error!! Szörnyű. -
NY_A
őstag
Csináltam egy factory reset-et, és ugyan az a helyzet.
-
NY_A
őstag
válasz
razorka777 #15166 üzenetére
Így sem jó.
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
Érdekes dolog állt elő nálam.
Nem tudok fellépni a Google Play-re, és a Gmailre. Mobilnettel, és wifivel sem létesít kapcsolatot. Próbáltam a fiókomat törölni, hogy aztán újra létrehozzam, de amikor aktiválnám szintén nem kommunikál és azt írja, hogy "Nem lehet megbízható kapcsolatot létrehozni a szerverrel".
Valami ötlet? -
NY_A
őstag
centaurium
Az én és a feleségem kijelzője sem sárga, csupán különböznek egymástól.
darvinya
A mi esetünkben biztosan nem a fényviszonyoktól függ, mivel itt van egymás mellett a két telefon azonos fényviszonyok mellett. De ebben a hideg-meleg színhőmérsékletben igazad lehet, csak ez nálam olyan mintha már alapból hideg színhőmérséklettel üzemelne a telefon, mivel az enyém kékesebb árnyalatú. De ez az árnyalatbeli különbség megmarad bármilyen fény, illetve beállítás mellett is.
De ennek túl nagy jelentőségét nem látom. -
NY_A
őstag
válasz
darvinya #15103 üzenetére
Feltételezem, hogy mint minden egyéb termék esetében úgy ennél is a gyártás folyamán idővel változnak alapanyagok, a költségek, illetve egy megadott tűréshatáron belül mozognak aminek talán ez a két véglete. Végül is nem is érdekel, mivel mindkét telefon kifogástalanul üzemel.
-
NY_A
őstag
válasz
eternity0086 #15098 üzenetére
Én még tavaly nyáron vettem egy P-t, aztán a feleségemnek is vettem egyet januárban. Ugyan ezt tapasztaltam, mint amit te. Másak a színek a két kijelzőn azonos beállítások mellett is. Akkor ezt le is írtam itt, de nem reagáltak rá így nem is foglakoztat a dolog. Hozzáteszem az övében az előlapi kamera is más, mint az enyémben.
-
NY_A
őstag
válasz
darvinya #13568 üzenetére
Bocs, csak már itt az idegösszeomlás határán nehezen látok tovább az orromnál. Valóban írtad, és én még olvastam is.
Aztán most meg itt szoptam ezzel a hanggal, mert az asszony kitalálta, hogy neki az nem jó. Mondom neki add ide Bébi, 5 másodperc alatt beállítom. Aha, majdnem így volt. Az a poén, hogy már 8 hónapja van meg a telefonom, és egy ilyen alapvető dolgot nem tudtam megoldani. Az agyam elszáll.
Kösz. -
NY_A
őstag
Azt mondjátok már meg nekem, hogy az asszony P-jén mi a retkes fa****ért nem tudok semmit beállítani sms hangként, csak a 1 darab gyári hangot. Semmit nem akar csak azt, még a gyáriak közül sem tesz ki mást. A beállításokban szépen látom az általam kiválasztott hangot, le is játssza, de amikor sms jön akkor az a szarházi gyári hang szól.
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
Tegnap vettem a feleségemnek is egy P-t. Csupán érdekességkép írom, hogy vannak azért különbségek az én 8 hónappal ezelőtti telefonomhoz képest. Ebben is a kis lencse nélküli front kamera van mint itt többeknél, mintha a kupak is más anyagból lenne, és a kijelző színei is teljesen mások azonos beállítás mellett. Mintha nem is azonos technológia lenne a kettő.
A tokhoz hozzászólva nemrég regisztráltam ebay-re, azóta 8 különböző tokot és hátlapot rendeltem kb. 5 ezer forint értékben. A minőségük kiváló. Jókat lehet találni.
Üdv
Attila -
NY_A
őstag
Sziasztok!
Üdv mindenkinek. Rég jártam itt, de még így is sok ismerős "arcot" látok.
Az utóbbi időben elég nehezen kommunikál a telefonom a Cisco routeremmel. Hol látja, hol nem, és aztán a puszta véletlen dönti el, hogy csatlakozik-e. A routeren belül Ilyenkor próbálkozom a network mode állításával B/G, illetve B/G/N között mert ez megoldást jelent, de csak egy ideig. Ez összefüggésben lehet a 6.1.1.B.1.54 rommal? Pár napja tapasztalom ezt, így a router hibája mellett ez is felmerült mint hibaforrás. Más tapasztal hasonlót ezzel a rommal?
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
Rég jártam itt, és elég durva mennyiségű hsz-t termeltetek ki ez idő alatt.
Elvoltam vele, amíg visszaolvastam őket. Ennek örülök, jó ha pörög a fórum.
Az én telefonom még mindig szuper, nem kopik, nem válik a ragasztás, nem recseg és halk hívás közben, illetve gyorsan talál gps jelet is. Ráadásul így 4 hónap elteltével sem tudok ráunni egy percre sem.Úgy néz ki, hogy mégsem oldódott meg a szoftver visszaállítási problémám, amit egyszer már látszólag megoldottunk itt. Nevezetesen az, hogy az általam fölöslegesnek vélt és törölt gyári appokat a készülék random módon néhány újraindítás követően visszateszi nekem, hátha mégis szükségem van rájuk. Na de mindegy is, kitaláltam rá mást. Nem törlöm őket, hanem csak kifagyasztok. Így már csak nem akarja őket visszapakolni.
Más. Valaki aki Budapesten lakik nem tudna nekem rendelni egy ilyen tokot? [link]
Most vártam egyre majd 1 hónapot, de abból nem lett sajnos semmi. Én nem tudom ezt elintézni, de ha valaki rendelkezik egy ilyennel, vagy rendelne egyet azért elmennék, és nagyon hálás lennék érte. -
-
NY_A
őstag
Na most velem megint ez történt. [link]
Mi miatt lehet ez? Tipp valakinek? -
NY_A
őstag
Én próbálkozok ICS alatt, de ezidáig nem jártam sikerrel. Eljutottam odáig, hogy látja a Wifimet, de csatlakozik a végtelenségig, aztán kifagy a PCC. Töröltem a hálózatot, kezdtem előlről, és most már annál a lépésnél kifagy, hogy dugjam a telefont a PC-re.
Nem tudom mipöcs van vele. -
NY_A
őstag
Sziasztok.
Szerintetek az miért lehet, hogy néha kikapcsolást követően mikor újraindítom a telefont, akkor megjelennek a már törölt gyári appok. Értem ez alatt a McAfee, Wisepilot, és egyéb általam sohasem használt, és sohasem megtűrt alkalmazásokat. Ilyenkor újra törlöm őket, de bizonyos idő után ismét megjelennek.
-
NY_A
őstag
válasz
magicbox #4984 üzenetére
Nálam egész nap a zsebemben van, de napközben csak hívásokat bonyolítok róla. Néha mikor pihenőt tartok, akkor olvasok híreket, illetve elolvasom az e-maileket. Szinkronizálás nincs, mindent magam végzek. Tehát túl nagy igénybevételnek nincs kitéve napközben. De ettől függetlenül ugyan ilyen feltételek mellett használva az előző telefonom nem bírt ennyit (Galaxy Ace).
-
NY_A
őstag
Én soha nem is használtam Vibert.
-
NY_A
őstag
Biztosan egy vörös szemű nyúllal figyeltet titeket a Sony.
Más magyarázat nincs. -
NY_A
őstag
Hát gyerekek, én nem látok semmi vörös pontot. Bár ha mindenkinek van, akkor kezdek aggódni.
Most vagy az enyémmel van gond mert nem világít, vagy csak az enyém jó mert nem világít, vagy csak szimplán vak vagyok.
Az asszony érdekesen nézett rám, amikor paplannal a fejemen ültem a számítógép asztal előtt, hogy próbáljak sötétíteni. -
NY_A
őstag
A SIM cseréhez hozzászólva már írtam régebben, hogy én is kértem SIM cserét.
Előfizus vagyok, és azt a számot kértem micro SIM-el. Nos kaptam is egy új kártyát, a régi számommal. Nem kellett érte fizetni. De aztán a következő havi számlám érdekesen módon több volt, mint vártam. Elolvastam és látom, hogy kiszámlázták a SIM cseréért 4064 forintot. Azonnal hívtam őket, hogy most mi a f**** van. Itt van a kezemben egy SIM cseréről szóló papír amin az áll, hogy díjmentes. Akkor most miért fizettetik ki velem? Az ügyfeles csaj azt mondta, hogy jogos a fizetési kötelezettség mert hűségem van egy készülékre, amihez kaptam ezt a kártyát. Nos ez a készülék egy Galaxy Ace, amit sikeresen lenulláztam. Kérdezi a csaj, hogy szeretném-e ezt megreklamálni. Rákérdeztem, hogy érek én azzal valamit? Azt mondta, hogy mivel van nálam egy díjmentes cseréről szóló papír így igen, mert meglettem tévesztve. Valóban kivizsgálták a dolgot, és jóváírják az összeget a következő számlámon.
Most kaptam meg a levelet ami kicsit vicces. Így fogalmaztak."....kelt havi számláját felülvizsgáltuk. Vizsgálatunk eredménye szerint számlázási hiba nem történt, azonban egyedi elbírálás alapján az ügy megnyugtató rendezése érdekében bruttó 4064 Ft-ot társaságunk egyszeri alkalommal átvállal."
Tetszett a "megnyugtató rendezés" rész. Magyarán a T pontosok hibáztak amit nem ismernek el de, hogy ne vergődjek érte inkább jóváírnak! Így megnyugodhatok!
-
NY_A
őstag
s4tch, darvinya
Megoldódott a dolog.
Kiraktam egy másik képet hívóképnek, azt megjelenítette. Ezután visszatettem azt amit nem akart mutatni, és most már azt is kiadja.Érdekes. Tegnap óta idegesít a dolog, ezerszer beállítottam, és aztán így oldódik meg.
Köszönöm, hogy próbáltatok segíteni!
-
NY_A
őstag
válasz
Dany007 #4106 üzenetére
Az összes kérdésedre most időhiány miatt nem tudok válaszolni, de a videóminőséggel kapcsolatban tudok mutatni egy felvételt. A készüléken, és a PC-n visszanézve nem akadozik ennyire, mint a youtube-on, de magát a videóminőséget szerintem jól megmutatja.
darvinya
PC-ről feltöltöttem a számokat a telefonra, aztán hozzárendeltem a fotót a számhoz.
s4tch
Már azt is próbáltam. Több módon szinkronizáltam a számaimat, és kipróbáltam mindegyik esetben a kép hozzárendelését. De semmi.
Lehet, hogy a képpel van baj!
Kipróbálom másikkal.
-
NY_A
őstag
s4tch, darvinya
Galériában van a kép. Ez egy fotó, amit még a nyáron készítettem. A telefonkönyvben látom a képet, hozzá van rendelve az adott számhoz. De híváskor nem jelenik meg.
Flashtoollal történt a készülék ICS frissítése. De nem tudom, hogy ez számít-e. -
NY_A
őstag
Még csak most tűnt fel nekem, hogy a hívóhoz rendelt képet nem teszi ki a telefon híváskor. Most azt nem tudom, hogy ez ICS felrakása óta van, illetve nincs, vagy időközben szűnt meg nálam. GB alatt tutira működött, majdnem egész képernyős volt a dolog.
Valaki ICS-el megnézné, hogy nála üzemel-e?m.zso
Nekem épp tegnap sikerült nullára redukálnom az akku töltöttséget, és 1 és negyed óra alatt töltött fel 100-ra. Érdekes, hogy Neked ilyen sokáig tart.
-
NY_A
őstag
Ezt a root eljárást is fel kellene venni első hsz-ba. Több Xperián is használtam, és elsőre gond nélkül sikerült.
Így már két root lehetőség is van. -
NY_A
őstag
válasz
rbalint88 #3682 üzenetére
Sejtettem.
Nekem speciel megvan erre is a megoldásom, ha elkezdene kopni. Nagyon jó minőségű felnire való ezüst spray-m van, amivel a melóhelyen is dolgozok. Az kiválóan fed, ráadásul sokat kibír. Majd azzal lefújom, ha esetleg odáig fajulna a dolog.Bitpalace
Max hangerőn nálam is van ami betorzít. De nem vészes.darvinya
Ne hergeld magad, inkább verj be egy felest! Én már megtettem.Mindjárt másképp reagálok mindenre.
-
NY_A
őstag
Hát nem tudom, engem nagyon megfogott az Android! Olyan szinten személyre szabható, mint semmi más. Én imádom benne, hogy semmi sem lehetetlen. Nincsenek korlátok. Vannak apró hiányosságok, és hát nem felelhet meg mindenkinek maradéktalanul, de szerintem egy nagyon nagy cucc. Több mint két éve van Androidos telefonom, de a mai napig lebír kötni. Mindig tudok rajta valamit mókolni.
-
NY_A
őstag
Nekem sincs hézag felül a műanyag elemnél, viszont az alsó része síkban kissé kiemelkedik a fémházhoz képest. Ez nem látszik, és nem zavaró, csak ha konkrétan ezt tapogatjuk rajta akkor lehet észrevenni. A műanyag alul nem kopik olvastam, hogy valakinek igen. Nem hinném, hogy a fekete másképp viselkedne. sssz szavaiból azt vettem ki, hogy emiatt vett feketét. (Egyébként gratulálok hozzá, szeretni fogod.) Véleményem szerint mind ugyanabból az anyagból van öntve, ami valószínűleg anyagában fehér. Bár lehet tévedek, erről a kopott sapkás kolléga tudna nyilatkozni.
-
NY_A
őstag
válasz
Alexa09099 #3596 üzenetére
Én a nagyobb RAM, és a nagyobb ppi érték miatt az Xperia P mellett teszem le a voksomat. No meg a fémház, és az 1080p is elég nyomós érv nálam. Meg nekem az Arc S magas homloka sem tetszik. De ez szubjektív.
-
NY_A
őstag
Már nagyon kellene az az első hsz. Kinek kell ez ügyben szólni? Régebben többen is írták, hogy elkészítenék. Sokat segítene.
-
NY_A
őstag
Szerintem meg az ezüst a legszebb. Annak fém színe van.
De az a legnagyobb szarháziság, hogy ha már ennyire viszik, akkor emeljük meg az árát.
Atla
Nem kellett volna sokat keresgélned, mivel ezen az oldalon is megtalálod amit keresel.
-
NY_A
őstag
Én eddig ilyennel nem találkoztam, csak itt. De az igazság az, hogy majd minden telefonnak van valami nyűgje a kérdés az, hogy ez a nyűg milyen mértékű. Az is kérdéses, hogy mennyire gyakori ez a dolog. Tehát 10 telóból egy, vagy 1000 telóból,. esetleg 5000-ből. Lehet ez is olyan dolog mint az Xperia S, Iphone 4, vagy Galaxy S 2 esetében a kijelző sárgulás. Csak bizonyos szériánál jelentkezik.
-
NY_A
őstag
neorow1:
Neked is elvált? Akkor ez már eddig három embernél jelentkezett itt a fórumon, ha jól számolom. Remélem az enyémnél nem jön elő. Már 6 hete megvan, de még ép. A Tiéd mióta van meg? -
NY_A
őstag
Ezt az idióta fóliázást már igazán abbahagyhatnátok. Mi a ló****t nem lehet azon érteni, hogy van a kijelzőn gyárilag egy fólia ami karcolható. Emellett a karcálló kijelző is karcolható, bármit is állít róla a gyártója. Az, hogy egy Gorilla Glass-al bevernek egy szöget közel sem, akkora szenzáció, ezt az 50 ezer forintos Ace-em is tudja, mivel legfőképp törésállónak van titulálva a kijelző a gyártó szerint. Sőt, méh néhány légpuska golyót is kibírt, ezt saját magam tanúsíthatom.
Az ilyen jellegű behatásokat bírja leginkább.
És valóban szarházi egy féreg ez a Sony, hogy az edzett üveg kijelzőre még tesz egy gyári fóliát plusz védelemnek ahelyett, hogy egy sima műanyag kijelzőlapot tett volna a P-be. Adjatok egy elérhetőséget hagy küldjem el őket a picsába. Én egy hónapja használom a P-t egy autószerelő műhelyben állandó retekben, mégsem kaptam be egyetlen egy karcot sem. Pedig nem mosom meg a kezem antibakteriális szappannal minden egyes hívásfogadásnál, és nem egy pormentes fényezőkamrában tartom a telefont. Aki ilyen feltételek mellett is képes szarrá karcolni a telefonját az megérdemli. Nem kell több egy kicsi odafigyelésnél.
Nevetséges már ami itt folyik! -
NY_A
őstag
válasz
Rhino666 #2900 üzenetére
Én azt tapasztaltam a telefonnál, de nem csak ennél hanem az előzőnél is, hogy az elején jelentkező kisebb bugok idővel eltűnnek. Ezen is volt olyan amivel az elején egyszer találkoztam, és azóta sem. Olyan, mintha be kellene járatni a gépet.
A legelső videó felvételemnél pl. nem tudtam leállítani a felvételt, csak sokadjára. Azóta sem volt ilyen.
Az akku pedig néhány töltés után áll be igazán. Nekem két napig simán húzza. Mondjuk képes vagyok egy hónap után is folyamatosan nyomkodni, így van amikor fél nap alatt lemerítem. -
NY_A
őstag
A fényképezővel nekem már alapból sem volt gondom, igaz homályban kissé szemcsésedik a kép. Az ICS-el nem romlott a helyzet, igaz szerintem nem is javult. Tegnap voltunk asszonnyal kirándulni ott lőttem néhány fotót, és videó is készült. Miután visszanéztem PC-n és tv-n őket, teljesen elégedett voltam a minőségével. Szerintem teljességgel elfogadható a minősége.
-
NY_A
őstag
Felraktam a Nova launchert prime-ot, és miután személyre szabtam gördülékenyebbnek érzem a telefont. Igaz, alapból Go Launchert használtam, mert mér azt használom 2 éve és szeretem, de ICS alatt problémás. A Novával nem érzem a megröccenéseklet a menüben, még live háttérrel sem. Talán kipróbálom még az Apexet is. Mindkét launcher ICS-re épül.
-
NY_A
őstag
Vicces vagy!
Én bírom az ilyen figurákat. Amikor a haverom megkapta a biciklijét nekem nagyon tetszett, de mivel nem volt rá keret így inkább elkezdtem fikázni. Ez 9 éves koromban volt. Ez a szitu teljesen arra emlékeztet. Pont azon a dolgon próbálsz fogást venni, ami kiemeli a készüléket a többi közül, és ez az igen jó tulajdonságokkal bíró kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Anime filmek és sorozatok
- Bundle topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest