- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz rObika8802 #14349 üzenetére
Igen, csak úgy szopja le sajnos az akksit mint a huzat!
Pardon, most nézem hogy 3 nap alatt 3 frissítést kapott! A z elsőt nem tettem fel mert azt mondták, hogy szar. A másodikat feltettem, de le is töröltem mert zabálta az akksit! Most fogom a harmadikat kipróbálni!
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Psychlo #14136 üzenetére
Arc S-t ne vegyél,mert bár jó és szép telefon,frissítések már nem nagyon jönnek hozzá! Én a helyedben S-et vennék,bár lesz aki itt nem ért velem egyet! Ha szereted a nagyobb kijelzőt és ha a 2x1 ghz és 16 gb belső memória nem elég (Xperia P) hanem 2x1,5 ghz és 32 gb belső memória kell(Xperia S) akkor az utóbbit vedd meg! A kamerája szerintem rendeben van mindkettőnek!
-
Ferenczi Áko
addikt
Hello! Az éppen futó alkalmazásokat megtalálod a beállítsok/alkalmazások/fut fül alatt, az adathasználatot pedig a beállítások/adathasználat menüpontnál. Én a Sygic navigációt ajánlanám neked. Offline, és frissítik folyamatosan! Üdv!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Ferenczi Áko #13978 üzenetére
Bocs a dupláért,már nem lehetett szerkeszteni! Sikerült megtalálnom úgy,hogy az Xperia Z csengőhangjaira kerestem rá!
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Anno volt nekem is egy Xperia P-m és nagyon szerettem rajta a csengőhangokat! Most egy Xperia ion tulajdonosa lettem,de sajnos ezen nincsenek rajta a P-s csengőhangok..valaki nem tudná feltölteni őket Dropbox-ra és küldeni egy linket?
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy lehet e hívást letiltani bizonyos embereknél? Tehát ha azt akarom, hogy XY ne tudjon felhívni, le tudom tiltani?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz milton1979 #11448 üzenetére
- Mikor jön ez rendbe? - Majd ha helyrehozzák. Szerintem ezt innen a fórumból senki nem fogja megmondani!
-
Ferenczi Áko
addikt
Hello! Akinek nem kell a gyári füles amit a telefonhoz kapott, keressen meg priviben,mert megvenném..
-
Ferenczi Áko
addikt
A mobilaréna 2012-es évértékelőjének 7. oldalán, ahol a kijelzőket elemzik, az Xperia P WhiteMagic technológiáját is megemlítik! Grat!!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz calamites #10857 üzenetére
A google play tele van velük! Itt egy jó kis kamera alkalmazás,megéri az árát: Camera Zoom Fx
-
Ferenczi Áko
addikt
Beállítások / alkalmazások/ futó alkalmazások.
Vagy arra gondolsz, hogy hosszan nyomod a home gombot, és oldalra kihúzod az alkalmazásokat?Bluemirage megelőzött :-) Viszont ha már itt tartunk, hogy tudtad kitenni a kezdőlapra, hogy egyből oda vigyen?
Nem szóltam, megvan, rájöttem! ;-)
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Pickle Rick #10619 üzenetére
Nekem nincs rootolva az ionom,és felment! ugyan úgy mint egy másik launcher. Csak itt felülírja a régit!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Maxentius #10617 üzenetére
Inkább 2szer, mint egyszer se!
razorka777 nekem is jobban tetszik,főleg,hogy lehet csökkenteni az 5 kezdőképernyő számát anélkül,hogy egy másik launchert kellene telepíteni! És az kezdőoldalak közötti lapozás is plusz pont!
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
Kiszivárgott az új Sony Xperia Home Launcher..
Szerintem szép lett,egy próbát megér,nézzétek meg!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Ferenczi Áko #10276 üzenetére
Akkor mi tart vissza?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Imike20 #10275 üzenetére
Koleganőmnek van ilyen telefonja,rózsaszín kupakkal, rózsaszín témát használ stb.. Egy csajnak egy dupla magos kicsike telefon,megfelelő gyorsasággal stb..Ha nem játék és fim mániás,akkor elég neki a beépített 4 gb memória. Szerintem jó választás lenne! ( van már erre is ICS)
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Imike20 #10265 üzenetére
Én az ion-hoz kaptam ilyen tokot,de nem szeretem,nem is használom. Mégpedig azért,mert az Ionnál a töltő csatlakozó el van rejtve egy kis kihajtható fül alá,amit így a tokban elég bajos kinyitni. Amúgy ha olyan lenne a töltőcsatlakozó mint a P-nél,hogy nem védi semmi,akkor használnám én is!
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Gyuresz #10220 üzenetére
Szerintem az e-bayen kívül nem nagyon fogsz találni! Meg a szerelését sem biztos,hogy meg tudod oldani otthon! Én ezért mondom mindig,hogy 1000 ft-ot megér egy tok, hogy ilyen dolgok ne forduljanak elő!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Telomanikus #10210 üzenetére
Csak a méretét Ics alatt!
-
Ferenczi Áko
addikt
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz somadog #10051 üzenetére
Én ilyen keménytokot használtam,2 hónapig gond nélkül,bár egy kis por mindig volt az illesztéseknél. Kb hetente egyszer tisztítottam,és nem volt/lett karcos szerencsére!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz somadog #10047 üzenetére
Az a szar az ilyen kemény tokokban,hogy bemegy alá a por,kosz és jobban karcolódik így,hogy két műanyag réteg (telefon pereme és a tok) között őrlődik! Amúgy milyen gyakran veszed le róla a tokot? Mert az is benne lehet a dologban,hogy ha gyakran veszed le,akkor maga a tok koptatta ki az ominózus részt!
-
Ferenczi Áko
addikt
-
Ferenczi Áko
addikt
Hol találok olyan oldalt,ahol nem csak a P hanem az összes Xperiára megjelent firmware-k vannak listázva?
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Valaki nem tudja,hogy honnan lehetne letölteni az Xperia P csengőhangjait? Mert amik az Ion-on vannak enyhén szólva sz@rok..A P-n meg volt egy pár ami tetszett..Köszönöm!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz nintendojet #9726 üzenetére
Hálózatról töltöttem, és a Batmannal játszottam full fényerőn.. Mondjuk nekem Xperia Ion-om van, szerintem a kijelző miatt zabálta le az akkut.. Csak azért kérdeztem, hogy esetleg befolyásolja - e hogy at usb kábel gyári vagy nem?
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Az normális, hogy töltés közben merül a telefon? Játszottam a Batman játékkal, töltőn volt és szívta le az akksit.. Az usb kábelen múlhat a dolog vagy az nem befolyásolja?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz WestCoast001 #9719 üzenetére
Várj egy hetet, annyi idő alatt be szokott állni és javul az üzemidő! Szerencsére az ionnál Ics alatt nem mutatja az állapotsoron a %–ot, de nem is baj mert engem is csak idegesítene!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz WestCoast001 #9710 üzenetére
Ha nem lenne %–os kijelzés az állapotsoron, nem is zavarna titeket..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz kengyel #9629 üzenetére
nekem nem röcögött böngészés közben,pedig én végig "csak" GB-vel használtam a telefont! A youtube-on nézegess videókat! De szerintem nem én vagyok az egyetlen volt Xperia P tulaj,aki azt mondja,hogy vedd meg bátran!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz kengyel #9625 üzenetére
Stabil és megbízhatónak mondható,mint általában az Xperiák! Van már rá gyári ICS, teszi is szépen a dolgát. A GPS néhány embernél késve talál jelet,de ezt leszámítva frankó telefonnak mondható!
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Vettem egy xperia iont. Azért ide írok,mert jobban pörög a topik,és a lényeg ugyan az: Ha ráteszek flashtool-al egy gyári romot,a root megmarad?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz bluemirage #9413 üzenetére
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz zsoltzsolt #9392 üzenetére
Szerintem ez a legújabb lesz! lehet majd nézegetni,hogy a kamera rendbe lett e téve!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Mr.Rain #9318 üzenetére
Azt jelenit,hogy ne merítsed le annyira,hogy kikapcsoljon.. Azt a task managert meg felejtsd el,mert amiket kilő progikat,azok fél percen belül újra is indulnak..Tehát csak eszi az akksit a task killer is..
ballington: Maximum 10-15 percet vesz el az életedből,semmiféle más bíbelődést nem igényel..
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz ballington #9304 üzenetére
Attól függ..de nagyrészt már ICS-vel! De nem mindegy,hiszen lehet frissíteni és visszabutítani is! :-)
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz rbalint88 #8974 üzenetére
Ki beszél itt fagyasztóról? Ne forgasd ki a szavaimat! De szerintem akkor is ez lehet a baj. Mert ha kijössz a 20 fokos lakásból a 35 fokos melegbe,ahol a zsebedben 50 fok van, okozhat ilyen galibát! Vagy ha most kijössz a 25 fokos lakásból a 2-3 fokba ez a hőingadozás tuti hogy kihatással van a telefonra.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz baalika #8968 üzenetére
Én arra tippelek egyébként hogy hőhatások miatt keletkezik..Pl felmelegszik a telefon, utána kint a hidegben van használva és a két ellentétes hőhatástól elválik egymástól a két ragasztott réteg!
-
Ferenczi Áko
addikt
Elkélt a telefonom! Nem volt vele semmi bajom, idáig ez volt a legjobb telefon, de rájöttem hogy nekem 3 hónapnál tovább nem marad meg egy telefon a kezemben! Örültem a társaságnak is, rendes volt mindenki, köszönöm a segítségeket amiket kaptam tőletek! Azért míg nem lesz meg az új telefonom ( LG optimus 4x hd) addig vissza-vissza nézek,és segítek akinek tudok! Sziasztok!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz werszomjas #8932 üzenetére
A PcCompanionnal is meg tudopd csinálni, és úgy fogja látni a számítógéped, mintha usb-n lenne rádugva!
-
Ferenczi Áko
addikt
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz darvinya #8584 üzenetére
Elmondom mi volt a menet. Én Gb-vel használtam a telefont. Csináltam egy gyári visszaállítást. Ráraktam flashtool-al az .544-es szoftvert. Ez után rátettem a 6.1.1.B.1.54 szoftvert. Jelenleg a PcCompanion futtatja a telefon javítása opciót (Valaki egyszer azt mondta,hogy nem árt) Várok..
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz darvinya #8581 üzenetére
Na mindegy,felraktam a legújabbat! Egy hétig használom ha törik-ha szakad. Amúgy nálam nem jelentkezett az a 8 mp-es nyavalya!
davidfun A 6.1.1.B.1.54 is ICS,nem csak egy javítás!
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Nekem is elkezdett buborékosodni az alsó sáv. Valaki mondta egyszer, hogy a két műanyag réteg elválik egymástól, azért van ez a jelenség! Gondoltam egyet, összenyomtam 2 ujjal, és láss csodát, a buborék megszűnt! Kérdés hogy meddig. Mindenesetre aki hasonló cipőben jár mint én, ajánlom neki ezt a megoldást! Ideig-óráig biztos jó!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Imike20 #8379 üzenetére
Próbáld balra húzni! Ugyan az lesz a hatás! :-)
stfx Gondolom ez ICS frissítés,ugye? Melyik firmware-nél ajánlja fel a frissítést? Ha megkérlek,annyit megnéznél,hogy a gyári Xperia mozgó háttér laggolását javították-e? Nagyon köszönöm!!
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
Semmi extra, én anno az Optimus 2x-nél használtam,de csak kíváncsiságból. Arra jó,hogy képet, videót nagyban vissza tudod nézni. Átmegy a telefon képe 1:1-ben!
Kicsikatona7: Neked azt tanácsolom,hogy ha nem szereted a nagy kijelzős telefonokat,hanem a "pont jó" kategóriát, akkor a P-t válaszd,mert a gyorsaságával semmi baj sincsen. Az akksi ideje is jobb. Az Xperia S-nél pedig ne félj, mert csak az első szériás modellek kijelzője sárgult be, ezeket garanciálisan javította a Sony! A P mellett szól a minőségibb anyaghasználat is. Nem tudom,hogy az S-nek vannak e típushibái, de a P-nek minimális araányban fordul csak elő ( Szerencsére) Az S mellett szól viszont a HD kijelző, bár a P képe is tűéles, pixeleket nem találni.. Az S mellett szól a nagyobb tárhely,de ezt embere válogatja. Nekem elég a P 16 Gb-os belső memóriája, mert a képeimet, videóimat heti szinten töltöm fel a laptopomra.
Összegzésként a személyes véleményem: Azért vettem meg a P-t,mert olyan áron volt,ami visszautasíthatatlan. De nem bántam meg,mert volt már Xperiám, tudtam hogy csak jóra számíthatok! Ha lett volna picit több pénzem, akkor S-et vettem volna, de még egyszer hangsúlyozom, egyáltalán nem bántam meg, és ha lenne lehetőségem nem cserélném le S-re. Remélem tudtam segíteni![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile (ARPG)
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest