- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dani0113 #25749 üzenetére
jobb lenne számlával, de alapesetben elég a jótállási jegy a garanciális ügyintézéshez, a számla csak szélsőséges esetekben kell(het).
csak nem úgy van, hogy valaki készített vagy szerzett egy pecsételés idejére egy tesco bélyegzőt...
mondjuk, alá is írhatta volna egy illetékes. -
-
válasz
dani0113 #19294 üzenetére
nem azért nem kínálja fel, bármilyen telefonon lehet bármilyen firmware, ha az identitás minden lényegi összetevője megfelelő, akkor nincs gond a frissítés tekintetében sem.
a fagyás/újraindulás sem a firmware miatt van, okozhatja egy utólag telepített alkalmazás, de akár memóriakártya, sim kártya...stb is. -
lefkosia
őstag
válasz
dani0113 #17293 üzenetére
Kell a root, máshogy nem müxik a dolog.
Gizmo94 kollégát idézve:
" A root használata pedig nem mókolás, hanem normális, hozzáértő használata a telefonnak. Nem valami gagyizás, mint az itt már egyre jobban terjed, hanem egy rendszergazdai jog linux alatt. Ezt azért tisztázzuk'
-
xrvman
őstag
válasz
dani0113 #13952 üzenetére
Bocsi, de nem értem miért a drágábbikat nyomatod, amikor Iponban ugyanaz a Samsung S4 Protective Cover + tok olcsóbban megvan? Az Iponban webről lemaradt a +. Ott vettem és az amit lehet kapni, más nincs, csak egyfajta van az üzletekben. Nem létezik belőle + nélküli verzió
-
-
zseko
veterán
válasz
dani0113 #13743 üzenetére
Talán mert van olyan wifi jelszó amit nem adtak meg közvetlenül, hanem oda kellett adni a telefont és beleírták? Dehogynincs ilyen opció, keresd meg a beállításokban. Még akár programok beállításait is eltárolja és visszaállítja.
(#13742) Draken én is így tértem át S2-ről, nekem mindent visszatöltött az S4-re, wifiket, programokat, beállításokat, még jelszavakat is, egy csomó programba nem kellett bejelentkezni hanem ugyanúgy ment tovább mintha nem is cseréltem volna telefont.
-
Gizmo94
veterán
válasz
dani0113 #13682 üzenetére
Ilyet használok hónapok óta és nagyon jó jó tok. Eléggé karcolódik egyébként, na de arra való.
A kérdés csak az, hogy minek ez a rakás dög nagy kép? Linkelhettél volna egy youtube videót, vagy rakhattál volna egy kisebb képet is, mint mások. Elhiszem, hogy örülsz neki, de a fél topik tele lett vele.. -
grievous2011
tag
-
-
heidrich
senior tag
válasz
dani0113 #13425 üzenetére
kali kolega töltötte még nekünk fel korábban
jó lenne egy MGA verzió is belőle, de tudtommal még senki sem töltött fel ilyet. mondjuk MF8 és MGA között nem nagyon van különbség, legalábbis én nem nagyon tudok.
http://mobilarena.hu/tema/re_samsung_galaxy_s4_negyedik_bovitett_kiadas/hsz_11059-11059.html
-
kengyel
nagyúr
válasz
dani0113 #13403 üzenetére
Én nem is megbántani akartalak ezzel. Amikor megvettem ,akkor is tudtam hogy nem fényképezőt veszek hanem telefont. Viszont a kinti nappali képek,mellette szólnak nem is kicsit
Gondolom ezeket láttad már
(#13406) xrvman Nincs mit,és igen jól jársz vele.
-
kengyel
nagyúr
válasz
dani0113 #13398 üzenetére
Igen ezeket a képeket reggel néztem, és válaszoltam is rá. Ha őszinte akarok lenni ,tényleg rosszak. Amit lehet értékelni az a éjszakai módban készült kép. De most nem a telefonod akartam ezzel "megsérteni" biztos az enyém sem lesz jobb
A HDR mód olyan mintha tiszta kőporos lenne minden.+az automatikus is.
-
supertrezi
aktív tag
válasz
dani0113 #13326 üzenetére
Nézd, ha leteszem este a tévéasztalra, s kimegyek valamiért, nem látom, hogy SMS jött, mikor visszajövök, csak ha babrálom a telefont. Ez nekem elég idegesítő, ha nem is életbevágó dolog. Lehet, más ezt föl se veszi.
Egyesek meg azért sírnak, hogy lilul a menü meg elmosódik. Ez pedig engem nem érdekel, mert nem zavar annyira. Ki mivel tud együttélni.
-
DaviD202
aktív tag
válasz
dani0113 #13211 üzenetére
Nem a krokodil bőr része jó, hanem hogy kivágott tok mágnessel meg mindennel. Flip cover sztem használhatatlan ha az ember balkezes, a sima tokból meg macerás mindig kihúzgálni ha az ember csak az időt akarja megnézni. Ez lenne a legjobb megoldás valami értelmes anyagból..
-
baladam86
aktív tag
válasz
dani0113 #13122 üzenetére
Független igen, csak összevissza volt rajta már minden régiókódos ROM, ezért akartam újra tiszta alapot. Akinek MGA van fent, nem melegebb a telefon, mint MF8-nál? Én valahogy úgy érzem, mintha melegebb lenne úgy általában ha használom, ugyanígy MF8-nál nem éreztem. Tudom, most hőség van
-
zseko
veterán
válasz
dani0113 #13104 üzenetére
Hát nem tudom milyen ismerősi körben nézelődik (bár az már alapból aggályos nekem ha egy játék belelát a kontaktlistámba amihez semmi köze) de kínai ismerősöm nem igazán van
És színesbőrű se, mert volt amelyik kocsinál fénykép volt betéve, apa-fia
Ismerős neve egy se volt.
Am egyébként levelezek most egy kínai nénivel, bár kissé nehezen olvasom a krix-kraxokat
de gugli jó barát
, nade az külön oldalon keresztül van nem a kontaktlistámban.
(#13109) lajki7 köszi, megtaláltam a beállításokat, de azóta letöröltem egyrészt mert annyira nem tetszett, másrészt a belső tárhelyből foglalt le és hiába nyomok arra hogy helyezze át SD-re, a beállítás változik de a lefoglalt tárhely nem, harmadrészt a Batman, Dead Space jobban bejön. Na meg a Carmageddon
-
heidrich
senior tag
válasz
dani0113 #12941 üzenetére
az ezert van mert felraktad egy T-sre egy mga-t és nem tudott rendesen átállni a product code. mga ugye nem tartalmazza a tmh productot de hibásan vagy nem tudom miért a régit irja még ki. ha wipeolsz akkor átáll dbt-re vagy btu-ra vagy valami hasonlora. mondjuk igy ota-t nem kapsz ahogy most áll Neked.
-
heidrich
senior tag
válasz
dani0113 #12939 üzenetére
én mf8ra még tegnap ráraktam egy T-st, minden ugye megmaradt semmi para nem volt, hagytam is volna úgy, aztán szerviz utan meg vissza egy mga de ahhoz, hogy a product code beálljon TMH-ra ahhoz kellett egy wipe... szóval mostmár mind1
mondjuk a szervizes leszarta mi volt rajta
-
xrvman
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest