Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Engem az m2 megjelenése nem aggaszt (mondjuk, már túl vagyok az m1 note megvételén és boldogan használom). Frissítésből szerintem nem fogunk egy hamar kifogyni, ha mégis, azzal a Meizu óriási baklövést követne el.
Egyelőre nem hiányolom a memória bővítés lehetőségét (a Sony-mban egy 16 GB-os microSD van, újabban egyre kevésbé kihasználva, alapból pedig annak is 16 GB-os tárhelye van és kényelmesen elvagyok rajta), a Samsung-szerű home gomb sokkal kevésbé tetszik, mint ez a karika, sőt kifejezetten tetszik, hogy jelen beállításban a hangerőszabályzástól eltekintve egyetlen mozgó alkatrészt sem használok a készüléken (hallottam, hogy korábban az iPhone-nak komoly problémái voltak a home gomb mechanikus mivoltából, ezért már utólag fejlesztettek hozzá virtuális home gombot, amit a képernyőn lehet ide-oda tologatni). Az erősebb SoC pedig adja magát.
Szóval hacsak nem töröm össze vagy nem hagyom el, egy jó darabig elleszek ezzel a vassal (apropó, a Sony-mnak sem tettem fel a legutóbbi frissítését, mert az sok szempontból ratyibb lett, mint az első szoftver, lehet, hogy a m1 note-ot sem fogom frissíteni, most ugyanis tökéletesen meg vagyok vele elégedve).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő