- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
Jelzett a telefonom, hogy a 4.5.7.1A frissites elerheto. A jelenlegi 4.5.7A verziorol a leheto legegyszerubben hogy lehetne telepitenem?
-
szki
őstag
Nalam is ezt csinalja az opera mini. Probald ki, ha elforgatod a keszuleket, és a kepernyo is fekvo lesz, akkor elojonnek e a gombok, es a beallitasok lehetoseg alul. ha igen, akkor valaszthatod akar a beallitasokban\alkalmazas elrendezese menuben a tablagep nezetet. Ekkor allo kepernyonel fent jelennek meg az ablak fulek, opera jel..
-
szki
őstag
m1 Note ma csak úgy kikapcsolt, es úgy is marad bármit teszek. Akksi közel 100% volt. mit lehet tenni? Hogy lehet életet lehelni bele?
-
szki
őstag
Beléptem én is a klubba M1 Note 16 GB-tal (OS 4.2.0.5U). xiaomiforsale-ről rendeltem. Európai verziónak hirdették, de csak kínai hálózatba tudnám dugni a töltőt. 2 év garival vettem, de csak kínai papír van hozzá, ami gondolom a gari jegy.
Sokat telefonálok 2 simmel használva. A mobilnet száguld rajta (telekom.de). A kijelző képe gyönyörű, az alkalmazások gyorsan teszik, amit kell. Van még mit testreszabni rajta, de egy hetes használat után kijelenthetem, hogy 200 Euro nem pénz egy ilyen telefonért.
Hétvégén elülső kamera teszt selfie bottal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest