Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szifi

csendes tag

Sziasztok!

Pici segítség kellene.

A feleségem m1 note-ja tökéletesen működik... majdnem. Valszeg egy földre leejtés miatt nagyon recseg a beszédhangszórója. Kihangosítva ok :-D

Hogyan tudnék egy cserét csinálni, vagy hol lehet ilyen javítást csináltatni?

Köszönöm. :F

• szifi

csendes tag

Sziasztok!

Nyár óta vagyok tulajdonosa ennek a kis drágaságnak, és gondoltam, megosztom a tapasztalataimat azoknak, akik most gondolkodnak egy ilyen vásárlásán. Persze ez nem teszt, és csak a saját tapasztalataimat írom meg. És egy csomó dologról nem is szólok.

Előre leírom: Nagyon meg vagyok vele elégedve, ki se tudom használni a telefon erejét igazán. De nézzük részletesen,,,

Méret/védelem: Nagy emberként nekem tökéletes, könnyen kezelhető, nem éreztem még sosem, hogy lapát telefonom lenne, amit nem tudok hova tenni. Netezni tökéletes, a kijelző jól látható már csak a mérete miatt is. Tokot mindenképp javaslok, mert (bár ez lehet, hogy saját magamra igaz), könnyen "csúszóssá" válik a telefon, vagyis én már többször elejtettem. Ipaky tokban tartom, eddig mindig megvédte mindentől. De itt jön az első tapasztalat: Az üveg kijelzővédő.

Odafigyelve, okosan felrakva nem voltam megelégedve vele. Bárhogy igyekeztem, nem ragadt a kijelzőre 100%-an. Bosszantott, de végül rajta hagytam, amíg csak lehetett, bár a különböző tokok mindig "nyomtaák a védőüveg széleit, így az folyamatosan feljött a széleknél. Ekkor azt mondtam, hogy soha többet védőüveg erre a telefonra. Aztán repült a kezemből a telefon, és akkor éppen egy vékony szilikon tok védte a telefont, hiszen az üveg miatt ez tűnt a kisebb rossznak az Ipaky tokkal szemben. És az esés eredménye:

És a kijelzőnek semmi baja.
    Konklúzió: több telefonnál is láttam, hogy az üveg kijelzővédő nem illeszkedik igazán, a tok nyomja és feljön a széleken, de az biztos, hogy megvédi a kijelzőt.

Az Ipaky tok esetében fontos elmondani, hogy egyfelől, ha ahsználod, csak olyan vezetékes fülesed lehet, ami a tok jack-helyébe bele megy, ugyanis még a hagyományos vékony hengerben végződő jack csatlakozó is akad néha. Bluetooth füles ajánlott inkább. Bár nálam a bluetooth füles, ha zsebre rakom, időnként elveszti a jelet. De zakó-kabát felső zsebében, vagy kézben, tökéletes.
    Az Ipaky tok esetében a töltő helye is picit szükre van szabva, nélam egy esésnél tört is a vékony műanyag, úgyhogy egyszerűen kitörtem a töltő nyílását fomáló részt, nincs jelentősége.

Kijelző: Tökéletes, arra jó, amire kell, szép, jól látható, biztos van jobb is, de sztem a tulajok 99% azt mondaná, hogy tökéletes. Ennyi.

Hangszóró: Sokan mondták, írták, hogy halk, rossz minőségű, stb. Nálam olyan, aminek lennie kell, elég hangos, ezen zenét ritkán hallgatok, átlagos minőség, semmi kirívó. Ezzel kapcsolatbana forumban van néhany tanács/trükk.

Akksi: Nálam itt 10/10, két nap mindig megvan, ha rendesen használom, bár én nem nagyon játszom a telefonon, néha póker, Bejeweled... Egyébként én 2g-n használom, csak ha netezni akarok, akkor megy a 4g, nincs állandó szinkronizáció, de mikor bekapcsolva hagytam, se merítette nagyon a telót, tehát üzemidőben kiváló.

Rendszer:Az elején szokatlan, de: MOBILARENA FORUM. És mindenre, értsd MINDENRE kapsz választ. Csak olvass vissza, vagy keress a fórumban, ennyi. Nincsenek rá különböző romok, csak gyári, illetve a meizufans honlapján a beta romok, ennyi, de szerintem a tulajok 80%-nak ennyi sem kell. Én azért kipróbálnék néha valami újat, de ez egyéni szociális probléma :DD Ja, és sose fagyott még, egy újraindulásom sem volt fél év alatt.

Tehát aki ennek a vásárlásán gondolkozik csak ajánlani tudom.

2 dolog vásárlás előtt-alatt-után:

1. MOBILARENA FORUM olvasása

2. TOK és FÓLIA/ÜVEG a telefonhoz.

És nem kell félni attól, hogy nem sam-son-ifon a márkája. Én imádom.

• szifi

csendes tag

Sziasztok!
    V :Y an valakinek fóliája, vagy tempered glass meizu m1 note-hoz?

• szifi

csendes tag

válasz Kowi84 #3020 üzenetére

Engem érdekelne. Privát ban a részleteket megbeszéljük.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés