- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodoraudio
aktív tag
Sziasztok.
Ma én is csatlakoztam a táborhoz.
Lenne is egy kérdésem,hogy lehet a névjegyeket szinkronizálni a gmaillal? -
girnyau
tag
Sziasztok!
Tud valaki abban segíteni, hogy tudok B708-ról downgrade-t csinálni B609-re (nem nagyon találok leírást a neten)? Ugyanis B805-t akarom feltenni.
Köszi a segítséget.
-
eddie17
addikt
Van aki 5.1.1 használ rajta? Valamikor kilép a béta státuszból?
Nem mint ha így nem lenne jó. Kíváncsi leszek meddig támogatják. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
laci laci #10989 üzenetére
többség szerint mindenképp
viszont OTA frissítés nem ajánlott, egyéb módok az összefoglalóban. -
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Mai nap hozzá jutottam eme remek termékhez.A gép p7-l10,emui 2.3.Szeretném frissíteni,érdemes?Köszönöm.
-
zeon.hu
nagyúr
-
-
eddie17
addikt
válasz
zeon.hu #10983 üzenetére
Értem akkor nem aggódom. Nagyon tetszik a telefon, szombat óta használom de nem gondoltam volna régebben, hogy ennyire jó. Mindig csak legyintettem rá.
De most így, hogy ajándékba kaptam, nem is számítottam rá, nagyon kellemes meglepetés.
Közben már postázzák a bumpert és a fóliát Kínában. Jó gyorsak. -
eddie17
addikt
válasz
zeon.hu #10981 üzenetére
Alapértelmezettnek van beállítva. Majd megnézem ezt a programot de ahogy nézem alapvetően ez is csak egy Gmail. Nem szeretem keverni a fiókokat.
Kérdés: nektek is fel le kapcsolja a kijelző fényerejét ha intelligens módban van? Appoknál lejjebb veszi, főképernyőn feljebb. Ez normális vagy beállítás kérdése? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
eddie17 #10980 üzenetére
Próbáld ki az Inbox by gmail-t.
Most már nem kell meghívó hozzá.Szerk.
Amit még megnézhetsz, hogy mi van beállítva alapértelmezettnek: Beállítások-alkalmazások kezelése-alul alapértelmezett alkalmazások, ezen belül email. -
repvez
addikt
válasz
eddie17 #10972 üzenetére
Nálam is az emailek csak akkor jeleznek ha az az első .Tehát az első emailnél cipog, majd ha jön a következő akkor már nem egész addig mig ki nem törlöm az értesitési mezőből ezután ujra jelez a következőnél.
Engem viszont az sokkal jobban bosszant, hogy hiába van védetté álitva és engedélyezve a push akkor sem kapom meg az üzeneteket a facebook és messanger alkalmazásoktól.
Csak akkor mikor megnyitőm az alaklamazást akkor hirtelen az összes addigi üzenetet és jelzést megjeleniti amit az utolsó ránézés óta kaptam, sőt az olyanokat is amit a számitógépen már megnéztem.Meg olyan appkat is állandoan megnyit amit soha nem is használtam
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
eddie17 #10974 üzenetére
Gmail app jól működik, inkább azt használnám.
Ha ragaszkodsz az outlookhoz, playről szedd le.
Ha csak bekapcsolt kijelzővel értesített, akkor a wifi alvó módnál nézz körül, fordítási pontatlanság miatt nálam a "Mindig"-re van állítva. -
eddie17
addikt
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
eddie17 #10972 üzenetére
Beállítások-jogosultság és/vagy értesítés kezelő?
Biztonság-értesítési hozzáférés?
Esetleg használsz más értesítés kezelőt? Pl Tesla unread plugint. Annak a jogosultságát külön kell állítani (pl Nova launcherben).
Email alkalmazás beállításaiban nincs letiltva valami? Pl gmail-ben ki kell pipálni az "értesítések" mezőt. -
eddie17
addikt
Szoftveres kérdés:
Van a gyári email kliens a telefonon. Szépen jönnek is a levelek (outlook), de nem jelez. Se hang, se LED, se rezgés. Pedig minden be van állítva neki. Sőt, az értesítési sávon se mutatja, csak a boríték jelez, hogy jött valami. Azzal már megbékéltem, hogy push sincsen. -
eddie17
addikt
válasz
ufonauta #10970 üzenetére
Én nagyon megszoktam a használatát.
Nézegetem még az alu kereteket is, nem tudom mennyire árnyékolja le az antennát.
Ennyit még nem szenvedtem tok kereséssel.Amúgy nem gondoltam volna, hogy ennyire jó ez a telefon. Jó tavalyi csúcsmodell, de hatalmas ugrás volt az F6 után, gyors, szép, nekem a kamera is nagyon tetszik. Kíváncsi leszek, hogy az 5.1.1 egyszer kilép-e a béta fázisból.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
eddie17 #10968 üzenetére
Azt sajnos tényleg eltakarja. Viszont ezt az értesítő LED-et abszolúte nem értem mire jó (sokan favorizálják). Ha asztalra teszem a telefont, akkor úgyis mindig pofával lefelé, hogy jól halljam ha csörög. Így viszont a LED-et úgysem látnám. Én már az első androidos telóm óta használom a play-ről ingyenesen letölthető EasyReminder nevű progit, amin beállítom, hogy csipogjon 5 percenként nem fogadott hívásnál és üzenetnél, így nem maradok le semmiről.
-
Lilla57
újonc
Elvileg gyári Rom van rajta P7-L10V100R001C00B609
-
Lilla57
újonc
Sziasztok!
Root törlése és a gyári beállítások visszaállítása után is módosított készülékként érzékeli a rendszer.
Ez normális, vagy nálam van a hiba. Lehet, hogy ugrott a garancia? -
girnyau
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna, hogy B708-ra mehet fel a B805, vagy vissza kell térni B6xx-re és csak arra mehet fel. A root-ot törölni kell vagy sem az update előtt?
És aki használja a B805-öt annak hogy működik?Köszi!
-
eddie17
addikt
Sziasztok. Tegnap kaptam egy ilyen telefont és kérdésem, hogy milyen tokot érdemes rakni rá?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #10947 üzenetére
A betat mindenki megkapta, aki kérte.
Hivatalos/végleges még nincs tudtommal. -
zeon.hu
nagyúr
A bejövő/kimenő hívás modulban állítható valahogy, hogy min legyen alapértelmezetten a hang?
-
Atlantisz48
őstag
Üdv mindenkinek!
Nagy a csend a topikban
Van esetleg olyan Fórum tag, aki már megkapta az Android 5.0 frissítést?
Üdv:
Zoli
-
zeon.hu
nagyúr
Valaki tudna küldeni/feltölteni egy EMUI 3.0 InCallUI apk-t? Nem a hívóképp növelő módosítottat, hanem eredetit.
Mióta feltettem, minden hívás automatikusan megy ki a bluetooth-ra, akkor is, ha a B1 a tokban van. -
ujskodas
tag
Sziasztok!
Használ valaki közületek Xiaomi MiBand karkötőt a telefonhoz? Ha igen, elárulná, hogy miket kell (ene) még beállítanom, hogy minden tökéletesen működjön? Alakul, de bizonyos tétlen idő után ( pontosan nem tudom mennyi) nem igazán jelez. EMUI3-van a telefonomon. -
Mátésum
aktív tag
Köszi a válaszokat. Igen, ezek a betűszínek meg tudnak szívatni
Nem tudom, elkezdem-e saját magam beállítani. Kezdem egyébként megszeretni ezt a telefont. Még a melegedés kicsit zavar, nem tudom, hogy a tok ezt befolyásolja-e, de elég hamar érezni, hogy használom (Nillkin kemény tokban van), de egyébként tényleg frankó kis készülék. Egyetlen probléma vele, hogy kijött a P8, és az azért jobban tetszene
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Mátésum #10937 üzenetére
Van pár témacsomag 4-5Gb nyi.
Abból lehet válogatni.Amúgy a letölthetők közt is van 4-5 igazán jó.
Én is csak kicsit alakítottam a témákon. Ikonok, és azok színeit cserélgettem javarészt.
Csak egynél játszottam el a szöveg színezést. De megbántam a ráfordított időt.De ezeknek mind van egy hibájuk. Amelyik színnel ír a settings menübe a feliratokat, azzal a színnel írja az összes rendszer feliratot. Pl ha fehér a betű, akkor nem tudod újra indítani a telót,. mert az fehér alapon lévő felugró ablak, és nem látod szöveget. Ezért sötétíteni kell, de nagyon haloványak lesznek a fehér alapon lévő feliratok.
Ellenben sötét menü háttérhez hülyén néznek ki a sötét betűk, és nem olvashatók.
Vagyis keress egy témát ami nagyjából jó és max ikonokkal játszadozz, mert a betűszínezéssel nagyot lehet szívni, mire jó lesz. És addigra pedig megunod azt a témát amit szerkesztettél.És kezdődik előröl.
És sok hasonló betűszín van. Ami valahol jó, egy másik menüben ugyan azt a színt használva olvashatatlan.
Egy aránylag jól eltalált téma a topmix. scenery, dark bloom.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
philoxenia #10939 üzenetére
Meg a leg szebb is
Meg a P7-is szép -
GSPLR
senior tag
válasz
philoxenia #10939 üzenetére
Az nice, nagyon nice!
-
zeon.hu
nagyúr
Megszűnt a root.
B613 van rajta, ami eleve rootolt.
Ez mi ez? ? -
philoxenia
MODERÁTOR
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Mátésum #10937 üzenetére
Témája válogatja.
EMUI saját téma szerkesztés link.
Adott témát is lehet szerkeszteni részenként vagy csinálhatsz teljesen sajátot. -
-
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #10934 üzenetére
most akkor mehet az OTA vagy nem, mindenhol azt javasolják, hogy ne azzal.
Egyébként annál csak a rom cserélődik le a progik és a beállitások maradnak?Mondjuk azt sem értem, hogy az eddigi androidos készülékeim miért kezdtek meghülyülni és belassulni az egy éves korukra, ha nem is móköltam bele csak pár appot feltettem és napi használatban volt?
Nekem elvileg 2x kéne akkor most OTA-n frissitenem? vagy egyből a legujabb menne fel? mert nekem mégcsak a 133ast dobálja, hogy van frissités. ezután még a 609est is fel kéne gondolom.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
repvez #10933 üzenetére
meg is válaszoltad a problémát az utolsó bekezdésben
121 egy korai rom.
EMUI 3.0 kellene rá minimum, több is van belőle.
ha nem akarsz nagyon mókolni vele, akkor egy OTA frissítés is megteszi, lolli megjelenéséig jó lesz.
(lolli feltétele lehet, hogy 3.0 lesz, de ez nem biztos)meg, de mindenki azt fogja javasolni, hogy ne OTA-n tedd fel
TeamViewer esetleg, nálam működött, bár nem sokat használtam.
-
repvez
addikt
Arra van valami megoldás, hogy a gyári beálitás és a faqctory reseten kivül, kitisztitani a rendszret vagy kideriteni, hogy miért kezdett el akadni?
Mert mostanába hiába inditottam ujra swepoltam az összes megnyitott alkalmazást bezártam amiz összest és a felesleges fájlokat töröltem meg mindent ami ezzel kapcsolatos,de ha egy alkalmazásből visszamegyek a föképernyöre akkor pár másodpercig csak az üres háttérkép van majd egymás után kezdenek feltünedezni az ikonok.
ÉS azt vettem észre, hogy azóta a GPS és a zenelejátszás is akadozik.
Eddig sose volt, hogy bemondta volna, hogy GPS signal lost vagy time resume, de most 10 km alatt vagy 4x is és a BT fülesen a zene is akadozik szinte hallgathatatlan, elötte tökéletesen ment minden.Még az alap gyári 121es rom van rajta T-s. ÉS a lilli -ig már nem is nagyon akarnám bolygatni ha nem muszáj,de azért jó lenne használni is a telót.
-
Steve309
csendes tag
Hali, az a kérdésem, hogy megkapjuk hivatalosan is majd vmikor éteren keresztül a Lollipopot? 😃
-
edima10
tag
Sziasztok!
Használ valaki Chromecastot? A Google hivatalos infója szerint a cast screen funkció nem támogatott P7-nél, de elvileg akár működhet is. Valaki próbálta már?
Valamint az Air Droid appot ismeritek? Azzal valakinek van tapasztalata?
Igazából arra keresek megoldást hogy a telefon képernyójét osszam meg a laptoppal ) társasjátékot szeretnék nagyobb képernyőre kirakni.
Ha valakinek sikerült akár más módon is megoldani ezt, ne tartsa magában!
A telefon multiscreen funkciója erre nem alkalmas tapasztalataim szerint.
Köszönöm
(nincs rootolva a telefon)
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Mátésum #10920 üzenetére
N7player. Tökéletesen teszi amit kell. Sőt a gyári lejátszót lelövi. Vagyis ha headsetet használok, vagy akár számítógépről vezérelem a telót, zene indításkor is ez indul és nem a gyári.
Igaz ebből nekem teljes verzió van. Mivel bevált megvettem.Sőt a kínai Fm transmitter bluetoothon keresztül csatlakozik a telefonhoz. A távirányítóján nyomok egy lejátszást, és elindítja a n7-et, És lejátssza onnan a zenét ahol leállítottam.
Egyébként meg azok az appok amik nem kellenek, le lehet, és le is szoktam jegelni. Pl a google play-en kívül minden más google alkalmazást letiltok. Ja a térképet nem.
De pl a gyári lejátszó nincs is jegelve, most néztem meg. De most lesz.
A hívás várakoztatás meg beállítható a telefon menüjében. E-robot nélkül is tökéletesen jelez mikor beszélek valakivel, hallom a csipogást, és rezeg a teló.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Cunaja #10926 üzenetére
Azt hiszem, már minden verziót kipróbáltam. A Poweramp egyébként tényleg jól működik, zárt képernyőn is. De ha a Poweramp az alapértelmezett, a Play Zene akkor is rosszul működik, és a gyári lejátszót indítja számléptetésnél a zárt képernyőn, a szüneteltetés meg nem működik. Úgyhogy kézenfekvő lenne a Poweramp. Ezzel csak két probléma van: teljesen szubjektív, de ez a lejátszó ronda, és minden más meg szép. Persze ezt meg lehet szokni, de akkor is ronda. A másik gond meg az, hogy a probléma nem oldódik meg, és ez nagyon idegesítő, és meg akarom oldaniGondolom, gyári appot nem tudok úgy törölni, hogy nem nyúlok hozzá a jogosultságokhoz. Persze, az sem biztos, hogy az segítene. Esetleg egy teljes rendszervisszaállítás? Illetve, ez akkor is megtörténik, ha a menüből ezt kiválasztom, vagy be kell lépni a boot menübe, és ott kell intézni? Nehéz egy megoldatlan problémát ott hagyni, bocs
Háá. Lehet, hogy találtam megoldást, még a végén működik is. Egyelőre legalábbis működik, remélem, hosszútávon is. Ha esetleg valakinek hasonló problémája van:
http://forum.xda-developers.com/ascend-p7/help/miui-3-0-set-spotify-default-player-t3008836 -
kazsolt
tag
Sziasztok van egy üvegfóliám előre, hátsóval együtt rendeltem, de nekem az elsőre nincs szükségem. 1000-ftért megválnék tőle. Személyes átvétel BP vagy Cegléd vagy posta. Irj nyugodtan priviben ha érdekel.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
zeon.hu #10923 üzenetére
Na, közben feltettem a powerampot is. A következő a helyzet: amikor alapértelmezett a google zene, vagy a poweramp, látszik a lezárt képernyőn, de csinálni nem lehet velük semmit. ha a gyári zene app az alapértelmezett, akkor szintén látszanak a lezárt képernyőn, de amint számot léptetek, vagy szüneteltetem a lejátszást, rögtön a gyári lejátszó indul el, onnan, ahol ott abbahagytam. a gyári appot meg törölni sem tudom, és letiltani sem.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Mátésum #10920 üzenetére
Kérdezni lehet, sőt javasolt is
Poweramp-ot használok, de ha neked több lejátszó is van, akkor tiltsd az egyiket (vagy állítsd be alapértelmezettnek. Beállítások-alkalmazások kezelése-alul lesz az alapértelmezési beállítás).
A másik passz, automatizálót használok hívásokhoz is, az E-robot értesít a hívás közbeni bejövőről is.
Hívásvárakoztatás be van kapcsolva?Szerk.
Még egy ötlet: az a hang nem média? Ha le van véve a média hangerő, akkor nem hallani. -
Mátésum
aktív tag
válasz
zeon.hu #10919 üzenetére
Köszi. Remélem, lassan befejezem a kérdezősködést, de van még két idegesítő dolog, amire érdekelne, hogy van-e válasz. Sokat használom zenehallgatásra a telefont, a gyári lejátszó viszont érthetetlen módon abc sorrendbe teszi a számokat, ami így nem annyira jó. Az viszont nagyon jó, hogy a feloldási képernyőn ott a kezelője. A Play zenelejátszó jól kezeli az adatokat, szintén ott a lezárási képernyőn. Azonban, ha a play-el indítom a zenéket, és mondjuk szüneteltetem a számot, rögtön a gyári lejátszó átkapcsol, ugyanez van akkor is, ha léptetni akarom (ha egyáltalán sikerül), akkor is átvált a gyári lejátszóra. Erre van ötlet? Illetve egy utolsó: hívás közben elmarad a hangjelzés bejövő hívásoknál, és sehol nem találom, hogy lehet-e ezt állítani. Lehet? Mármint, hogy jelezzen is, ha van még egy bejövő hívásom, mert így hiába van várakoztatás, ha én nem vesz észre, hogy várakoztatok. Köszi, és tényleg befejezem már.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bollizolee #10910 üzenetére
Nekem van a kekes hiba..
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Mátésum #10914 üzenetére
Mit jelent a legújabb?
Azokat tiltsd, amit biztosan nem használsz, de ébresztik a telót: play zene, könyvek, stb.
Védett alkalmazásnak azt tedd, ami a képernyő kikapcsolása után is fusson tovább, pl a gps-t igénylők is ilyenek vagy a widgetet használók, automatizálók, stb. -
csordog
csendes tag
válasz
Hali. Nekem világos háttérnél volt 2 fehér foltom, voda gariba visszavittem, szervizbe küldték, 11 nap múlva mehettem érte. Egy új készüléket kaptam. Egy próbát megért, nem volt látvánYos a hiba, de engem zavart.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
zeon.hu #10913 üzenetére
P7 van most, a G7 egy példa volt, hogy a (szerintem) gyengébb hardver nagyon jól meghajtotta azt (igaz, az nem fullHD, de 5,5 col). Legújabb ROM van fenn. A letiltás egy lehetőség, de egyrészt, van, amikor használom, a rendszerkezelőben meg hiába tiltom le, akkor is megy a háttérben egy idő után. Még próbálgatom, hátha én rontok el valamit. Illetve még egy kérdés: ha a védett alkalmazásoknál valamit arra állítok, hogy ne futhasson képernyő kikapcsolás után, akkor az mondjuk egy ébresztőnél nem fog ébreszteni, egy Runtastic-nál nem fog adatokat menteni, illetve ha mondjuk egy GPS progi egy másik app adatait is használja, de az nincs "védve", akkor nem fog megfelelően működni?
-
Mátésum
aktív tag
Üdv. Az lenne a kérdésem, hogy az összefoglalóban is olvasható, hogy nem igazán tapasztalható fagyás, akadás, késleltetett program indítás. Nekem a G7 snapi 410-el is olyan folyamatos, jól optimalizált rendszerű telefonnak tűnt, hogy nem is vártam ilyen problémát, de a helyzet az, hogy ez azért nem így van. Sokszor akad, lelassul, hasonló. Nem annyira zavaró, de ha esetleg van valami ötlet, hogy ezt mivel lehet javítani, azt megköszönném, Illetve azt, hogy bizonyos appok újra és újra a háttérben fussanak, anélkül, hogy elindítanám őket. Belepiszkálni nagyon nem szeretnék a rendszerbe, de ha más lehetőség nincs, akár ezt is megcsinálom. Köszi.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Mindenképp vidd vissza szerintem.
-
bollizolee
tag
Sziasztok. Érdeklődnék a még garanciás P7-t pixel hiba miatt érdemes e visszavinni garanciába?
Kifogják-e cserélni , volt e valakinek ilyen? Fehér háttérnél két három jó fényes pont van rajt feketénél pedig öt hat kék folt egy kupacban.Minden hogyan vissza viszem a héten csak kiváncsi vagyok járt e már igy valaki és mire számithatok.
Telenornál vettem.Válaszokat előre is köszönöm. -
seky1987
újonc
Sziasztok!
Tegnap próbáltam regisztrálni a mobiltárca applikáción keresztül. T-mobile-ban cseréltem sim kártyát nfc-sre, a támogatott telefonok között ott van a P7, viszont az ügyfélszoli szerint a szoftverrel van gond, ezért nem tudok az appból regelni a mobiltárcára. Esetleg valakinek sikerült ez a művelet? Rollbackeltem B805-ről B609-re, de így sem működik. Valami ötlet / valaki használja az appot?
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Szerintetek, ezt nekünk is majd megcsinálják, át hackelik? [link]
Majd valamelyik fejlesztő csoport. -
ufonauta
aktív tag
válasz
kutitomi73 #10905 üzenetére
A kis ablak fölött kicsit balra van a mágnes, ami működteti az intelligens tok funkciót. Talán az van rossz helyen benne. Egy tokkal én is jártam így. Sajnos nem igazán lehet vele mit csinálni. Én lefényképeztem, hogy 1 cm-t eltolva a tokot működik csak a funkció és elküldtem az eladónak. Szó nélkül visszautalta a pénzt. Rendeltem egy másik tokot (nillkin) és az tökéletesen műxik.
-
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!Rendeltem egy inteligens tokot de nem működik vele a teló pedig be van kapcsolva az inteligens gomb funkció.Nem tudjátok hogy mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest