Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Mátésum
üzenetére
N7player. Tökéletesen teszi amit kell. Sőt a gyári lejátszót lelövi. Vagyis ha headsetet használok, vagy akár számítógépről vezérelem a telót, zene indításkor is ez indul és nem a gyári.
Igaz ebből nekem teljes verzió van. Mivel bevált megvettem.Sőt a kínai Fm transmitter bluetoothon keresztül csatlakozik a telefonhoz. A távirányítóján nyomok egy lejátszást, és elindítja a n7-et, És lejátssza onnan a zenét ahol leállítottam.
Egyébként meg azok az appok amik nem kellenek, le lehet, és le is szoktam jegelni. Pl a google play-en kívül minden más google alkalmazást letiltok. Ja a térképet nem.
De pl a gyári lejátszó nincs is jegelve, most néztem meg. De most lesz.
A hívás várakoztatás meg beállítható a telefon menüjében. E-robot nélkül is tökéletesen jelez mikor beszélek valakivel, hallom a csipogást, és rezeg a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Azonnali notebookos kérdések órája
- ASUS routerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest