Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Mátésum #10920 üzenetére
N7player. Tökéletesen teszi amit kell. Sőt a gyári lejátszót lelövi. Vagyis ha headsetet használok, vagy akár számítógépről vezérelem a telót, zene indításkor is ez indul és nem a gyári.
Igaz ebből nekem teljes verzió van. Mivel bevált megvettem.Sőt a kínai Fm transmitter bluetoothon keresztül csatlakozik a telefonhoz. A távirányítóján nyomok egy lejátszást, és elindítja a n7-et, És lejátssza onnan a zenét ahol leállítottam.
Egyébként meg azok az appok amik nem kellenek, le lehet, és le is szoktam jegelni. Pl a google play-en kívül minden más google alkalmazást letiltok. Ja a térképet nem.
De pl a gyári lejátszó nincs is jegelve, most néztem meg. De most lesz.
A hívás várakoztatás meg beállítható a telefon menüjében. E-robot nélkül is tökéletesen jelez mikor beszélek valakivel, hallom a csipogást, és rezeg a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Samsung Galaxy Z Flip 4, Gyári új kijelző, akkumulátor, átvezető szalag, fóliás keret, lila, 8/128GB
- Apple iPhone 13 Pro 256gb - Független
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest