- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Tényleg ilyen jól fotóz a Nubia közelgő csúcskészüléke?
- iPhone topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Mátésum #10937 üzenetére
Van pár témacsomag 4-5Gb nyi.
Abból lehet válogatni.Amúgy a letölthetők közt is van 4-5 igazán jó.
Én is csak kicsit alakítottam a témákon. Ikonok, és azok színeit cserélgettem javarészt.
Csak egynél játszottam el a szöveg színezést. De megbántam a ráfordított időt.De ezeknek mind van egy hibájuk. Amelyik színnel ír a settings menübe a feliratokat, azzal a színnel írja az összes rendszer feliratot. Pl ha fehér a betű, akkor nem tudod újra indítani a telót,. mert az fehér alapon lévő felugró ablak, és nem látod szöveget. Ezért sötétíteni kell, de nagyon haloványak lesznek a fehér alapon lévő feliratok.
Ellenben sötét menü háttérhez hülyén néznek ki a sötét betűk, és nem olvashatók.
Vagyis keress egy témát ami nagyjából jó és max ikonokkal játszadozz, mert a betűszínezéssel nagyot lehet szívni, mire jó lesz. És addigra pedig megunod azt a témát amit szerkesztettél.És kezdődik előröl.
És sok hasonló betűszín van. Ami valahol jó, egy másik menüben ugyan azt a színt használva olvashatatlan.
Egy aránylag jól eltalált téma a topmix. scenery, dark bloom.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Mátésum #10937 üzenetére
Témája válogatja.
EMUI saját téma szerkesztés link.
Adott témát is lehet szerkeszteni részenként vagy csinálhatsz teljesen sajátot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest