- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz repvez #20848 üzenetére
Fb és insta nincs nekem, ezért nem tudom tesztelni.
Chrome ilyet még nem csinált. BT kapcsolat folyamatos a Pebble órámmal, Viber és Whatsapp folyamatosan használva, kilépni egyik se szokott.A fb komolyabb telókból is képes hülyét csinálni, ki kéne próbálni pár napig nélküle.
Esetleg alternatív fb kliens vagy böngészőből használni.A play meg amúgy is szórakozik, nem elég, hogy kidob, a letöltött frissítést újra jelzi, és nem csak a P7-en.
Tény, hogy kezd elfogyni a vas alólunk. Én jelenleg 3-4 havonta újrahúzom a ROM-ot tiszta telepítéssel.
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz repvez #20834 üzenetére
Akkor telepítsd újra a V5-öt, nyomj egy wipe-ot recoveryben, majd az összefoglalóban innen kezdve:
"1. Fő oldal és INSTALL Cunaja_V5-Special_1.zip"(Ha FB-ot használsz, javasolt egy alternatív alkalmazás helyette)
Szerk.
Természetesen csinálhatsz tiszta telepítést is,de akkor az összefoglalóban lévő összes lépést csináld végig.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
-
Cunaja
addikt
válasz repvez #20663 üzenetére
Ez jó kérdés és furcsa. Most kipróbáltam anyóka telefonján ( V5 ) és simán visszajött a 4G, ezért sajna passzolom.
Zeon!
Igen, de van 4G, mert a három közül az a legerősebb, ezt automatán tudni kellene. Külön itt sincs 4G.
A kapcsoló nálam mindig aktív.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
fap333
aktív tag
válasz repvez #20646 üzenetére
Helló!
Habár én nem vagyok nagy szaki, de szerintem ott az akksival lehet probléma. Ha ramaty állapotban van, akkor lehet, hogy 30%-ot mutat, de terhelés hatására leeshet az akkufeszültség, ami nyílván a telefon kikapcsolásához vezet.
Nálam a teló 10% alatt kezd el pirosan villogni, és figyelmeztetni, hogy csatlakoztassam a töltőt, és ekkortól nem használja a vakut sem.
Szóval szerintem az van, hogy amikor vakuval fotóznál, akkor a teló még azt mondja, hogy lehet, az akkumulátor feszültség viszont leesik, amint bekapcsol a villanó, és leáll a telefon. Vaku nélkül meg ismét be lehet kapcsolni... szerintem10 fajta ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz repvez #20623 üzenetére
A több ram azért van, hogy használhassa a rendszer.
Szerk.
Nem tudtam befejezniSzóval: senki ne várja, hogy több ram esetén több maradjon szabadon, az pazarlás lenne.
Az alkalmazások betöltése, memóriában maradása miatt az a jó, ha ki van használva.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz repvez #20620 üzenetére
Nem.
Egyre több minden kerül az alkalmazásokba, viszont az újítások lassítják a korábbi rendszereket, mivel az újabb és gyorsabb android verziókra vannak optimalizálva.
Megoldás az lenne, ha semmit nem frissítenénk, de sok alkalmazás nem megy egy idő után frissítés nélkül (whatsapp pl pár hét után ki is írja).
Plusz persze szükségünk is van az újításokra.
És lényeges szempont a tervezett elavulás, ezt ma már minden gyártó használja minden területen.#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz repvez #20563 üzenetére
Amik biztosan nem szeretik, ha mentésből állítod vissza (hibás működés vagy el sem indul) és bejelentkezést igényel:
Waze, Pushbullet, Clipbrd beta, így hirtelen ezek jutnak eszembe.
Ha az alkalmazás saját mappán belül menti a belépési adatokat, akkor ki lehet olvasni, de sok felhőbe ment.
Esetleg jelentkezz ki és vissza, ha nem sikerül, akkor kérj le új jelszót.#?*@&!
-
Cunaja
addikt
válasz repvez #20324 üzenetére
Off is meg nem is.
A térerő érdekes dolog. Ugyanazon a helyen a P7-nek van térerő egyik nap, másik nap nincs. Az adót nem helyezik át naponta.
Viszont a P9 magasan lenyomja az összes telefont térerő kapcsán. A P7 és itt sorolhatnám a többit, csúcs Samú, LG; Sony ; Xiaomi; Alma, stb.... esetén 0 térerő. A P9 vígan muzsikál még 2-es térerővel. Szoktunk kollégákkal csoportosan utazni, és mindig mondják nekem, hogy biztos megpiszkáltam a telót. Elmondom gyári állapotban ilyen.
Viszont jöttünk haza vidékről és a 3 betűs navi a P7-en és a P9-en is be volt üzemelve. Egyik sem tévedett egy métert sem. Egyszóval akárki akármit mond, nem olyan rossz a P7.
Talán a Huawei P széria egyik legjobb készüléke a maga paramétereivel. A P9 megint szuper, de a P8 és a P10 számomra gagyi. Gyorsan összedobott valami. Nem véletlenül erölteti a Huawei a P9-et. Most jön a P9 Lite mini.
Összefoglalva. Ha olyan helyen laksz, ahol gyenge a térerő, ajánlatos P9-ben gondolkodni. 3 antennája szuper.
Soha nem volt még hívás gondom vele, se gyári, se saját romon.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz repvez #20324 üzenetére
Kérsz egy nomadikus számot és probléma letudva
Pl a Reenger ad 21-es számot, ha van neted, akkor elérhető vagy bárkinek, méghozzá vezetékes tarifával. Másodlagos szánként megadhatod mindenkinek.
(Én kimenő hívásokra is használom, 500Ft-ért ad 200 percet 30 napra, minősége GSM szintű legtöbbször)#?*@&!
-
coyote55
őstag
válasz repvez #20308 üzenetére
Természetesen nem fut mind a kb. 100 alkalmazás, hanem csak fel van telepítve. Különböző elektronikai alkatrészek fizikai méretei, illetve bekötésük. FB, és társai viszont nálam nem szerepelnek. A kivétel a Viber, azt használjuk az idősebbik lányommal.
Hetente egyszer a telefont kikapcsolom és 10 mp múlva újraindítom.@Ricardo:
[ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
Cunaja
addikt
válasz repvez #20261 üzenetére
Az alkalmazásokat újból kellene írni, mert rengeteg van ami minimum 23,24-es SDK-ra épóül, amíg a P7 22-es SDK-t használ.
A másik gond maga a hardver, a teljes kernel forrás kellene, de az sincs nagyobb Androidra.
Romokat meg teljesen szét lehet bontani.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
válasz repvez #19846 üzenetére
Igen, frissíted, de utána kérni fogja a su bináris frissítését, majd reboot (ezt az alkalmazásból meg tudod tenni, mert felajánlja).
Cache törlés (pl SD Maid, vagy App cache cleaner) mindig sokat javít.
Egyébként a FB és Messenger fogja le, de ennél komolyabb telefonokat is. Ezeknek van alternatívája, amik kevesebb erőforrást zabálnak, android alkalmazás topik összefoglalójában találsz ilyeneket.
Egyébként egy wipe is jót tesz, de próbáld előbb lecserélni az alkalmazásokat, hogy lásd a különbséget.
Ha törölsz egy alkalmazást, előbb mindig a gyorsítótárat és az adatokat töröld, majd magát az alkalmazást.#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz repvez #19718 üzenetére
Vagy a töltő vagy a kábel rossz.
Be kellene mérni mindkettőt.
Töltöttségi szinttől függően le kell adnia 0.4-1A között.
90%-os akkunál nekem most 0.6A a töltés (Blitzwolf töltő és kábel).
Ha nincs műszered, tedd fel az AIDA64-et a playről. Nem a legpontosabb, de leglább mutatja.#?*@&!
-
KKrisz751
aktív tag
-
zeon.hu
nagyúr
válasz repvez #19668 üzenetére
Van "rendes" igo is, röpke 10000-ért, de két éves térképekkel.
#?*@&!
-
Cunaja
addikt
válasz repvez #19405 üzenetére
Hisuite mentés!
[itt van kép is]
Pont ezt kérdezték ott is.
A Wipe adatot töröl, a gyári beállítások visszaállítása a belső tárolót is gyalulja.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz repvez #19399 üzenetére
Csinálj egy mentést, aztán mehet a FR, utána mindent vissza tudsz állítani.
(Pár alkalmazás nem szereti, ha mentésből megy vissza, gmail, pushbullet, stb. Ha valamivel gond lenne utána, adatok törlése, alkalmazás törlése, majd playről reinstall. Szerencsére ezek olyanok, ahol nem veszítesz adatot, mert újra tudja szinkronizálni.)#?*@&!
-
Cunaja
addikt
válasz repvez #19333 üzenetére
A Végleges ami a FB-s verzió. Az viszont az összefoglalóban van azt hiszem legalábbis.
Most 1 millió dolgom van, de délután meglesem.
Más nem lesz, mert a hozzáférésem a P7-hez megszűnt.
Van P7-de anyóka kapta meg és nem engedi mókolni.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz repvez #19138 üzenetére
Data/system mappából töröld le a batterystats.bin fájlt, majd indítsd újra.
Valami valószínűleg beragadhatott.
Kb. 3 - 4 teljes töltés után fog visszaállni az akku normális jó működésre.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz repvez #19083 üzenetére
Talkband-el nincs ilyen gondom, de azt nem is zenehallgatásra használom.
A BT sapkánál viszont nem mindegy, hogy melyik zsebbe teszem a telót: ha jobb oldalon a tokba vagy zsebbe, akkor néha nálam is szakadozik, de alig észrevehető.
Autóban a receiver takarva van a teló elől, de ott nincs gond.
BT hangfal akárhol lehet a lakásban, 2-3 fal se jelent gondot.
Szóval a vevő egység is számít, nem csak a telefon adója.#?*@&!
-
Cunaja
addikt
válasz repvez #18968 üzenetére
Igen, lesz wifi.
Az adatforgalom még véletlenül se legyen bekapcsolva, mert én nem bízom egy szolgáltatóba sem. A roaming lehetőség természetesen legyen kikapcsolva.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz repvez #18887 üzenetére
Szerintem elég egyértelmű:
-Elérhető
-Utoljára xy időpontban volt elérhető
Ha valaki kilövi a futó alkalmazások listájából, akkor nem lesz elérhető, amíg meg nem nyitja ismét.
Ha fut, de nincs net, megint nem elérhető. Ilyenkor nyilván azt írja ki, mikor volt utoljára elérhető vagy aktív (passz, hogy melyiket alkalmazzák).
A készenlét külön jelzése felesleges lenne szerintem, az értesítést ugyanúgy megkapja.Szerk.
Ez a fajta kijelzés pl a whatsapp-nál sokkal rosszabbul van megoldva.
Ma többször is beszéltem a lányommal whatsapp hanghívással, de két nappal ezelőtt jelzi az utolsó feltűnését. Viszont ha valaki elérhető, azt nem írja ki.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
törölt tag
válasz repvez #18865 üzenetére
Az kaksi lesz 50 ISO -val is. A szenzor kevés hozzá. Nem csak ennél, a többinél is.
Most csináltam másikkal egy 50 ISO -t, F/1.8 -cal. Magasabb záridővel meg beég a kép.
HA nem lesz szemcsés, akkor sok rajta a szoftveres feldolgozás és életlen lesz. RAW -nál csak jobb, de nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
válasz repvez #18858 üzenetére
A system webview-et felejsd el, mert ha letörlöd, nem tudsz webes média tartalmakat rendesen betölteni. ( Van ami igényli ) Frissítheted.
A Backup nem törölhető, mert pofázik a rom, Lightmanager törölhető!Most dolgozok azon, hogy csak az legyen védett alkalmazás a romban, ami fontos. A többit úgy csinálom meg, hogy ha nem kell törölhető legyen.
-
Cunaja
addikt
válasz repvez #18855 üzenetére
Expert, majd normál frissítés!
A Face megy mobil neten is.
Messenger jó?Kérj egyet kölcsön, az sem baj ha van rajta valami, csak legye 3GB szabad hely rajta.
-
Cunaja
addikt
válasz repvez #18851 üzenetére
Nekem az van fent, egy hibát letekintve semmi baja.
Speciális beállítások>Navigációs sáv beállítások>Lakat gomb>Lakat gomb hosszú gombnyomás>Hang assisztens. Itt a systemui leáll, majd pár másodperc múlva magához tér.
Ez azért van, mert a hangon asszisztens eltávolításra került a romból.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz repvez #18838 üzenetére
[Itt van]
Felrakás menete ugyanaz mint a V4-nél. ( Teljes törlés!) Neked nem kell mást csinálni ezen kívül.
Tesztelve a videó!
Nem végleges verzió, azért nincs rendesen megnevezve a link.Előfordulhat, hogy a beállításoknál valamelyik rész leáll, de utána már simán megy.
Kernel piszkálva volt, ezért még teljes mértékig nem tudtam tesztelgetni.
Az ablak animációt a fejlesztő menüben kapcsold ki.Kérlek teszteld a Messengert is, mert nekem nincs.
A Face verzió a mostani a Play áruházból.
Utolsó kérésem.
Legelőször a Face-t rakd fel és teszteld, mert előfordulhat, hogy valami bezavarja nálad.
Megjegyzés!
Rendszer alkalmazást nem állítunk vissza mentésből.Mentem aludni, mert éjszakás voltam és leszek is. Ha kérdés van, 17:25 után tudok válaszolni.
-
Cunaja
addikt
válasz repvez #18838 üzenetére
Oké, nekem egyenlőre ennyi elég.
Ha megoldottam, te leszel az első aki megkapod tesztelésre.
Az értesítések azért jönnek később, mert a rom akku kímélő dolgokat is tartalmazz és elküldi mély alvásba.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz repvez #18797 üzenetére
A fb egy sz.r, keress valami lite verziót hozzá.
Az sem jó, ha mindebből a legfrissebbet használod, sok programnál elrontják a frissítést.
Ezért van minderről 2 mentésem, ha rossz lesz egy új frissítés, teszem vissza a régit.
Egyetlen alkalmazás képes lefogni a telót.#?*@&!
-
Cunaja
addikt
válasz repvez #18792 üzenetére
Ha most a V4 van fent, semmi nem kell, csak gyaluld le a rendszert.
Ami fontos, hogy minden lépésre figyelj és a teljes törlés után, a MOUNT résznél ne felejtsd el kivenni az x-et a SYSTEM elől.
Ezután telepíted a V4-et és ha kész, egyből nyomjál egy wipe-t. Ezután már újra indulhat a telefon.
Az első indulásnál kb, 7-8 percig a bootlogot fogod látni.
Ha elindul, felbukkan egy superuser kérelem a Kangvip-Tools-ra, ezt figyeld és engedélyezd.
A supersu binerálist majd frissíteni kell, itt a normál frissítést kell választani.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz repvez #18568 üzenetére
Ha akarsz a gyári recoveryben nyomd meg a középső wipe-t, de utána ne hagy elindulni. amikor indulna nyomd hosszan a power gombot és ha kikapcsolt, mehet a 3 gombos.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz repvez #18512 üzenetére
FB-om nincs.
Viber nálam hibátlan. Jogosultságkezelőben nézz körül.
Esetleg nincs letiltva/korlátozva valahol a nethasználata?V4-ben kirakható alulra egy lakat ikon (speciális beállítások-navigációs sáv-lakat gomb), pipáld ki. Alatta az is állítható, mit csináljon rövid és hosszú nyomásra, de alapból zárja a képernyőt, illetve a power menü jön be.
Ha ezzel se működik, más gond lesz.(#18513) Gabszi.hu Milyen ROM van fent?
Korábban nekem is voltak gondjaim a Dragonnal, de a V4 romon stabil.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest