-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
kazsolt #12045 üzenetére
Rom verzió kellene, KK kicsit tág fogalom.
Rom frissítés segíthet.
Minimum heti 1x újraindítás.
Fb törlése, valami light verzió vagy böngészőn keresztüli használat javasolt.
Felesleges/nem használt alkalmazások tiltása.
Felesleges/visszamaradt fájlok törlése (pl DU Speed Booster-el).nem lehet, tudtommal kernel szintű támogatás kell hozzá.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
kazsolt #11964 üzenetére
Üdv!
A Honor 6 újabb modell és a hardvere is jóval erősebb. ÚJABB és ERŐSEBB készülékre mindig is könnyebb volt kiadni és OPTIMALIZÁLNI az új szoftvert, android rendszert. De az hogy egy új rendszer ugyan olyan gördülékenyen menjen, gyengébb vason is, azt azért nem olyan könnyű össze hozni.
Szerintem.
Javítsatok ki ha nem így van. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
kazsolt #11964 üzenetére
szerintem az lenne gáz, ha hibásan kiadnák, mint végleges, aztán jönnének a panaszok, meg a javítások sorban, mint sok más telefonnál.
leírom sokadszor is:
a lollipop alapvetően hibás android főverzió, nem véletlen, hogy a google máris az M-et tolja.
egyetlen előnye a jobb RAM kezelés. -
törölt tag
válasz
kazsolt #8231 üzenetére
Nincs kikapcsolva. Ott van, hogy preferált hálózatok 2G/3G/4G.
Szerk.:
Szerintem te a mobilnetre gondolsz. A jelzés ott nem a netet jelöli, hanem a kapcsolati módot. Mivel nem csak netre, hanem beszélgetésre is alkalmasak ezek a hálózati módok. HA net megy, akkor van ott nyíl is.Nem tudom erre gondoltál -e?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- GTA V
- BestBuy topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vírusirtó topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest