- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
-
laci laci
addikt
-
laci laci
addikt
Üdv újra itt mindenkinek.Volt nekem a régi telom.Annak a bal oldalon nem érzékelt,ehhez vettem egy donort,hátha a kettőből,de ennek annyi a baja,hogy csak bootol és ennyi..Van cwm.Így nem tudom kinek a fija_borja..Hogy tudnám visszahozni az életbe,honnan tudom meg így a verzió számát?Előre is köszönöm..
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek. Csináltam(mármint a rokonom) egy gyári beállítás vissza állítást és most zárt képernyőn minden féle hírek jelenik meg. Hol tudom ezt ki kapcsolni?Távlati segítséget kell adnom. Gyári pl10 rom. Előre is köszönöm a segítséget.
-
laci laci
addikt
Sajnos a telom a kijelző bal oldalán kb.2-3 cm részén inaktív.Lenne rá valami megoldás,valami alternatíva,hogy tudnám használni,maximum így betegen?
-
laci laci
addikt
válasz
fatomas673 #14234 üzenetére
De azért segített a rizs...hogy ennyivel megúsztad..
-
laci laci
addikt
válasz
fatomas673 #13781 üzenetére
Most már minimum a postát kell várnod az alkatrésszel.
-
laci laci
addikt
Egy jó tanács!Rizsbe rakd bele...Mi a szervizben is így csináljuk...
-
laci laci
addikt
Szeretnék mindenkinek békés ünnepeket kívánni.
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Én miui browser-t használok és sokkal jobb mint a chrome.Esetleg valakinek ha kell.[link]
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Azért kezd kiforrni a romok,mire jó lesz jön a 6.0.A másik telomon már van...
-
laci laci
addikt
Valamelyik nap volt valami bejelentésed cunaja...azzal mi lett?
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Nekem a neten keresztül jött be a vírus..Semmi köze nem volt bármilyen app-hoz.A páromnak,a laptopon,nekem két telonál is csinálta.Az egyik pont p7 volt.
-
laci laci
addikt
Cunaja.A te általad készített romban hol találom és milyen néven azt a progit ami,ha bejövő hívásnál a fülemhez veszem,akkor aktívvá válik a beszélgetés?Szeretném a másik telomba is belerakni.Köszönöm a segítséget és a választ.
-
laci laci
addikt
válasz
fatomas673 #12354 üzenetére
Ja. Nem találtam bugot, hibát.
-
laci laci
addikt
válasz
fatomas673 #12347 üzenetére
Így van,ahogy az összefoglalóban van.Teljesen érthető(még nekem is),ha valamiben elakadsz kérdezz itt.
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Igaz már kérdeztem itt is és privátban is,de nem kaptam reagálást.Szeretném megkérdezni,hogy a romban hol találom azt a fájlt,ami ha bejövő hívásom jön és a fülemhez veszem,akkor aktív lesz a beszélgetés?Szeretném berakni a munkás telomba is.Előre is köszönöm a segítséget és a választ is.
Válasz zeon.hu,de a romon belül,mint rendszer..
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Szeretném felrakni a másik telomra(ami nem p7)a hangerő le×2 és a kamera egyből csinál felvételt,hogyan tudnám?
-
laci laci
addikt
-
laci laci
addikt
A vezeték nélküli töltőre van mód?
-
laci laci
addikt
Sikerült eljutnom a "-Most mehet az SD kártya dload mappájába a B609-ben található fájl...."csak sajnos a 609 jövőre jön le,hol tudnám hamarabb?Köszönöm a gyors választ..
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Olvasom az összefoglalót(mert sajnos szoftver csere).Win 10-em van ahhoz más driver kell?
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek. Tegnap sikerült vírust be szednem. Állandóan "nyertem egy iPhone 57-et."úgyhogy tényleg szoftver csere...
-
laci laci
addikt
Ma sikeresen meg adta magát a töltő csati. Olyan mint a Magyar népmese :hol tölt, hol nem...
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Mai nap hozzá jutottam eme remek termékhez.A gép p7-l10,emui 2.3.Szeretném frissíteni,érdemes?Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest