- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #15226 üzenetére
Nálam Január 10. től fut fagyás nélkül. Szóval, valami alkalmazás amit felraktál bezavart. Sajnos a rom stabilitást addig tudom vállalni, amíg szűz. Ez azt jelenti, hogy az összes külső alkalmazásra ami a világon létezik, nem tudom tesztelni. Mondjuk, pl. Telepítesz egy külső óra alkalmazást és onnantól kezdve a gyári óra nem ébreszt. Ilyenekre gondolok. A fagyást vírus is okozhatja, vagy egy agresszív program. Ilyenkor jó log fájlt készíteni, hogy kitalálja az ember, valójában mi a fagyás oka.
Ezek, pucolt és tuningolt romok, amiből hiányzik pár dolog, illetve benne van ami a gyáriban nincs. Az is elég, hogy egy ilyen összetevő akad össze. Sajnálom, hogy nem tudtad alkalmazni. Nnéhány apró hiba kivételével, nagyon gyors a rom. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
bollizolee #15226 üzenetére
Nálam is volt telepítési hiba, de miután újra lett rakva (rom is, gapps is) azóta hiba nélkül megy, se fagyás, se reboot.
Sőt, mint írtam, még az is működik, ami cunajának sem (Telefon kezelő), bár ez számomra is meglepő -
zeon.hu
nagyúr
válasz
bollizolee #15224 üzenetére
Ez telepítési hibára utal, ott ment valami félre.
-
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #15130 üzenetére
Állj vissza B839 gyári állapota. Mentést meg minek csinálsz a rossz telepítésről? Csak az adataidat mentsed.
-
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #15128 üzenetére
Újból fel kellene raknod, mert valamit nem jól csináltál telepítéskor. Zeon is így járt, megcsinálta újból és semmi problémája sincs. Te vagy az egyetlen, akinek minden fagy.
Visszatérni meg úgy tudsz, hogy felrakod a B839 gyári recovery-t és utána a B839 general 3 gombos módszer szerint. Azután már jöhet a B852 update, a kisebbik.
-
Jadro
veterán
válasz
bollizolee #15118 üzenetére
Na várj, mert most nekem sem megy. Agyfaszt kapok ettől a facebooktól... Nézem pillanat.
-
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #15113 üzenetére
Amit írtál buildprop -fájl-t másold be a system mappába és a jogosultságot állítsd 664-re. rw--r--r
Így kell kinéznie. Ha meg van, akkor reboot. -
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #15104 üzenetére
Oké, de a kínai buildot érdemes felrakni.
-
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #15097 üzenetére
Igen!
Megbolondulok, nálam is eltűnt.
3 perc, ránézek most is. Ki van kapcsolva a teló. Neked írja, hogy aktív marad?
-
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #15095 üzenetére
De melyikre? Hányas verzió? Jadro tudja, hogy melyik jó, mert Ő teszteli. Szerintem a 3-as verzió. Ha a kínait felrakod, az az alap. T-mobnál, meg hálózati hiba volt tegnap.
Nálam jó.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
bollizolee #15091 üzenetére
Itt valami el lett szúrva telepítésnél.
Nálam 180 telepített alkalmazással, rengeteg widgettel és napi 4-5 óra kijelzőidővel egyszer sem fagyott le, mióta újra telepítettem.
Ébresztőre kelek minden reggel, jó a chrome, időjárás, galéria, stb.
Ok, facebookot nem használok, de nem hinném, hogy az okozza. -
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #15091 üzenetére
A buildprop fájl cserélve lett?
-
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #14837 üzenetére
Ha alul rámész a menüre és megnyitod, rájössz, hogy csak a beállított kezdés miatt Kínai a böngésző. Nézd csak meg. Én beraktam a jó öreg google-t és mindjárt nem kínai. Általános beállítások és kezdőlap beállítása.
Próbáltam figyelni rá, hogy ne maradjon sok kínai a romban. Vagy angol vagy magyar. Mivel a Viper 4-et még mindig nem sikerült nekem beüzemelni, ezért nem fordítottam.
-
Jadro
veterán
válasz
bollizolee #14877 üzenetére
Akkor most sajna Cunaja lesz a megoldóembered.
-
Jadro
veterán
válasz
bollizolee #14875 üzenetére
Előtte átállítottad a jogokat 644-re? Én megtettem és úgy másoltam rá a régire.
-
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #14837 üzenetére
Most meló van, de válaszolok majd.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
bollizolee #14817 üzenetére
Jó lenne tudni, másnál is ezt csinálja-e.
Nekünk (cunajával) nincs fb regünk. -
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #14817 üzenetére
A mediaservert állítsd le, a gyorsítótárat töröld majd ugyanezt a mediatarolóval. Majd reboot. Nekem nincs Face ezért nem tudtam próbálni.
-
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #14809 üzenetére
Szívesen!
Most flashelni kellene, az viszont bootloader módba kell. Mivel nem lehet gyári recoveryből belépni oda, ezért kell a google driver a kikapcsolt telefonhoz.
-
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #14748 üzenetére
Akkor 5 után. Majd küldök privit és azokat szerezd majd be.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
bollizolee #14748 üzenetére
Kérlek, figyelj arra, hogy melyik hozzászólásra válaszolsz!
(Bár nyilván cunaja így is megérti) -
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #14741 üzenetére
Ma 11kor legyél itt és kinyitom neked.
Mindenkinek is szólt a 11 óra! Akkor leszek
gépnél, de addig is olvasom amit írtok.Porterocka! 5 perc a kinyitni!
-
Jadro
veterán
válasz
bollizolee #14741 üzenetére
Arra szükség van igen. Az összefoglalóban van írás a Bootloader nyitás fejezetben. Várd meg vele a hozzáértőket, mert az újabb EMUI alatt már nm tudom hogy megy pontosan, lehet hogy marad a kódkérés.
-
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #12948 üzenetére
Mehet
-
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #11607 üzenetére
Ez egy jó hír!
a P7 telefonokra is hamarosan, november elején várható az új szoftver,
Egész jó haladunk, de hová? Addig megjelenik még vagy 3 béta verzió és kiderül, hogy valami nem jó. A november eleji kiadás szerintem még nem biztos.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bollizolee #11467 üzenetére
-
Papirkutya00
csendes tag
válasz
bollizolee #11080 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Ma bevittem a készüléket, ott csak annyit mondtak elküldik aztán meglátjuk mi lesz...
@zeon.hu igen már be is szereztem ilyen edzett üvegfóliát előre és hátra is, amint vissza jön a telefon már teszem is fel rá.
Köszönöm a segítségeteket.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bollizolee #10910 üzenetére
Nekem van a kekes hiba..
-
csordog
csendes tag
válasz
Hali. Nekem világos háttérnél volt 2 fehér foltom, voda gariba visszavittem, szervizbe küldték, 11 nap múlva mehettem érte. Egy új készüléket kaptam. Egy próbát megért, nem volt látvánYos a hiba, de engem zavart.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Mindenképp vidd vissza szerintem.
-
vzoli1987
aktív tag
válasz
bollizolee #10743 üzenetére
vhogy csak meg lehet bütykölni majd havert megkérdem ő a szaki ebben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest