- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuel
tag
válasz
Cunaja #21136 üzenetére
Szia!
Szerkesztettem az előzőt, bocsánat még egyszer, el kerülte a figyelmemet. Fel fogom tenni a B852-őt is, ha arra kerül a sor, hogy egy-két alkalmazás már nem lesz elérhető rá és be fogok számolni, hogy hogy fut az enyémen, mert nekem a B839-el is volt gond, itt-ott akadozott, lassan töltött be, de egy hard-reset megoldotta, azóta is szépen megy rajta minden.Vigyázz magadra, nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Üdv.
-
WishMage
csendes tag
válasz
Cunaja #21130 üzenetére
Megakadtam az elejénél ugyanis a gép nem akarja észlelni a telefont. Próbáltam kikapcsolt állapotban, bekapcsolva ahogy megáll huawei logonál de az adb devices parancsnál nem jelez semmit. TWRPből bootloader módba indítva próbáltam egyből a fastboot flash-es parancsot de waiting for device-nál nem jutottam tovább. Mit tudok ilyenkor tenni?
-
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Cunaja #20585 üzenetére
Akkor a cimkevarázs és a letöltések marad, a többi mehet.
Manuálisan sem tudtam törölni. Vissza pakolta.
Igaz volt amit meg se találtam manuálisan. Nem létezett az a "könyvtár" de próbálkozom tovább.Szerk:
A Drive-al kipróbáltam.Minden link2sd ben lévő útvonalat és filet töröltem.
Újraindítás után ott volt a helyén. -
repvez
addikt
válasz
Cunaja #20531 üzenetére
A honor 9el szemezek, de ahogy az offtopicban is irtam a kirin chiptől egy kicsit elbizonytalanodtam, nem a teljesitménye miatt hanem a támogatottság hiánya miatt , hogy lényegében csak a huawei használja igy a mások fejlesztései vagy ujabb romok nem biztos hgogy használhatók lesznek hozzá később.
-
coyote55
őstag
válasz
Cunaja #20528 üzenetére
Ennyi idősen már felejtesz? Kevered a számokat? Ó, akkor teljesen elégedett vagyok magammal, hogy ilyen idősen még nem tartok itt.
Egyébként meg ne panaszkodj (dicsekedsz?), hogy mennyi telefonnal foglalkozol, szerintem nem nyomtak pisztolyt a tarkódra, hogy csináld.
Minket meg persze elhanyagoltál... -
karelgott12
tag
válasz
Cunaja #20479 üzenetére
Csak töltőn tudom indítani, akkor is csak power gomb + hangerő fel a twrp-be lépve. Ha onnan system reboot-tal próbálom indítani, akkor leáll. Töltő nélkül semmire nem reagál. Ha a töltőn van és úgy power gomb + hangerő le kombóval indítom, akkor belép a fastboot & rescue mode-ba, és kiírja, hogy csatlakoztassam az usb kábelt a géphez és nyissam meg a hisuite alkalmazást. Mitől sérülhetett a kernel?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Cunaja #20460 üzenetére
Aksi nem izgat, rendszerint 2-3 powerbankot hordok magamnál
De rengeteg alkalmazás már android 6 felett van optimalizálva, meg ugye ott a tervezett elavulás, ami ellen sokat nem tehetünk.Szerk.
6" alatt már nem fogok telefont venni, kezd romlani a szemem, esténként már elég homályosan látok.
-
maci25
aktív tag
válasz
Cunaja #20359 üzenetére
Szia Cunaja
Már legalább 1 éve rádióként "használom" a telefont, így ha valami kárt is tennék benne sokat nem vesztenék vele sajnos. Úgy, hogy bármi ötletre vevő vagyok.
Ha van ötleted oszd meg kérlek.
A p8 topikban találtam duálosításról pár szót de az szerintem nem az amit én keresek.(kérdezni meg csak itt kellene szerintem) -
KKrisz751
aktív tag
válasz
Cunaja #20378 üzenetére
Tőled legalább félnek.
Én is cserélek, meg gyalulom, de rohadék nem ijedt meg eléggé, hogy hibátlan legyen.
Ismét elő jött a hiba, de jobb a statisztika, és ez betudható a helyszíneknek térerőnek, lefedettség hibának.
pl völgyben hegyek közt, vagy, a gyárban ahol beton és acél lemez vesz körül. Itt előfordult a hívás hiba.
Ellenben ha nem dobja el, és változik a helyzetem akkor van, hogy helyreáll beszélgetés alatt.Statisztika szerint a 12 ből 3 hiba, javult 92 hívásból 4 hibásra.
Számomra ez elfogadható arány. -
maci25
aktív tag
válasz
Cunaja #20359 üzenetére
Szia!
Valahogy nem találom a témát a p8 topikba.
" Elsőnek dual-t kell belőle csinálni," Akkor ezek szerint nem jól gondoltam, hogy nem kell hozzá forasztgatni?
Végül is nekem nem az kell, hogy 2 kártyát kezeljen egyszerre a telefon hanem, hogy a sérült foglalatot kiváltsam az sd kártya foglalatáéval. Vagy az a foglalat nem alkalmas sim fogadására? -
coyote55
őstag
válasz
Cunaja #20362 üzenetére
OK.
Sajnálom, de mióta Androidos telefonom van, azóta a Next launchert használom.
Az elején, még a Huawei Ideos X3-nál kezdődött, akkor "szerettem bele"
Utána LG GT540, Samsung Ace II, Huawei G510, Huawei P7, LG K10 következett, és ahogyan fejlődtek a telefonok, úgy fejlődött a Next is. Megszoktam, és beismerem, rigolyáim egyike
Az EMUI-nál az zavar, hogy minden ki van pakolva a kijelzőre, mint a kirakodóvásárban. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
Cunaja #20326 üzenetére
Nem tudom, hogy P9 vagy P10 lesz-e a P7 után.
még a húgomnak vett P9 lite hűségideje nem járt le.Ellenben nekem azért borzolja csak a kedélyemet a hívás hiba, mert nem ilyen volt. Sose voolt ilyen gondom, pedig már itt is írták, hogy bajok vannak, stb. de nekem nem volt. Megelőzendő raktam fel a 852 höz tartozó vendor-t és azóta van gond.
Amúgy értem én, hogy nem egyforma két telefon, de hogy a fenébe van, hogy ugyan azzal a kártyával a párom P7-ese sose dob el hívást, míg az enyém igen. Pedig eddig az enyém se dobálta el.
Számomra érthetetlen.
Amúgy a B121 nél is eldobta az én telefonom a hívást, a B133nál is. Ma reggel.
Azóta páromé is már vissza lett downgrade-ve, de az övé B121el is stabil...(Most teszem fel neki a 133at.)A teszt pedig 10-10 hívás az udvaron, a lakásba és a pincébe.
Az enyém legtöbbször az udvaron dobálja el a hívásokat. (Van próbálva 4g majd 3g/2g majd 2g beállításokkal. Lényegébe mindegy melyiken áll. Mindegy, hogy bejövő vagy kimenő.A páromé a pincébe egyszer eldobta de zéró térerőnél. 2 lépcsőfokkal feljebb már lehetett telefonálni.
A bosszantó, hogy az enyém ugyan ezt tudta. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
Cunaja #20301 üzenetére
1., Igen az én véleményem ahogy írtam is.(szerintem) Kérdezett egy véleményt, kapott választ. Gondolom ez így helyes. Ellenben nem írtam oda, hogy ez a többség vagy kisebbség véleménye. Hanem csak annyit, hogy az enyém.
Pont ezért nem írom, oda hogy ez a többség véleménye.Nem írtam többes számot(bár baráti körömben többes szám) Had ne én döntsem el, hogy hány ember véleménye, meg azt sem írom, hogy más véleménye félre vezető vagy sem.Hardverileg valóban nincs két tök egyforma telefon, de valóban, kétszer nem léphetsz ugyan abba a folyóba, ergo lényegében akkor minden telefonra külön kellene optimalizálni. Ha már szőrözünk a szavakon.
Lollipop a P7-en nem stabilabb. Fele ennyi szívás nem volt a 609-el már az elején se. Mellesleg 852-t sikerült már kilőni míg a 609-et nem. Egyébként nem használok már olyan alkalmazást ami a telefonhoz nem passzol vagy bele kell nyúlni, jó ideje rootolva sincs.
Lolli újabb rendszer, de több alkalmazás instabil rajta, fórumon soroltam hónapokon át a hibákat. Mire a megoldás az, hogy 852 alatt az alkalmazás nem jó. Ugyan ezen alkalmazások másik márka Lollipoján működnek. Vagyis nem kizárólag az alkalmazás a hibás.
GPS és érzékelő vezérlők, csak annyiban érdekes, hogy ott látványos is a hiba.De hagyjuk.
Ha te nem csinálod a V5-öt akkor lényegében nincs normálisan használható lolli a p7re.De a gyári rendszerek közül a B609 stabil rendszer ha tetszk vagy sem, a 852 egy nagy kaki.lehet szépíteni, meg magyarázni de ez a tény és akár mennyire lehet újabb, az elavult a stabilabb. Ez nem fog változni, mert nem frissítenek.
Bosszantó ha napi 6 alkalommal szaladsz hibába, míg a régivel sose.Hogy kinek mi kell az egy dolog.
Vagyis ha nem használod azt ami a rendszeren rossz, akkor a rendszer jó?De ha zavar, hogy 852 olyan részét megtaláltam és tapasztalom amit a userek facebookozás, meg zene hallgatás közben nem tapasztalják, nem probléma nem írom le.
Úgyis jön a 11es és már 4 számmal lemaradunk, vagyis nem oszt, nem szoroz, hogy jó vagy sem a b852
-
Foose
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Gamepad
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 2022-es évjárat,tenger kék színben eladó!
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 S32AG320NUXEN 32'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest