- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
laverdadb
tag
Elindult az 5.1 Beta frissites. Most kaptam meg Lehet, csak nekem uj...
[ Szerkesztve ]
-
HaZse
őstag
válasz Tompie #10495 üzenetére
Köszi. A galéria tényleg tudja. Nem is tudom, hogy miért nem néztem meg a beállításokat. (Bár nem olyan pontos, mert csak várost ír és nem címet, munka miatt a G3 jobb volt ebben a szempontból)
A facebbok kontaktokat meg hogy csinálom meg? A facebook alkalmazást nem szívesen tölteném le. Nekem csak a képek és az e-mail címek kelleneének belőle)
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Tompie
őstag
Szerintem alapból tudja
Galériában ráböksz a képre, Menü / Beállítások / Hely megjelenítése bekapcsolni. Persze előzőleg a képet GPS koordinátával kell fotózni, különben utólag honnan tudná?Ha jól tudom a Facebook kontaktokat is össze lehet szinkronizálni a google kontaktokkal.
-
HaZse
őstag
Tud valaki olyan galéria alkalmazást, ami a képek böngészése közben a képre ráteszi a GPS koordináta alapján a pontos címet?
Anno az LG G2 és G3-as galéria alkalmazása tudta ezt.
A másik, hogy melyik az az alkalmazás, ami a Facebookban lévő kontaktokat össze tudja fésülni a gmail-es kontaktokkal?
Ezt minden WP-s telefon tudja alapból.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
zeon.hu
nagyúr
válasz ricsi8800gt #10489 üzenetére
Esetleg a Quickpic képkezelőt tedd fel, abból állítsd a hátteret, válaszd a nagyobb felbontást, azzal jó lesz.
#?*@&!
-
Tompie
őstag
válasz philoxenia #10487 üzenetére
De nincs annyi beállítási lehetőség a teló kameráján mint amikről írnak. Pl rekeszt nagyra kell nyitni azt hogy ?
Hm kipróbálom
[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
válasz philoxenia #10483 üzenetére
Próbáltam de nem találtam a telefonon olyan beállításokat ami ahhoz kell
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Tompie #10482 üzenetére
Olvass utána, alap fotós fogalmakkal kell tisztában lenni.
[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
zeon.hu
nagyúr
Egész jó még mindig a fotós képessége a P7-nek:
(Monitoron még nem láttam, de telón jól mutat)
drive link (mert nem tetszik a fórumnak a mérete).#?*@&!
-
Steve309
csendes tag
Sziasztok. Lehet már tudni valamit arról, hogy a nyalóka tesztelgetése hogy áll?
-
törölt tag
válasz Tompie #10477 üzenetére
Utógrafikázással, vagy app -pal. DE szerintem utóbbi nem lesz kielégítő minőség.
lorinho:
Wipe az recovery -ből érhető el. Minden felhasználói és beállítási adatot, és a letöltött cuccokat törölni fog, visszaállít a gyári állapotra és kipucolja a belső SD -t. A rendszerhez, főverzióhoz nem nyúl.[ Szerkesztve ]
-
Tompie
őstag
Ez lehet nem is telefonnal kapcsolatos kérdés de mégis
Hogy lehet / milyen beállításokkal lehet esetleg milyen fényképező appal lehet olyan profilképet készíteni, hogy az arc vagy tárgy éles a háttér elmosódott?Köszönöm
-
GSPLR
senior tag
válasz lorinho #10470 üzenetére
Hmmm. Tehát SIM nélkül megy de SIM-el nem? Vagy amikor kivetted vissza sem tetted és kikapcsolt? Ha a SIM-re reagál így, akkor ott az olvasóval lesz gond, de a kártya is lehet hibás, ha tudod próbáld egy másik SIM-el. Esetleg mostanában volt a telefonnal valami "baleset"? Gondolok itt a közelmúlt esőzésére, stb. Ha gép közelben vagy nézd meg mit reagál, de így első blikkre ez lapcsere lesz (talán akku, esetleg mindkettő), hacsak nincs mechanikai sérülés, esetleg oxid. Simán lehet hardveres hiba, elvégre nem 100 darabot gyártottak le belőle.
Apropó, MicroSD van benne?
[ Szerkesztve ]
Huawei
-
GSPLR
senior tag
válasz lorinho #10468 üzenetére
Gép felismeri? Ha igen lehet kijelző, ha nem valszeg lap. De ennyire ne menjünk előre. Próbáltad hosszan nyomni a bekapcsgombot (20-30 mp)? Azt se zárjuk ki, hogy mély merült állapotban van, tedd fel egy éjszakára tölteni, ha még nem tetted volna.
[ Szerkesztve ]
Huawei
-
lorinho
tag
Sziasztok!
Sajnos a telót nem tudom bekapcsolni mióta lemerült. Próbáltam tölteni, de úgy se. Se SR-re, se HR-re nem reagál. Tudtok valami megoldást? Vagy ezen már csak a szerviz segíthet?
Köszönöm a válaszokat előre is! -
zeon.hu
nagyúr
válasz Pandaboy #10466 üzenetére
Mi próbálunk segíteni és a fb annyira ...r, mint alkalmazás, hogy kézenfekvőnek tűnik azzal kezdeni a hiba keresését. Ha nélküle javul a teljesítmény, akkor megvan a hiba, amit egy esetleges rom csere orvosolhat.
A rom verziót még mindig nem tudjuk, lehet hogy hibás van rajta.
Az aksik technológiája olyan, amilyen, ezzel kell jelenleg élni sajnos. Ez a telefon viszont többet bír, mint amit nálad mutat és ha nem hardveres a gond, akkor jó eséllyel ki lehet javítani.#?*@&!
-
Pandaboy
tag
válasz zeon.hu #10449 üzenetére
Azért vettem ezt a telefont, hogy FB-ozzak és Messengerezzek. A Telefon kezelőben kitisztitom a futó progikat. Néha előfordul, ha 1 messengert elinditok, utána a telefon kezelőben azt írja, 9 háttér alkalmazás fut. Pedig csak 1-et inditottam el. És azt nem írja, hogy mik azok amik futnak. Szerintem inkább a akkumulátort kéne fejleszteni a mobil gyártóknak és azt hogy keveset fogyasszon a processzor. Nem a QHD nagy felbontású kijelzőket kéne.
AMD Athlon II X4 (3 Ghz), 6 GB DDR3 Ram, Geforce GTX 750, 500 GB HDD
-
Cunaja
addikt
válasz GaborGh #10463 üzenetére
oké, köszi! De még mindig látja milyen hálózatom van. Elmondom mit szeretnék. Két telefonom van, az egyik Huawei ez t-mobil. A másik telenor. A telenoros számon tudok az alkalmazáson belül vásárolni, csak az nem androidos telefon. A kártyát nem akarom cserélgetni. A tabletomon működik az email fiókkal, de a telefonom látja repülő módban is a t-mobil adatait, vagy nem jövök rá mi a baj, de nem engedi a telenor számát megadni vásárláskor csak hitelkártyát. Nekem olyan kellene, hogy sehogyan se lássa, azt higgye a telefon, hogy nincs benne kártya,
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
Sziasztok!
Egy kérdés, lehet-e a telefont offline üzemmódban használni?
A sim kártya benne legyen, de ne legyen hálózaton és a wifi működjön. Lehet ilyet csinálni? Fontos lenne. A repülő üzemmód kikapcsolja a wifit is.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
gt4r4
tag
Köszönöm tényleg az volt...
-
gt4r4
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy miért írja ki a telefon azt hogy sima hd kijelző van benne pedig tegnap még full hd-t írt ki?! ez valami bug lenne? Antutu is azt írja h hd-s van benne, cpu-z is. Újraindítás sem segített!
[ Szerkesztve ]
-
GSPLR
senior tag
FB, Messenger Hála a jóégnek, nem használok ilyen szarokat...
Huawei
-
törölt tag
válasz philoxenia #10446 üzenetére
Facebook, Messenger, Viber...stb. Szerintem nem kellene mindenkit felvenni programozónak. Még korábban írtam is, hogy milyen különbség van működésben/fogyasztásban FB -vel és nélküle. Vicc...
ricsi8800gt:
Igen.Csak a MIUIv6 nincs fent, de azokból egyik verzió sem működik normálisan. Az utóbbi verzió még nem tesztelt, de nekem most nincs erre időm. Viszont sanszos, hogy azzal is lesznek gondok. Pl. hogy telefonként nem lehet használni, mert "eldobja" a SIM -et.
-
ricsi8800gt
addikt
Az összefoglalóban ha lesz esetleg ujj Custom Rom EMUI 3.0-ra akkor az ott fenn lesz ?
Csak hogy értesüljek rola és teszteljemOpel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
Pandaboy
tag
-
Pandaboy
tag
Továbbra is 5 óra alatt lemerül az akksi. A programokból kilépek, ha nem használom a telót. Szerintem rossz az akksi és nem cserélhető. Én nem akarok új ROM-ot tenni rá, ami rajta van az megfelel. 1 napot ki kellene bírni aktív wifi használattal is. (A Facebook órája helyre jött)
AMD Athlon II X4 (3 Ghz), 6 GB DDR3 Ram, Geforce GTX 750, 500 GB HDD
-
zeon.hu
nagyúr
(Hátha még nem unjátok )
6 újabb navibar ikon: mega link.#?*@&!
-
törölt tag
válasz Petee1983 #10439 üzenetére
Még nincs, 1 hónapon belül lesz. Szerintem júli végéig.
Vodafone kicsit necces téma, mert ő az egyetlen az egész világon, aki még 2.3 -ra sem frissítette a 3.0 -t. Persze más FW -re át lehet térni, de hogy náluk hogy lesz frissítés, az rejtély.
Én biztos nem használnám a Vodás ROM -ot.
-
Petee1983
csendes tag
Érdeklődni szeretnék hogy van-e már Android 5.1 az emui 3.1 P7-re? És ha igen akkor hol érhetem el? Vodafone-os a készülékem. Köszi!
Peti
-
törölt tag
Malajziai Huawei -vel való kommunikáció:
Dear Valued Customers,
Thanks for your valued feedback and participation in this Beta Test. In order to facilitate your usage and testing, we would like to remind you of the following information:
1. The Android/EMUI 3.1 Firmware is only available for the following version of phone while the rest of the other version will not be able to receive the upgrade notification. Kindly check carefully:
MT7-L09 (MT7-L09 V100R001C00B137)
MT7-TL10 (MT7-TL10 V100R001C00B120SP04)
P7-L10 (P7-L10V100R001C900B803)
H60-L04 (H60-L04 V100R001C00B380)
2. The test schedule is as follow, please find the corresponding date for each product model. If you encounter any software problems after upgrading to Beta version, kindly provide your feedback to this mail box: my_beta_test@huawei.com before the "Feedback deadline". We will collect your valuable thoughts and suggestions to improve the subsequent version.
3. This Beta version is not the final stable version. You may encounter some unknown problems while using it. Please decide carefully whether want to upgrade it.
Product
IMEI Collection Deadline
Beta version OTA launching date
Feedback deadline
MT7-L09
6/29/2015
7/2/2015
7/18/2015
MT7-TL10
6/29/2015
7/2/2015
7/18/2015
P7-L10
7/24/2015
Before 8/6/2015
8/20/2015
H60-L04
7/6/2015
Before 7/12/2015
7/27/2015Thank you for supporting Huawei!
Szerk.:
Így lehet jobban látszik.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Nekem egy technikai kérdésem lenne felétek a P7-et illetően. Tegnap a nagy viharban kénytelen voltam elég sokat az esőben gyalogolni, és hiába volt a táskámba a telóm, mikor otthon használni akartam, akkor ugrált a kép, és halk is lett. Felraktam melegedni a netes modemre, és órákkal később már a hang is ok lett, a kép sem ugrált. Viszont később azt csinálta - és ez most is fennáll - hogy bekapcsolom, betölt az óra, de nem érzékel a képernyő semmit, és tölteni se enged a telefon. A gombok oldalt működnek, de ennyi. Szerintetek ez meghibásodott, vagy idő kellene neki, esetleg bármi tipp, egyéb.
Köszönöm előre is a válaszaitokat.
Norbi.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Atlantisz48 #10429 üzenetére
Az első szerintem P7-hez nincs, mellesleg finoman szólva is elrontja a külsőt, mert kb 1 cm vastag.
A másodikat már láttam valamelyik kínai márkához, de lehet, hogy csak terv volt.#?*@&!
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Ti találkoztatok már P7-re külső akkumulátoros tokkal? Tehát olyan mint egy tok csak benne van egy aksi amivel tovább húzza ki a telód.
A másik, hogy olyan tokk ami a telefon hátulján mondjuk ki írja az időt, vagy az értesítést. Létezik ilyen? -
Deeday
senior tag
Sziasztok. P7-re keresnék okos tokot ezt a mágneses kis ablakosat valaki tudna segíteni honnan érdemes rendelni megbízható minőségűt ? Köszönöm Szépen
LG G4
-
zeon.hu
nagyúr
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Mikor lesz 5.0 a típusra? -
zeon.hu
nagyúr
Navibar ikonok, saját készítés: Brick 3D.
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz ujskodas #10415 üzenetére
kb annyinak is kell lennie, a rendszer foglal ennyit
telefonkezelő-telefongyorsító-tárhelytisztító-nagy fájlok törlője.
itt megmutatja a nagyobb fájlokat, "egyebek" alatt lesz, amit keresel, de azokat ne töröld!
16-GB-os, ebből kb 12-vel tudsz gazdálkodni, ha nincs külső sd kártya.#?*@&!
-
ujskodas
tag
Sziasztok!
Mielőtt feltenném a kérdést, jelzem, hogy nem vagyok szakértő, mágus,stb. így a választ is ennek megfelelően várom. Csak használom a telefont.
Nincs túl sok program a telefonon.1,64 gb. Képek, videók: 2,45 gb. zene 38 mb, letöltés: 2,24 mb gyorsítótár:1,21mb Viszont, az EGYEBEK: 3,97 GB, ami miatt már nincs sok szabad hely a telefonon. Mi az az egyebek, mi a fene van benne annyi minden? Még annyit, hogy 2 navigáció van rá telepítve ( play áruházas eredeti megvásárolt és ingyenes) Sygic és IGO.Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
Jadro
veterán
válasz Atlantisz48 #10408 üzenetére
Nekem van egy belőle. Mi érdekel konkrétan? Mondjuk nagy összehasonlítási alapom nincs és magamtól nem is akartam venni BT hangszórót, de adták a P7 mellé. Nekem nagyon bejön, használjuk rendesen, bazi jól szól.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
törölt tag
válasz Atlantisz48 #10412 üzenetére
Az lehetséges, de már egy ideje kapható, és valóban 50 körül mozog. (B2) A bőr drágább.
Szerk.:
Bár lehet MM -ban nincs (ezt nem néztem), de más is árulja hivatalos garanciával, pl. az edigital 55 -ért.[ Szerkesztve ]
-
Atlantisz48
őstag
válasz #86973952 #10411 üzenetére
Akkor lehet, hogy az a hapsi félre értette a kérdésem, és az Okos óra alatt ő a Talkband B2-őt értette. Pedig ki is emeltem, hogy Okos ÓRA, a B2 inkább okos karperec, na mindegy. Amúgy a B2-is "ki van állítva" a Mammut-ban, de csak ilyen műanyag, azaz csak, hogy lássad, hogy néz ki, mert az nem igazi B2. Olyan mint egy használhatatlan díszlet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Atlantisz48 #10410 üzenetére
Kizárt. Max. az Honor óra lesz annyi, de az annyival egyszerűbb is. Szerintem. Plusz abból még csak prototípus (-ok) van (-nak).
Már régen beárazták, de arra az árra, amiről az első megbízható infók szóltak. 349 és 399 euró. Kapható itthon is nem hivatalosan 100 felett.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantisz48
őstag
válasz #86973952 #10409 üzenetére
Köszönöm a videókat, igen, erre én is rá tudtam volna keresni, csak én a véleményetekre lettem volna kíváncsi, na de mindegy, van egy jó hírem is, a Mammut-ban, a Media Markt-ba amikor szemügyre vettem a P8-at akkor oda jött hozzám, egy eladó Huawei p8-as pólóban, és kérdezte, hogy segíthet-e, hát gondoltam megkérdezem, hogy mi újság a Huawei okos órájával, és azt mondta, hogy kb 55.000Ft-ba fog kerülni.
Ami szerintem reális ár. Hogyha tényleg ennyi.
Szerintetek? -
törölt tag
válasz Atlantisz48 #10408 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Van valakinek tapasztalata a Huawei AM10 bluetooth hangszóró kapcsán?
-
törölt tag
válasz 75romi #10404 üzenetére
Garancia szempontjából szolgáltató, vagy nagy boltok akciói alatt. Edigital, MM. Kinti, de véleményem szerint megbízható garanciával expansys, mall, emag.
Vagy használtan jó áron, de "maradék" itthoni gyártói garanciával. Rosszabb esetben is van még egy év.
Vagy kintről rendelés normális helyről/garanciával.
-
75romi
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyen készülék vásárlásán gondolkozom.Tudnátok megbízható boltot ajánlani,ahol érdemes megvenni a telót?
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv. -
törölt tag
Theme Creator EMOTIONui.
Amikor legutóbb próbáltam még elég gyatra volt. Azóta javítottak, hátha... Bár szerintem még bőven kell hozzá idő, hogy rendesen kiforrjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Spórolós topik
- UFL
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Plazma TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest