- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
A B609-est mivel érdemes rootolni?
-
törölt tag
válasz
theBigFace #9696 üzenetére
A béta.
Gondolom igen, júliusban, szintén bétával.
Az érdekes az, hogy pl. 3.0 -nál szerintem a béta jobb volt, mint a végleges.
ricsi8800gt:
1. Backup.
2. Wipe.
3. Nézd meg működik -e.
4. HA jó visszaállítás.Valami bekavar, vagy szimplán az SW nem oké.
-
ricsi8800gt
addikt
Köszönöm a segitséget
-
theBigFace
tag
válasz
Alister71 #9665 üzenetére
az se mind1, hogy milyen módban van de ez ilyen ez a hotplug amúgy meg a hotplug krait magokra a jó azoknak 4 magra egy-egy magonkénti skálázója van ezek itt ebbe a telefonba 4 magra van 1 skálázó amúgy meg ilyen nek kéne lenni szóval nem tudom én ezt elhinni bár lehet
-
theBigFace
tag
az már viszont a gyártó ra kell bízni h rádobja e erre az M et de ha nem akk se lesz nagy baj, amúgy az vicces, hogy nexus mobilokon teljesen jó a gyári dolgozatlan Google rendszer de egy gyártó bele nyúl lásd nyalóka pl.: G3 az LG-n hát az valami atom f.s majd csak eldől.
-
kutitomi73
aktív tag
válasz
Black&White #9692 üzenetére
Köszi!!Nálam is jó lett!!
-
Black&White
addikt
Egy szavazat az Adguard-ra, nálam ő vált be.
-
törölt tag
válasz
kutitomi73 #9689 üzenetére
AdAway szerintem azokat nem távolítja el. Legalábbis nekem is csak egy részét szokta. Gondolom olyasmi agresszív kellene, ami még a beépülőket is eltávolítja, mint desktop -on. Na ilyet telefonon nem tudok, max. Xposed -del, de attól meg behal a témázás.
-
kutitomi73
aktív tag
Netesxoldalon felugró reklámok blokkolásához tudtok valamilyen alkalmazást?Az Adaway nem működik.
-
törölt tag
válasz
kutitomi73 #9687 üzenetére
Én erre még nem jöttem rá, bár bevallom őszintén nem is foglalkoztam vele, mivel nem használom. Feltételezem kellene lennie beállítás résznek, ami a címkéket "vezérli", de nincs ilyen. Talán 4-5 ilyen vízjel van, aminél bár celsius -ban mutatja, amikor kiválasztod, de a kamerára fahrenheit -ben teszik.
Záróképernyő widget nem cserélhető.
-
kutitomi73
aktív tag
Ha a fényképező módba használom a vízjelet akkor az időjárásnál miért Farenheit-be írja ki a hőmérsékletet?Miért nem celsiusban?Az időjárásnál celsiusra van állítva!Lehet ezt valahol még állítani?
A zárképernyőnél ha allul felhúzom ott az időjárás alatt lévő alakalmazásokat lehet valahol cserélni?
-
törölt tag
válasz
theBigFace #9684 üzenetére
Ez nem feltétlen igaz. Na meg az sem mindegy, hogy ilyen fork OS -en hogy szuperál.
-
ricsi8800gt
addikt
Sziasztok.
Gondom bajom hogy az értesítési hangoknál be van állitva egy hang és nem azon szólal meg a teló hanem az előtte lévő hangon.
De a csengőhangal is ez a helyzet. P7 -
KKrisz751
aktív tag
válasz
kutitomi73 #9681 üzenetére
Azt nem tudom, de én a halkabbakat leszedtem és egy zeneszerkesztővel megnöveltem az alap hangerejüket.
Sőt van saját ébresztőzeném is, ami alapból növekszik a hangereje és teljes csendből indul. Sokkal egyszerűbb mint a telefont alakítgatni.
(Régen nem volt ennyi lehetőség a telefon átszabására, még az S40-es nokiákon ilyen trükköket kellett alkalmazni és még ma is gyorsabb mint esetleg a telefont átalakítani ha nincs benne gyárilag az átszabás lehetősége,)
Amúgy van zene szerkesztő app is a playen, ami tud ilyet. Multkor egy zenéből csináltam csengőhangot unalmamban akkor keresgéltem és találtam. "Ringtone Maker and Mp3 cutter"
-
kutitomi73
aktív tag
Az összefoglaló hangerő növeléssel a csengő hangot lehet növelni?
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #9678 üzenetére
Na közben a 4GB-nyi téma csomagból B609 alatt találtam 3db ot ami tetszik önmagában. Meg 6-7 volt aminek az ikonjait kiszedtem. Így már egész barátságos az EMUI3
Kicsit átszíneztem, hogy jobban lássam a sötét háttereken napsütésben is. DarkBloom.
Viszont cserélgeti a kezdőképernyőt és nem jöttem rá, hova tölti le a képeket, csak, hogy olyanokat tegyek be amik nekem tetszenek. Vagy fixáljam.Tipp van, hogy merre keresgéljek?
-
törölt tag
válasz
theBigFace #9677 üzenetére
Szerintem ez szubjektív, tehát érdemes kipróbálni. Van több olyan dolog, ami nekem nem tetszik, de nem mindenki gondolkozik úgy, mint én. Lehet pont számára lesz egy-két olyan funkció, ami az "életét váltja meg".
-
theBigFace
tag
válasz
zeon.hu #9662 üzenetére
az az igazság, hogy jövő hónap tól egy Notr 4 tulajdonosa leszek ezt meg oda adom a tesómnak mert tetszik neki nem hiszem h bele nyúl de ő érzi ha frissíti vagy nem az az ő dolga így 5 hónqp után azt mondom nagyon jó készülék de most előfuzuba megéri a note 4. ha nem jön 5.1 vagy amit te is írtad 5.0.2 akkor tesóm se frissít
-
Alister71
nagyúr
válasz
Harsonás #9672 üzenetére
Én pont S4 minit akartam venni a flotta hosszabbításomnál, de közbejött egy remek ajánlat egy használt P7-re. Nem bántam meg. Más kategória. Azért egy 5 colos fhd ips az nagyon jó tud lenni. Még akkor is ha az S4 mininek is nagyon szép a kijelzője.
Én Lumia 520-ról váltottam, az se kis ugrás -
Harsonás
tag
Sziasztok!
A samsung s4 mini telefonomat szeretném lecserélni erre a telefonra. Az lenne a kérdésem, hogy teljesítményben nem lenne visszalépés erősítsetek meg.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #9662 üzenetére
5.0.2 lesz, de azzal sem vagy beljebb. Lényeges változást az 5.1.1 hoz.
Persze az EMUI már mondhatni fork, tehát simán meg tudják oldani a betegségeket alacsonyabb verzióban is.
A problémát én inkább az új felületben látom, de majd meglátjuk napi használat során. Mate 7 -re már van béta, EU -ban is. Már lehet rá jelentkezni.
-
törölt tag
válasz
Alister71 #9665 üzenetére
Hasonló, a 2 -es mindig fix. 3-as is. DE én nem állítottam át, mert így sem használom ki a teljesítményt.
Igazából ezért csinálta még "régen" mikesa a script -eket. Meg is emelkedik tőle a teljesítmény.
Szerk.:
Illetve vannak olyan ROM -ok, kernel -ek, ahol lehet állítani a magokat. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
theBigFace #9659 üzenetére
a Lollit biztosan nem rakom fel, hacsak nem minimum 5.0.2 jön, de még azt sem biztos.
az M még soká lesz P7-re (ha egyáltalán lesz), addig meg kiderül, mennyire érdemes.ha épp nincs kéznél a saját, akkor sony és lg töltőt is használok, gond nincs vele, legfeljebb kicsit lassabban tölti fel.
-
GSPLR
senior tag
válasz
theBigFace #9659 üzenetére
A P7 szerintem szinte biztos hogy nem kapja meg. Az meg, amit a Google művel a droiddal egy vicc. A Lolli egy fos, így inkább jönnek a következővel ami szintèn az lesz.
-
theBigFace
tag
Üdv! ennek örüljünk? http://mobilarena.hu/hir/bemutatkozott_az_android_m.html
-
zeon.hu
nagyúr
Hol van a Telefonkezelő-célterület kezelése?
A KangVip kérne engedélyt innen, de nem találom. -
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #9650 üzenetére
Igen, ha jól emlékszem addig nem látod az online témákat.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Atlantisz48 #9648 üzenetére
Fent van a gyári rootolatlan, most maradok ennél egy ideig
Ki Nosztalgia
Köszönöm a segítséget. -
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #9646 üzenetére
Bontsd ki azt a zip -et a gépen. Utána az abból kibontott dload mappát másold az SD kártyára a benne lévő update.app -vel. Kb. 1.9 giga szabad hely kell neki.
Szerk.:
Tehát most így néz ki:
B609.zip --> dload/update.app
ÉS így kell kinéznie utána: SDkártya/dload/update.appTehát az update.app fájl már eleve benne van a dload mappába.
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #9643 üzenetére
zip -pel 3.0 -n már nem fog menni.
Így legyen: SDkártya/dload/update.app
Kb. 1,9 giga az app fájl. (nem a külön vendor, vagy egyéb néven hívott mappa/fájl).Aztán 3 gombos indítás.
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #9641 üzenetére
Nem találja az update.app -t.
Így van? SDkártya/dload/update.app és 3 gombos?
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #9639 üzenetére
Wipe -ot is nyomhatsz előtte, ha nem csináltál volna. Persze maga a 3 gombos is wipe -ol telepítés előtt, de ilyen hiba után ki tudja.
Feljebb egyébként pont ilyen hiba volt, azt hiszem szintén My-RoM után.
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #9637 üzenetére
Nem, boot logó nem szokott bekavarni.
Formázást próbáld meg az SD -n úgy ahogy írtam.
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #9634 üzenetére
Boot logót én előtte visszatenném gyárira a My-RoM -osról. Azt csak custom recovery -ből lehet.
HA bekakálna a rendszer (ami 99% -ban javítható), akkor ne My-RoM -os lógón álljon le. Azt a general nem rakja vissza, csak az utána lévő boot animációt.
Szerk.:
Próbáld azt, hogy kikapcsolod a telefont, kiveszed a kártyát, lemented ami kell róla, kiformázod, csak a dload -ot teszed rá, aztán indítasz 3 gombossal. -
Atlantisz48
őstag
válasz
Atlantisz48 #9634 üzenetére
Gyárinál bejött a 3 gombos menü de az írja, hogy "Software install failed!"
Pedig a SD-n a dload mappában van a rom -
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #9632 üzenetére
Szerintem nem nyomod rendesen a 3 gombot. Nekem is szokott ilyen lenni, vedd le a telefonról a tokot.
(komolyan)
Amúgy vissza lehet flash -elni külön is a gyári recovery -t. Fura, de nekem is volt már olyan, hogy CWM -ről nem akart 3 gombozni, pedig előtte még csak TWRP -vel találkoztam ilyennel. Úgy biztos menni fog a 3 gombos, de szerintem csak a gombokat nem nyomod jól.
-
Atlantisz48
őstag
Hiába nyomom a 3 gombot egyszerre csak a CWM jön be, akkor marad a 2 gombos verzió?
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #9629 üzenetére
Semmi nem marad meg.
1. Backup (ha kell) gyári app -ból.
2. 3 gombos general B609.
3. CWM.
4. My-RoM. -
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #9627 üzenetére
Igen, mindenképp úgy próbáld. Nem tudom mi kavarhat be, jó lenne egy szűz gyári rendszer előtte.
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #9625 üzenetére
DE ezt a mostani My-RoM telepítést general B609 -re raktad fel, tehát nulláról újra? Én ezt tenném.
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #9623 üzenetére
Wipe factory, wipe cache, wipe dalvik? Milyen kernel van fent? 3 gombos B609 general -ra ment fel a My-RoM?
-
Atlantisz48
őstag
válasz
#86973952 #9622 üzenetére
Felraktam újra a Su-s zip-et és megint nem engedte eltávolítani, ekkor fogtam, és az egészet elejétől full Wipe al megcsináltam, Rom+Su.zip bekapcsolt a telefon, beléptem Xposed-be eltávolítottam a keretrendszert, Az "Aktív" feliratnál mint a két sorban piros csík volt. Ekkor eltávolítottam a modulokat is a végén az Xposed-et is, Ezután megint kipróbáltam a témázást, és nem állította be, akkor megpróbáltam a Cunaja témájával, rámentem, hogy "Alkalmaz" ekkor semmi nem változott a kinézetben, újraindítottam a telefont, és még mindig nem váltott-vált témát.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma? -
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #9621 üzenetére
Su -s zip -pel ROOT -olj rá. Egyébként úgy látom félig be van épülve az Xposed, azt távolítsd majd el, mielőtt letörlöd.
theBigFace:
Nem téma. HRT -s "iOS" nevezetű ROM, ami B615 -re épül. -
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #9617 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #9615 üzenetére
Leszedted előtte a keretrendszert? Tedd fel Cunaja teszt témáját és nyomj egy restart -ot. Majd tedd fel újra, ha nem változna.
-
törölt tag
A már korábban említett B619 general változata (török). (B133 -ról frissít, tehát török EMUI föverzió váltó)
-
törölt tag
Mate 7 -re tartják rendben az ütemet (bár én nem kételkedtem), és most kezdődik a Lollipop -os bétateszt. Nagyjából 1 hónapra rá jön ki a végleges az eddigi tapasztaltak alapján.
Ebből következtetve júliusban várhatóan lesz béta FW P7 -re is.
-
törölt tag
Igen, mivel visszaállítható gyári állapotra. Csak meg kell várni a visszatérő FW -t, amivel az EMUI/droid főverziók között lehet visszafelé vándorolni. Frissítés után szokott megjelenni.
Szerk.:
Persze nem biztos, hogy szükség lesz rá, de Vodánál nagyon rossz a frissítési morál... Csak ők nem adták ki P7 -re az EMUI 3.0 -t, lassan fél éve jött ki.Egy másik telefonra már 3 hónapja kijött a 4.4, ami a 4.2 -t cseréli, de a Voda szintén egyedül nem adta ki. Rádadásul annál a készüléknél nem is fogja, mert a gyártónak azt írta, hogy minden tulajdonos meg van elégedve a jelenlegi szoftverrel, ezért nem tart rá igényt. Ezt a gyártó és a Vodafone is hivatalosan megerősítette, tehát ennyit a pofátlanságról. Meg persze a Vodáról.
-
Luna73
tag
Nagyon köszönöm a segítségeteket,nekem úgy jön le h a P7 mellett több érv szól.Amúgy efelé hajlottam én is.Remélem a vodánál is lesz 5.0.
-
törölt tag
Azon kívül, hogy jobb a P7 szinte minden tekintetben van egy-két dolog, ami szerintem nem mindegy. P8 Lite -nál nem jókor villan a led/vaku, amit lehet javítani szoftveresen, de azt már nem, hogy gyengébb a fénye. Bár az is igaz, hogy P7 -nek erősebb az átlagnál. Illetve szofveresen javítottak valamennyit a P8 Lite kijelző fényerején, de messze van a P7 -től. Főleg annak tekintetében, hogy össze sem lehet hasonlítani a kijelző minőséget. Napfényben láthatóság tekintetében meg még inkább.
Egyébként nincs gond a P8 Lite -val, de nem egy kategória. Új droid verziót 5.+ után már nagy valószínűséggel egyik sem fogja megkapni. Illetve P7 -re nyáron jön a Lollipop EMUI 3.1 -gyel.
Persze még részletekbe is bele lehet menni, de csak hogy egyet említsek: P8 Lite 2200 mAh, P7 2500 mAh.
P8 Lite mellett igazából az áll, hogy korszerűbb 64 bites SoC, és dupla led, ami a fent említett dolog miatt nem sokat ér.
Szerk.:
Egyébként szerintem eddig P7 -nak van a legszebb kijelzője az összes közül. Írom ezt úgy, hogy kisebb-nagyobb ideig mindegyik volt nálam. Régi, P6 előtti típusok (eltekintve P1 -től és P2 -től) meg lényegtelenek, mert akkor még a technológia is gyengébb volt a méretek meg kisebbek. A P8 -nak, tehát a simának nagyon jó a színhűsége, talán szerintem a legjobb a Huawei -ek között, de betekintési szögben és napos időben használhatóság tekintetében közelében nem jár a P7 -nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest