- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Apple Watch
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Kedves kollégák!
Megoldási tippeket kérnék arra a problémára, hogy a Viber üzenetek csam akkor töltődnek be, ha betöltöm az alkalmazást.Előre is köszönöm.
-
zeon.hu
nagyúr
mi lehet a gond:
random időnként csak bekapcsolt kijelzővel hajlandó wifire csatlakozni a teló.
mondjuk az esetek 20%-ában.
ha állandóan ez lenne legalább, tudnék keresgélni, de így... -
JDMKid
tag
aki jelentkezett az emui 3.1 bétatesztre az hogy tette?
Ebben a hozzászólásban leírt módon? -
edima10
tag
Sziasztok!
Van arra valami megoldás, hogy a telefon kijelzőjén látható képet át tudjam küldeni a tv-re? Azt tudom, hogy pl videó, fotó átküldhető wifin a multiscreen funkcióval. Itt olyanra gondolok, hogy mondjuk a telefonon lévő játék képét láthassam.
Ezelőtt Nokia N8 telefonom volt, amíg el nem halálozott és annak volt pl hdmi kimenete. Közvetlenül azt a képet lőtte ki a tv-re, ami a telefon képernyőjén volt látható, bármi is volt az.
-
Bópapa
csendes tag
Köszi mindkettőtöknek, megnézem az alternatívákat.
-
Bópapa
csendes tag
válasz
üzenetére
A verziószámokba belekeveredtem. Az biztos hogy B133 szoftveren még volt. Készítesz egy képernyőképet például ott van megosztás és szerkesztés lehetőség. A szerkesztésben pedig volt egy rajz vagy ilyesmi menüpont ahol kézzel, különböző színekkel bele lehetett rajzolni, írni.
-
törölt tag
válasz
Bópapa
üzenetére
EMUI 2.3 az 4.4 -es. HA 4.2 -re gondolsz másik telefonon, ami EMUI 2.0, akkor biztos nem fog menni. Bár szerintem 2.3 ról sem áthozható a kompatibilitás miatt.
Attól függ pontosan miről van szó, mert ha jól emlékszem (feltéve ha egyre gondolunk) az a kamerához kapcsolódik.
Másik dologgal kapcsolatban én lementeném a mostani állapotot (hogy ne kelljen mindent visszaállítani), és visszatenném a gyári ROM -ot, mert lehet hardveres is a gond. Nem hiszem az lesz, de érdemes kizárni. Ettől függetlenül lehet SW hiba, vagy valamelyik program miatt, esetleg a hálózat vagy a SIM miatt is.
-
Bópapa
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ami a 4.2. emui 2.3 rom-ban lévő gyári képszerkesztő. Az telepíthető vajon a 4.4 emui 3.0 rendszerre? Nekem minden gyári, de a képszerkesztőből nagyon hiányzik az a funkció, hogy kézzel bele tudjak firkálni.
A másik, egy ideje használom a B616 romot, ami hozott még egy kis teljesítménybeli javulást. Főként játék közben vehető észre. Az akksi idő is jó vele. Egyetlen hiba?? ha annak róható fel, időnként hiába jelzi a mobilnetet, mégsem lehet vele internetezni. Igaz melóhelyem is olyan, hogy kb 10 percenként nincs térerőm, szóval lehet ezt a folyton fel-le csatlakozást unja meg a telefon.
-
zeon.hu
nagyúr
Megcsináltam világosabb kivitelben is:
mega link.
-
zeon.hu
nagyúr
Új, általam módosított Navibar ikonok.
Akinek esetleg kellene, innen töltheti le. Természetesen mindegyik kép png formátumú.
(témában még nincs benne, idővel bekerül, ha valakinek azzal együtt kellene)
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Azt próbáltam (illetve azon volt), de nem azt rontottam el. Beszerkesztettem egy olyan mezőt, amit nem kellett volna. Most már jó.
Amúgy érdekes kitaláció, hogy itt nem lehet szerkeszteni az APN -t, csak újat létrehozni. Így nem nehéz túlvariálni.
Szerk.:
Kang -on lehet? Arra már nem emlékszem. -
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Itt elvileg 1 van.
Vodánál ha jól emlékszem:
- internet.vodafone.hu
- vitamax.internet.vodafone.huVodánál lehet van még egy, de azt hiszem az utolsó már nem használható Magyarországon. Legalábbis nálam még egyik Vodán sem ment, csak alapbeállításnak teszi be néha külföldi ROM -oknál.
-
törölt tag
Valaki próbálta már a Telenor netes kártyát telefonban használni? P7 nálam nem kezeli, gyári és custom ROM -on sem. Többi telefon meg függő, nem Telenor.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
repvez
üzenetére
itt az ígért bluetooth teszt alkalmazás.
Feldob egy listát az összekötött eszközökről és ki kell választani, melyikhez akarsz kapcsolódni -
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Igen, de ez elsősorban olyanoknak éri meg, akik több piacon is jelen vannak. TV, PS/PC, mosógép...stb. Huawei -nek elsősorban szolgáltatói és állami megrendelései vannak, ha nem az okostelefon/tablet/mobilkommunikáció szegmenst nézzük.
DE egy nagyobb viszonteladó (és ügyfelei) sokkal komolyabb hitel konstrukciókat kapnak. Meg azért a gyártóknak nem célja betenni a viszonteladó/disztribútor partnereknek, így nem ritkán drágábbak hivatalos shop -ból a cuccok. Huawei meg nem dolgozik magas árréssel.
Bár azok is döglödnek. Nézd meg a Sony -t. Lassan csak a PS marad nekik, meg a bedolgozás más márkákba.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Mert minden hasonló shop döglődik Magyarországon. Szinte senki nem vesz teljes áron készüléket, kiegészítők miatt meg nem érdemes fenntartani. Szerintem.
Hivatalos = Huawei tulajdona, nem kereskedő.
Túl sok értelme szerintem nincs ezeknek a shop -oknak, meg nem fognak szándékosan beverni a partnereknek árban. Német shop -ban is többnyire jó drágák a cuccok.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Magyar hivatalos shop nincs, de van pl. a németeknél (IS).
-
zeon.hu
nagyúr
a huawei magyarországnak nincs árlistája vagy rendelési oldala?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
legális naviban gondolkozva ott a Nokia Here, Sygic, Waze, TomTom, stb, többség tud offline is navigálni.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
ha lehetne, akkor a Basarsoft verziót ajánlanám

hivatalos verzió letölthető volt a playről (Szülinapp néven), de csak 10 napig.
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
IGO Israel -nél az oda szóló licenszt vetted meg, ami más országban nem használható.
Mellesleg az IGO hivatalos szoftverek nem visszaállíthatók mentésből. Újra le kell tölteni és telepíteni (Play Áruházból).
HA viszont warez, akkor ne is folytasd.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
telepítő apk külön van az igo mappától? ha benne van, akkor nem megy.
belső sd-re tetted?
hivatalos? akkor playről frissíteném/tenném fel újra. -
Tompie
őstag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
iGO/content/global_cfg mappából hiányzik a global_cfg.zip file.
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Visszaállítasz CWM mentésből, vagy 3 gombos telepítés. CWM nem lövi ki az updater -t.
-
ricsi8800gt
addikt
Customrol való visszatérés gyári EMUI3-ra csak Gyári recovery-vel megy?
Gondolom igen.Ha esetleg vissza térnék rá -
törölt tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
EMUI 2.3 (4.4) --> EMUI 2.3 custom
EMUI 3.0 béta (4.4) --> EMUI 3.0 "béta" custom
EMUI 3.0 (4.4) --> EMUI 3.0 customAztán 3.1 -nél majd kiderül, hogy mennyire lesz más a béta, mint a végleges.
EMUI 3.1 (5.1) --> EMUI 3.1 customEsetleg még lehet:
EMUI 3.1 béta (5.1) --> EMUI 3.1 "béta" customSzerk.:
Igen. Vissza kell térni a gyári 3.0 -ra ahhoz, hogy 3.1 -re frissíthess. -
ricsi8800gt
addikt
Gonolom akkor ugy hogy vissza a 3.0 és frissiteni 3.1-re és majd ugy a custom idővel
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Csak EMUI 3.1 -re és Lollipop 5.1 -re fog felmenni az a custom, ami arra az alaprendszerre készült.
Illetve ha lesz néhány grafikai és/vagy egyéb eltérés, akkor bétára és végleges ROM -ra külön lesz/lehet. Ahogy a béta és a végleges EMUI 3.0 -nál volt.
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
L05/L07/L00 -ra biztos már hamar lesz.
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Nem lehet ilyet megsaccolni, de már túl sok nem várható 4.4 -re. Majd 5.1 -re. Ott már szerencsére a kernel is frissül.
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Annál a ROM -nál a mozgásvezérléssel van gond. Bár én sosem használom.
Egyébként simán mehet arra is, ami fent van. Csak az esetleges problémák elkerülése miatt jobb gyári ROM -ra. Vagy visszarakod előtte, amit CWM -ben csináltál mentést.
Egy dolgot érdemes tudni a CWM -ről. Nem a legjobb custom recovery. Szinte alig ment valamit. Pl. ha az egyik ROM módosít/formáz custpack -ot, akkor a CWM backup nem fogja visszatenni a régit.
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Pl. ott a My-RoM 3.2 - 3.3, mikesa ROM.
-
ricsi8800gt
addikt
De ahogy nézem amiben van NFC az mind EMUI 2.3 épül
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Majd beleírom ezt is (talán este felé), jogos az észrevétel. Korábban már beszéltünk itt néhányszor erről, de az összefoglalóban sem árt megemlíteni.
Szerk.:
Mármint hogy melyik ROM -ban nem megy az NFC a "verziós sajátossága" miatt. -
törölt tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
L05 és L07 -ben nincs NFC, ezért. Az eredetileg nem L10 ROM, csak néhányan használjuk.
Szerk:
A 11 verzióból csak 4 -ben van NFC:
- P7-L10
- P7-L01
- P7-L06
- P7-L16 -
ricsi8800gt
addikt
Hát ebböl a custom ROM-bol az NFC kapcsolat ki maradt vagy csak én nem találom
hwP7-L07-L05-EMUI3.0B615SP1 IOS风格 网速显示-5.5.14@ycjeson.zip
-
vzoli1987
aktív tag
megérkezett az első madár

-
törölt tag
válasz
ricsike1995
üzenetére
Nekem van tapasztalatom vele, de majd meglátjuk ennél is. Elsősorban néhány hiányossággal van problémám, de ezt már sokszor kifejtettem.
-
ricsike1995
csendes tag
válasz
üzenetére
Én is visszaraktam mindent gyárira, szóval csak annyit próbáltam, hogy még produkálja-e azt a hibát. De sajnos igen, úgyhogy. Szintén én is várom. Kíváncsi vagyok az újításokra, nem tudom telefon gyorsaság szempontjából mennyit lehet várni, a 3.1-től. Meg vagyok elégedve a telefonnal egyébként.

-
törölt tag
válasz
ricsike1995
üzenetére
Én jelenleg most várom a béta Lollipop -ot mókolatlan gyári ROM -on, addig nem fogok ROM -olni, úgyhogy köszi a visszajelzést. Nincs kedvem vissza pakolgatni mindent, így addig ilyenekkel nem fogok "szórakozni".
Elképzelhető, hogy arra is lesz megoldás. Majd utána meglátjuk.
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Nem emlékszem ilyenre. Egyébként a ROM -ok többségén a gyári kamera app van.
-
-
ricsi8800gt
addikt
Custom romok esetében a kamera minőség remélem nem ment el rossz irányba.
Mindt PL OT995 esetében valamikor romlott a kamera minősége -
zeon.hu
nagyúr
válasz
repvez
üzenetére
Nem egyszerű, mert különböző bluetooth protokollok vannak és nem szeretik egymást

Hasonló okból kaptam egy fejlesztői verziót egy alkalmazásból, de csak bizonyos eszközökből tudott egynél több csatlakozni és néha azokat is ledobta.
Próbálj több eszközt csatlakoztatni, kiderül, hogy mennek-e együtt. -
repvez
addikt
Arról van valakinek infója, hogy a készülékkel mennyi BT-s eszközt lehet egyidőben használni? Még akkor is ha a csatlakoztatott eszköz csak egy készülékhez használható csak?
Mert gondolkodom, hogy kéne venni egy Heart rate monitort ami ugye BT-on csatlakozna a telefonhoz ,hogy rögzitse az adatokat és mellette zenét is szeretnék hallgatni a szintén BT-s fülhallhallgatóval.
Semmi gondot nem okoz igy? Mert nem akarok feleslegesen költeni dolgokra, ha utánna nem tudom használni ahogy szeretném.
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Az gyári ROM. Rossz helyen nézed a ROM -okat.
Custom -ok lejjebb vannak. Mindegyik külön fejezetben. Folyamatosan frissülőt nézd a blogomban.
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Nem kell.
A nem gyári (custom/moddolt) ROM -okban el van távolítva a set_immutable.list.
-
ricsi8800gt
addikt
PL másik rom telepítéshez kellenek ezek ?
su
mount -o rw,remount /system
cd system
lsattr
chattr -R -i *
rm –f /system/set_immutable.list
lsattrVAGY ha így nem menne, akkor:
su
mount -o remount,rw /system
cd system
lsattr
chattr -R -i *
rm –f /system/set_immutable.list
lsattrezek nélkül másik romot nem lehet huzni a telóra ?
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
MTP -ben is lehet. HiSuite azért lényeges, hogy mindenki használja a gyári programot a friss driver -ek miatt. Ezért hasznos.
Driver probléma esetén a ROOT -tal, vagy egyéb más dologgal is gondok lehetnek. Főleg 8.+ -nál a fastboot során.
-
ricsi8800gt
addikt
Na eddig siker

-
törölt tag
Újabb MIUIv6 verzió néhány javítással. L05/L07, nem tesztelt.
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Csinálj egy manuális újraindítást is.
Ugyanakkor van akinél nem megy a Genius, de van alternatíva.
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Előfordul Root Genius -nál. Nincs ezzel gond, csak ha nem ROOT -olja.
-
ricsi8800gt
addikt
A Root Genius futattása közben miért indul ujra a teló? 60% környékén.
A cmd-ben a leirtak le mentek szépen. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Itt nincs semmi jel mellette, de a szélére bökve szerkeszthető. Valami grafikai megjelenítést tehettek volna oda. Csak akkor, ha a jobb szélén nyomod, kicsit balra már nem lép be.

com.android.phone alk. leáll. Nem tudtam semmit sem kezdeni vele. Folyamat ledobál a hálózatról.