- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Itt a Mate 7 OTA droid 5.1 / EMUI 3.1 frissítése. Természetesen nem szabad erre telepíteni, csak hátha valaki bele akar túrni a fájlba, hogy valamit felhasználjon.
zeon.hu:
Én azokat ki szoktam lőni. Egyébként vannak gyári app -ok is, amik onnan frissülnek.hapiszti:
A P7 mini nálunk hivatalosan G6 4G néven jelent meg. Tehát nem hivatalosan kapható itthon P7 mini is, de az ugyanaz. -
hapiszti
csendes tag
sziasztok P7 mini telot szeretnék vásárolni nincs valakinek elado?? vagy hol vegyek? valami ötlet?
üdv sos
-
zeon.hu
nagyúr
app center elég sok frissítést ajánl fel.
van értelme/szabad-e innen frissíteni?
whatsapp, hangouts, google play store, ocr, sleep, speed booster, ilyeneket frissítene, ezek playről mind a legfrissebb verzióval rendelkeznek. -
törölt tag
válasz
zeon.hu #9890 üzenetére
B615 -ös KangVIP azért megint sokat fejlődött. Használom már egy ideje.
A másikat még mindig nem volt időm megnézni, de "ma" már biztos sort fogok keríteni rá. Az új TWRP -vel együtt.
Aurora -ból még csak L00 van, ami B615 -re épül (újabb), de abban szokott maradni kínai szöveg. Majd lesz L05/L07 is.
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
Atlantisz48 #9891 üzenetére
Maradok a hagyományos könyveknél, a lapozásnál.....
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Mi a véleményetek erről?
[link] -
zeon.hu
nagyúr
B615 miben jobb/több a 613-nál?
-
theBigFace
tag
Hali értesítési sávban megkeresed azt, hogy képernyőkímélés és megkérdi biztos azt rákkattolsz engedélyezem azt újraindul vagy a beállítások összes és képernyőkímélés azt ugyan ez. Vigyázz youtube be max minőség 720p vagy valamelyik game nál az fhd ra rakja az irányítást. Amúgy lényegesen gyors de elvileg kihajtja a gpu ugyan úgy az fhd pixeleket meg csak annyi amúgy, hogy mos a képen amit mutat de legjobban ikonon jön elő.
Szerk.: ez csak Emui 3.0 ás
-
theBigFace
tag
válasz
zeon.hu #9821 üzenetére
Szerencse, hogy te csak hitted éppen múlthét csütörtök meghalt a kijelzőm volt 1 ejtés a telefonnak az elötti szombaton akkor kifagyott 1-szer aztán nem kezdett érintkezni feltehetően a kijelző de amúgy meg érzékelt csinált mindent úgy is (fekete símán kijelző volt). A meghalás napján épp FB-ztem nagyba egyszer leraktam akkor elsötétült azt hívtak csak nem láttam ki felvettem de úgy, hogy fekete volt a kijelző kicsit megráztam aztán vissza jött 1-2 órát ment aztán a kijelző végleg megadta magát és érdekes fehéres alapon feketés sávozódás lett a készüléken. Bevittem szombat délelött a T-Mobile ba vagy Telekom tök mindegy mondta a csávó, hogy ejtéstől nem kell ilyet csinálniamert amúgy van rajta törés biztosítás azé mertem mondani aztán mondtja, szerinte a szervízbe elsőre valamit elbasztak már bocsánat. És akkor most el lett küldve teljes körű kivizsgálásra azt majd mehetek érte mikor sms-eznek. Lesz ami lesz remélem már jó lesz 3.-ra
-
törölt tag
TWRP 2.8.6.0 EMUI 3.0 elvileg javítva. Állítólag csak L10 -nél voltak gondok, L00 -n rendesen működött. Ezt most remélhetőleg javította. Még nem teszteltem, de feldobtam a felhőmbe. Letölthető.
(#9883) porterocka:
Természetesen továbbra is L05/L07, de eddig is L10 -en használtam. Azért az előbbit érdemes észben tartani. -
törölt tag
Van új, B615 -ös iOS. Még várok, mert napközben elég gyengélkedős a baidu, de este felteszem a saját felhőmbe, ha valakit érdekel.
Még nem tesztelt. Nem biztos, hogy ma lesz időm rá.
-
CarTom
csendes tag
válasz
#86973952 #9864 üzenetére
Hát volt szerencsém ezt is megtapasztalni.
Feleségem G2 mini készülékéhez ugyanakkor ugyanattól az eladótól rendeltem szintén Nillkin flip tokot, egy csomagban érkezett mindkettő, a p7 hez való szépen be volt csomagolva, doboz meg minden, de az Lg-re való egy egyszerű nejlonban volt..... nem vackoltunk a vissza küldésen meg a reklamáción, 900 huf volt.
Tervezzük nála a készülék cserét egy Huawei-re, így kibír még pár hónapot. -
kovaga
újonc
Hali
Felbontást hogy kell fullHD-ról HD-re állítani? -
zeon.hu
nagyúr
Woody dragon ikonok + wallpaper:
Mega link -
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #9866 üzenetére
kösz!
más:
root call blocker-t próbálta már valaki? a "kill" opció nagyon jól jönne, de mint írják is, komoly problémákat okozhat. -
törölt tag
válasz
zeon.hu #9859 üzenetére
Én már régóta azt használom. A Root Genius már korábban frissült, és az már az újat teszi fel. Minden megy már rendesen, mint Su -nál. Az egyetlen probléma az, hogy teljesen kínai lesz a Kinguser. Bár használni nem szoktam, csak engedélyezni.
App -okat TB -vel vagy Rendszer alkalmazás eltávolítóval kezelek. Más telefonon esetleg még Xposed modulozással oldom meg.
GaborGh:
Én csak fóliában és matricában láttam ilyeneket. Vannak szettek is, ami a elő + hátlap. Ezt még régebben linkeltem, de azóta nem néztem utána, mert nem foglalkoztatott a dolog. -
GaborGh
őstag
Sziasztok!
Olyan üvegfóliát keresnék telefon elejére, ami alul felül fekete színű, ott ahol a telefon is fekete, létezik ilyen, tudtok ilyet linkelni?
-
törölt tag
-
zeon.hu
nagyúr
Kinguser feldobott egy ablakot, hogy frissítene 4.0.5-re.
Valaki feltette már? -
CarTom
csendes tag
válasz
Atlantisz48 #9856 üzenetére
Szia. Igen, de nincs külömbség ha be van és ha nincs állapotok közt.
Főleg a kijelző széleire igaz, hogy kevésbé érzékeny. Csak szöveg bevitelkor tűnik fel.
Szokható a dolog. :-) -
CarTom
csendes tag
Sziasztok.
Terjed a Huawei 'kór' :-)
Az utóbbi egy hónapban az ismeretségi körömben vásároltak 2 p7 és egy p8 lite készüléket.Én december eleje vagyok boldog tulajdonosa egy p7-nek. Eddig reccsenés, akadás mentesen teszi a dolgát!
A segítőkész forumtársaknak hála sikeresen átestem a frissítéseken is. A 2 utóbbi p7 már rutinból.... :-)Sikerült beszereznem Nillkin tokokat és tempered glass-t is egyenesen Kínából, az itthoni árak töredékéért.
Az egyik ismerős a telefonjához vett gyári tokot is 7 ezer Ft ért. Sajna 2 héten belül kitört neki egy kis darab belőle miközben ki vagy be akarta varázsolni a készüléket.
A Nillkin meg bírja...A tempered glass sajnos egy kicsit érzéketlenebbé teszi a tapintást, ami főleg szöveg íráskor bosszantó kicsit de szokható.
Szerintem a védelem megér ennyi kellemetlenséget.Mindezt azért írtam le, hogy akinek még kétségei lennének akkor a pozitív tábort erősítsem.
Üdv mindenkinek.
Egy nagyon elégedett felhasználó. -
vzoli1987
aktív tag
németül van de google a barátod
http://www.huaweiblog.de/news/shortnews/huawei-lollipop-update/
alul ascend p7 cikk
-
törölt tag
válasz
#86973952 #9834 üzenetére
Újabb, EMUI 3.0 TWRP -re (2.8.6.0) visszatérve:
Van néhány gond vele, pl. alapban nem választja szét wipe -nál a belső tárhelyet és az SD -t. Kézzel kell beállítani, mert amúgy mindegyiket pucolni fogja.
Másik, ami szerintem komolyabb hiba, hogy telepítés, backup, egyebek mennek, de a visszaállítás nem. Ezzel el is vesztette az előnyét a CWM -mel szemben, mivel pont a mentés miatt lenne előnyösebb.
Persze mindezt KangVIP B615 -ön néztem, ami be is kavarhat neki.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #9850 üzenetére
Nem nagyon emlékszem már rá, hogy mi volt az a program, amit én használtam. Max. szerdán tudom megmondani, mert akkor látom viszont azt a telefonom.
Mondanám a repülő módot, amivel persze több probléma is van, tehát nem megoldás. Mobilnet ugye nincs abban. Wifi persze megy, de átváltáskor azt is kilövi, és utólag kell újra bekapcsolni.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #9846 üzenetére
Másra kellene, még mindig a voip közbeni gsm tiltás lenne a cél.
Szóval a robot leválasztaná, amint voip hívást indítok, utána vissza.
Mtk-n megoldható, azért gondoltam, hátha itt is.
Jelenleg az egyetlen megoldás a rep.mód, mikor a robottal hívást indítok, de ott egyesével kapcsol le mindent, utána a robot kapcsolja vissza a wifit, ez így elég lassú folyamat (sajnos a rep.módba nem lehet kivételt tenni, hogy a wifi maradjon). -
törölt tag
válasz
zeon.hu #9845 üzenetére
Újraindítás nélkül nem hiszem, hogy menni fog a SIM csere. Mert gondolom ez a célod.
Persze meg lehet próbálni néhány programot. Vannak dual SIM -re olyan app -ok, amivel ki lehet lövöldözni, inaktívvá tenni az egyik slot -ot. DE szerintem az is messze van a valós leválasztástól.
Vagy kényelmesebbé lehet tenni, ha gyors reboot -ot használsz bővített újraindítási menüben. Ez viszont ebben az esetben nem tudom eredményes lesz -e. Kérdés az, hogy a boot melyik részén csatlakozik fel a SIM. Még nem próbáltam.
-
zeon.hu
nagyúr
Porterocka!
Valahol nem olvastál olyanról, hogy leválasztható-e a sim vagy a slot szoftveresen?
Mtk soc-on megoldható, hátha itt is, de én nem találtam semmit erről. -
törölt tag
válasz
SakalGSM2 #9843 üzenetére
Pont ezért kérdeztem hogy telepítetted a frissítést, mert írtad, hogy 3 gombossal belép a recovery -be. Sokan azt hiszik, hogy az a recovery, de nem ahhoz kapcsolódik fizikailag. 2.3 -ban még azt írja a képernyő tetején, de 3.0 updater -ben már nincs semmi ilyesmi felirat. Tehát nem stimmelt a B609 EMUI 3.0 -val.
Örülök, hogy ilyen gyakorlott vagy. Meg is oldottad.
-
SakalGSM2
csendes tag
válasz
#86973952 #9842 üzenetére
Köszi, megoldottam...
A gond az volt hogy az emui 2.3 recovery-je került rá az emui 3.0 (B609)-ra.
Csak ugye nem látta a Win sehogyan sem mint eszközt. Se fastboot, se adb...semmi.
Telepítettem az Android SDK-t fullba, majd USB kábel be a telóba, és hagytam bootloopolni.Semmi.
Ezután ADB, parancssor, majd a B609-ből kivett gyári recovery install jött.
Érdekes módon (power) + (volume-) gombokra most már DOWNLOAD módba tudtam tenno, és kiadni a recovery install parancsot.Megcsinálta, rebootolt, majd beléptettem recovery módba(power) + (volume+).
Ott teljes WIPE DATA, és WIPE CACHE.Restart.
Örül
-
törölt tag
válasz
SakalGSM2 #9840 üzenetére
Gyári recovery van fent? Wipe -ot próbáltál előtte?
Én a kártya adatait is lementeném, aztán leformáznám (nem telefonban) és úgy tenném rá a dload/update.app -t. Majd kikapcsolt állapotban tenném bele a telefonba, aztán úgy a 3 gombos, amíg be nem jön az automara frissítő menü.
Amúgy a fájl nem sérült? Honnan töltötted le?
Szerk.:
Még valami. 3 gombossal frissítesz, vagy frissítő app -ból (esetleg HiSuite -ból) indítod a frissítést, majd magától indul újra?Szerk.2.:
Az SD kártya biztos jó? Próbáltad másikkal? -
SakalGSM2
csendes tag
válasz
#86973952 #9839 üzenetére
Sziasztok.
Volna egy kis problémám...ill. nem kicsi.
A telefonom elindul, HUAWEI logó, majd belép a gyári recovery menübe, és a 3 gombos frissitést akarja csinállni. SD kártyán van a DLOAD mappában az UPDATE.APP fájl, de elindul a csík kb. 1%-ig, majd reboot és előlről az egész..B609 van a telcsin, az update.app is az.
A gond az, hogy se recovery(vol+ power, se download (vol- power)módba nem lép be csak ide !Köszi a segítséget.
Egy app miatt fagyogatott a telefon, azért akartam újratenni gyárira...
-
törölt tag
válasz
kutitomi73 #9837 üzenetére
Melyik FW, B609? Én feltenném újra a gernerált, mentés után 3 gombossal. Az OTA ROM -ok nem túl stabilak.
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #9830 üzenetére
Igen az.
Filmen a Continuum sorozatban a rendőr csajnak a ruhája volt ilyen.
Meg ő is a kezére vetített felületen választott fegyvert vagy állított a ruhájának a szín összeállításán.Csak neki már volt kontaktlencséje amiben sok sok extra volt. Többek közt hazugság vizsgáló, hőkamera, stb..
-
törölt tag
válasz
kutitomi73 #9835 üzenetére
Nálam nem szokott. Hogy frissítettél? Nem emlékszem már, hogy kinél hogy/mi/mikor/mennyire történt.
-
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!Néha akadozik a telóm!Böngészés és Facebook közben!Nem gördülékeny!Van erre valami orvosság!A teló Rootolva van!
-
törölt tag
Ez már EMUI 3.0 recovery -ből lett csinálva. Oroszok készítették, még nem tesztelt.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #9831 üzenetére
Bluetooth eszköz nem volt csatlakoztatva közben?
Sajnos ugyanazon a frekvencián megy a wifivel és hajlamosak összeakadni.
Persze más oka is lehet, pl a szolgáltató voip tiltása.A karkötő év végén/jövő év elején várható jó esetben, bár furcsa, hogy pl nem a kickstarteren gyűjtenek hozzá.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
zeon.hu #9830 üzenetére
Üdv!
General B609 van fent a telefonomon, és ma előfordult hogy megszakadt a Wifi, tehát lecsatlakozott róla Skype hívás közben.
Úgy rémlik, hogy mintha régebben szó esett volna itt erről, de nem vagyok benne biztos. Mi is volt a megoldás, ha egyáltalán volt olyan? A másik, hogy más is tapasztalt ilyet?Előre is köszönöm.
Üdv:
Zoli -
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
Bakker, azt hittem, elromlott a teló, mert torz volt a hang gsm bejövő hívásnál (vodáról vodára), viszont a voip hívások mentek.
Aztán észrevettem, hogy állítgatás közben gsm/wcdma auto-n hagytam.
itt az eredménye, bár élőben ijesztőbb volt, felvételen vicces -
törölt tag
Flat EMUI -nak az elmúlt hónap elején volt egy frissítése, ha valaki nem figyelte volna.
Kulcsszó: téma, theme, EMUI.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #9814 üzenetére
mega-ról jut eszembe:
korábbi romokon csak okéztam a linket és megnyílt a mega.
most már nem, külön kell megnyitni és az "open link" opcióba beírni.szerk:
nálam mellesleg nem megy most a flash
vajon mi a baj vele?
flash player settingsre feljön egy üres oldal a böngészőben. -
törölt tag
válasz
#86973952 #9813 üzenetére
Jahhh....ez lehet gyári ROM -okon nincs meg: com.adobe.flashplayer.apk
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
mobilaakos #9811 üzenetére
igen
igen
64
megfelelő böngészővel, pl dolphin+jetpack -
mobilaakos
újonc
Tisztelt Mindenki!
A következő 4 kérdéssel fordulnék a szakértő társasághoz, mielőtt megrendelném a telefont. A válaszok befolyásolják a döntésemet..
1. Ugye nem csak a gyári headset-tel működik a P7? Zenehallgatásra a jól bevált Sennheiser PX300II fülhallgatómat szeretném használni a biztosan gyengébb minőségű headset helyett.
2. Esetleg úgy is működik, hogy a fülhallgató csatlakoztatása mellett, beszélgetés esetén mikrofonként a készülék mikrofonja kapcsol be (miközben a bejövő hang a fülhallgatón hallható)? Netán ahogy az a "normál" telefonoknál (pl. Nokia C5) is megy/ment: a zenelejátszó automatikusan szünetel bejövő/kimenő hívás esetén (majd a hívás befejezése után automatikusan folytatja is a zenelejátszást..).
3. A memória csak 16, vagy 64 gigás kártyával is bővíthető?
Erre sajnos többféle információt is találtam.4. A Flash-tartalom megjeleníthető valamilyen "hack" segítségével?
Nagyon köszönöm a segítséget, a gyors (?) és megnyugtató (?) válaszokat.
Üdv, Ákos
-
törölt tag
válasz
#86973952 #9809 üzenetére
+ CaviarDreams betűtípus.
Ezt majdnem elfelejtette. -
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #9808 üzenetére
Ehhez kevés egy téma alkalmazás:
- KangVIP B615 ROM:
. KangVIP értesítő sáv módosítás
. KangVIP navigációs sáv csökkentés
- Charm Metal téma
- Amber Weather Widget Play Áruház:
. Moto Blur Theme (de ez az alkalmazáson belül is letölthető) -
törölt tag
Úgy néz ki nem 5.0, hanem már 5.1 lesz a frissítés. (ez a Mate 7 béta teszt)
-
törölt tag
"Und um die gute Laune weiter hochzuhalten, kommt gleich ein weiteres Gerücht daher. Denn ebenso wie das Mate 7, welches letztes Jahr auf der IFA vorgestellt wurde, soll auch das letztjährige Smartphone Flaggschiff Ascend P7 natürlich das Lollipop Update erhalten.
Hier gibt es Anzeichen, dass man ggfs. die Beta Tests auf verschiedene Länder aufteilt. Und es scheint derzeit durchaus realistisch, dass in der Region DACH ein Beta Test für das Huawei Lollipop Update der P7 Firmware stattfinden könnte.Im Lollipop Update Release Fahrplan war dieses Update für Juli 2015 vorgesehen. Legt man hier den Zeitplan und die Verzögerung beim Mate 7 – Mai 2015 angekündigt, voraussichtlich Juni 2015 verfügbar – zugrunde, dann könnte im Juni oder Juli ein Beta Test stattfinden und die Lollipop Firmware für das Ascend P7 dann im Juli oder August ausgerollt werden."
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #9802 üzenetére
ugye ezek a hálózati beállítási lehetőségek:
gsm/wcdma
gsm
wcdma
gsm/wcdma auto
cdma,evdo auto
cdmavan itt olyan, ami biztosan nem működik nálunk?
mert akkor egyszerű dolgom lenne, csak átállítom robottal hívás előtt.szerk:
rendszer fájlokban is kerestem, szóval szinte biztos, hogy nem önálló.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #9800 üzenetére
már mindent átnéztem, de nem találom.
pedig valahogy meg kellene oldanom, hogy voip közben ne fogadjon a teló gsm hívást.
az a baj, hogy androidéknál a voip még mindig médiaesemény, ezért nem tudja együtt kezelni a gsm hívásokkal. és utóbbi mindenképpen fókuszba kerül bejövő esetén.
automatizálóval ugyan el tudom utasítani az ilyenkor bejövő hívást, de én szeretném eleve meggátolni egyrészt a BT-wifi összeakadás miatt, másrészt sok parancsom van a voip kliensek fókuszból kikerülésekor, amik lefutnak.
ha már van benne ilyen funkció, mi a fenéért csak manuálisan kapcsolható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged