- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok,
Kicsit régen volt már, hogyan tudok visszatérni V5 ről a gyári romra?
-
Atlantisz48
őstag
válasz
zeon.hu #20375 üzenetére
Üdv!
Egy kis jelentés:
Mióta visszaraktam a V5 gyári kernelét azaz nem a tuningost, és a CPU újra 1,8 Ghz-n megy, és nem 2 Ghz, egyszer sem fagyott le a telefon.
Ezek szerint az én telefonom hardvere, kicsit eltér a többiekétől és azért nem bírta a 2Ghz-t?
Mert hát ugye kettő ugyanolyan hardver nincsen. -
-
Atlantisz48
őstag
válasz
zeon.hu #20143 üzenetére
Sajnos akárhogy variálom a témákat, akkor sem mutatja rendesen. Így hát ki kell kapcsoljam a képernyőkímélő módot. Tudom sokak szerint felesleges ez a mód, de nekem gyorsabb tőle az egész telefon.
Amúgy a V4 volt fent előtte, és ott is jelentkezett ez a fagyási hiba. Ez volt a főszempont amiért váltottam V5-re. -
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
A tegnapi napon, sajnos megint lefagyott a telefon (2x) ráadásul a telefonálás közben, szóval miután le akartam rakni a hívást, nem tudtam, mert nem tudtam kijelzőt bekapcsolni. Hiába nyomtam a power gombot, semmit nem reagált. Így hát maradt a 10mp-es reset.
A második fagyás, akkor történt, amikor megosztottam a mobilinternetem, rácsatlakoztam a laptoppal, épp megnyitottam az emaileket, de már a drive megnyitására nem volt idő, mert nézem, elment az internet. Erre gondoltam megnézem a telefonon és semmire nem reagált.Mit tudok tenni?
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Sajnos a mai napon megint jelentkezett az a fagyási probléma.
A szituáció a következő volt, megnéztem mennyi az idő, a telefonon, utána rá kb 2 percre bekötöttem a fülhallgatóm, majd megnyomtam a power gombot, hogy elindítsam a rádiót. De utána se kép se hang.
Ami még új lehetett, hogy felraktam EZT tegnap. Lehet, hogy ez okozta? -
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Nincsen törlés gomb az SU-nál. Csak frissítések eltávolítása.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
zeon.hu #20032 üzenetére
Üdv!
Sajnos a mai napon ismét jelentkezett az a fagyási probléma. Épp mentem a buszon melóba, hallgattam a rádiót, erre rezgett a telefon hogy jött egy értesítés, nézem a LED-et, hogy kéken villog. Tehát egy Facebook értesítés érkezett. Nyomom a Power gombot, de semmit nem ért, a rádió ment tovább, a hangerő gombokra sem reagált semmit. Megint csak a reset segített.
Szerintetek a Facebook "üti" mindig ki a telefont? -
Atlantisz48
őstag
válasz
zeon.hu #20028 üzenetére
Rendben, kösz a fordítást
(Ezt mind legépelted?
)
Köszönöm a segítséget mindenkinek a telepítést és backup-ot illetően.
Sajnos ma reggel ismét jelentkezett a az a probléma amikor a telefon semmire nem reagál.
Megnyomtam a power gombot, hogy feloldjam, de semmi "életjelet" nem adott hangerő gombokra se.
Csak a power gombos resettel tudtam újraindítani.
Ez a hiba már a V4 nél is jelentkezett. Ezért is váltottam V5 re hátha megjavul tőle a telefon. De ezek szerint nem a Rom miatt csinálta. Lehet, hogy egy alkalmazás csinálta?
Szerintetek hol kezdjem el a hibakeresetét? -
Atlantisz48
őstag
válasz
Atlantisz48 #20026 üzenetére
Update:
Kozben ranyomtam a "keep read only" ra, es sikeresen feltettem a V5 ot
Most kezdek berendezkedni.
Fel kell rakjam azt a V5 fagyas javito zip et is ? -
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Akkor most folytatom a V5 telepítését.
Szóval ha Titaniummal lementettem a jegyzet alkalmazást. (gyári).
Akkor abból lehet gond? -
Atlantisz48
őstag
válasz
zeon.hu #19998 üzenetére
Tudom, igen előtte kellett volna (csak ki akartam próbálni, hogy hogy is megy ez), de még semmi nem veszett, mert még nem gyalultam a telefont
A Verzió 7.3.0.1 (Ez jó?)
Sikerült átállítani
Ha mindent lementettem a telefon belsejéről, akkor neki kezdhetek a V5 telepítésnek?
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Atlantisz48 #19996 üzenetére
Megvolt a TB-mentés, de akárhogy is próbálom, nem találom, hogy hol tudom átállítania mentés helyét, a belsőtárhelyről az SD-re.
-
-
Atlantisz48
őstag
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Volna egy olyan kérdésem, hogy miven különbözik a V4 Lite, és V5 ? Bocs ha már volt.
(Azon kívül, hogy a V5 jobb, és újabb)
-
Atlantisz48
őstag
válasz
coyote55 #19934 üzenetére
Rendben
Ez lesz helyette: Erről is majd készítek képeket. És leírom röviden, hogy milyen.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
zeon.hu #19841 üzenetére
Sziasztok!
Megérkezett a várva várt alumínium keret a telefonra. LINK
Röviden: Csalódás, senki ne vegyen ilyet.
Hosszabban:
A csomag így néz ki, adtak mellé egy törlő kendőt:Miután kibontottam, megpróbáltam rárakni a telefonra, de nem sikerült sehogy sem, mert pár milliméterrel kisebb a keret. Így nem ér össze a két vége, szóval a biztosító kapcsot sem lehet ráhajtani. Tehát használhatatlan.
És ha ez nem lenne elég, az eddig sértettlen készülékházat (3 éves a telefon) meglehetősen szétkarcolta, főleg a telefon alján lévő műanyag résznél.
Úgyhogy holnap fogok írni egy levelet az eladónak, hogy ez így nem oké.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Atlantisz48 #19837 üzenetére
Rendben, akkor a kosárba is tettem
Még egy kérdésem van, szerinted melyik minőségibb?Ugyan az az eladó, és termék de mégis más az ár?
Miért?
Más eladó, de magasabb értékelés:
Alacsonyabb értékelés, de van feketében
Más dizájn, csak nincsen ezüst vagy fekete:
Ez meg mintha kicsit másképp nézne ki, bár lehet csak úgy tűnik:
Szerinted melyik lenne a legjobb? Nem tudom, hogy feketében, vagy ezüstben mutatja jól a telefon.
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Tudom már rengetegszer volt téma a topikban. Viszont én most újra felhoznám
Mióta megvan a telefon mindig is egy szilikon tok volt rajta. Az utóbbi időben kivettem belőle, és tisztára olyan volt mintha egy új telefonom lenne
Ezért szeretnék vásárolni egy márkás slim keretet a telefonra, és üveget mindkét oldalára.
Viszont akárhogy is kerestem Ebay-en, nem találtam olyan csomagot ahol olyan üveget lehet venni, ami a telefon hátoldalára menne.Ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogy hátha akad olyan személy, aki jártasabb az ilyen termékekben.
Előre is köszönöm.
Üdv,
Zoli
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Ti is tapasztaltátok, hogyha a telefon nincsen semmilyen olyan tokban, ami letakarja a hátlapot, akkor jobb a telefon teljesítménye, a jobb szellőzés miatt?
Ma pl kivettem a szilikon tokból, és úgy vettem észre, mintha gyorsabb lenne. Vagy csak jó napja volt? -
Atlantisz48
őstag
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Cunaja #19438 üzenetére
Tehát ezt a leírást kell követnem?
"1. Fő oldal és INSTALL Cunaja_V5-Special_1.zip
Ha kész, nyomjunk egy Wipe-t, majd reboot!
Szürke képernyő 1 perc, majd kb 6-8 perc bootlogó.!
2. Elindítjuk a telefont, majd figyeljük a felugró ablakot, mert engedélyezni kell a Supersut a KangVip eszköznek. (Nagyon fontos: Mindenképp menjünk a SuperSu-ba és ellenőrizzük, hogy sikerült-e megadni a a root jogot!
3. A mozgásvezérlésbe lépjünk bele! Ez fontos, mert különben nem lesz mozgásvezérlésünk!
4. Recovery>Install>Cunaja_V5-Special_2.zip Ezután nem kell Wipe!
Elindul a telefon, majd megint Recovery.
5. Install UPDATE-SuperSU-v2.78.zip majd Reboot!
Kész is, használhatjuk!" -
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Gyorsan átgörgettem az összefoglalót, és láttam, hogy a V5 még nem végleges verzió(Mik hiányoznak belőle?).
Érdeklődni szeretnék, hogy körülbelül mikor lesz teljes verzió. Elnézést, hogyha e a kérdés már elhangzott.
V4 LITE van a telefonon, és kb most már mindennap jelentkezik az a jelenség, hogy nem tudom felébreszteni, a telefont alvó állapotból, a powergomb megnyomásával.
Nem reagál rá semmit, és ezt mindig random történik. Ezért már nagyon arra hajlok, hogy feltegyem a V5-öt.Előre is köszönöm.
Üdv:
Zoli
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Rengetegszer kiírja a telefon, hogy túl lassú
Mit tudok tenni?
Nektek ilyet nem szokott kiírni?V4 Lite Rom van rajta.
Üdv,
Zoli
-
Atlantisz48
őstag
-
Atlantisz48
őstag
Sikerült
-
Atlantisz48
őstag
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a Cunaja V5-ben sikerült orvosolni azt a bug-ot, hogy a telefon nem reagál a power gomb megnyomására bekapcsolt állapotban?
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Nálatok is előfordul, hogy a gyári zenelejátszó program nem játszik le semmit?
Azaz amikor kiválasztok a zenét hogy indítsa el, akkor semmi nem történik. Ezt eddig azért nem vettem észre mert nem használtam a gyári zenelejátszót. -
Atlantisz48
őstag
válasz
Cunaja #18862 üzenetére
Valóban, az lemaradt, hogy óvatosan, ezzel, de hogyha alapból van gyorsítás akkor felesleges.
Viszont volna egy kérdésem:
Valaki használ ilyen "always on" alkalmazást? -
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Régen amikor még a Motorola Defy+om rootoltam, és próbáltam kihozni belőle a maximumot akkor használtam egy olyan programot ami az SD kártyát boosoltja valamennyire.
Ez volt az: [link]Hátha hasznos
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Örömmel jelentem, hogy megoldódott a mappa, és ikon széteséses probléma, a képernyőkímélőmód bekapcsolásánál. Feltettem ezt a témát, és ennél jól megy.
[link] -
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Mitől fordulhat elő olyan, hogy a telefon bekapcsolt állapotban a power gomb megnyomására nem reagál semmit? Azaz nem tudom használni, pedig be van kapcsolva. Mi okozhatja ezt a problémát?
V4 Lite van rajta, CPU 1995 Mhz. -
Atlantisz48
őstag
Ti tudtátok, hogyha tegyük fel betörik a kijelzője a telefonnak és valamilyen fontos adatot szeretnénk lementeni a telefonról, de nem sikerül, akkor az ADB-vel is lehet a telefonról mentést csinálni?
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Mitől fordulhat olyan elő, hogy reggel a gyári ébresztő alkalmazás, ahelyett hogy ébresztene, leáll az alkalmazás.
Azaz nem ébreszt, hanem amikor éppen felkelek, akkor látom, hogy az Óra alkalmazás leállt. -
Atlantisz48
őstag
-
Atlantisz48
őstag
válasz
coyote55 #18428 üzenetére
Azért vettem le, mert gyorsan kellett a telefon. És egy úttal ki akartam kapcsolni a Képernyő kímélő módot. (Néha szoktam ezt használni) És ahhoz újraindítás szükséges. Nem úgy van, hogy ha feltöltött teljesen, akkor lekapcsolja a töltést? Mert hol ezt írják hol meg mást. Olyan is hallottam, hogy 5% ra nem ajánlatos lemeríteni, és 100%-ra feltölteni se.
Mi az igazság?
Szerk:
(Persze, hogy furcsa volt, hogy ennyit "töltött" ilyen kevés idő alatt, ezért is kérdezem.) -
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Van egy olyan érzésem, hogy az aksimnak nem lesz hosszú élete, mert tegnap azt írta, hogy 8%- on van.
Töltőre raktam, és 5 perc múlva 18%-ot írt levettem a töltőről. Újraindítottam, és amikor a PIN kódot akartam beírni, akkor kiírja a jól ismert szöveget "A telefon 30 másodperc múlva kikapcsol......."Lehet ezen a helyzeten valamit javítani?
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Ma volt lehetőségem, egy Nexus 5-ös telefonon kipróbálni az Ubuntu Touch OS-t.
Szerintem nagyon jól néz ki maga a rendszer. Szerintetek lehetséges ezt a Huawei P7-re is rátenni? Valahogyan? Olvastam a fórumban, hogy porterocka fórumtag jártasabb ebben a témában.
Mire jutottál ez ügyben? Azaz írtad, hogy kipróbálod majd ezt a rendszert.Szerk:
Az OTG-s pendrive kapcsán, sikerült leválasztani, a Beállítások-Tárhely menüpont alatt.
Köszönöm. -
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogyha a telefonra csatlakoztatok egy OTG-s Pendrive-ot akkor azt hol tudom biztonságosan eltávolítani?
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Van a családban egy Honor 4C. Szerintetek, érdemes elcserélni a P7-et arra?
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
A Tuning kapcsán lenne kérdésem, hogyha szeretném visszaállítani, az eredeti kernelt, hogy az órajel visszamenjen, a gyári értékre, akkor ennek az a módja, hogy simán egy zip telepítésével kicseréli?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest