- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
-
Cunaja
addikt
válasz
Zotya21 #19104 üzenetére
Megnéztem a két játékról a véleményeket, szerintem nem P7 hiba ha esetleg baj van velük.
Ha hozzáférsz egy P7-hez, tegyél fel valami komoly játékot és teszteld egy két napig. Amúgy az sem mindegy milyen rom van rajta, mert amivel kijött azzal voltak gondok, és azóta már rengeteget javult a grafikai kezelése is.
Sajnos nem egy atom gyors a GPU-ja, de azért szerintem elég sok mindent elvisz rendesen. -
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #17343 üzenetére
Eddigi mobilos tendenciák szerint + 20-30 rongyot simán rá lehet számolni az idei modellre, kb. annyi lesz a P10.
Szokásos árfolyamok, költség- és bevétel növelés mellett. Plusz ehhez jöhet még az EU alakulása, ezzel együtt a dollár emelkedése.
Xiaomi könnyen variál alacsony árakkal. Bár ahogy egyre jobban nyitnak más területekre, meg kezdenek jogdíjakat fizetni, növekednek a költségeik, és ezzel a készülékek árai is. Meg az a szoftveres katyvasz, ami ott van, számomra felejtős.
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #6158 üzenetére
Semmit ne frissíts még. Használd így kb. 1 hétig, hogy kiderüljön van -e valami gond.
Próbálgasd a GPS -t, a mobilnetet, a hívásokat minden kapcsolati módban...stb. Bár ha az előfizetésed nem tud 4G -t (vagy a SIM kártyád), akkor ne várd tőle, hogy kiírja és használja.
Szerintem nem lesz gond, mert simán egy másik telefont kaptál a kétes eredetű helyett. DE azért várj vele.
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #6153 üzenetére
"az imei szám is máslett"
Na ez no comment. Nem hiszem, hogy a lengyel telefon járt a TeleMax -nál.
Szerintem kaptál egy másik telefont, az meg ment a levesbe. Szerződés módosítás volt, vagy valami papír erről? Mert az adásvételiden nem lesz megegyező az IMEI szám.
KKrisz751:
Ez nem ROM -tól függ, hanem hogy milyen téma van fent, meg abban mi van módosítva.Mindjárt feldobom valahova letöltőbe a settings -t.
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #6033 üzenetére
Az a baj, ha az egyedi lengyel FW -t fogják feltenni, akkor nem nagyon tudok/tudunk segíteni a szoftver tovább lépésben. Legalábbis egyelőre nekem nincs infóm arról, hogy hogyan következnek annál az FW -k, vagy milyen verziós EMUI 3.0 kerül rá.
Bár ahogy láthattad itt pár oldallal vissza, B15x szoftverről is tértek át általános, B133 -ra. Tehát elvileg nem szabadna gondnak lennie. Csak a garanciáztatás miatt érdekes kérdés. Mert ugye olyankor vissza kellene állítani a szervizben rárakottra.
Ott nálad szerintem nem a szoftveres áttéréssel volt a gond, hanem már eleve nem működött rendesen a szoftver. Azért arra kíváncsi lennék, hogy a bolt hogy jutott hozzá ahhoz a készülékhez, mi az előélete.
-
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #5934 üzenetére
Tudomásom szerint eltörölték már a 30 napot, de 15 nap után lehet panasszal élni, amire kötelesek válaszolni.
Egyébként ennél nem olyan egyszerű dolog a hátlap csere, hogy házilag barkácsolja valaki. Nem olyan vészes (de melegíteni is kell), de a garanciát el lehet vele simán bukni, a TeleMax meg úgy húzza át a garancia levelet, hogy öröm nézni. Ha később valamiért javítani kell.
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #5813 üzenetére
Nem tudom milyen képeket nézegetsz. Élességnek semmi köze nincs a kamera minőségéhez. Életlen képeket bármikor tudok csinálni, egy Canon géppel is, automata beállítások mellett is.
L 520 -szal is csinálok olyan képeket, hogy magadhoz nyúlsz. Pedig össze sem lehet hasonlítani ezzel. DE akár egy Samsung Ace -szel is.
Fent a keresés rész az optimális kulcsszóval, témán belül. Ott vannak a képek.
Elég jó Sony "rendszer" van ebben a telefonban. Nem a Huawei gyártja.
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #5807 üzenetére
Fényképezésből azt lehet kihozni, amit a felhasználó tud.
Én már rengeteg képet tettem ide be, csak vissza kell keresni. Nincs semmi gond vele. Gyári app -pal, nyersen.
-----
MÁS:
Amennyire nem szerettem korábban a HiSuite -ot, annyira kedveltem most már meg. Számomra az a mókás, hogy bármilyen készüléket teszek rá, mindegyikkel gond nélkül kommunikál. Van néhány márka itthon.
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #4655 üzenetére
Pedig már most elkönyvelheted, hogy a P7 formavilága már nem fog visszaköszönni.
Ezt már bizonyították a mostani készülékekkel is, hogy más irányba indultak el. Mate 7, G7, Honor 6, Honor 6+...stb.
Szerintem formailag valahol a Mate 7, G7, és az iPhone 6 között lesz, illetve ezek keverékéből.
Merseyside:
2.3 alatt ha jól emlékszem még nincs erre lehetőség. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
Zotya21 #4348 üzenetére
Szerencsés vagy.
Nekem is van egy 60as maxtor. Közel 15-16 éves lehet. Még az első kiadások. vastag 3,5es helyre megy, ide-s. Azzal nincs baj azóta se. Van ugyan ekkora western is ami megy.
(Csak mondom, van 250MB quantum is, 40Mb-os quantum, sőt egy blokktégla méretű 20Mb-os, IBM 79-80 közötti évjárattal. A 250es quantum az tanulós winnyó volt. Azt szétszedtzük párszor, mikor még 80as évek végén oktatott fater alap informatikát. Na az még összerakás után is üzemelt tavalyig, míg a gyerekem meg nem vizsgálta belülről.)
Ezek még a köztes korszakosok.
Ugye először még nem volt elég a technoloógia, aztán jöttek és "jó" vinyókat csináltak, de beállt az eladás, amúgy hangos és lassúak(maiakhoz képest) de atom stabilak voltak, 2-5% volt rossz (boltba dolgoztam anno, nem sok winyót hoztak, de százasával ment havonta egy ideig), ma meg szórják a terreákat de ahogy hallom, 50% behal 1 éven belül.
Hiába van tachnológia hozzá, ha a lényeg a nagy profit, minél kissebb költséggel.(Bár ma már minden ilyen. Különben teljesen meghalna a piac,(ki venne új autűt ha 30-40 évig elmennek komolyabb költségek nélkül, lásd skodák, ladák anno)
Ki venne új telefont ha a régi 5-10 évig megy, és teszi a dolgát. -
törölt tag
válasz
Zotya21 #4170 üzenetére
Telekom nem fog vele semmit kezdeni, mert nem tőlük van a készülék. Ők is csak annyit szoktak csinálni, hogy elküldik a magyar központi szervizbe, jelen esetben a TeleMax -ba. Ami ebben az esetben nem járható út, mivel bolti garanciád van, nem gyártói.
Az sem jó út, ha beviszed egy független szervizbe, hogy megcsinálják. Főleg, hogy nem tudni mennyi lesz a javítás, ráadásul a bolti garanciádat is bukod. Később, meg ha komoly költséggel kell javítani a készüléket, akkor garancia nélkül az elég nagy bukta.
Így tehát más nem marad, mint hogy a bolttal intézd ezt. Egy darabig normálisan, aztán ha másképp nem megy, akkor lehet sorolni a jogi, fogyasztói problémákat, amit valószínűleg teljes mértékben kimerít a történet.
Amúgy Karácsonykor, illetve 2 ünnep között várható, hogy kis bolt nehezen oldja meg a futárt, főleg ha nem is akarja. Így januárig még várj ezzel. A futár hivatalos papírt ad az átvételről, de érdemes megnézni azt is, hogy a bolt weboldalán található -e garanciáztatáshoz szükséges dokumentum, amit ki kell tölteni.
-
csab001
tag
válasz
Zotya21 #3804 üzenetére
Hehe! :-)
Ezt Én hirdetem, mivel tegnap este megkaptam barátnőmtől a telefont. Csak ugye ez nem dual-sim.
Cserébe most adhatom el, hogy tudjak venni egy két kártyásat.
Egyébként gyönyörű, alig bírom ki, hogy ne piszkáljam, de hát ugye új, így csak megvizsgáltam kicsit... :-) -
törölt tag
válasz
Zotya21 #3775 üzenetére
Most nézem, közben kicserélted a képet.
Ez nagyon nem jó...
Az, hogy + GSM, addig rendben van. Viszont hogy TD-SCDMA, vagy W-CDMA, vagy CDMA, az nagyon nem mindegy.Kártyát beteszed akkor sem tudod váltani? Előtte másik telefonon lődd le ról a PIN kódot, hátha...
Beszéltél már velük?
-
Solad
addikt
válasz
Zotya21 #3750 üzenetére
Azért mert headsetnek tökéletes, aki meg zenét akar a lehetőségekhez mérten normálisan hallgatni az úgyis vesz olyat ami neki tetszik es minőségben megfelel.
Ha teszem azt 15 eurót spórolnak a jelenlegi es egy picivel jobb füles között, egymillió eladott készülék eseteben az 15 millio €. Nem bagó azért. (Szigorúan hasraütésszerű adatok!)
Szerk.: most olvasom, az egymilliós eladás már júniusban megvolt.
-
GSPLR
senior tag
válasz
Zotya21 #3752 üzenetére
Én se teszteltem volna, ha nincs gáz vele, de egyre több olyan probléma akadt ami arra utalt, hogy valami nem stimmel. Mondjuk nagy kő esett le a szívemről, hogy nem a telefonnal van a gond, Telemax-ot kerülném ha lehet
Azért köszönöm a segítséget és ennek tudatában szerintem még az is benne van a pakliban, hogy a Play-es lejátszókkal semmi gond, az én(mi) kártyánkkal volt a probléma. Sajnálom, mert szeretem az egérmozit és elég sok képet is tárolok, de így várat magára még egy picit a Kánaán. Legközelebb figyelmesebb leszek, netről ilyet még véletlenül se...
Közben végzett a program is, íme a végeredmény:
Warning: Only 31990 of 31991 MByte tested.
The media is likely to be defective.
7.6 GByte OK (16051805 sectors)
23.5 GByte DATA LOST (49463715 sectors)
Details:0 KByte overwritten (0 sectors)
0 KByte slightly changed (< 8 bit/sector, 0 sectors)
23.5 GByte corrupted (49463715 sectors)
0 KByte aliased memory (0 sectors)
First error at offset: 0x0000000000ee4000
Expected: 0x0000000000ee4000
Found: 0x0080840001ee4000
H2testw version 1.3
Reading speed: 9.99 MByte/s
H2testw v1.4Ez több mint siralmas, bár pontosan nem értem ez mit jelent. A számokból még esetleg arra tudok következtetni, hogy ez egy kamu 32-es kártya, ami valójában 8GB-os, javítsatok ki ha tévednék. A legbosszantóbb az egészben, hogy olyan pici, még söralátétnek sem tudom használni.
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #3718 üzenetére
Számítógépen sincs másképp. Csak jóval egyszerűbb helyrehozni a hibákat.
Ott is ha frissítesz, attól az még Windows marad. Ha meg letörlöd, akkor újat kell helyette feltenni. Wipe nem törli a redszert, csak az felhasználói adatokat, beállításokat, egyebeket.
Amúgy nyilván sokkal egyszerűbb lenne a helyzet, ha minden telefonhoz járna egy DVD, ami a gyári teljes szoftvert tartalmazza, és ha gond van akkor csak vissza kell másolni és kész.
KKrisz751:
Pécsett más telefonnal találsz 4G -t? Nyár óta nem voltam már lent, nem emlékszem...szende_robi:
Én ha jól emlékszem neki 1 év garanciája van, tehát biztos nem gyári.De gyári esetében is gyanítom, hogy nem pontosan erről van szó, vagy kb. Angliába szól, ahova el sem fog jutni a készülék javításkor.
-
Newlachka
őstag
válasz
Zotya21 #3718 üzenetére
onnan másolom neked:
"Garancia esetén az eladó a termék mindazon hibája miatt helytállni köteles, amely a jótállás időtartamán belül merül fel.Jótállási időtartamok:
1 év teljes körű garancia: szoftver + hardver egyaránt.
2 év teljes körű garancia: szoftver + hardver egyaránt.
+ díjmentes Premium Assistance szolgáltatásAz alábbi gyártók készülékén a forgalmazói garancia mellett „gyártói garancia” is van:
Apple, Samsung, Huawei, LG, HTC, Alcatel, Nokia"
-
bubus66
nagyúr
válasz
Zotya21 #3715 üzenetére
(#3715) Zotya21
Így van ha vissza viszed vagy reklamálsz a boltnál akkor, ne tegyél rá semmilyen Custom ROM-ot ez csak egy javaslat volt a részemről..
Sajnos nem csak te jártál, így anno az LG Optimus Black P970-nél voltak ilyenek, hogy a Sarki GSM-től meg vette, az rámokolt egy magyar nyelvet, kapott egy frissítést és többet nem volt magyar, vagy tégla lett.
Ott annyival volt könnyebb, hogy volt egy link ahol betudtad írni az IMEI számot és az alapján kiadta a szoftver verziórt és a régiót is.
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #3715 üzenetére
Akkor legalább a szoftveres rész már rendben van. Vagy legalábbis már nem jelez hibát, akkor bejött a tipp.
Intelligens tok meg a Kesztyű mód az más. Mindegyiknek meg kell lennie, csak max. másik menü alá került.
EMUI 3 -at fel ne tedd, mert akkor tuti lesznek gondok a bolttal, mivel hivatalosan nincs még kint, csak a béta.
szende_robi:
Lehetséges, hogy újra lezárt a készülék, miután kicserélte az FW -t. Nem ez lenne az első. Én erre tippeltem korábban, és szerintem így is történt. -
Newlachka
őstag
válasz
Zotya21 #3715 üzenetére
szerintem meg az történt,hogy valakitől bevették,(és szépen le lett tiltva)
vagy éppen sw-sen volt függetlenítve és el is vetetted.
egy linket bedobhatnál a bolt címével,mert ezek után nekem erősen nem ajánlott onnan rendelni.
Amúgy:
Nem hivatkozhat arra,hogy a frissítés vágta szét./mivel ez a rendes módja a frissítésnek...vagy hisuite tök mindegy/
szépen megmondod,hogy szabályosan OTA-n frissítettél(ugye mi tudjuk,hogy ez nem jó,de mi home userek vagyunk,és tök hülyék.)
Illetve kutakodni sem fog,hogy milyen sw van szval alapból nyertes vagy -
törölt tag
válasz
Zotya21 #3713 üzenetére
Azt csak végső esetben javaslom, mert szerintem ezt orvosolnia kellene a boltnak. Custom ROM lecseréli az egész gyári ROM -ot, úgy ahogy van. Ehhez persze kell ROOT, custom recovery (abból egy gyári mentés)...egyebek. Meg bár úgy látom multi, de pontosan nincs megjelölve, hogy magyar van -e benne. Szóval egy jBart sem árt (ha nem lenne benne magyar).
Rakd fel OTA -n a B133 -at, de biztos nem lesz jobb a helyzet. Viszont legalább hivatalos cucc lesz rajta.
Lehet hardver, mert attól még hogy a szoftver nincs rendben, ezt nem lehet kizárni.
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #3711 üzenetére
Inkább a B121 -et, aztán arról OTA -n frissítsd le a B133 -ra. Az minden országban bent van, a B126 viszont csak nem hivatalosan van a legtöbb helyen.
Gond van vele, akkor meg magyar hivatalos oldalról a B133 -at.
szende_robi:
Szerintem sem tudják.Ráadásul ha függetlenített (ami egyébként nem biztos), akkor meg inkább hallgatnak.
------
Nekem mindig hivatalos Windows volt a gépemen, és nem egyszer történt már olyan, hogy hivatalos frissítés után többet nem indult el a gép. DE persze ha nem frissítesz, akkor meg csiga lesz a gép, meg hibákat produkál. Nem egyszer dobtak már ki olyan frissítést, amit vissza kellett vonni, mert be...tak tőle a gépek. Persze az már senkit nem érdekelt, hogy addig X ezer ember már feldobta.
A lényege ennek az, hogy frissítéstől lehetnek gondok, a legnagyobb cégeknél is. DE sajnos itt nem erről van szó, akkor egyszerűbb lenne segíteni a dolgon.
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #3690 üzenetére
Na, szerintem ez lehetett Neked: [link]
Letöltő nincs, de ott a pontos száma.
"Hallo leute . Ich habe frage. Wer weisst etwas uber dieser System B125? . Ich will eigentlich fur B126 wechseln aber bei mir immer Fail. . Habe das Handy in Deutschland gekauft aber im UVP steht dass Handy fur Poland . Auserdem steht kann man in EU benutzt."
-
bubus66
nagyúr
válasz
Zotya21 #3688 üzenetére
Tessék itt találsz talán olyat ami kell neked
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #3688 üzenetére
Én nem tennék fel L05/L07 -re való cuccokat.
Egy próbát megér, ha bevállalod a felelősséget is hozzá (így hogy L10 -en használják). Számomra ez nem érv, de ez már az én dolgom.
B123 egyébként így néz ki teljesben, magyar Vodás készülékeken:
P7-L10V100R001C02B123Másik fajta B123 van fent amúgy a ruszki hivatalos weben, de annak nem sok köze lehet a tiédhez (vagyis nem biztos). Szóval ajánlani nem tudom, de infónak megfelel. [link]
P7-L10V100R001C00B123
(hivatalos, de nem teszelt!) -
törölt tag
válasz
Zotya21 #3685 üzenetére
Egyelőre az EMUI 3 -at biztos nem erőltetném. Megpróbálhatod az FW játékot, amit írtam, de nem biztos, hogy segíteni fog. Az új SIM -mel viszont érdemes lehet végig bogarászni.
EMUI 3 nem fogja ezt a problémát megoldani.
XDA -n biztos lesz egy B125, vagy olyan, amire ez épül. Csak arra figyelj, hogy kompatibilis legyen a készülékeddel.
Tex:
Voda tolta rá a ROM -ot, akkor nem, mert ők egyedit kapnak. Már eleve a többi sem kompatibilis neki, B602 meg nem teljes, csak egy kis méretű frissítés. Amíg nincs neki helyretéve az alap, addig ugyanaz a probléma jön elő. Tehát nem tud SIM -et használni a készülékhez.Vodás FW és általános FW verziók között az átjárás nagyon nem ajánlott. Sajnos.
Szerk.: Egyébként EU -ban 120 és 130 között szinte az összes számmal lehet találkozni, mert tele van európa egyedi vagy régiós FW -kkel. Tehát a B125 nem feltétlen utal L00 -ra, vagy L07 -re...stb.
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #3683 üzenetére
Részben azonos. Az én olvasatomban ő (is?) egy Vodafone FW -ről indult el...
XDA -n esetleg érdemes lehet körülnézni B125 FW ügyében. Esetleg olyanra, amire ez épül. Vélhetően B121 (másik) vagy B123. Én most nem vagyok gép közelben, meg nem is nagyon tudok jelenleg kutakodni.
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #3679 üzenetére
Próbáld vissza a B121 -et, próbáld ki az új SIM -et. Majd engedd neki OTA -n a B133 -at és azon is nézd meg.
cust fail:
Ilyennel még nem találkoztam, talán customer, custom -ra utalhat. Tehát custom error.(?)B121 -nél is van ilyen? Majd B133 OTA -n keresztül (persze ha majd ott tartasz)?
Szerk.:
Csinálj gyári visszaállítást is új FW telepítése után.Szerk.2.:
Illetve B121 után hivatalos oldalról leszedett B133 -mal is. Wipe, B133, gyári visszaállítás. -
törölt tag
válasz
Zotya21 #3675 üzenetére
Az attól még EU -s, igazából az alap szoftver szerint nem mindegy.
DE az a lényeg, amit a hozzászólásod előtt kérdeztem, meg írtam.
Merseyside:
Új telefonoknál ettől függetlenül lehet gond. Egyébként 2 év után ingyen cserélik a SIM -et, így pl. a 4G -re is alkalmas lesz.Fénykép: én nem láttam ilyen lehetőséget, de majd megnézem. EMUI 2.3 vagy 3.0?
-
Zotya21
senior tag
válasz
Zotya21 #3673 üzenetére
öö talán ez lehet a baj forrása a frissítésnél
a emui 3.0 ra ezt írják
és ugye az én telóm származási országa ugye a szervízmenü szerint PL lengyel
nemlehet a származási országot valamivel át írni eu-ra ?
symbiannál még a termék kódot is át lehetett mert n95 8gb ra csak úgy jött le nekem a legújabb frissítés
Model – Huawei Ascend P7-L10
Region – Europe
Firmware version – B602 Beta
Android version – 4.4.2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Drum 'n' bass
- Micro Four Thirds
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- SONY LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest