- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
2020 -ra van tervezve, de messze vannak a végleges fázistól. A probléma inkább az, hogy még nem tudják milyen korlátaink vannak. Szerintem.
Mostani év végére elvileg már (persze másik cég) várhatóan eljut oda, hogy 3D nyomtatással fogyasztható ételt csináljon. Nem komplex ételt, de pl. egy paprikát simán. Közben már az orvostudomány használja egy ideje. Star Trek, étel gombnyomásra.
Semmi sem lehetetlen.
-
Cunaja
addikt
[Huawei hírek magyar kiadása] A linkeket nem tudom offolni
-
Cunaja
addikt
[Akkor gyönyörködj itt is] Végül is ez a jövő.
-
törölt tag
Van (volt) egy pár új szerzeményem azóta, de ez még mindig meg van. Még mindig nagyon szép telefonnak számít a piacon, az meg nem érdekel, hogy hardwerben már vissza is csúszott.
Voltam egyik nap a Telenornál, hogy mit dobnának hozzám ebben a kategóriában, ezt a készüléket cserélve, de nem voltam lenyűgözve. Egyébként utángyártott töltővel, minden mást mellőzve is cserélik, de nincs miért.
-
fatomas673
tag
-
zeon.hu
nagyúr
huhh, a mate 8 ütős, nagyon elfogott a must have érzés
mondjuk 6-os antutuval, bár az 3D-t is mér, de akkor is odavert a többinek.B839-ben szerintem nincs meg a "speciális beállítások", bár lehet, hogy tévedek.
ilyen értesítési sávot lehet vele csinálni, meg persze rengeteg mást is tud. -
repvez
addikt
Az egyik kolléga is motanába gondolkodott el, hogy felhagy a droiddal.
De természetesen user error miatt gondolta igy, mivel egy 4-5 éves telefontól várta el , hogy a mai appok is jol menjenek vele.
Sajnos ebben részben igaza is van, mert mi az ami ennyire megnövelte évről évre a rendszer és az appok méretét? Nem értem.
Az Én Defym is teljesen jó volt a maga idejében, de 2 év mulva már használhatatlan volt 2 app együttes használatakor.
ugyan az a 4.4.2 es rendszer azon a defyn is elment az 512mb Romon mint most a 2gb on, és mindegyiken még megmaradt a fele rom szabadon.ÉS az appok a kb os mérettől eljutottak a több 10 mb ig, ugyan az az app.
Szóval A droidnak ez a legnagyobb baja szerintem.
Aztán a kollégát meggyöztük, hogy olcsóbban egy csúcs droidos készülékkel jobban jár mint az almással 3x anyniért.
Meg különben is az almásnál nem lehet ABC sorrendbe tenni az alkalmazásokat mert mind "i"-vel kezdődik -
Newlachka
őstag
ehhez csak annyit tudok hozzászólni,hogy aki 15 éve egy rendszert fejleszt az egyszer belebukik az "egyediségébe"
+ az árazás nem felhasználó barát...
+nekem ne tiltsa meg,hogy honnan és mit szeretnék rámásolni a saját tulajdonomra.
+ nekem szükségem van arra,hogy 2 évig ne egy menürendszert és témát nézzek stbstbstb -
Cunaja
addikt
Szerencsére semmi dolgom velük és le is kopogtam háromszor.
Csak érdekesség, hogy ott jártam.Amúgy borult időben egész jó kép, és ez már kicsinyítve van 30 százalékra. Az eredeti kép 5 mb.
Közben eljött mellettem egy autó és a hangérzékelő csinált megint egy képetA decibelt állítani lehet.
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Ma voltam bent a Telekomnál, a garancia miatt, és azt mondták, hogy nem ők intézik, hanem én kell elvigyem a Telemaxhoz. Ami akkor gondolom azzal jár, hogy csere telefon nincsen, jó ez nem akkora gond viszont én kell elvigyem oda, (vagy van futár szolgálatuk?)
Mivel augusztusig szól a garanciám, így majd június közepén elviszem, mert akkor lesz kevésbé szükség a telefonomra.
Ám de addig is belevágok a rootolásba még egyszer.
Melyik a legpörgősebb rom jelenleg? Ki mit ajánl? -
CarTom
csendes tag
Nem biztos. Én is teljesen elégedett vagyok a KK-el. Bár mostanában úgy veszem észre kevesebb szabad ram marad :-( kb 500ig lemegy.
Pedig nincs FB. és egyéb nagyfogysztásu app rajta. Töröltem a felesleges T-s programokat és tiltottam a felesleges google alkalmazásokat.
Még nem tudom, hogy kb egy hónapja mi eszi el a memóriát...
De még így is reccsenés mentes a készülék! -
zeon.hu
nagyúr
eluralkodik mindenkin az újdonság varázsa, a must have érzés.
nincs ezzel gond, mezei felhasználásra jó, de akinek ennél kicsit is több kell, az látja a hibáit is a pozitívumok mellett. viszont a KK hibái már megoldhatóak/kikerülhetőek, de mire a lolli ugyanide eljut, már jön a 6.0.
egyébként a robot topikjában Tamás (a fejlesztő) is megszenvedett vele és nem is sikerült mindenre megoldást találnia. -
zeon.hu
nagyúr
rendszerint utánajárok mindennek, mielőtt marhaságot csinálok
TiBi és E-robot miatt mindenképpen kell a root, meg ugye én maradtam KK-en, ahhoz is.
olyanokról nem is beszélve, hogy így pl tudok logot is készíteni.milyen rom, melyik szolgáltató? minden irányba/irányból rossz a hang?
beállításokban mire van állítva a preferált hálózat?
"Csak gsm" kettő is van, az alsó a jó. -
Atlantisz48
őstag
Ennek nagyon örülnék.
Tehát szerintetek, hogy csináljam, vigyen be és akkor mondjam el a problémákat. De előtte szedjem le az üvegfóliát? Csak hogy ne legyen valami amire rá fogják, hogy biztosan azért nem megy. Azért kérdezem, mert akárhogy is nézem 2500 Ft volt az a fólia rá. Nem azért mondom, mintha egy egy hatalmas összeg volna, de a kicsit is becsülni kell. Ja és a szilikon tokból szedjem ki? Az ugye azért van, hogy végje itt ott, és a hátlapot is. Az már más, hogy nekem a hátlapon is van fólia, Ám de a kamera lencsén már nincsen, mert leesett. A hátlapi fóliát békén hagyják, vagy azt is szedjem le? Így tok nélkül nem fogják össze karcolni a kamera lencsét?
Bocs a sok kérdésért, csak féltem a telefonom.Előre is köszönöm a tanácsokat, ötleteket.
-
zeon.hu
nagyúr
sajnos semmi, remélem minden ok vele.
nyilván neki kellett volna lennie a topikgazdának, ha marad.
viszont az általa felhőbe rakott dolgok is kezdenek eltünedezni (meg egyéb linkek is), ezért is javítottam pár helyen az összefoglalót.
meg fogom is, ha összegyűlik megint pár link.
(elvileg közvetlenül is bele tudok nyúlni, ha jól láttam, de inkább modit kérek meg rá, ha átszerkesztettem, ezért is nem csinálok minden egyes hibás linknél külön módosítást) -
zeon.hu
nagyúr
-
Newlachka
őstag
kár hogy nincs Like gomb
én is ehhez a réteghez tartozom, mármint a tudatos vásárló..
Sajnos az egész ott kezdődik,hogy amikor elmegy az átlag telefont venni akkor ledugják a boltban a torkán a sa- so párost mert mást nem ismernek kb.
max véglet amikor benyögi,hogy LG. de azok meg tv-t tudnak gyártani nem telefont.
Én még jelenleg is amikor lassan 1 éves a P7 nagyon kevés embernél látok. Ez azért van mert hiába a sok eladás azokat nem itt adják el.
Csak a mivoltáért. Anyámnak P7 van nekem P7 van, barátnőmnek P7 van, lányomnak P6.
10 hónapja van velem az enyém, májusba cserélem P8-ra vagy honor 7-re.
Az én torkomon nem nyomnak le semmi szutykot...
Most is olyat vigyorogtam a munkatársaimon...
Folyamatosan cserélgetem a témákat betűkészleteket ikonokat..LG,SA,So tulajok állítják hogy nekik is lehet.. és vált színt.. -
Cunaja
addikt
Nekem az tetszik, hogy akkorra telefonokkal rohangálnak, hogy két kéz kell hozzá.
. Én 86-ért vettem a telót és már ezt is drágának találtam. Negyed millióért a tengerparton nyaralok inkább, mint telefont veszek. Nekem valamiért,de nem tudom miért a Sa egyáltalán nem jön be. Van két SSD-m és memó kártya de ennyi. Nem fogok a név miatt súlyos ezreket fizetni. Lehet, hogy hamarabb adnak új szoftvert hozzájuk,de inkább türelmesen várok. Minden egyes telepítéskor reszketek, hogy ne legyen gond szegényke telefonommal. Az tetszik benne, hogy nem kell számítógép kapcsolat a telepítéshez. Ha veszek egy másikat, a rom csere PC-n keresztül történik és úgy járok mint a tabletemmel. Áramszünet elég volt a rom törléshez, és szerviz lett a vége.
Ha a teszteket megfigyeljük, akkor sok különbséget akkor veszünk észre, ha értünk is hozzá. Az átlag felhasználó Ram? magok száma? tárhely? Kijelző méret? kijelző felbontás? ezeket kérdezi, pedig lehet, hogy mást is kellene nézni. Nálam egy telefon 5 coll utána már tégla, amivel a kezemben kell rohangálni, mert sehova nem tudom elrakni.
Az új divat az összetört kijelzős telefon. A metrón minden negyedik telefon ilyen, de lényeg az S6 -
Cunaja
addikt
Elmegyek veszek egy P8-t mert ez a divat, Vagy egy Sa S6-t . Igazad van! Azért veszem a telefont, hogy a metrón villogni tudjak vele rendesen. Na a nagy fenét! Örültem mikor megvettem ezt és azért vettem, mert az előző telefonom egy nokia C5-03 volt és nem androidos. Azt mát túl laktam, saját szoftvert írtam rá meg minden, de nem androidos volt. Rengeteg android szoftver van és ezért lett a P7. Más gyártó telefonjait is néztem,de a Sa és a So alapban nálam kilőve. Nem divat utánzó akartam lenni. A P7-nek egy baja van számomra, hogy a gyártó elég lassú a fejlesztésekkel. A B815-nél a fogyasztást már nagyon jól eltalálták ami a KIT-KAT-nál súlyos hiba volt. 50%-kal tovább bírja az akkumulátor. A lolilop meg a kiadásakor hibás volt, csak később derült ki. Ha én szoftver fejlesztő lennék, ami nem vagyok, csak akkor adnék ki valamit ha tökéletes. A munkámat én is így végezném, vagy jó vagy nem, elég nagy gond lenne az országban. Szóval a lényeg a tesztelés és utána a frissítés.
-
Cunaja
addikt
el****ta erről egy politikus jut az eszembe. Jól el****tuk. Már adja is ki a Android 6.0-t. De szerintem a Huawei és más gyártok nem biztos, hogy ki fogják adni. Sajnos megjelent a P8 és társai, így a P7 már régi modellnek számít. A régi dolgokkal meg kevesebbet foglalkoznak.
Az emberek többsége megvette a P7-t és örült mint majom a fa...nak, hogy ilyen szuper telefont tudott vásárolni. Nem mindenkinek van sajnos pénze évente új telefont venni.
-
Cunaja
addikt
Szia, újabb eredmények B805 . Az akkumulátor beállt, 50 % jobb teljesítmény, mobil net és wifi alatt a felét eszi az energiának. A telefonálás minden irányban tiszta hangzást biztosít. A fényképező és videó tökéletes, a panoráma kép funkció szuper.
Egy kis kép, megint csak bizonyíték, hogy nincs navi sáv.
Végeredmény: Sokkal jobb mint a Kit-Kat. Memória kezeléstől kezdve a fogyasztásig és a programok futtatásáig. Pl egyből felismerte a beszéd motort az IGO-hoz, és tisztán érthetően mondja az utcaneveket., A B609-nél kicsit kínlódni kellett vele, és a fogyasztása az IGO-nak is kevdvező 1 órás Online útnál ( Mobil net a TMC miatt és GPS 2 % esés. Ez nagyon jó.
-
Cunaja
addikt
A szufla, egyenlőre kérdés, mivel online játszom folyamatosan, ezért nem lehet egyértelműen kijelenteni a jobb teljesítményt. Ha nagyon kíváncsi vagy, kb 10%-kal bírja tovább egyenlőre. Természetesen a felesleges dolgok kipucolásával biztosan tovább bírja majd, mivel egyenlőre még érintetten és így is jelentkezik a különbség. A youtube hiba, meg a 5.0 hibája volt, amit a google kiküszöbölt, csak lehet a huawei ebből írt át valamit az 5.1.1-be. Én is várom a véglegest, de addig is nyúzom. Nekem összességében jobban tetszik mindene. Természetesen minden készülék eltérő lehet, hiába ugyanaz a típusa. Lásd pl: vodás készülékek.
-
Cunaja
addikt
Aki az szerint telepíti amit leírtam, annál csak a youtube hiba lesz, de ha böngészőn keresztűl nézi a videót, ott tökéletes. Sokan küzdenek a hibával, azért mellékeltem képeket, hogy bizonyítsam a navi sávnak eltüntetését is, amivel pl az egész internet foglalkozik, hogy nem lehet. Zeon írja jól, a wipe nagyon fontos. Mivel leírtam a visszatérés lehetőségét is, aki kiváncsi kipróbálhatja, de csak a leírás szerint, mert különben tele lesz hibával. Én azóta azt használom és semmi bajom vele. Sok sikert!
-
törölt tag
Már nem csinálnak olyanokat. Legalábbis az utóbbi időben elég pozitív a tapasztalatom velük.
Viszont a TMX oldalán lévő (beérkezés után, átvételkor) készült képeken nem kell szívrohamot kapni. Tiszta karc a lencséje a cuccnak, amivel a képeket lövik.
Ami viszont nem túl jó, hogy az USB kábel tövében elszakadt a gumi, meg néhány vezeték is. Utána fogok kérdezni hogy van a garancia a tartozékokra, mert egyik mondatukkal ütik a másikat. Szerintem csak 1 év lesz rá, akkor viszont buktam.
-
törölt tag
-
törölt tag
Nexus -ra gondoltam én is. 7 -en frankón teszi már a dolgát nálunk. Egyébként a HTC meg tudja oldani korábbi verziókon is a stabilitást. Huawei meg azért jól rendben szokta tenni a szoftvert. Nem annyira, mint a HTC, de korrekt náluk a fejlesztői gárda, szerintem.
Ahhoz meg valakinek fel kell tennie innen is, hogy valós véleményt lehessen alkotni a működésről. Nem faralhat mindenki be.
-
theBigFace
tag
nekem nincs bajom a FB-appal igaz én teljesen mást használok mint az emberek többsége a jó régi 5.0.0.0.8 ast egy messenger átb.szó progival. Én mindíg minden értesítést megkapok üzikket is és amúgy ez a normálisabbik verzió nem ez az új használhatatlan trágya messenger azt hagyjuk ha van ami meg tud akasztani egy telefont na az az
-
theBigFace
tag
az már viszont a gyártó ra kell bízni h rádobja e erre az M et de ha nem akk se lesz nagy baj, amúgy az vicces, hogy nexus mobilokon teljesen jó a gyári dolgozatlan Google rendszer de egy gyártó bele nyúl lásd nyalóka pl.: G3 az LG-n hát az valami atom f.s majd csak eldől.
-
törölt tag
-
törölt tag
Igazából ez is érthető, mert szinte sehol nincs ennyire nevetséges adatkorlát, mint Magyarországon. Tehát szoftveresen nem nagyon van erre igény. Főleg nyugatabbra. Így a felhasználói visszajelzések között sem igazán jelenik meg, mint fontos szempont.
Szerk.:
Arról nem is beszélve, hogy tőlünk nyugatabbra tele van mindenhol ingyen Wifi -vel. Bár Magyarország sokat fejlődött már e tekintetben (nagyobb városokban!). -
törölt tag
Rengeteg ott a szolgáltató, illetve elég nagy az ország, sok nagyvárossal. Nem mindegyik szolgáltató van jelen minden piacon.
Ez persze nem zárja ki, hogy nem találkozott vele, de a weben látható, hogy bent vagy néhánynál:
- AT&T
- T-Mobile
- Metro
...stb.Bár van olyan köztük, ami szinte mindenhol jelen van.
-
törölt tag
Amerikában (teljes) leginkább mint fejlesztők és befektetők vannak jelen:
Ez pedig a teljes (tehát nem csak a mobilos divízió) 2014 -es éves jelentése.
-
zeon.hu
nagyúr
bizony!
a max talán még jobban is tetszik, amit nem hittem volna egy phabletről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest