- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ufonauta
aktív tag
válasz
Cunaja #18370 üzenetére
Évek óta ez az első telefonom, aminek a gyári ROM-jával meg vagyok elégedve. A sebességével nincs gondom, csak a térerővel.
Most egyelőre ezt találtam. Igaz, hogy itt Telenorosnak adott tanácsot a kolléga, de kipróbálom a 2G-re váltást. (Mobilnetet szinte nem is használok.) Ha holnap nem szakadozik akkor ez lesz a probléma. Attól még lehet, hogy újrahúzom a hétvégén.
[link] -
ufonauta
aktív tag
válasz
#86973952 #18368 üzenetére
Most minden esetre megmozgattam a SIM kártyát benne. Majd elválik, hogy mi van vele. Eddig inkább a melóhelyen jelentkezik a dolog. (budaörsi reptérnél). Mondjuk ott használom konkrétan a legtöbbet. Ott eddig mindig fullos térerő volt. Lehet, hogy a Voda kurminál valamit a környéken, mert itthon Lágymányoson (igaz itthon nem is nagyon telefonálok) még nem csinált ilyet. Minden esetre, ha hétvégén lesz időm újrahúzom a ROM-ot egy wipe után. Remélem nem hardver gond, mert a P9-et már nagyon nézegetem, de annak igazából úgy menne a megvétele, ha ezt az asszony tudná tovább használni. Mindig ő kapja meg a levetett telefonjaimat.
-
ufonauta
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy kis gondom. A közel két éve tökéletesen működő Vodás telefonom (B609 ROM) néha elveszti a hálózatot. Mintha elmenne a térerő. Az ember nem nézegeti állandóan, de telefonálás közben néha szaggat a hang és ha olyankor ránézek a kijelzőre látom, hogy nincs térerőm. Aztán egyszer csak visszajön a térerő és maximumot mutat. Tegnap szóltak hogy elérhetetlen vagyok. Elővettem és a "Csak vészhívás" felirat fogadott és nullán volt a térerő, ami egy újraindítás után újra maxra ugrott. Remélem nem a teló kezd meghalni és csak a Voda hálózata rakoncátlankodik.
-
ufonauta
aktív tag
Sziasztok !
Rég szóltam már hozzá a topikhoz, inkább csak olvasgatok.
De az akksi témához hozzászólva. Én két éve kb. 2-3 naponta töltöm a telót. Estére kikapcsolom és csak akkor töltöm, amikor 30% körülire esik a szufla. Nem igazán szoktam 100%-ra tölteni és az elmúlt két évben még nem tapasztaltam, hogy csökkent volna az akksi üzemideje.Notikhoz is hozzászólva. Az enyémben már nincs gombelem. Ha kiveszed az akksit lenullázza az UEFI-t. Az SSD-t szervizben tetettem bele, mert ingyen volt a szerelés és így a garancia is megmaradt. A csóka csak lesett és odahívta a többieket, hogy csodálkozzanak a gépre, hogy már a gombelemet is kispórolja a Toshiba. Így szidom is a gyártót, hogy nem kivehető az akksi. 10 éves Toshibámat az asszony használja netezésre és az eredeti akksija, ha feltöltöm még egy órácskát bírja. Igaz majd 10 évet a fiókban lapult. (néha rátöltöttem)
Viszont a Toshibának van egy "eco Utility" progija, ami, ha bekapcsolom 80%-nál nem engedi tovább tölteni az akksit. Olyannyira jó ez a kis progi, hogy valahogy belenyúl az UEFI-be is (nem igen értek hozzá), mert kikapcsolt laptopnál is leszabályoz 80%-nál. Ha valahova vinni kell a lapost és kéne a full kapacitás, akkor elegánsan kikapcsolom a progiban az eco módot és máris feltölti 100%-ra. -
ufonauta
aktív tag
válasz
Zsoltg4s #17165 üzenetére
Ne hagyd magad!
A nejem csak telefonálásra (noh meg facebookozásra) használja a telefont. Így nem csinál belőle státuszszimbólumot. Neki egy a fontos, hogy könnyen tudja kezelni és megbízhatóan működjön. Nos odaadtam neki az Xperia Ray-t, amit egy évig megelégedéssel használt. (sajnos tönkrement az USB csatlakozója) Most adtam neki egy Xperia L-t és tökéletesen meg van vele elégedve. Természetesen mindegyiket újrahúztam neki gyári ROM-el mielőtt megkapta volna. Kinőtt már abból a korból, amikor egy telefon státuszt jelenthetne számára.De minden bizonnyal előbb utóbb a P7 is nála köt ki, mert én jobban haladok a korral, mint ő. Szemezek is a P9-el, de annyi pluszt nem ad, hogy 100 ezret kicsengessek érte + a 2 év hűséget.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
Zsoltg4s #17158 üzenetére
Nos ebben teljesen igazad van. De például az én majd két éves P7-em olyan, mintha most vettem volna a Vodától. (tokban van, fólia van rajta) Egyedül a szoftot cseréltem le B609-re és azzal használom. Van lejárt hűséges szerződésem is a Vodánál és nézegettem a P9-et, de nem látom, hogy mi az a plusz, amiért 100 ezer forintot fizessek. Annyira el van találva a P7, hogy mindenféle mókolás nélkül teszi a dolgát. Előtte Xperia fan voltam és minden Xperiámat havonta ROM-oltam. Ráadásul 1-1,5 évente jött az újabb teló, a régi meg ment az asszonyhoz. Noh ezt a P7-nél már nem teszem.
-
ufonauta
aktív tag
Sziasztok!
Régen írtam már, de nagyjából követem a topikot. Viszont nem látom, hogy volt e róla újabban szó.
Még a B609-et használom. Az okos tok miatt. Vajon megoldották már a gyári B852-ben az okos tokon az óra kijelzést és a zenelejátszást? Nem ragadnék le a múltban, de a B609 minden igényemet kielégíti. Van rá remény, hogy ez az újabb gyári romokra is igaz lehet? -
ufonauta
aktív tag
-
ufonauta
aktív tag
válasz
zeon.hu #13491 üzenetére
Tulajdonképpen komoly gond nem volt vele. Az okos tok órája nagyon ronda volt, de egy idő után megszokható. Viszont híváskor nem tette ki a képét a hívónak, csak a számát írta és azt is sárgával. Az én koromban fáradt szemmel azon a kis ablakon már nem láttam ki hív. Ráadásul mintha a közelségérzékelő is hülyült volna. Csukott toknál, ha telefonáltam pittyegett, mintha nyomkodtam volna a képernyőt (biztos nyomkodtam is, csak nem láttam mert a fülamnél volt a teló). Apró, de bosszantó hibák. Ráadásul szerintem ez kis odafigyeléssel javítható lett volna a Huawei részéről, hiszen ez gyári ROM volt.
Az évek alatt elkopott a lelkesedésem, ami még az első androidos telóimnál megvolt. Mindig a legújabb ROM-ot (akár cyanoged) mókoltam a telóimra, de rájöttem, hogy a hardver az adott és trabantból nem lesz ferrari bármennyire is tuningolom. Ráadásul ez az első olyan telóm, ami hardveresen toppon van. Ezért nem is próbálkozok Cunaja ROM-jával, mert ő is írja, hogy Vodafonos telón nem volt tesztelve. Felraktam a gyári B639-et de nekem semmi pluszt nem adott. És bár működött rendesen, az említett apróságok miatt visszaálltam a jól bevált B609-re. -
ufonauta
aktív tag
Noh nálam eddig tartott a B839. Visszatettem a B609-et. Ami nem megy, azt nem erőltetem.
-
ufonauta
aktív tag
-
ufonauta
aktív tag
Gyári B839-en, ha csukott okos tokkal beszélek olyan, mintha nyomogatnám a képernyőt. Feltehetőleg ez így is van, de ez a jelenség B609-en nem volt. Gondolom a közelségérzékelő nem úgy muzsikál, mint a B609-ben.
Van erre valami megoldás? -
ufonauta
aktív tag
válasz
zeon.hu #13331 üzenetére
A B609-nél jópofa óra volt a kis kijelző közepén. Még a másodperc mutató is ment körbe. Volt értesítési sáv és balra lapozva a zenelejátszó jött be az óra helyett. Most ehelyett van a kolléga által belinkelt képernyő amivel semmit nem lehet csinálni. Ronda, nem középen van és ami nekem fontos, a másodpercet sem mutatja.
Noh a zenelejátszót előcsalta, de az óra így is ronda.
-
ufonauta
aktív tag
Noh feltettem a gyári B839-et Vodafonos telóra. Egyenlőre minden pöpec, de szerintem visszateszem a B609-et. Különben dobhatom el a Nillkin intelligens tokot. Nagyon elbaxták a tok kijelzését. Hányadék, ami megjelenik a kis képernyőn.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
philoxenia #12454 üzenetére
12440-ben linkeltem. Nekem is ilyen van. Minden tekintetben pöpec.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
fatomas673 #12266 üzenetére
Köszi!
De maradok a 609-en. -
ufonauta
aktív tag
Vodásként a most fent lévő B609-re fel merjem tenni a B830-at? Az az igazság, hogy most tökéletesen meg vagyok elégedve a telóval és bár szeretek minden újat kipróbálni, de nem akarok pofára esni.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
zeon.hu #12112 üzenetére
Eh... anno a Sonynak még petíciót is nyújtottak be az Xperiák frissítése miatt (én is aláírtam). A fülük botját nem mozdították. Az ilyen fórumokra a felhasználók fél százaléka ha ír, a többi rá se bagózik a frissítésre. Az átlag júzer örül, ha műxik a készüléke, nemhogy még frissítsen is. Főleg, ha főverziókról van szó. Mert ugye a tiszta telepítést az átlag júzer nem vállalja be, hanem az adatai megtartásával elegánsan ráfrissít. És mindjárt a gyártót szídja, hogy xarabb a telefonja, mint frissítés előtt. Szóval egyik gyártó sem erőlteti szívesen a frissítést. Hacsak az előző verzió nem egy hulladék.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
eddie17 #10968 üzenetére
Azt sajnos tényleg eltakarja. Viszont ezt az értesítő LED-et abszolúte nem értem mire jó (sokan favorizálják). Ha asztalra teszem a telefont, akkor úgyis mindig pofával lefelé, hogy jól halljam ha csörög. Így viszont a LED-et úgysem látnám. Én már az első androidos telóm óta használom a play-ről ingyenesen letölthető EasyReminder nevű progit, amin beállítom, hogy csipogjon 5 percenként nem fogadott hívásnál és üzenetnél, így nem maradok le semmiről.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
kutitomi73 #10905 üzenetére
A kis ablak fölött kicsit balra van a mágnes, ami működteti az intelligens tok funkciót. Talán az van rossz helyen benne. Egy tokkal én is jártam így. Sajnos nem igazán lehet vele mit csinálni. Én lefényképeztem, hogy 1 cm-t eltolva a tokot működik csak a funkció és elküldtem az eladónak. Szó nélkül visszautalta a pénzt. Rendeltem egy másik tokot (nillkin) és az tökéletesen műxik.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
#86973952 #10685 üzenetére
A csuda tudja, hogy ázsiai e.
Itt a levél egész pontosan, bár a táblázatot tuti szétdobja a fórum:
Feladó: my_beta_test@huawei.comDear Valued Customers,
Thanks for your valued feedback and participation in this Beta Test. In order to facilitate your usage and testing, we would like to remind you of the following information:
1. The Android/EMUI 3.1 Firmware is only available for the following version of phone while the rest of the other version will not be able to receive the upgrade notification. Kindly check carefully:
MT7-L09 (MT7-L09 V100R001C00B137)
MT7-TL10 (MT7-TL10 V100R001C00B120SP04)
P7-L10 (P7-L10V100R001C00B620)
H60-L04 (H60-L04 V100R001C00B380)
2. The test schedule is as follow, please find the corresponding date for each product model. If you encounter any software problems after upgrading to Beta version, kindly provide your feedback to this mail box: my_beta_test@huawei.com before the "Feedback deadline". We will collect your valuable thoughts and suggestions to improve the subsequent version.
3. This Beta version is not the final stable version. You may encounter some unknown problems while using it. Please decide carefully whether want to upgrade it.
Product
IMEI Collection Deadline
Beta version OTA launching date
Feedback deadlineMT7-L09
6/29/2015
7/2/2015
7/18/2015MT7-TL10
6/29/2015
7/2/2015
7/18/2015P7-L10
7/24/2015
Before 8/6/2015
8/20/2015H60-L04
7/6/2015
Before 7/12/2015
7/27/2015Thank you for supporting Huawei!
-
ufonauta
aktív tag
Nem értem.
Ma ezt kaptam a Huaweitől:
1. The Android/EMUI 3.1 Firmware is only available for the following version of phone while the rest of the other version will not be able to receive the upgrade notification. Kindly check carefully:
MT7-L09 (MT7-L09 V100R001C00B137)
MT7-TL10 (MT7-TL10 V100R001C00B120SP04)
P7-L10 (P7-L10V100R001C00B620)
H60-L04 (H60-L04 V100R001C00B380)
B620-ról még nem is hallottam. Azt hittem, hogy jön a 621, majd utána a 805, de így valószínű nem is kapok belőle? Vodafonos telón használok 609-et. Noh mindegy mert a következő két hétben stabil telóra van szükségem, igy most nem is próbálnám a Bétát.
-
ufonauta
aktív tag
Ezt a frissítést most csak az kapja, aki jelentkezett tesztelőnek?
Szerk:
Közben már válaszoltál is rá. -
ufonauta
aktív tag
válasz
fatomas673 #8899 üzenetére
Node hol lehet szavazni?
Szerk.: közben megtaláltam.
-
-
ufonauta
aktív tag
Neem! porterocka a háromgombos frissítésre gondolt. Másold a letöltött frissítésből a komplett dload mappát az SD kártyára, majd indítsd el háromgombos módszerrel a telót. A frissítés magától lefut. Persze én előtte csinálnék egy wipet.
Szerk. Közben porterocka leírta a sorrendet is. Ettől még a felrakás módszere marad.
-
ufonauta
aktív tag
Valóban P7-m van. És végül is (az itteni leírás segítségével
) megoldottam, hogy a 609 ROM legyen a telón. De kezd a púpom tele lenni a szolgáltatóval, hogy évek óta minden készüléken "mókolással" teszek szert a legújabb szoftra. Míg a konkurrenciánál alapból lefrissül a cucc. Oszt, ha valami baja lenne és bevinném így gariztatni lehet, hogy még ők lennének felháborodva, hogy megmókoltam a telót.
-
-
ufonauta
aktív tag
Nekem évek óta van egy Easy Reminder nevű appom, amit minden telómra költöztetek és még egyik sem zárta be. Noh a P7 az random bezárogatja. Pedig nagyon szeretem ezt a progit. Még nem jöttem rá, hogy mitől függ, hogy jelez, vagy sem.
-
ufonauta
aktív tag
-
ufonauta
aktív tag
válasz
Create. #7445 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy jó pár éve az első androidos telefonomhoz kerestem olyan progit, ami jelzi a nem fogadott hívásokat és üzeneteket nemcsak a LED-en, hanem hanggal is. Akkor találtam az Easy Reminder progit: [link] , amit azóta is minden telómra felteszek. A P7-en is működik rendesen, csak arra kell figyelni, hogy védett legyen az alkalmazás. Nagyon testreszabható és igen jól jön, ha tokban van a teló és nem látni a LED-et. Nekem nem fogadott hívásnál vagy üzinél 5 percenként pittyen egyet (a hang választható és az idő is, hogy milyen sűrűn jelezzen) Akksit szinte nem is eszi. Nem értem, hogy miért nincs valami hasonló app alapból benne az androidban?
-
ufonauta
aktív tag
Írtam az eladónak, hogy nem működik a tok. Kérte küldjek róla fényképet. Csináltam egyet, amikor a teló a tokban van és egyet, amikor csak a fedelét tettem rá kb. 1 cm-el lejjebb és úgy működik. Valószínűleg a mágnes feljebb van a tokban a kelleténél. De, ami a fő, hogy az eladó már vissza is utalta a pénzt. Nagyon korrektnek tartom. És ha lett volna nála fekete, akkor tőle vettem volna egy másikat, de mivel nem volt, így ezt rendeltem [link] remélem ez működni fog!
Itt vannak a képek a nem működő tokról: -
ufonauta
aktív tag
válasz
csordog #7357 üzenetére
Jó az ötlet, de most valahonnan mágnest szerezni és ráragasztani elég macerás. Nem beszélve róla, hogy nem igen lehetne szépen kivitelezni.
debi94
Lehet visszaküldöm neki és rendelek másik eladótól egyet. Ez volt az utolsó fekete darab neki. Lehet valami elfekvő cucc volt. Az se lenne baj, ha picivel drágább, de működjön rendesen. -
ufonauta
aktív tag
Noh megjött a tok. Ez: [link]
Eredeti hologramos dobozban szépen, de nem működik.Van ennek valami trükje? (Bekapcsoltam az intelligens tok funkciót és a kesztyű módot és újra is indítottam a telót.) Vagy egyszerűen dobjam a kukába? Tud valaki linket adni tuti működő tokhoz?
-
ufonauta
aktív tag
válasz
#86973952 #7140 üzenetére
Addig, amíg gyári szoftot rak rá az szerintem nem mókolás. Viszont pl a főzött ROM-okról már én is leszoktam. A P7 előtt csak Xperiáim voltak és főleg a régebbieknél X8, Minipro a gyengébb hardvert a "jobban optimalizált" főzött ROM-okkal próbáltam kompenzálni. Volt olyan nap, hogy 4-5 ROM-ot kipróbáltam. Némelyik hosszabb időre is a telón lakott, de a végén mindig visszakerült a gyári rom.
Viszont a Huawei-nél ezt az OTA frissítést nem igazán értem, miért erőltetik. Hogy tudna bárki is tiszta telepítést csinálni egy OTA frissítésnél? Főleg egy verzióváltásnál lenne fontos full wipe mellett flash módban felflashelni a komplett ROM-ot. Ehelyett OTA-n bekapcsolt telefonnal vágja maga alatt a fát a szoftver. Remélem, ha kijön az 5-ös android a P7-re, akkor ugyanúgy elérhető lesz a Huawei oldalán, mint pl. a 609 és onnan letöltve fel lehet rakni. Nem OTA bohóckodni. -
ufonauta
aktív tag
válasz
#86973952 #7136 üzenetére
Végül is mindegy, de karl_fischer a 3.0 alatt tapasztalta ezt a hibát. Így a 2.3 esetünkben irreleváns (csak megemlítettem, hogy az alatt nem is figyeltem erre).
Viszont, ha 3.0 alatt nem vált át és kiírja, hogy nincs hely akkor az a hiba és nem az, amikor nem írja ki. Jól működő 3.0 alatt nem is írhatja ki, hiszen átvált a gps kikapcsolásakor. No de végül is a számítástechnika bugyrai kiszámíthatatlanok és nem mindig azt csinálják a gépek, amit elvárunk tőlük. -
ufonauta
aktív tag
válasz
#86973952 #7128 üzenetére
Nem figyeltem 2.3 alatt, hogy volt, de 3.0-án most direkt kipróbáltam. kikapcsoltam a gps-t és a helybeállításoknál a nagy pontosságúról magától visszaváltott akkumulátor kímélőre. Ha visszakapcsolom a nagy pontosságút, akkor magától bekapcsol a gps. Szerintem ez 2.3 alatt is így lett volna logikus.
karl_fischer-nél valószínűleg olyankor írja, amikor akkumulátor kímélőn van (az ugye wifi és mobiladat), de közben a teló sem wifit sem mobiladatot nem kap valamiért. Legalább is így lenne logikus, de ő meg írta, hogy nagy pontosságún van. Így lehet, hogy éppen alagútban tartózkodik és gps jel sincs. -
ufonauta
aktív tag
Noh nagyjából belaktam a 609-est. Eddig jónak tűnik.
-
ufonauta
aktív tag
Az a lényeg, hogy most már működik a dolog.
Van benne. Ami a Huawei itthoni oldaláról letölthető 3 ROM (133SP1, 609, Vodás 129), abban mind a háromban van. -
ufonauta
aktív tag
Jaja úgy ment fel, ahogy írtad. De én a 133 felrakása után és a vendor felrakása előtt azért nyomtam egy wipet és ott ki is írta, hogy Custom fail. Szóval tuti, hogy ez volt a baj. Oszt a 609 után is nyomtam egy wipet és ott már frankó volt a dolog. De a nyugalom kedvéért én feltoltam a 609-re az ő vendorját is.
Szóval frankó a leírás. Jó lenne betenni az összefoglalóba. -
ufonauta
aktív tag
Viszont ami nekem egy kis negatívum, hogy a kontaktoknál és a híváslistánál a szöveg nehezebben olvasható, mint a 2,3-nál volt. Szebb ez a betűtípus, de piszkosul kell skubizni, hogy mi van odaírva. Olyan nagyon nem zavar, mert a fontos kontaktok mennek a kezdőképernyőre. Viszont az SMS-ek mintha jobban olvashatóak lennének. Noh azét már lakom befele a cuccost és egyre vagányabb lesz, ahogy jövök rá a dolgokra.
-
ufonauta
aktív tag
Pöpec leírás! Köszi!
Noh akkó neki is állok. A különböző verziók után kell e wipe? Mondjuk a 133 vendor telepítése utáni wipe nem csinál galibát? Nem törli a debrandelt Custot? Vagy mivel mindegyik szűz rendszer a wipe kihagyható? Mondjuk most a 129 wipe-olnám.
Jah nekem a Huawei-től letöltött 609-esben is van vendor az kell e? Vagy csak ártani nem árthat alapon feltehető? -
ufonauta
aktív tag
Fele már fenn van a drive-on a 129-nek. Nekem ez szépen felment és van benne bootlogo és bootanimáció. Természetesen Vodás.
-
ufonauta
aktív tag
Kíváncsian várom az eredmény(ek)t, mert gondolom utána teszed fel a 609-et.
Én megpróbálom előszőr a 129-et, de azzal a vendor mappával mit kell csinálni? Mivel hu mappában van az UPDATE.APP benne nem lehet, hogy a magyar régiósításhoz a frissítés után azt is rá kell frissíteni? -
ufonauta
aktív tag
Ehh... ez erre (#6948) ment volna, csak rosszra válaszoltam.
Noh ez a visszatérés engem is érdekelne.
Viszont nem vagyok benne biztos, hogy a 609-el ugrik a garancia. Ugyanis a garanciát nem a Vodafone, hanem a gyártó adja. És, ha ő azt mondja, hogy felteheted rá, akkor nehogy-már egy forgalmazó mondja meg, hogy él a garancia, vagy sem. (Ráadásul gyári 609-es, ami a gyártó oldaláról származik és nem valami mókolt XDA-s főzött rom.) Nemrég vettem egy Toshiba laptopot 3 év garival. Szeretném én azt látni, hogy azért utasítják el a garanciát, mert saját magam telepítettem rá a Windowst. Mindegy békesség kedvéért jó lenne valami visszatérő utat találni a 129-es Vodás romra. Biztos, ami biztos alapon. -
ufonauta
aktív tag
Noh így már régen jártam. Le kellett töltenem egy letöltéskezelőt és azzal sikerült letöltenem a Vodás romot. Most jön lefele a 133-as. Utoljára vagy 10 éve használtam letöltéskezelőt.
-
ufonauta
aktív tag
Óhh összejönne a családi kupaktanács ha restartolnám a routert.
Tegnap nekem is jött, mint a szél a 609. Ráadásul napközben a melóhelyen is ugyanezt csinálta. itthon w8,. Chrome, de az IE-vel is próbáltam. Melóhelyen GTS ADSL, Win XP, Chrome.. Biztos nálam van valami bibi, csak nem jövök rá az okára. Minden más megy, mint a szél.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
#86973952 #6950 üzenetére
Nagyon pöpec és kimerítő leírás. Ez alapján sikerült is kiderítenem, hogy sajnos locked a bootloader.
Nem is merem nyitni, mert a sonynál tégla lett a teló, ha vodás függőt nyitni próbált az ember.GSPLR próbálom leszedni. Az elején ment 20 MB/s, oszt belassult 20kB/s-re. De még nem állt le. Pillanatok alatt lejött 220 Mega oszt onnan azt írja, hogy még 2 nap. Melóhelyen sem ment. Itthon UPC net van, melóhelyen meg GTS ADSL. Tegnap itthon leszedtem a 609-est és az pillanatok alatt lejött. Pedig hála neked a Huawei elérhetővé tette. Csak nekem valamiért nem jön.
-
ufonauta
aktív tag
-
ufonauta
aktív tag
válasz
#86973952 #6935 üzenetére
Az a bootloader-es ismertető tényleg jó dolog lenne.
Igazából nekem jó a gyári rom. De szívesebben használnék EMUI 3,0-át a 2,3 helyett. Akár a Huaweinél feltöltött gyári generál B609-et. Csak ha bonyolult a visszatérés akkor maradok a 2,3-nál és abból teszem fel a Vodás generált.
Egyszerűen másoljam az SD gyökerébe a dload mappát és indítsam el 3 gombos indítással? Természetesen előtte egy adatmentés és full wipe befigyelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Tesla topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged