- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- iGO Primo
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarított Android alkalmazások
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
nem szokott valaki a Telemax (Huawei szerviz) felé járni?
Talkband B1-hez kellene gumi fülpárna (legnagyobb L-es méret), de szó szerint a világon sehol nem találok. -
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
repvez #11695 üzenetére
évek óta nem küldtem sms-t, ezért csak általános tippek:
(gyári üzenetek kezeli a bejövő sms-eket, mindent megkapok)-be van állítva alapértelmezettnek?
-védett alkalmazás?
-jogosultságkezelőben minden jogot megkapott?
-automatikusan indul a telefonnal együtt?
-értesítéskezelőben látszik?
-beállítások-biztonság-értesítési hozzáférés?
-biztosan nem a sim tárolja az sms-eket? -
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #11694 üzenetére
a handcent szerint 258 smst tárol most ahhoz a számhoz társitva és az otpnél a pénteki megkeresésemre azt mondta, hogy 35 sms em van náluk tárolva amit elküldtek,de nem kaptam meg.
nem hinném, hogy valami korlát lenne a sms számában, mikor minden a memoriára tárolodik és abbol meg van még bőven, vagy esetleg létezik ilyen?
Ma is bementem a T hez emitt és állitott a handcenten, hogy a minden sms-t mutasson még akkor is ha blokkolva lenne ezután a délutáni vásárlásról kaptam értesitést, de a szombat és a szerda délelttiek kiestek
esetleg valaki tudja, hogy az OTP direct oldalon hol lehet elolvasni ezeket az sms-eket amik tároltak vagy ujraküldetni? tesztenve, hogy megjonnek e most .
-
zeon.hu
nagyúr
Vannak célalkalmazások, én minden ilyesmit E-robottal oldok meg.
X eseményhez y művelet.
Lehet műveletet esemény nélkül is csinálni, amit azután widgetként kitehetsz képernyőre vagy értesítési mezőre (ehhez kell az Elixír 2 vagy Elixír widget)
Példa
Esemény- otthoni wifi elérhető
Művelet- értesítési hangerő 20%
Egyszerre több esemény és művelet is beállítható, ha több feltételt szeretnél (mondjuk otthoni wifi és 20.00-tól 06.00-ig)
Ilyennél érdemes ellenkező parancsot is készíteni, ha feloldani is szeretnéd automatizálva.
Ugyanúgy készíthetsz fényerő parancsot is, akár alkalmazásonként is beállítva.
(Bizonyos szint alá a rendszer nem fogja engedni)
Ha érdekel, van saját topikja is itt, a support tökéletes. Vannak benne letölthető példák is. -
-
repvez
addikt
Valaki már találkozott olyannal, hogy az OTP-s számláról nem kap meg sms-t a pénzmozgásokról?
T nél van előfizetésem és pénteken bementem mindkét szolgáltatóhoz, mert szeptember eleje óta nem kaptam értesités a vásárlásokról, OTP-nél és T nél is rendben találtak mindent, viszont T nél kicserélték a sim kártyát mert állitólag már volt ilyen probléma és ez megoldotta.Nálam a péntek után szombaton még jött értesités de azóta csak egy pedig azóta már pár helyen fizettem.
Handcent sms-*ben minden alapon van ahogy települt nem blokkoltam semmit sehol és szeptemberig minden jól müködött.
Jó lenne megtudni, hogy mi okozza ezt mert igy nem tudom nyomonkövetni a dolgaimat.
B609es rom van rajta nincs rootolva minden gyári programot legalább 3 honapja nem telepitettem a készülékre.
-
krazo
csendes tag
Sziasztok
Pár hónapja használok P7-et összegyűlt pár kérdésem/problémám:-Külön szeretném állítani az üzenetjelző és a csengőhangok erősségét. Ez eddig minden telefonomban alap volt, nem értem itt miért nincs rá lehetőség. Visszaolvasva a fórumot találtam olyan programot, amivel lehet külön állítani, de végül mindig magával húzta a másik hangerőt is.
-Szeretem a telefonban, hogy jól lehet hallani a másik oldalt (gyakran dolgozom zajos gépteremben ott is szuper). Azt viszont nem szeretem, hogy nem lehet rendesen lehalkítani. Nincs kihangosítva és minimumra van állítva, mégis az irodában a kollégáim vissza tudják mondani, mit mondtak nekem hívás közben. Próbáljátok ki, hogy átadjátok valakinek a telefon beszélgetni! Meg fogtok lepődni mennyire kihallatszik (hiába nyomja a füléhez).
-A másik probléma, hogy hiába írom ékezettel az SMS-eket, ekezet nelkul kuldi tovább. Rájöttem, hogy az üzenet haladó beállításoknál 7-bites optimalizálást kell kikapcsolni, de valahogy mindig visszakapcsolódik magától (lehet újraindításkor).
-A fényerőt is nagyobb mértékben csökkenteném.
Gondolom, állhatok neki rootolni a telefont, nem gond, csak jó lett volna kihagyni.
Elnézést, ha már valamelyik témáról szó volt nem volt energiám mindre rákeresni
Jelenleg ez van rajta (sosem „mókoltam” így jutott hozzám):
Android: 4.4.2
EMUI 3.0
Build-szám: P7-L10V100R001C00B609
Egyéni verzió: CUSTC432D609Köszi előre is a válaszokat!
-
CarTom
csendes tag
Nem biztos. Én is teljesen elégedett vagyok a KK-el. Bár mostanában úgy veszem észre kevesebb szabad ram marad :-( kb 500ig lemegy.
Pedig nincs FB. és egyéb nagyfogysztásu app rajta. Töröltem a felesleges T-s programokat és tiltottam a felesleges google alkalmazásokat.
Még nem tudom, hogy kb egy hónapja mi eszi el a memóriát...
De még így is reccsenés mentes a készülék! -
zeon.hu
nagyúr
válasz
laci laci #11679 üzenetére
EMUI 2.3-ra? persze, ott van az összefoglalóban a leírás.
egyébként ha csak a kinézet nem jön be, több száz téma van hozzá.
megnyitod a Témák alkalmazást, ott tudsz válogatni. általában 4-5 előnézeti kép van mindegyikhez, többek közt a tárcsázót is mutatja.
van benne néhány előre telepítve is, a "Saját" menüpont alatt.
ha másikat szeretnél, akkor kiválasztod, alul letöltés, utána az is megjelenik a "Saját" menüben, ráböksz, alkalmaz.
utána nem árt egy reboot.
egyébként saját témát is készíthetsz, akár egy már kész témát variálva, akár egy alap téma fájlból.
EMUI saját téma szerkesztése-magyar nyelvű, porterocka leírása. -
bollizolee
tag
válasz
Atlantisz48 #11674 üzenetére
Én a telenoros P7-et vittem vissza augusztusban szervizbe , kék foltok voltak rajt és egy pixel hiba.
3 hét alatt kicserélték a kijelzőt a hátlapot a fóliát és az oldal keretet tökéletes munkát végeztek....
csak most ujjra kék foltos a kijelzőm és így vihetem be ujjra a telót.
A sony. Na az örökre megutáltatta magát velem volt egy sony xperia go telefonom ami papíron vízálló volt addig míg csap alá nem került el is vittem szervizbe ahol közölték hogy buktam a garanciát mert biztos nyitva hagytam a kis füleket és ott folyt be a viz, igen csak négyszer néztem meg hogy zárva van-e az ajtaja de nekik van igazuk és semmit nem tehettem.
A másik meg egy sony m2 volt májusban bevittem mert nagyon torz volt a hangja és nagyon halk.
3 hét múlva vissza küldték teljesen kicserélték másik telefonra.
Rá két hónapra újra ugyan azokkal a hibákkal került szervizbe a telefon most bulgáriába küldték mert ott a szerviz, röpke 3 hét után megjött de küldtem is vissza mert semmit se csináltak vele , ismét 3 hét és vissza tért bulgáriából most jobb lett, igy két hónap után még jó . Soha többet Sony. -
laci laci
addikt
Sikerült eljutnom a "-Most mehet az SD kártya dload mappájába a B609-ben található fájl...."csak sajnos a 609 jövőre jön le,hol tudnám hamarabb?Köszönöm a gyors választ..
-
GSPLR
senior tag
válasz
Atlantisz48 #11674 üzenetére
Én voltam a tettes
A Sony-nál van egy "szabály", hogy mennyi pixelhibánál cserélnek (tudom, hidd el). A Huawei-nél (Telemax) nincs ilyen, ha feltünteted mint hibát, akkor cserélni fogják. Persze garanciavesztéssel járó hiba ne legyen a telefonban, gondolok itt esetleg arra, hogy ne legyen a burkolat szétverve, ne legyen a panel oxidos, de ez szerintem egyértelmű. Kijelzősárgulás abszolút garanciális csere. Mielőtt leadod a telefont csinálj róla képeket, ha lehet bent a T-Mobilenál, úgy hogy az átvételi lappal együtt fotózod (így a tuti). Cserekészüléket a Vodafone ad, más szolgáltató nem tudom hogyan csinálja.
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Akkor egy kár dolgot szeretnék tisztázni, mielőtt beviszem a készülékem a Telekomhoz garanciális ügy miatt.
A Telekomosok adnak a javítási időre csere készüléket?
Aki vitte már be hozzájuk a telefont, körülbelül mennyi idő alatt csinálták meg?
Ugye kérdeztem, hogy 1 db hibás pixelt is javítani fogak-e, (Amúgy azóta átnéztem jobban és már van kb 3 db)
és erre jött a válasz, hogy "ez nem Sony, javítani fogják" valahogy így fogalmazott. Ezt azért mondtad, mert a Sony készülékeket nem javítják olyan tisztességesen mint a Huawei-t? Vagy azért mert a Sony nál nagyobb hiba kell legyen, hogy javítsák?
Amúgy erről jut eszembe egy sztori, ami a 2 napja történt, az ismerősöm visszavitte a Sony M2 Aqua telefonját a Vodafonhoz, antenna, és képernyő hiba miatt, az antennát megcsinálták, de a képernyőt nem cserélték ki. Az volt a problémája, hogy 2-3 ponton világosabb volt a kijelző, és ezt rendesen lehetett látni. De mégsem csinálták meg.
Például erre értetted azt a célzást? Hogy Huawei-nél tuti megcsinálják?
Mennyire karcolják össze a telefont?
És hogyha minimálisan be van sárgulva egy kijelző egy adott részen, akkor az az idő elteltével csak rosszabbodhat nem?Lényegében ennyi lenne.
Előre köszönöm a véleményt, és a segítséget.Üdv:
Zoli
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Olvasom az összefoglalót(mert sajnos szoftver csere).Win 10-em van ahhoz más driver kell?
-
Cunaja
addikt
válasz
Newlachka #11667 üzenetére
Végül is teljesen mindegy mikor jön ki. A P7 nekem még minimum 2 évig telefonom lesz, ezért mindegy. 3 évente szoktam telefont cserélni. Csak érdekesség miatt raktam fel. Várom a végleges szoftvert és átalakítom magamnak majd használom. Általában a szoftver felét kidobom a kukába és ezáltal is gyorsabb a készülék. P7 a király!
-
Cunaja
addikt
Ha egész jól haladunk a frissítéssel ez hamarabb jelenik meg.
P9
A teljesítményről a Kirin 950 SoC fog gondoskodni, mely 4 db Cortex-A72 és 4 db Cortex-A57-es magot fog tartalmazni. A grafikus gyorsító egy Mali-T880 típusú chip lesz. A processzor – csak hogy viszonyítsuk valamihez – a benchmark tesztekben elveri a Samsung Exynos 7420-t, ami a Galaxy S6 készülékeket hajtja. Így bátran állíthatjuk, hogy a Huawei P9 nem fog sebességhiányban szenvedni. Végül, de nem utolsó sorban azt is tudhatjuk már, hogy a P9-ben 4 GB RAM memória lesz majd.És a végére ezt, ennyit az 5.1.1 -ről.
Az eredmény szerint az ősszel érkező Android M-et futtatva a készülék közel háromszor hosszabb ideig bírta a készenlétet, mint a jelenlegi legfrissebb 5.1.1. verzióval.
Most megkapjuk november elején ha minden igaz az 5.1.1 Lollilop szoftvert, de novenber közepétől meg már a nyalókát cserélni akarjuk mályvacukorra.
-
Cunaja
addikt
Ha valaki B830-at használ és van Facebook is akkor ezt töltse le.
Ezt telepítse és a Play áruházban tiltani kell az automatikus frissítést.
Ha kész egy újraindítást követően működik rendesen.Nem teszteltem, de azt írják az XDA-n. hogy jó.
-
dokee78
félisten
Emberek.
Miért van,hogy egy adott a filmek nagy része miatt kifagy a telefon?
Gyári videó lejátszó,VLC Player,MX Player is. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Boba0514 #11648 üzenetére
felül van az összefoglaló, lenyitod és lehet válogatni.
itt van több is.
vannak pre rooted romok is köztük.
lollipop még csak beta, végleges talán novemberben. -
Boba0514
tag
Sziasztok!
Milyen ROM-ot ajánlanátok a készülékhez? -
zeon.hu
nagyúr
bekerült az lenyíló összefoglalóba:
Vodafone függő készülékek frissítése EMUI 3.0-ra.
GSPLR leírása, tesztelve.
FONTOS: A root-ot (ha van a telefonon) el kell tüntetni, más különben IMEI nullázás lesz belőle!
A szükséges fájlok linkjei az összefoglalóban megtalálhatóak.
Mindig csinálj biztonsági mentést!
Csak saját felelősségre! Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!Akinek a telefonján az OTA-n kapott B129 van, annak nincs más dolga, mint a Huawei magyar oldalára feltöltött Vodafone B129-et letölteni, telepíteni (3 gombossal!!!) Ez hiba nélkül felmegy, örülünk. Most jön a B133SP01, ami az összefoglalóban is megtalálható. Itt a dload mappában lévő fájlt felmásoljuk a telefonon lévő "dload" mappába, ha nincs ilyen mappa, akkor csinálunk egyet. Telefon kikapcsol, 3 gombossal elindít. Feltelepíti, de a telepítés végén dob egy FAIL üzenetet! NEM KELL MEGIJEDNI, TELJESEN NORMÁLIS!
Most jön a trükk:
A 133SP01-ben található egy vendor mappa benne egy fájl. Ezt a fájl másoljuk most be az SD kártya dload mappájába. Telefon kikapcsol, 3 gombossal telepítjük. Hoppá! De-brandeltük a telefont, a boot logo ellenére, és a telepítés végén kapunk egy OK feliratot. Most mehet az SD kártya dload mappájába a B609-ben található fájl, telefon kikapcsol, 3 gombossal telepít! Láss csodát OK felirattal felmegy az EMUI3.0-át tartalmazó B609 és még CUST verziót is kapunk! Semmi hibaüzenet, semmi fail, semmi hiányzó alkalmazás, funkció! Innentől teljes értékű EMUI3.0-t használhatunk, mint Vodafone felhasználó!A rollback működik szépen, persze fail-t dob a 133-ra visszaállásnál, de amikor ezután rátesszük a 129-et, akkor már OK-val telepít, így az esetleges garanciáztatásnál nincs probléma.
FONTOS! A VENDOR RÉSZE NEM KIHAGYHATÓ, EZ KELL A TELEPÍTÉS SIKERESSÉGÉHEZ!!!
-
GSPLR
senior tag
válasz
katonasdani #11644 üzenetére
Az a fèmes sercegő hang a kamera modul. Nem fogják javítani/megoldani.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
katonasdani #11644 üzenetére
kösz!
rossz olvasni a szervizes kálváriádat.
sok évvel ezelőtt (az utolsó szolgáltatós telómnál) a vodánál jártam így. nem lehetett tölteni, 4x küldtem vissza, a harmadiknál már át se vettem, az üzletben dolgozót kértem meg, hogy tegye töltőre, legyen tanúm is. végül adtak egy másik telefont, röpke 2 hónap után.Swype. fizetős a pro verzió. innen nem látom az árát, mert telepítve van, de valami 200Ft körül vettem. a mostani verzió megint stabil.
főleg a swypolás és a diktálás miatt vettem, az egyetlen billentyűzet, ami hangbevitelnél az írásjeleket is felismeri és nem szövegként írja be.Root van az összefoglalóban, de egyszerűbb eleve rootolt romot feltenni, abból is több van.
én a KangVIPB613-at használom (ebből a 615 elég bugos).
ha root van, ki lehet gyomlálni a fölösleget, rendszeralkalmazás eltávolítóval ([link]) mehet a kukába a sok kínai app, a többit lehet tiltani (google könyvek, ilyesmik). ezzel ha valami olyat törölsz, amit nem kellene, kukából visszaállítható. azért mindenképpen figyelmesen! -
katonasdani
csendes tag
Zeon gratulálok a topikgazda ranghoz! Ígértem, hogy jelentkezem, ha kész lesz a zseblámpahibás p7-em.
Hát sajnos ez most lett kész, és így is szinte már bánom, hogy elvittem a telót. A szervízben ugyan kicserélték a telefon hibás zseblámpa alaktrészét, de úgy rakták össze a készüléket, hogy ha a újbeggyel megkocogtatom finoman érces hangot. A telefon felső 1/3 részén észlelehető a hang. Visszaküldtem hogy ez így nem maradhat. Ma kaptam vissza a telefont több mint 4 hetet figyelt szervízbe a telefon. A szervíz úgy adta vissza a telefont, hogy nem csinált vele semmit ők a hibát nem észlelték. Ha megrázom a telefont olyan mint ha egy kis fém rászkódna benne - rendesen hallható a dolog szabad füllel is. T-mobile csaj se értette, hogy most miért nem csináltak semmit a telóval. Mondtam neki, hogy ez így nem maradhat. Vibramotornál is hallható valami fémes cicergő hang. Vagy a szigetelés nem szakszerű vagy tényleg valami ott maradt benne a szerelésnél, de ez az érces hang zavaró nagyon.
Ugye a tiéd nem ad ilyen hangot, ha finoman újbeggyel megkocogtatod a felső 1/3 rész közepénél?!
Most kaptam 4 napot hogy mérlegeljek, hogy vissza viszem - e vagy se. 2 hétig megint teló nélkül leszek. Nem vagyok megelégedve a szervízzel. Teljesen szűz telefont adtam oda nekik és egy tákom bárom módszerrel összeszereltet kaptam vissza. Szóval mindenki vigyázzon a telefonjára főleg ha a Telekomnál van garija, mert nem jó tapasztalattal lettem gazdagabb.
Más:
Olvastam, hogy swipe + dragon-t használsz billentyűzetnek. Eselteg egy linket kérhetek? A messenger folyamatosan fagy a hangulatjeleknél, hátha az új bill ezt a problémát megoldja...Nagyon merül a telefon, melyik rootot ajánlod? Fentebb olvastam, hogy akár 50%-al tovább is bírhatja a készülék, optimalizált fogyasztással. Te most mit használsz?
-
Melanor
tag
Ma voltam 2 szólgáltatónál és ingyen cserélték a sim-eket. A telenoros fószer azt monda hogy 2 évente vagy pl méter váltás miatt ingyen van.
-
zeon.hu
nagyúr
rég volt fent 609.
nálam "csak gsm" néven van a 2g és ez kétszer is szerepel a listában.
7 éves a kártya? jól bírta
bemégy a szolgáltatóhoz, azt mondod, hogy rossz a sim (ami valószínűleg igaz is) és ingyen cserélik.
(voda és telenor tuti ingyen cseréli a hibás sim kártyát, akkor gondolom, hogy a telekom is) -
zeon.hu
nagyúr
eluralkodik mindenkin az újdonság varázsa, a must have érzés.
nincs ezzel gond, mezei felhasználásra jó, de akinek ennél kicsit is több kell, az látja a hibáit is a pozitívumok mellett. viszont a KK hibái már megoldhatóak/kikerülhetőek, de mire a lolli ugyanide eljut, már jön a 6.0.
egyébként a robot topikjában Tamás (a fejlesztő) is megszenvedett vele és nem is sikerült mindenre megoldást találnia. -
mnó77
tag
válasz
zeon.hu #11637 üzenetére
B609,Telekom és csak nálam szar a hívott vagy hívó fél rendesen hall engem.A preferált hálózat tipusba a "csak 2G"van beállítva,nem tudom te melyikre gondolsz,hogy kettő is van belőle.A kártyám viszont már elég régi min.7éves,de állítólag a T-nél csak díj ellenében(5000 Ft.)cserélik.
-
zeon.hu
nagyúr
rendszerint utánajárok mindennek, mielőtt marhaságot csinálok
TiBi és E-robot miatt mindenképpen kell a root, meg ugye én maradtam KK-en, ahhoz is.
olyanokról nem is beszélve, hogy így pl tudok logot is készíteni.milyen rom, melyik szolgáltató? minden irányba/irányból rossz a hang?
beállításokban mire van állítva a preferált hálózat?
"Csak gsm" kettő is van, az alsó a jó. -
mnó77
tag
Sziasztok.
Előfordult már valakinél,hogy főleg 2G hálózatnál rettenetes szaggat a beszélgetés?2/3G-n is tapasztaltam már és ennél a hálózatbeállításnál még ráadásul lényegesen jobban is merül a telefon. -
GSPLR
senior tag
válasz
zeon.hu #11633 üzenetére
Persze, lehet ezt jól csinálni, de ahhoz azért nagyon észnél kell lenni, tudni mit miért csinál az ember, bele kell ásnia magát annak aki rászánja magát. Átlagfelhasználóknak én nem ajánlom. Nem lenne nekem se gondom vele, de a root adta lehetőségeket nem használom ki, így nincs rá szükségem, hogy variáljak.
Hogy példát is írjak: ugye a legutóbbi esetnél is, ez az IMEI nullázós dolog. Mivel én már jártam így, tudom, hogy rootnál érdemes csinálni egy backupot az IMEI-s részről is (van rá mód, Google a barátod
), működik, csináltam már. Így ha beüt a szar, simán visszatöltök mindent. Na ezt viszont nem mindenki vágja.
-
GSPLR
senior tag
válasz
zeon.hu #11631 üzenetére
Köszönöm. Sajnos eddig fel sem merült bennem, hogy gond lehet, mivel én a root-al már régen leálltam, nincs rá szükségem, így nem is foglalkoztam vele, nem vagyok képben a témát illetően. Persze mint minden telefonnál, a root mindig tud érdekes dolgokat művelni, ezért is kerülöm a dolgot, nem szeretem a meglepetéseket.
-
GSPLR
senior tag
válasz
ricsi8800gt #11628 üzenetére
Pörög a topikja szépen lassan, elégedettek vele. Én fogdostam, próbálgattam és nagyon teszik. Megvettem volna, de én a Kirin 950-re várok.
-
GSPLR
senior tag
válasz
ricsi8800gt #11626 üzenetére
Dehogy nincs...besöpört szinte minden díjat, nagyon kelendő darab az igazi nyugaton.
ZEON:
Kicsit kéne finomítani a Vodás SW leíráson: mielőtt bárki nekiállna, a root-ot (ha van a telefonon) el kell tüntetni, más különben IMEI nullázás lesz belőle. Ezt anno végigjátszottam a G300-al.
-
ricsi8800gt
addikt
Igazábol még a P8-asnak sincs nagy vízhangja hogy milyen is való életben.Mire P9-esem lesz addigra nem is lehet majd kapni és a P8-ast nagyon ki akarom proszálni.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #11623 üzenetére
A Kirin 950 nagyon várós, bár a P9 ára félő, hogy húzós lesz (nyitó ára mindenképp).
-
GSPLR
senior tag
válasz
ricsi8800gt #11623 üzenetére
Bizony! Ő lesz az utód, persze a P7-et megtartom, ritka szép és jó telefon, szeretem nagyon.
-
ricsi8800gt
addikt
Huawei P9 Dupla kamerával ?
[link] -
Melanor
tag
válasz
zeon.hu #11615 üzenetére
Nem elírás. Mivel nem tudtam, hogy hogy is volt frissítve, így úgy gondoltam biztos ami biztos alapon megcsinálom. EMUI 3-at szerettem volna feltenni ezek szerint.
-
Melanor
tag
válasz
zeon.hu #11613 üzenetére
Adott volt egy voda B129-el rendelkező p7. A huawei oldaláról letöltöttem a vodás b129-et, az sd kártyán csináltam dload mappát, bemásoltam az update.app-ot és 3 gombosan elindítottam. utána a nincs szolgáltatás fogadott. sok 0000-ás imei vel. Igaz a teló előéletéről sincs sok fogalmam.
-
Melanor
tag
Sziasztok!
Sajnos ezzel a telefonnal úgy sikerült megismerkednem, hogy az imei nagyon sok 0-ból áll...
A nullázást pedig elvileg a voda rom frissítése okozta.
Most azért vakaródzok egy kicsit :S -
Cunaja
addikt
válasz
bollizolee #11607 üzenetére
Ez egy jó hír!
a P7 telefonokra is hamarosan, november elején várható az új szoftver,
Egész jó haladunk, de hová? Addig megjelenik még vagy 3 béta verzió és kiderül, hogy valami nem jó. A november eleji kiadás szerintem még nem biztos.
-
bollizolee
tag
Lollipop frissítésre írták a facebookon:
Huawei Device Hungary Kedves Felhasználóink! Megértjük, hogy a frissítések csúszása frusztráló számotokra és ezért szeretnénk elnézéseteket kérni! Szeretnénk azonban kiemelni, hogy számunkra nagyon fontos az, hogy olyan hivatalos, tökéletesen tesztelt frissítések érkezzenek készülékeitekre amelyekkel maradéktalanul elégedettek lesztek és így az új szoftver hozzájárul felhasználói élményetekhez. A tesztelési folyamatok számos készüléknél a legutolsó fázisban vannak és mindig igyekszünk a számunkra elérhető legfrissebb hivatalos információkat kommunikálni felétek. A Mate 7 készülék esetében október közepére várható az Android 5.1-et ill. EMUI 3.1-et tartalmazó frissítés érkezése, a P7 telefonokra is hamarosan, november elején várható az új szoftver, a P8 ill. P8 Lite telefonok pedig szintén novemberben kapnak frissítést. Megértéseteket és türelmeteket nagyon köszönjük, amint újabb információkhoz jutunk azt közzétesszük hivatalos csatornáinkon, ezért kérünk Titeket, hogy továbbra is kövessétek figyelemmel Facebook oldalunkat ill. hivatalos honlapunkat! -
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek. Tegnap sikerült vírust be szednem. Állandóan "nyertem egy iPhone 57-et."úgyhogy tényleg szoftver csere...
-
Cunaja
addikt
Örülök neki, hogy sikerült!
Csak annyit csináltál gondolom, hogy még1x elolvastad a menetét.Amúgy én csak akkor szoktam a 3 gombos módszert használni, ha halott a telefon. A beállítások - Frissítő - menü - Helyi frissítés!" azt csinálja mint a három gombos, csak nem csinál hibát.
tsabeekaa
itt a fórumon mindig minden magyarul van leírva, és a linkek csatolva.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged