- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
laci laci #18832 üzenetére
adb devices nem adb device
[adb driver
figyelj oda, mert a Windows mappába is kell másolni.Ha látja, akkor a total commanderben telepítsed az adb plugint, ,majd itt is látnod kell a telefont. Látni fogod, hogy a rom rendesen rajta van-e, vagy nincs.
Az adb devices után az adb reboot bootloadert is kipróbálhatod, ha megy akkor majd tudunk flashel-ni a telóra.
Most megyek aludni, ezeket még próbáld ki.
A telefon recovery módban legyen közben. -
Cunaja
addikt
válasz
laci laci #18823 üzenetére
Rakd már fel a hisuite programot a gépre, mert az felrakja a drivereket. Kíváncsi lennék, hogy a gép látja-e?
A töltést veszi amúgy?Szerk:
Akkor nem biztos, hogy lap hiba, inkább partíció. A telepítés végig ment rendesen amúgy? Ha igen, lépjél be a recoverybe és nézd meg, hogy változott-e? Egy wipe-t is nyomhatsz, de csak a középsőt.
-
Cunaja
addikt
válasz
laci laci #18819 üzenetére
Mehet fel akkor a B839 3 gombos módszerrel, ha van gyári recovery.
SD-kártya gyökerébe dload mappa és oda a B839 Update.APP. B839 General rom -
Cunaja
addikt
válasz
laci laci #18799 üzenetére
A PC-látja?
A recovery-be belép? Wipe volt?
Ha igen, akkor csinálj a systemről és a boot.img - ről egy mentés, majd dobd fel valahová.
Ha nem tudsz belépni, nézd meg az adb devices parancsra csinál- e valamit, így is látnia kellene a gépnek.
Mivel CWM-et írtál, ezért gondolom, hogy 4-es droid van rajta max.Az SD-kártyára másold rá a B839-et és 3 gombos módszerrel told rá a romot. Ez az összes partíciódat átírja.
Sajnos ez a módszer csak akkor megy ha gyári a recovery.
Szóval a B609 gyári recovery-t rá kellene varázsolni.
Ha semmi nem segít, nem tudsz recovery-t cserélni, akkor
az összefoglalóban lévő kangvip romot rakd rá, de azt ami a 4-es droidra való.
A lényege az egésznek, hogy felébredjen az álomból.
Utolsó:
Biztonsági módban sem indul? Hangerő le + power gomb.
Ezeket nézd végig és jelentkezz! -
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
-
Jadro
veterán
válasz
laci laci #12736 üzenetére
A beállítások / mozgásvezérlésben van ilyen. Szerk: Jaaa, akkor azt passzolom.
Cunaja: Csak nyugodtan, hisz valahol ez egy hobbi. Nem kell beleszakadni.
ŰSzerencsére nekem jelenleg nincs komoly problémám. Remélem így is marad. (Ha esetleg az email progi ékezetes hülyeségére van tipped, azt azért szívesen fogadom. Én egyelőre nem találtam rá megoldást.)
-
lacikoma
csendes tag
válasz
laci laci #12573 üzenetére
Minden tiszteletem a fórumtárs munkájának. de ettől még nem hivatalos a rom. nekem fontos a felelősség vállalás. a gyári ha rossz akkor azért felel a cég. a többi rom pedig bármilyen jó is, mókolt. és ha tégla lesz a mobilom mehetek vele ahová akarok. A Huawei támogatás oldalán pedig ez a legutóbbi hivatalos rom az én p7 l10 telefonomra : P7-L10 V100R001C00B609 (Android 4.4,Emtion UI 3.0,General Version) javíts ki ha tévedek.azóta most novemberben tettek fel visszatérő updateket azoknak akik feltették a kísérleti lolit.
-
fatomas673
tag
válasz
laci laci #12355 üzenetére
Végigzongoráztam a B830 telepítését vodafon függő készülékkel. Sajnos a videólejátszás semmivel nem működik! Ezen azt értem, hogy sem az MX Player, VLC és a saját lejátszó sem viszi az eddig B609 en simán vitt mkv-avi formátumot! A többi formátumot kezeli, illetve a telefonnal felvett videó tökéletes.
-
Cunaja
addikt
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
laci laci #11679 üzenetére
EMUI 2.3-ra? persze, ott van az összefoglalóban a leírás.
egyébként ha csak a kinézet nem jön be, több száz téma van hozzá.
megnyitod a Témák alkalmazást, ott tudsz válogatni. általában 4-5 előnézeti kép van mindegyikhez, többek közt a tárcsázót is mutatja.
van benne néhány előre telepítve is, a "Saját" menüpont alatt.
ha másikat szeretnél, akkor kiválasztod, alul letöltés, utána az is megjelenik a "Saját" menüben, ráböksz, alkalmaz.
utána nem árt egy reboot.
egyébként saját témát is készíthetsz, akár egy már kész témát variálva, akár egy alap téma fájlból.
EMUI saját téma szerkesztése-magyar nyelvű, porterocka leírása. -
Cunaja
addikt
válasz
laci laci #11516 üzenetére
ja oké, Zeon biztos lesz, mert én délután alszom. Sajna éjszakás leszek
Ha elakadsz írjál. Olvasd el többször, van egy rész benne, hogy azt írja nem jó, de utána jó lesz. A 133SP01-ben található egy vendor mappa benne egy fájl. Ezt a fájl másoljuk most be az SD kártya dload mappájába. Ez nagyon fontos rész!
-
Cunaja
addikt
válasz
laci laci #11504 üzenetére
[Vodafone fejlesztése B609-re GSPLR leírása alapján]
Olvasni, olvasni és olvasni. Ha érthető minden lépés, akkor neki lehet veselkedni.
Csak saját felelősségre!!!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
laci laci #10989 üzenetére
többség szerint mindenképp
viszont OTA frissítés nem ajánlott, egyéb módok az összefoglalóban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest