- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
válasz
Atlantisz48 #19935 üzenetére
Nekem volt ilyen, szuper. Sok telefonhoz használtam ilyen frosted shield-et.
-
eddie17
addikt
válasz
Atlantisz48 #19875 üzenetére
Én annó egy ilyet vadásztam.
[link]Ez tuti jó és nem karcol. Igaz drágább is ha találsz. Bumper ből nem nagy a választék ami jó.
-
eddie17
addikt
válasz
Atlantisz48 #19864 üzenetére
Ha előtte szólsz akkor mondom hogy ne vegyél ilyet.
Én is vettem más "márka" de ugyan így néz ki.
A telefonra nem megy fel és ugyan úgy szét karcolta a műanyag és nekem még a fém oldal keretet is egy helyen.Mod: most nézem hogy írtad hogy ezt tervezed.
Akkor nem figyeltem pedig biztosan le beszéltelek volna. -
eddie17
addikt
Sziasztok. Ugyan sokat nem szóltam hozzá, de aktívan figyeltem a topikot és másfél évig hű társam volt a kis P7, de nyugdíjaztam és tovább álltam. Köszönöm a segítséget közvetlen és közvetve is amit itt kaptam, találtam.
-
eddie17
addikt
Pár hete volt problémám, hogy egy régi bluetooth headset-el visszhangos volt nagyon beszélgetés. Na most kaptam egy Huawei AM04 -et és tökéletes.
Szóval csak kompatibilitás probléma volt.
-
eddie17
addikt
Akinek megvan a rollback 4.4-re, fel tudná dobni mega-ra? Lehetetlen letölteni a huawei oldaláról.
Köszönöm. -
eddie17
addikt
Nagyon gondolkodom, hogy az állítólagos 6.0 előtt még a V4 Lite-ot kipróbálom.
Van értelme 852-ről? Mostanában azért dadog a kicsike. -
eddie17
addikt
Sziasztok. Van egy régi Nokia BH104 bluetooth headset. A telefonommal iszonyatosan visszhangzik, a másik fél szinte csak saját magát hallja. Ugyanez a headset egy másik telefonnál nem visszhangzik. Egy még öregebb headset pedig ugyancsak visszhangzik nálam. Lehet a telefon fő gond?
-
eddie17
addikt
válasz
zeon.hu #16534 üzenetére
Igen, közben frissült is, kíváncsi leszek mit frissítettek, most viszem hosszabb útra.
Más: Szégyen szemre vissza kellett állítanom 720p-re a kijelzőt, mert egyszerűen kevés lett a vas hirtelen.
Mióta "takarékoson" van, 2-300 MB több szabad ram van és pörög a gép. Annyira nem lett rosszabb a kijelző, de észrevenni a különbséget. Csak már nagyon idegesített ez a döcögés. Remélhetőleg idén sem felejtik el ezt a telefont és kap még valami extrát szoftver téren. -
eddie17
addikt
Ha a széfbe raktam képeket, utána ha megsemmisítem a széfet akkor vissza kerülnek vagy azokat sehogy se tudom kiszedni már onnan? Nem akarok próbálkozni, nehogy eltűnjön nekem minden.
-
eddie17
addikt
válasz
mongoose01 #14436 üzenetére
Nem
-
eddie17
addikt
Azért még a 839-re is ráfér egy kis finomhangolás a Huawei részéről, vagy dolgozzanak a 6.0-án, ha már a G7 és a P8Lite is megkapja, akkor mi is kapjuk meg.
Tegnap a kezemben újraindult a telefon, se szó se beszéd.
Plusz ez a villogás, és nem a chrome hibája.
-
eddie17
addikt
Első szembetűnő hiba a B839-nél: egy idő után ha chrome-ban böngészik az emberfia, néha villog a képernyő, fekete háttérrel. Mint ha képfrissítési baja lenne. De csak ott és csak egy bizonyos idő után. Elég zavaró.
-
eddie17
addikt
Nekem eddig nagyon jó a B839! Igaz csak csinálnom kellett egy wipe-ot, de azóta semmi gond vele.
Tényleg vannak funkciók amiért nem mennék vissza KK-ra, és remélhetőleg még jövőre is foglalkoznak egy kicsit a telefonnal.
Viszont azt vettem észre, hogy nagyon régi kernelre csinálták meg ezt a szoftvert. Pl. a P8 Lite 5.0-ja is 3.10-es kernelen van (és az LG 5.0-ák is pl.) de mi egy foltozott 3.0.8-as kernelen vagyunk. Azért erre figyelhettek volna. -
eddie17
addikt
Én most a B839-et tesztelem eddig kiváló, nem lassú, nem akad, memória kezelés is okés, és csak ráhúztam semmi wipe. Terhelem rendesen aztán kiderül mit tud még.
-
eddie17
addikt
Jól olvasom, hogy akkor végleges lett a lolli? Nekem egyelőre OTA verzióba még nem ajánlotta fel. Gépre még nem dugtam, hogy megnézzem.
És ha nem használok facebook alkalmazást csak böngészőből nyomkodom akkor semmi hátránya nincs gondolom. Sőt messenger sincs fent. -
eddie17
addikt
Na végre megjött a tempered glass előre, hátra. Mindkettőre passzol, kicsit furán vastagnak tűnik elsőre, de 3.78$-t megért. Most zuhanyzás után felrakom a párában.
-
eddie17
addikt
válasz
Pumuklee01 #11195 üzenetére
Jól hangzik, lassan csak végleges lesz.
-
eddie17
addikt
válasz
ricsike1995 #11188 üzenetére
Amúgy mennyire stabil a béta lollipop?
-
eddie17
addikt
Ha esetleg manapság is valaki ezen a telefonon gondolkodna, jól bírja akksival.
-
eddie17
addikt
válasz
zeon.hu #11171 üzenetére
Én bevállalom, ha lesz hivatalos gépről frissítős verziója.
Úgy is független a telefonom.
Na ezeket én pont nem használom.
Hárombetűs helyett nekem HERE van, és egyelőre tetszik, teszi a dolgát ahogy kell.
Viszont az akksi időn reszeltek 5.1-ben. Na nem mintha rossz lenne most, de mindig jó ha kicsit jobb.
Plusz kevesebb memóriával is beéri. Az is igaz, hogy általában így is szabad 850MB-1GB.
Még a végén kiderül, hogy teljesen felesleges. -
eddie17
addikt
válasz
zeon.hu #11168 üzenetére
Igazából csak az emui 3.1 ami érdekes nálam, van pár apróság amit láttam P8 Lite-on, és jó lenne ide is.
Meg szeretem, ha foglalkoznak a telefonnal. Az LG régen ebben jó volt, manapság a felsőn kívül nem számít neki semmi. Eddig három LG-m volt (Black, L9, F6) de ebből a Black élvezett támogatást normálisan, 4 évvel ezelőtt...
Úgy, hogy itt reménykedek egy Android pillecukorka megoldásban is. -
eddie17
addikt
Kérdés, aki használja a kamerát aktívan annak is nehezen talál fókuszt makróban? Ugye nincs makró mód külön, és sokszor eldobálja a fókuszt már tíz centiről is.
-
eddie17
addikt
Nem rossz és volt ebben minden, főleg 4G netezés.
Szóval ebben is jó a telefon. -
-
eddie17
addikt
válasz
bodoraudio #11000 üzenetére
Ha azt a Gmailt adtad meg a telefonnak amin a névjegyek is vannak akkor magától megcsinálja.
Amúgy a névjegyeknél lehet fiókot adni, szinkronizálni. -
eddie17
addikt
Van aki 5.1.1 használ rajta? Valamikor kilép a béta státuszból?
Nem mint ha így nem lenne jó. Kíváncsi leszek meddig támogatják. -
eddie17
addikt
válasz
zeon.hu #10983 üzenetére
Értem akkor nem aggódom. Nagyon tetszik a telefon, szombat óta használom de nem gondoltam volna régebben, hogy ennyire jó. Mindig csak legyintettem rá.
De most így, hogy ajándékba kaptam, nem is számítottam rá, nagyon kellemes meglepetés.
Közben már postázzák a bumpert és a fóliát Kínában. Jó gyorsak. -
eddie17
addikt
válasz
zeon.hu #10981 üzenetére
Alapértelmezettnek van beállítva. Majd megnézem ezt a programot de ahogy nézem alapvetően ez is csak egy Gmail. Nem szeretem keverni a fiókokat.
Kérdés: nektek is fel le kapcsolja a kijelző fényerejét ha intelligens módban van? Appoknál lejjebb veszi, főképernyőn feljebb. Ez normális vagy beállítás kérdése? -
eddie17
addikt
-
eddie17
addikt
Szoftveres kérdés:
Van a gyári email kliens a telefonon. Szépen jönnek is a levelek (outlook), de nem jelez. Se hang, se LED, se rezgés. Pedig minden be van állítva neki. Sőt, az értesítési sávon se mutatja, csak a boríték jelez, hogy jött valami. Azzal már megbékéltem, hogy push sincsen. -
eddie17
addikt
válasz
ufonauta #10970 üzenetére
Én nagyon megszoktam a használatát.
Nézegetem még az alu kereteket is, nem tudom mennyire árnyékolja le az antennát.
Ennyit még nem szenvedtem tok kereséssel.Amúgy nem gondoltam volna, hogy ennyire jó ez a telefon. Jó tavalyi csúcsmodell, de hatalmas ugrás volt az F6 után, gyors, szép, nekem a kamera is nagyon tetszik. Kíváncsi leszek, hogy az 5.1.1 egyszer kilép-e a béta fázisból.
-
eddie17
addikt
Sziasztok. Tegnap kaptam egy ilyen telefont és kérdésem, hogy milyen tokot érdemes rakni rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest