- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Cunaja #18952 üzenetére
Köszi a válszt. Látom, hogy nagyon sokat dolgoztok ezzel a telefonnal, én is kaptam itt korábban segítséget. Viszont én nem ezt várom el egy készüléktől. Ahogy cserélem egyre fejlettebb készülékekre a telefonokat, egyre közelebb vagyok ahhoz, hogy ne legyen semmi gondom velük, de a P7 még kicsit lemaradt. Viszont ha kifizetke valamiért x forintot, ráadaásul megpróbálok tudásban a közép-felső/felső kategóriában válogatni, akkor ne nekem kelljen bütykölni, hogy valamit ki lehessen hozni belőle. Ezt már a Motorola Defy idején meguntam. Szóval, én tisztelek mindenkit, aki ennek nekiáll, de nyilván mások vagyunk, mást várunk el egy telefontól. Én azt, hogy bekapcsolom, működik, nem lassul le, nem fagy le, esetleg még 2 évesen is ellátja a napi feladatot, ami igazából nem sok - telefon, sms, email, némi internet, navigáció, és ha nincs nálam a fényképező, meg tudjak örökíteni bizonyos pillanatokat, emellett lehetőleg a 2 napos üzemidő legyen meg. Tudom, hogy sok olcsóbb kínai is hozza ezt, de nekem a szolgáltatói elérhetőség sem utolsó, mert olyan csomagban vagyok, ahol igen jutányos áron lehet hozzájutni a készülékekhez. Kicsit hosszú lett, meg lehet, hogy felesleges, de gondoltam nem árt senkinek, ha leírom.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Cunaja #18949 üzenetére
Köszi. Egyébként inkább olyan tapasztalatra vagyok kíváncsi, akinek P7 mellett/után, valamikor volt a kettőből valamelyik. Nekem a P7 nagyon tetszik, de az üveg hátlap és a most már idegesítően belassuló, hihetetlen dolgokat produkáló rendszer nem. Ezért nem tudom, hogy a P8 már egy sokkal jobb ajánlat-e, vagy a P9 lite esetleg (hiába nem a felső kategória a gyártónál) ezekben tovább javult.
-
Mátésum
aktív tag
Üdv. Jelenleg egy P7-et használok, és gondolkodom a váltáson. P8, vagy P9 Lite (ha szerencsém lesz, akkor Mate 8, de akkor maradni kell egy szuper akciós árnak egy vállalati listán még legalább másfél hónapot
). A P7 annyira nem győzött meg, de a Huawei egyelőre igen. Nem játszom, a fényképező annyira nem érdekel, inkább, hogy tartós legyen - támogatás oldalról is. Tapasztalat valakinek?
-
-
Mátésum
aktív tag
válasz
#86973952 #17193 üzenetére
És ha olyat töltöttem le, akkor nem is kell mást csinálni, csak 3 gombos telepítés és kész? Amúgy a huawei magyar honlapjáról töltöttem le, gondolom, az mindenkinek ugyanaz.
az apn-ek meg, amit a telenor megadott
Telenor MMS
mms
http://mmsc.telenor.hu/
84.225.255.1
8080
mmsVOlt egy másik verzió, amit a telenor technikusa mondott, nem tudom most, hogy melyik van a honlapjukon, ez vagy a korábbi. egyikkel sem működik, egyik telefonon sem.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok! Elég összetett problémába ütköztem, és lehet, hogy újra kellene telepíteni a telót. Néztem a májusi frissítést, nekem az előtte lévő van fenn, gondolom, ebben valami biztonsági frissítés van. A kérdésem a következő: letöltöttem a honlapról a frissítést, kicsomagolom, és ott a dload mappa. Viszont az összefoglaló szerint a telepítés után egy vendor mappát is kellene találnom és telepíteni, de ezt nem találom. GOndolom, valamit nem jól értek, de nem akarok hibázni. Legutóbb csak letöltöttem a b852-t, 3 gombos telepítés és ennyi. Tehát mi a teendő? Persze, ha valaki a hibában tud segíteni, az is nagyon jó lenne:
2 szmáot hordoztam telekomtól telenorhoz. Maradtak a készülékek, amik gyárilag függetlenek, betettem az új kártyákat, de nem lehet mms-t küldeni. Volt egy órás telefonos egyeztetés a telenorral, de nem tudnak mit csinálni, nem hálózati probléma, egyszerűen a telefonok, mintha nem látnák az apn-t, ami viszont teljesen tökéletesen be van állítva mindkét telefonon. Egyik P7, másik Z1 compact. MMS miatt nem akarok új telót, nem is sűrűn küldök, de nem hagy nyugodni a dolog. Erre mondta a telenoros, hogy esetleg próbáljam meg mindkét telefonnál a készülékjavítást/frissítést, hátha.
Előre is köszi a segítséget! -
Mátésum
aktív tag
válasz
fatomas673 #13072 üzenetére
Köszi! Végül maradtam is a Super Frosted, Nillkin. Csak ebben azt nem szeretem, hogy ha leesik a telefon, amellett, hogy tényleg véd, sajnos törik is, viszont annyira nem olcsó.
-
Mátésum
aktív tag
Szeretném megkérdezni, hogy aki Nillkin Sparkle, vagy hasonló tokot használ, autós tartóba azzal együtt könnyű betenni a telefont? Elég sokszor használom autóban, és kép alapján problémás lehet hátrahajtani a tök elejét annyira, hogy becsusszanjon egy autós tartóba a telefon. Ki-be venni meg nem fogom a tokból.
Illetve, hogy a korábbi, Google Play - zárképernyű - albumborító kép megjelenítése kérdésre, tudtok-e valami megoldást?
-
Mátésum
aktív tag
Sikerült megtalálni a system mappát
azonban sajnos a problémám nem oldódott meg. tudtok módot rá, hogy a B839-es romon a Google Play Music a zárképernyőn ugyanúgy az albumborítóval jelenjen meg, mit a Huwei gyári lejátszó, és ahogy egyébként a b609 romnál működött is? köszi.
-
Mátésum
aktív tag
Üdv! Feltettem a 839-es romot. Nekem egyébként tetszik, de lenne egy kérdésem. Hová tűnt a System mappa? Vagy ilyen nincs is eleve? Csak, mert volt a korábbi romnál egy probléma, amit az abban található HwMediaCenter.apk újra installja megoldott (nem volt jó a zárképernyőn a zenelejátszás). Most igazából nincs nagy gond, de a Google Music nem jeleníti meg az albumborítót a zárképernyőn, és ha jól emlékszem, ezen is segített a múltkor ez. Viszont most nem találom ezt az apk-t, vagyis azt sem tudom, hol keressem. Közben meg ránéztem a telefonra, és azt hogy tudom még egyszer előhozni, hogy mini méretű volt az egész képernyő, körben félig fekete sáv, bal felül egy "i" jelzéssel? Mi ez???? köszi!
-
Mátésum
aktív tag
válasz
repvez #12447 üzenetére
Köszi a választ! Az ujjlenyomat annyira nem is érdekel, rosszul fogalmaztam meg a kérdést. Az érdekelt, hogy mennyire fényes, de mondjuk a képek, meg a válasz alapján már egyértelmű. Eddig Nillkin Super Frosted-et használtam, ami egyébként tök jó, és abban nagyon tetszett, hogy a hátlap érdes, viszont két problémám van vele: nincs körben tökéletesen védve a telefon, illetve, ha leesik, a tok törik, és azért nem olyan olcsó. Néztem ezt az ablakos Nillkin tokot is, de gondolom, ha leejtem, az is törik, meg sokat használom a telefont autóban, nem tudom, könnyű-e betenni az autós tartóba abban a telefont. De ez az alutok meg mégsem olyan meggyőző. És a telefont meg védeni kell, mert a kulcs, pénz, az semmi. A másfél éves gyerek, na Ő nem kegyelmez
És sajnos néha megkaparintja a kezemből a telefont
Lehet, hogy kipróbálom.
-
Mátésum
aktív tag
Még egy kérdés, amire most figyeltem fel. Dupla koppintásos képernyő feloldás mióta van? Vagy csak én vagyok béna, és nem találom (B609-es, gyári ROM)?
-
Mátésum
aktív tag
válasz
zeon.hu #12285 üzenetére
Ja, nekem B609 van fenn, nem aktív a kapcsoló. Az összefoglalóban található rom hivatalos? Nincs problémám az egyedi romokkal, de nem szeretem azokat feltenni. Saját tapasztalatom az, hogy azzal a rendszerrel nem volt még bajom, amihez nem kezdtem hozzányúlni, hanem a gyári frissítésekkel rendben minden ment. Ezért kérdeztem csak. Vagy a magyar hivatalos EMUI 3.1-et még nem adták ki? Csak, mert többen írták, hogy jött OTA értesítő. Úgy én sem szeretném telepíteni, csak, ha valahonnan le lehet tölteni a hivatalos frissítést. És akkor a 3 gombos megoldást ajánljátok? Az továbbra is automatikusan elindítja a frissítést? Előre is köszi a választ.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne: sms küldésnél vettem észre, hogy nem működik az sms konvertálás, és elég sok üzenetben küldi el az ékezetes szöveget a telefon. Próbáltam a beállításokat, és nem engedi bekapcsolni a konvertálást. Tud valaki segíteni?
A másik kérdést csak "halkan" merem feltenni, de akkor most elérhető a hivatalos frissítés valahol vagy nem? Mert, amit több oldal lehozott hírt, egy spanyol nyelvű Huawei honlapra visz, azt annyira nem mertem kipróbálni. Nem hivatalos verzióval meg nem akarok szórakozni. A frissítés meg akármilyen is, úgyis fel lesz téve, mert nehogy már ne...
Köszi! -
Mátésum
aktív tag
Sziasztok! Nemrég írtam, hogy véghezvittem egy kevésbé sikeres kijelzőcserét (egyébként G7-en, nem a P7emen). Közben pedig az akku is megsérült, így cserélni kellett. Azt szeretném kérdezni, nem tudja-e véletlenül valaki, hogy mi folyhat ki ebben az esetben az akksit lezáró tasakból (a G7 akksija nem kemény, műanyag borítású, hanem egy alu tasak szerűségben van)? Valami alkoholos cucc volt szerintem, de érdekelne, hogy az itt kijutó anyagok belélegzése mennyire lehet károsító. Biztos, hogy furán hangzik, de sajnos vannak egészségügyi problémáim, és remélem, nem ettől lettek szarok a laboreredményeim.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Atlantisz48 #11944 üzenetére
Komplett cseréltem az egészet, egyben az üveggel a kijelzőt,eredetileg ragasztva volt, amit rendeltem.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Atlantisz48 #11934 üzenetére
Pont ez a baj, nem kell erősen megnyomni, mondjuk egy játék során simán olyan lesz, napi használat során észrevehető a dolog.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Atlantisz48 #11929 üzenetére
Igen, utána normális lesz, nem marad olyan.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Kijelzőt cseréltem itthon. Az, hogy az új kijelző kicsit erősebb, de nem extrém nyomásnál elszíneződik, az a kijelző hibája, és hiába szedem újra szét, marad a jelenség, vagy lehet attól, hogy nincs rendesen a helyén a kijelző, vastagabb ragasztó, amit használtam, és nem a van összepattintva a vázzal? Ha a kijelző hibája, érdemes egy ebay - es, taiwani rendelést reklamálni?o
-
Mátésum
aktív tag
Üdv. Nekiálltam egy kijelzőcserének (nem P7, de annak a fóruma nem igazán pörög). Igazából nagyjából rendben a dolog, de volna egy kérdésem. Az akksi kivétel nem sikerült olyan jól. Egyrészt feszegetni kellett, kicsit meghajolt, másrészt meg nem egy műanyag burkolatú akksi, hanem egy "tasakban" van, valamilyen fóliában, ez viszont kiszakadt. A kérdés a következő: nyugtassatok meg, hogy a meglehetősen büdös, kicsit alkoholos szagú folyadék nem valami durván mérgező anyag, ami kipárolgott a csomagolásból, hanem annak ott a helye, csak valami védőfolyadék, nem az akksi folyt ki. A másik kérdés, hogy ha ez a csomagolás sérült, akkor az akksi kuka, vagy leragasszam, és mehet vissza? köszi a segítséget.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok! Olvastam vissza, hogy másnál is vannak hálózat problémák. Ez lehet, ha beszélgetés közben érthetetlenné válik rendszeresen a hívás? Illetve elég sokszor kiírja azt is, hogy nincs hálózat. Van erre megoldás? Vagy állítgatni kell a preferált hálózatot 4g és 2g között? Csak ez a mobilnet miatt nem a legcélszerűbb. köszi előre is.
-
Mátésum
aktív tag
hali! történt egy érdekes dolog fotózás közben. korábban már érdeklődtem, hogy mindenkinél ilyen kevés-e az opció a fotó menüben, és ha jól sejtem, igen. nem is annyira zavar, de az emui 3-ban a g7 tudott egy olyan funkciót, hogy utófókusz. ma csináltam egy bogárról képeket (nevezzük inkább egy bazi nagy sáskának), és közben nem tudom, mit nyomtam meg, de feljött egy olyan mód, hogy a fókusz kör közepén volt egy másik "célzó", amihez kiírta, hogy vigyem akárhová. na, nem vittem, de ezt azóta sem találom egyik opciónál sem. most vagy előjött a véletlenül kihagyott utófókusz (ami egyébként nem tudom, mit írt ki használatnál, mert egyszer nem próbáltam ki), vagy van egy opció, amit nem tudom, hogy kell használni, de akkor valaki írja le, melyik az, mert a maradék hajam is kitépem, hogy nem találom
-
Mátésum
aktív tag
Köszi a válaszokat. Igen, ezek a betűszínek meg tudnak szívatni
Nem tudom, elkezdem-e saját magam beállítani. Kezdem egyébként megszeretni ezt a telefont. Még a melegedés kicsit zavar, nem tudom, hogy a tok ezt befolyásolja-e, de elég hamar érezni, hogy használom (Nillkin kemény tokban van), de egyébként tényleg frankó kis készülék. Egyetlen probléma vele, hogy kijött a P8, és az azért jobban tetszene
-
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Cunaja #10926 üzenetére
Azt hiszem, már minden verziót kipróbáltam. A Poweramp egyébként tényleg jól működik, zárt képernyőn is. De ha a Poweramp az alapértelmezett, a Play Zene akkor is rosszul működik, és a gyári lejátszót indítja számléptetésnél a zárt képernyőn, a szüneteltetés meg nem működik. Úgyhogy kézenfekvő lenne a Poweramp. Ezzel csak két probléma van: teljesen szubjektív, de ez a lejátszó ronda, és minden más meg szép. Persze ezt meg lehet szokni, de akkor is ronda. A másik gond meg az, hogy a probléma nem oldódik meg, és ez nagyon idegesítő, és meg akarom oldaniGondolom, gyári appot nem tudok úgy törölni, hogy nem nyúlok hozzá a jogosultságokhoz. Persze, az sem biztos, hogy az segítene. Esetleg egy teljes rendszervisszaállítás? Illetve, ez akkor is megtörténik, ha a menüből ezt kiválasztom, vagy be kell lépni a boot menübe, és ott kell intézni? Nehéz egy megoldatlan problémát ott hagyni, bocs
Háá. Lehet, hogy találtam megoldást, még a végén működik is. Egyelőre legalábbis működik, remélem, hosszútávon is. Ha esetleg valakinek hasonló problémája van:
http://forum.xda-developers.com/ascend-p7/help/miui-3-0-set-spotify-default-player-t3008836 -
Mátésum
aktív tag
válasz
zeon.hu #10923 üzenetére
Na, közben feltettem a powerampot is. A következő a helyzet: amikor alapértelmezett a google zene, vagy a poweramp, látszik a lezárt képernyőn, de csinálni nem lehet velük semmit. ha a gyári zene app az alapértelmezett, akkor szintén látszanak a lezárt képernyőn, de amint számot léptetek, vagy szüneteltetem a lejátszást, rögtön a gyári lejátszó indul el, onnan, ahol ott abbahagytam. a gyári appot meg törölni sem tudom, és letiltani sem.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
zeon.hu #10919 üzenetére
Köszi. Remélem, lassan befejezem a kérdezősködést, de van még két idegesítő dolog, amire érdekelne, hogy van-e válasz. Sokat használom zenehallgatásra a telefont, a gyári lejátszó viszont érthetetlen módon abc sorrendbe teszi a számokat, ami így nem annyira jó. Az viszont nagyon jó, hogy a feloldási képernyőn ott a kezelője. A Play zenelejátszó jól kezeli az adatokat, szintén ott a lezárási képernyőn. Azonban, ha a play-el indítom a zenéket, és mondjuk szüneteltetem a számot, rögtön a gyári lejátszó átkapcsol, ugyanez van akkor is, ha léptetni akarom (ha egyáltalán sikerül), akkor is átvált a gyári lejátszóra. Erre van ötlet? Illetve egy utolsó: hívás közben elmarad a hangjelzés bejövő hívásoknál, és sehol nem találom, hogy lehet-e ezt állítani. Lehet? Mármint, hogy jelezzen is, ha van még egy bejövő hívásom, mert így hiába van várakoztatás, ha én nem vesz észre, hogy várakoztatok. Köszi, és tényleg befejezem már.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
zeon.hu #10913 üzenetére
P7 van most, a G7 egy példa volt, hogy a (szerintem) gyengébb hardver nagyon jól meghajtotta azt (igaz, az nem fullHD, de 5,5 col). Legújabb ROM van fenn. A letiltás egy lehetőség, de egyrészt, van, amikor használom, a rendszerkezelőben meg hiába tiltom le, akkor is megy a háttérben egy idő után. Még próbálgatom, hátha én rontok el valamit. Illetve még egy kérdés: ha a védett alkalmazásoknál valamit arra állítok, hogy ne futhasson képernyő kikapcsolás után, akkor az mondjuk egy ébresztőnél nem fog ébreszteni, egy Runtastic-nál nem fog adatokat menteni, illetve ha mondjuk egy GPS progi egy másik app adatait is használja, de az nincs "védve", akkor nem fog megfelelően működni?
-
Mátésum
aktív tag
Üdv. Az lenne a kérdésem, hogy az összefoglalóban is olvasható, hogy nem igazán tapasztalható fagyás, akadás, késleltetett program indítás. Nekem a G7 snapi 410-el is olyan folyamatos, jól optimalizált rendszerű telefonnak tűnt, hogy nem is vártam ilyen problémát, de a helyzet az, hogy ez azért nem így van. Sokszor akad, lelassul, hasonló. Nem annyira zavaró, de ha esetleg van valami ötlet, hogy ezt mivel lehet javítani, azt megköszönném, Illetve azt, hogy bizonyos appok újra és újra a háttérben fussanak, anélkül, hogy elindítanám őket. Belepiszkálni nagyon nem szeretnék a rendszerbe, de ha más lehetőség nincs, akár ezt is megcsinálom. Köszi.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. A következőben kérek segítséget: vettem egy tempered glass kijelzővédőt (Xprotector), és kicsit érdekes a dolog. Nem először teszek fel ilyet, ezért merem megkérdezni. A telefon bal alsó sarkán egyszerűen nem maradt meg, gyanús volt, jeleztem a forgalmazónak, küldtek is egy újat, totál rendesek. Azonban ez úgyanúgy viselkedik. A telefon bal alsó sarkára nem akar megtapadni. A kérdés, hogy valamit nem a megfelelő módon csinálok, vagy elképzelhető, hogy egy kijelző mondjuk ott meg van hajolva, hibás, és ezért nem tapad rá? Vagy esetleg ugyanolyan hibás a fólia, és csak simán ez a baj? köszi
-
Mátésum
aktív tag
-
Mátésum
aktív tag
Ja, van még két kérdésem. A hangerőt lehet valahogy finomabban állítani? Csak, mert pl. az ébresztőnél a leghalkabb lehetőség is olyan hangos, hogy 5kor, mikor megszólal, nem csak én leszek igen morci rögtön, hanem a feleségem is :-)
A másik hasonló, de lehet, hogy hülye kérdés: a rezgőmotor. Ezt lehet változtatni? Mert olyan erős, hogy az már kicsit sok. Én szeretem, ha íráskor van rezgés visszajelzés, swiftkey-t használok, ott lehet elvileg állítani, mennyire legyen erős, de itt is, a legkisebb lehetőségnél is majd' kiugrik a kezemből.
Bocs a sok kérdésért, de hiába kutatok, keresek, ezekre nem találok választ. -
Mátésum
aktív tag
válasz
zeon.hu #10866 üzenetére
Mint írtam, nem ezzel akarok nagyon minőségi képeket készíteni, de az, hogy ennyi mód van, kicsit fura. Úgy, hogy a korábbi verzióban több volt. A beállításokban nem a módok között lehet váltani, hanem a bizonyos tulajdonságokat változtatni, amiknek aztán végképp nem látom sok értelmét egyébként egy telefonban
-
Mátésum
aktív tag
válasz
torreador22 #10864 üzenetére
Egyébként egy szerencsétlenül járt G7 tulaj vagyok (leesett, összetört a kijelző), és ott is csak ennyi beállítás van az EMUI 3 alatt, illetve van egy plusz funkció: utófókusz.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. A fényképező appról lenne egy kérdésem. A tesztben, a korábbi romnál láttam elég sok lehetőséget, tegnap lett meg a telefon, rögtön frissítettem is, az új rendszerben viszont van panoráma, vízjel, hdr, legjobb kép, hangjegyzet és ennyi. Ez mindenkinél, vagy csak valami baki van? Nem mintha, ezzel akarnám megcsinálni a világ legjobb képeit, csak érdekelne. Köszi előre is.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Cunaja #10838 üzenetére
szia. független, ma hozta a futár, l10-es (vip nevű elosztótól származik, elvileg eu-s). nem nagyon akarnék téglát faragni belőle, mert a pénztárca nem bírja, viszont ez a korábbi emui nem annyira tetszik. meg az sem, hogy vette megy új telót, és nem működik rendeltetésszerűen. letöltöttem már a frissítést a huawei magyar oldalról, gyökérbe tettem, de azt írja a helyi frissítés lehetőségnél, hogy nincs miről. régi hisuit adná a lehetőséget, hgoy feltöltsem a rom-ot, nem tudom az megoldás-e, de ráadásul a win 10nél meg egyelőre nem akar kapcsolódni a hisuithoz, a gép pedig látja a telefont.
-
Mátésum
aktív tag
Üdv. most vettem egy p7-et, de nem a legfrissebb EMUI van rajta. gsm boltos, de a megbízhatóak közül. Azt írja ki minden esetben, hogy a legfrissebb. Egyébként pl. a a tanusítványoknál egyet láttam, az valami serbi, és ennyi. Ha frissítem a letölthető frissítéssel, bukhatom a telót? Vagy lehet, hogy egy-két ki-bekapcs után jelezni fog? Nem akarok szívni, mert nincs pénzem új telefonra. De ha itt valami nem biztos, hogy rendben van, azonnal küldöm vissza. Ja, elvileg a következőt írja: p7-l10v100r001c00b133sp01. És a legújabb HiSuite kiírja, hogy elküldi a frissítés ellenőrzéséhez az IMEI számot, ez alapján a legfrissebb.
Előre is köszi.
-
Mátésum
aktív tag
üdv. kis segítséget kérnék. G7-em volt, de sajnos leesett, és berepedt az üveg. inkább cserélek telefont, és a következők közül kéne dönteni: P7, Honor 4x, Meizu m1 note. nagyon megtetszett a Huawei rendszere és az 5,5-es kijelző, de a P7 meg egy nagyon szép telefon, és igen jó áron lehet hozzájutni. rendeltem egy Meizut, de szerintem visszaküldöm, mert néhány kérdést felvet ez a teló, hiába fullHD, meg nyolc mag. de még nem 100%. a Honor szintén kérdéses kicsit, talán csak a kijelző mérete miatt venném. teljesítményben hogy áll most ez a P7, mert sokan mondták tesztekben az akadozást és üzemidőt, de az újabb EMUI gondolom javított. Mondjuk egy G7-hez (snapi 410) képest hasonló, vagy jobb teljesítményt várhatok? illetve, aki mondjuk már váltott vissza 5,5-ről 5 colos kijelzőre, mennyire volt "kicsi" utána? ez viccesnek hangozhat, de tényleg kicsit fura megfogni egy ekkora telót a G7 után. Előre is kösz a segítséget.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
zeon.hu #9774 üzenetére
Értem. Tehát, ez részben független attól, hogy meddig bírja a telefon. Mert az meg ugye bírja 1-2 napig bőven. Azért kérdeztem, mert Sony-nál volt ilyen, energiatakarékos módban "beragadt" egy app, ezt kellett újraindítani, és utána jól jelezte ki a várható időt. Köszi!
-
Mátésum
aktív tag
Üdv! Segítséget szeretnék kérni: az energiagazdálkodással, illetve ott, a várható akku idővel van problémám. van problémám. Nem a jó várható fennmaradó időt jelzi vissza. Új a teló, először sem volt jó, de gondoltam, mert még nem volt töltve. Hátha az első feltöltés után javul a dolog, de nem. Lehúztam a töltőről reggel, 100 % a töltöttség, a várható időtartam meg 3 óra. Gondoltam, ez nagyon nem ok, ezért újraindítottam a telefont. A helyzet még mindig nem tökéletes, mert már ugyan nem 3 óra, de 18. Hát, ez sem állja meg a helyét. Valami ötlet? Igazából Ascend G7, de az ottani fórum nem annyira pörög, ezért kerestem egy másik, Huawei fórumot. Előre is köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest