- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
edima10 #20516 üzenetére
Nálam is volt ilyen , és többek között ezért is telepitettem ujra a telefont , mert nálam ezt a B853as rommal csinálta.
DE van, hogy most is volt olyan, hogy beállitottam egy ébresztést és nem jelzett , de amikor megnéztem a telefont akkor be volt lassulva ezért ujrainditottam és akkor kaptam egy figyelmeztetést, hogy volt egy elmulasztott ébresztésem. De volt már olyan is, hogy 2 ébresztö ora ikon is volt a felső sávban .DE a legfurcsább az egészben, hogy nekem minden napra van beállitva 6:25ös ébresztés és nem szoktam kikapcsolni olyankor sem amikor hétvége van és most vagy azért mert nem kapcsol be hétvégén vagy azért mert nem ébredek meg rá, de nincs semmi jele annak , hogy lett volna jelzés olyankor.
Pedig minden nap meghallom és fel is ébrdek a zenére.
Nekem is Mp3as zene van beállitva. V5 ösAmugy V5, arról van szó az összefoglalóban , hogy hogyan kell a gyáriról V5re telepiteni, de arról nem találtam, hogy V5-röl -V5re hogyan vagy V5 ről a legutolső gyárira. Mert nálam is aktuális lenne már egy ujrahuzás, mert már amióta kit van a v5 azóta használom és már nagyon rakoncátlankodik.
Az appokban beállitott jelszavakat, hogy lehet elmenteni vagy kideriteni, hogy melyikkel mivel regisztráltam, mert nem mindegyikre emlékszem és a legnagyobb gondom ez, nem az, hogy visszapakoljam az appokat. -
-
Cunaja
addikt
válasz
edima10 #19191 üzenetére
Ha még nem kezdtél neki, [Ezt told fel] Recoveryből telepíthető recovery és magyarul is tud.
-
Atlantisz48
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
edima10 #15180 üzenetére
Le tudod tiltani?
Nálam nem reagál rá.
Ok, rendszer eltávolítóval biztos menne, de nálam elfér.
Ha Cunaja ráér majd, biztos ránéz.Más:
Valaki próbált már betűtípust cserélni lollipop alatt (gyári vagy custom romon) a régi módszer szerint?
Nálam nem működik, pedig minden stimmel, látom az összes betű témát.0. Csak betűtípus téma letöltése
1. Másold a tömörített fájl tartalmát az SD kártyán a HWThemes mappába.
2. Nyisd meg a Témák alkalmazást.
3. Saját fül.
4. Testreszabás
5. Betűtípus
6. Válaszd ki a betűtípust.
7. Engedélyezd az újraindítást. -
Cunaja
addikt
válasz
edima10 #14904 üzenetére
Tényleg B830-ra, akkor B830 reco kell.
A total comin felül írod. Az eredetit mentsed. Majd kilépsz a systemből és vissza! Ellenőrzöd a 644-et és megint kilépsz a gyökbe, ott a powert megnyomod majd reboot.
Itt különben kicserélhető a rossz buildprop is.
Ez total Kínai rom, csak az alap több nyelvű. Az alapja a Custom romnak. V1 - V2
Köszi a Linkeket
-
bundy000
csendes újonc
válasz
edima10 #14845 üzenetére
5.3 Szállító csomag frissítés
1. lépés: Micro SD kártyával 4 GB vagy több kell állnia. A micro SD kártya által Sandisk, Kingstone, vagy Kingmax ajánlott.
2. lépés Format a micro SD kártyát (Ez a művelet nem kötelező).
3. lépés: Győződjön meg arról, hogy van egy UPDATE.APP alatt kapható \ hw_eu \ dload. Másolja a fő csomag dload a PC dload az SD-kártyára.
4. lépés: helyezze be a micro SD kártyát a készülék és a hatalom. Miután belépett a kezdőképernyőn nyomja meg a menü gombot, hogy válasszon Beállítások-> Updater-> Menü-> Helyi upgrade-> Confirm-> Frissítés elindításához. Hivatkozással az alábbi képeket. -
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
edima10 #14675 üzenetére
Ebben nem ugyanaz lesz tudtommal, azt vedd is ki a mentésből szerintem.
Egyébként Titanium mindent ment, de csak a felhasználói alkalmazásokat javaslom, rendszer alkalmazást ne ments és főleg ne állíts vissza új rom esetén!
Egyszerre menti az összeset, előtte állítsd be, hogy külső sd-re mentsen. Eltart egy darabig -
jonny100
csendes tag
-
zeon.hu
nagyúr
-
krazo
csendes tag
válasz
edima10 #14261 üzenetére
Bootloader nyitás:
A összefoglalóban található e-mail küldés nem működik, küldenek választ, de csak azt hogy regisztrálj és a weboldalukon kérj kódot (ez nekem nem működött). Ha valakinek mégis küldtek feloldó kódot mostanában, kérem cáfoljon meg!
Bootloader nyitás leggyorsabb módja bubus66 leírása alapján: [link]
Nálam annyi változás volt, hogy a telefon típust nem kiválasztani kellett, hanem beírni. Nálunk így kell kinéznie: HUAWEI P7-L10
Az SN kinyerése a telefonból:
A tárcsázóba írd be: *#*#2846579#*#* Utána kiválasztod a "Veneer Information" azon belül "Other info" és az ott lévő SN számot kell beírni.A feloldókód megszerzése után az összefoglalóban leírt módon lehet nyitni a bootloadert.
Köszönet az infóért treck1985 -nek
-
Cunaja
addikt
válasz
edima10 #14217 üzenetére
Itt a Recovery!
Ha véletlenül nincs frissítés menü rendesen B852-nél, akkor rakd fel ezt. [Huawei frissítő B839-B852 -re]Más, egy cikk.
-
Cunaja
addikt
válasz
edima10 #14206 üzenetére
openrecovery-twrp.img KitKat-ra való, amíg a TWRP-2.8.7.0.img Lollira, és ezt mauálisan kell felrakni adb-vel.
A HiSuite proginak nem kell futni, sőt bezavarhat ha fut.
az adb mappában mindig csak a TWRP-2.8.7.0.img és a megfelelő gyári Recovery.img legyen.
A dload mappába se legyen más, mindig csak az aktuális update.Érthető?
-
Cunaja
addikt
válasz
edima10 #14138 üzenetére
Először
Ez nagyon jó volt!
Na térjünk rá a dolgokra!
1. Rakd fel a TWRP recovery-t és csinálj egy nandroid mentést. Amivel csinálod, az nem 100% atom biztos.
2. Ha kész a mentés, akkor rakd vissza a gyári recovery-t a B839 -es romhoz valót.
3. Ha kész, az összefoglalóban keresd meg a visszatérés B609-re vagyis B800 majd B609, majd B830 kell neked.4. Ha kész a B830 mehet a B851C, viszont itt olvass el többször mindent.
Az adb nálad simán megy, ez azért van ott, "Windows mappába" mert a Win8-tól felfelé csak akkor működik,
Sok sikert!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
edima10 #11945 üzenetére
FONTOS!
idézet cunajától:
A recovery-ben nem használjuk wipe factory reset lehetőséget. Csak a wipe data reset. A factory reset törli a particiót, vagyis a teló nem fog indulni.(ezt beteszem majd az összefoglalóba kiemelten, mert volt már gond belőle)
ha nem cserélsz android és EMUI főverziót, simán vissza tudod tenni a B609-et.
egyéb esetben köztes rom szükséges. -
Atlantisz48
őstag
válasz
edima10 #11945 üzenetére
A recovery_cwm_emui3.0.img telepítése után vagy akár előtte is fel kell másoljad a Patch -et és a rom zip-jét az SD kártyára.
Miután megvan a cwm telepítése, és az SD kártyán van a 2 zip fájl akkor utána kapcsold ki a telefont. És úgy kapcsold be, hogy a hangerő + és a power gombot nyomod. Amíg meg nem jelenik a recovery.
Ott lesznek a Wipe-os dolgok. Rá mész arra hogy Wipe Factory and data (vagy valami ilyesmi) után ÉN rámentem a Wipe partitions ra is. Miután ez megvan rámész arra hogy install zip from (vagy valami ilyesmi) ott kiválasztod az sd kártyát és elsőnek a romot teszed fel után közvetlenül a Patch-et. Miután végzett vissza lépsz a menüben és reboot system. (A Wipe os és a telepítéses résznél ha van kérdés, hogy "Yes" vagy "No" akkor a "Yes"-et válasszad)És kész is vagy.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
edima10 #11933 üzenetére
Belépés a CWM -be:
1. Kikapcsolod a telefont.
2. 2 gombossal elindítod a telefont: hangerő gomb +(fel) és a power gomb egyszerre nyomva, amíg szürke nem lesz a képernyő, vagy be nem tölt a recovery.ha előtte csinálsz egy mentést, nem vesznek el az adatok.
Külső programot is használhatsz, van amihez nem kell root (viszont ezeket általában a géppel kell összekötni).
Ha van root, akkor Titanium Backup.
De a telefon saját menüjében is van mentés. -
törölt tag
válasz
edima10 #8124 üzenetére
Az egyik rész a backup -ban (gyári alkalmazásban) kifejezetten a programokra vonatkozik. A beállítások részben külön van a mappa elrendezés.
Friss backup -ot azért érdemes csinálni, mert az azóta letöltött frissítéseket is menti.
Egy wipe -ot csinálnék, de ez nem biztos, hogy megoldja a gondot. Attól függ milyen szintű a probléma, vagy mi okozza.
Wipe után még ne állítsd vissza, néhány órán keresztül próbálgasd, hogy előjön -e a hiba. HA nem, akkor tedd vissza a mentést.. HA utána előjön, akkor valamelyik programmal van gond.
HA továbbra is marad a probléma, akkor tedd újra a B609 general -t.
-
törölt tag
válasz
edima10 #4039 üzenetére
Egy normális fájlkezelővel. Pl. ES File Explorer File Manager.
Ehhez nem kell ROOT. Ki kell lépni a felületen az Eszköz részbe és úgy keresni egy fájl nevére. Azért eszköz részre, mert akkor mindenhol keres: saját belső, SD kárya...stb.
Olvasáshoz nem kell ROOT jog, csak ha írni is akarsz a system könyvtárban. Tehát apk -t simán ki lehet másolni onnan.
-
törölt tag
válasz
edima10 #4029 üzenetére
EZT vagy EZT próbáld meg, ha nem működik szólj. Nem tudom felmegy -e, de ha nem, akkor megnézem majd a verziószámot. Gyári apk -t azért mentsd le külön, mert nem tudom, hogy bele fog -e piszkálni a működésébe. Utána csak le kell szedni az újat, aztán vissza a régit. System -ben lesz.
tsabeekaa:
Nem tudom, attól függ megyek -e ma haza, mert laptopon nincs meg. HA nem, akkor csak holnap. Feltéve, ha valaki másnak nincs letöltve még rajtam kívül. -
törölt tag
válasz
edima10 #3976 üzenetére
Gondolom valami ilyesmi érdekelne téged:
Persze azért nézd meg, a másik hozzászólásomban a linkeket. Nem találnál olyat, ami bökdöséssel frissíthető, akkor szólj és kiszedem/feltöltöm valahova a fenti apk -t.
-
törölt tag
válasz
edima10 #3976 üzenetére
Igen, így már emlékszem. Csak a "hagyományos" widget maradt, ez a fajta már nem.
Talán a letölthető app -ban érdemes körülnézni: [link]
Vagy a saját weboldalán: [link]
Több tartalom, widget miatt. Hiába az AccuWeather a készítője a gyári app -nak, ettől függetlenül még letölthető az "eredeti" a Play -ről.pixelmester.:
Mindenkinél akadás mentesen működnek azok a böngészők.Biztonsági mentés után érdemes lenne csinálni a recovery menüben egy wipe -ot. Aztán vissza lehet tenni a mentést. Valami nem stimmel nálad. DE miután egy kérdésre sem válaszolsz, így elég nehéz lenne bármiben is segíteni. Azt is jó lenne tudni, hogy mi az aktuális szoftververziód, frissítettél -e már, mi volt korábban...stb.
-
törölt tag
válasz
edima10 #3973 üzenetére
1.
Ilyen már valóban nincs.2.
Nem biztos, hogy jól értem, de talán az Adatforgalom-kezelés -re gondolsz, ami a beállításokban van, vagy a Telefon-kezelő -ből is elérhető.3.
Ilyen biztos volt? Gyárinál én nem emlékszem ilyenre. Ettől függetlenül tényleg nincs.Előtte is ez az AccuWeather volt? Nem lehet, hogy az frissült?
Majd megnézem később, mert nekem le van mentve a régi apk. Sajnos MIUI alatt nem akart beépülni...másik telefonra akartam áttenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest