- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óriáskészülék, kis akksival
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellAbove
tag
Hát, megszerezve. A kijelző hihetetlen szép az előzőhöz képest. Meglátjuk mit alkot az elkövetkezendő napok van.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
philoxenia #8797 üzenetére
Ezt se kell nyomkodni, a hívásaim többsége hangparanccsal megy.
Mondjuk a voip hívásoknál elvileg ezt a droid nem engedi, de meg lehet kerülni -
HellAbove
tag
Ilyenre válaszra vártam, köszönöm =)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
HellAbove #8796 üzenetére
Számomra az EMUI pozitívum, nekem nagyon kézreáll, jobban, mint a Samu vagy az LG rendszere. A G2 mini után a kijelző nyilván sokkal szebb, ellenben tok nélkül csúszós a P7, sokan ejtették már el.
Más kategória a két telefon, igazából a G2-höz szokták hasonlítani. Netezni sokkal jobb rajta, telefonálni nem tudom, nekem arra még mindig a nyomógombosak a legjobbak. -
HellAbove
tag
épp ezért fogott meg, de nem szeretnék egy 3310est, csak mert szép
-
HellAbove
tag
válasz
philoxenia #8793 üzenetére
Ezek pozitivumok vagy negativumok?
-
HellAbove
tag
Sziasztok. Gondolkozom épp egy ilyen masina vásárlásán. Megnéztem ezernyi tesztet, mindegyikben említették a néha akadó menüt/rendszert és általánosságban a teljesítmény problémákat. Ez mennyire jön elő mindennapi használatban?
Jelenleg egy G2 minit használok. A p7-ben a külseje és a kijelzője fogott meg először. Mekkora teljesítménybeli különbség lehet a két telefon között és melyik javára? Mindennapi használat nálam: Skype, messenger, zenelejátszó, böngésző, néha napján ezek egyszerre.
off: Papíron levő adatokat ismerem.
-
KKrisz751
aktív tag
IGO hoz kapcsolódva.
Ha belépsz az obb mappába és total commanderrel valamelyik filet megnyitod, akkor látsz könytár szerkezetet mint a pda-kon. Innentől meg már nem firtatom, mert azt nem szabad.
Amúgy a mentés lehetséges módja ami működik, most próbáltam.
ES explorer.
Bal felső sarok: Menü - APP - IGO-kiválasztani és mentés.
Android - data - com.igo... mappa mentése
Android - obb - com.igo.... mappa mentése
És amit a filekezelő csinált backup könytárban lesz egy igo kezdetü apk és egy zip.
Ezeket kell lementeni.Majd a visszatelepítés net nélkül:
Apk installálás és az data és obb mappába visszamásolni a könyvtárakat a helyükre.Indítás után, jelzi, hogy frissít de ha nincs net akkor is elindul és működik. Netet bekapcsolva nem indult el a frissítés. Szerintem csak a friss telepítés felismerte, hogy megvan minden.
Titan backup pro esetén is csak az igp programot és az android/data könytárban lévő mappát menti az obb-t nem, de ha azt sima mentésből visszamásoljuk akkor működik az igo.
-
törölt tag
válasz
fatomas673 #8786 üzenetére
Én is innen töltöttem le.
-
vzoli1987
aktív tag
Unlock code 1 hét alatt megérkezik? Y300-nál már megjött ilyenkor, vagy itt többet kell rá várni?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #8778 üzenetére
Milyen betűtípussal? Mi után lett ilyen?
Próbáld úgy, hogy választasz egy témát, amiben más a betűtípus.
-
zeon.hu
nagyúr
-
Kristóp
újonc
sziasztok, azt sszeretném megkérdezni hogy emui 3.0-at ti megkaptátok? mert nekem még csak a 2.3-as van rajta... És ha igen akkor hogy tettétek rá, teloról vagy gépről ? mert látom a videókban hogy sokon rajta van már, érdemes ráraknom vagy nem éri meg ? rontja a készülék teljesítményét ? tapasztalatokat kérhetnék ? köszi
-
repvez
addikt
Az IGO-val kapcsolatban ,nekem is ez az egy nem tiszta, hogy hogyan forg ujra telepedni ha kikerül playről is a program és ujra kell a telefont telepiteni.
Elvileg a frissitések jönnek addig hozzá amig fenn van a telefonon,de utánna ...
-
törölt tag
válasz
KKrisz751 #8772 üzenetére
TB -vel amúgy megy, ingyenes verzión is. Az Android mappa alatt lévő data -s és obb -s IGO mappa kimentésével. Az a baj, hogy normál esetben ez is csak töredékét menti el, aztán a többit neten keresztül szedi le. Akkor van gond, ha nem lesz honnan leszedni, mert kikerül a Play -ről.
Tehát sima TB backup után vissza kell állítani a két mappát és gond nélkül megy minden hálózati kapcsolat nélkül.
Saját backup alkalmazásnál sajnos nem működik, ott kevesebbet ment el...
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
KKrisz751 #8769 üzenetére
Ez lemaradt de szer letelt.
Titan nem működik hibátlanul emui alatt. Egyik alatt sem.
Szóval, míg samungon próbálva ha lementettem a telefon teljes tartalmát, akkor egy wipe után tökéletesen visszapakolt mindent. (Sőt ha hibával mentettem, pl lefagytak az alkalmazások valamilyen okból) akkor azzal együtt ment vissza. Vagyis full ment mindent. Akár a cwm, vagy más recovery-s mentés.
EMUI alatt, egy teljes mentés után, vissza töltés nem megy. Vagyis wipe után szinte minden programnál(kicsiknél nem) leakad a titan, és vagy nagy nehezen tovább fut, vagy ki kell lőni feladatkezelővel, üríteni taskmanagerrel és újra indítani a progit és folytatni a feltöltést.
Viszont van amit nem tud vissza tölteni, pl google szolgáltatásoknál annyira lefagy, hogy utána félig tégla lesz a teló, folyamatos szolgáltatás hibaüzenet. Csak a gyári gyökérből lehet a régit vissza tenni rootbrovserrel, és lefrissíteni. És még pár rendszerprogi ugyan így leakasztja illetve nem tölthető vissza.
Ezért nem használom, csak 1-1 program mentésére, teljes rendszer mentésre ezeken az emuin nem működik. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #8768 üzenetére
Akkor nincs is szükség mentegetésre, visszaáll majd a fiókból.
Arra azért gondosan ügyeltek, hogy más térképet ne lehessen hozzácsapni mint a warez verziókhoz.
Mert ugye ott ugyan az a könyvtárszerkezet van mint a GPS-eken. És annálk a map könytárba ki be lehet pakolgatni a térképeket, Vagy poi-kat is lehet cserélni frissíteni. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #8764 üzenetére
Titan ment mindent, a fizetős biztos. Nekem az van így az ingyenesre már nem emlékszem mit ment.
Titannal a Waze és a Viber is vissza áll. Azok sem állnak vissza normál backup után, kell nekik sms az élesítéshez. De titannal ez nem kell. Visszaáll úgy ahogy volt, minden mentéssel együtt.De este ha lesz időm kipróbálom. Lementem titánnal, törlöm, majd titanból visszaállítom. Ha fut akkor rendben.
Remélem ez nem lépi át a warez kategóriát:
Egyébként A belső tárhelyen (nekem oda telepít) Android könyvtárban a data és az obb könyvtárakba is tesz egy-egy könyvtárat, ami hozzá tartozik. (com.nng.igo.primong.hun10th)Vagyis ha van ideje valakinek kipróbálni, akkor az apk-t backup-al lementi és a könytárakból (data,obb) a hozzá tartozókat is lementi külön. Törlés után ezeket visszatöltve és apk-t installálva szerintem menni fog később is.
Azért rohadt idegesítő, hogy Magyarországon nem lehet megvenni még fizetősen sem az IGO-t, miközben ez egy Magyar cég. - a csúnya szavakat töröltem hogy a..k életbe. De izraelben meg lehet venni. No kimment.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #8759 üzenetére
Ez számomra ellentétes:
"Letöltöttem az alkalmazást, de közben lecseréltem a telefonom. Akkor már nem tudom újra letölteni a SzülinApp-ot?
Akár iOS, akár Androidos telefonod van, a letöltött alkalmazásaid a Google, illetve az Apple fiókodhoz tartoznak, és nem a telefonodhoz. Ezért később, ha telefont cserélnél, akkor is elérhető lesz számodra az alkalmazás. Ekkor jelentkezz be a fiókodba, és szinkronizáld az új telefonoddal."
Ezzel:
"Ezt akkor csak 10 napig használhatom? Utána meg kell vennem a teljes verziót?
Nem, a navigáció a letöltés után korlátlan ideig használható. Az appot a 10 nap letelte után levesszük az iTunes és a Google Play boltokból, és nem lehet majd letölteni, azonban a letöltött alkalmazás bármeddig tovább használható ingyenesen."
-
baumate
újonc
Sziasztok!
A navibar ikonjait cserelnemutanaolvastam es odaig jutottam h a com.android. systemui mappaban kell ugykodni... A problema az hogy en ezt a mapat sehogy se tudom megnyitni, nem engedi hogy megnezzem a bene levo fajlokat.... Aki mar csinalt ilyet el tudna mondani, h o hogy szerkesztette a mappat?
Koszi elore is -
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #8762 üzenetére
Nem neked csak a témához szólva:
Egy csomó alkalmazás van amivel lehet a programokról is backup-ot készíteni.
PL: Astro file manager is ilyen. Vagy Titanium Backup(root kell)Mondjuk arra kíváncsi vagyok, ha lejár az időszak akkor a térkép frissítéseket küldik-e automatikusan vagy az nem jár hozzá?
-
djbelo
senior tag
Azt megtudjátok mondani hogy, hogyan tudom letölteni az igot a gépre hogy később feltudjam tenni az új telóra is?
-
törölt tag
válasz
philoxenia #8755 üzenetére
Most kb. csiga tempóban jön le... egyik telefonra már leszedtem. Szerintem mindenki tölti ezerrel.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #8752 üzenetére
DE, előfordulhat. Akár simán az is, hogy nem lesz animáció, de boot -ol. Erre viszont a Razr témájában jobban tudnak válaszolni, én (mi) nem ismerem annyira ezt a telefont. Ennél meg lényeges tényező.
HA csak simán belenyúlkálsz a zip -be, akkor is lehet bootloop, mint P7 -nél is. Akkor is, ha rendben van a méretezés.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
philoxenia #8751 üzenetére
Jó, oké..........igen így is rá kereshettem volna, de honnan tudom, hogy mennyire megbízható?
Nincsen-e benne valami hiba, és akkor amiatt majd nem kapcsol be a telefon?
vagy ilyen nem fordulhat elő? -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Atlantisz48 #8750 üzenetére
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Valakinek esetleg nincsen ötlete, hogy a Motorola Razr telefonnak a boot animációját honnan lehetne beszerezni?
-
GSPLR
senior tag
válasz
#86973952 #8747 üzenetére
Nekem a Verizon-ról beszéltek, mindegyik ismerős náluk van. Ott ugye a húzóág az Apple és a Samu. Van még Kyocera?,LG,HTC,Sony,BB ha jól rémlik.
Ami viszont szembetűnő, az a havidíj, aminek most utánanéztem. Hát sírok...ha itthon ennyi lenne egy csúcskategória havi leosztásban boldog lennék...
-
törölt tag
Rengeteg ott a szolgáltató, illetve elég nagy az ország, sok nagyvárossal. Nem mindegyik szolgáltató van jelen minden piacon.
Ez persze nem zárja ki, hogy nem találkozott vele, de a weben látható, hogy bent vagy néhánynál:
- AT&T
- T-Mobile
- Metro
...stb.Bár van olyan köztük, ami szinte mindenhol jelen van.
-
GSPLR
senior tag
válasz
#86973952 #8745 üzenetére
Ez azért nem rossz mutató, leginkább ez a piac az ami nehezen "megdönthető", szinte lehetetlen. Érdekes amúgy amit linkeltél. Számomra meglepő mennyivel nagyobb a kínálat a "klasszikus" mobilból. A doksit még nem olvastam el, de köszönöm, sort kerítek rá.
(#8744) philoxenia
Én abszolút nem tudom, csak próbáltam informálódni pár amcsi ismerősnél (egyik sem magyar, ott született mind) és ők azt mondták nem nagyon elérhető szolgáltatóknál a Huawei, pedig igény lenne rá.
-
törölt tag
Amerikában (teljes) leginkább mint fejlesztők és befektetők vannak jelen:
Ez pedig a teljes (tehát nem csak a mobilos divízió) 2014 -es éves jelentése.
-
GSPLR
senior tag
Hmmm. Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy az amcsi piacon hogy áll a Huawei? Ismerős elmondása szerint a Verizon-nál nem nagyon tolják a termékeket (kínálatuk szerint sehogy). Szóval ez teljesen igaz az amcsi piacra vagy csak szolgáltatói kínálatban nincs bent náluk? Tudom, Apple pálya, de kíváncsi vagyok.
wertigo1984
Üdv! Az aláírásod nagyon tetszik, Armin & Rayel Only!
-
GSPLR
senior tag
Nagyon várom mit hoz ki az oldal "szakmai stábja" a P8-ból. No nem azét mert sokat adnék a szavukra, inkább kíváncsi vagyok mennyire hugyoznak megint széllel szemben (külföld vs. hazánk).
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
wertigo1984 #8738 üzenetére
Új vagy használt?
Vodás vagy nem?
Mi fut rajta, EMUI 2.3 vagy 3.0?
Ha ezek megvannak, akkor lehet tovább lépni.
Hibák a korai kiadásokban voltak, azok már javítva.
Fent van az összefoglaló, elég részletes, de ide írva minden kérdésre kapsz választ. -
wertigo1984
őstag
Sziasztok!
Ha minden jol megy, holnaptol parom tulaja lesz egy P7-nek. Olyan kerdesem lenne, hogy van e valami ismert tipushiba amire figyelnem kellene?
-
törölt tag
válasz
#86973952 #8736 üzenetére
Egyébként ezekkel a szín kiolvasásokkal az a baj, hogy egyrészt már egy screenshot -ról készült, másrészt meg összetett színek. Tehát nehéz ilyenből pontosan meghatározni a színek nagy többségét. HA az XML -t akarja valaki szerkeszteni.
Erre rá lehet nagyítani letöltés után, jól látszik:
Vagy itt, csak ennél egy kicsit el van mosva:
-
törölt tag
PS a9a9a9 -nek látja, de szerintem ennél valamivel világosabb.
Talán b9b9b9, de ehhez ilyenkor már nincs agyam.
-
-
törölt tag
Átlátszó óra widget.
Átlátszó időjárás widget.Illetve módosítottam a témát is, ami így már nem volt nagy munka.
Elképzelhető, de az is lehet, hogy más fájl felelős érte. Pl. egy XML.
Szerk.:
Van még néhány időjárás widget, nézz majd körül a többi témában is. Bár elég egyszerűt raktam bele, ami természetesen átlátszó. -
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #8715 üzenetére
Feltéve ha nem a "feketére" gondolsz, mert az a droidé. Csak azért kérdezem, mert ha jól emlékszem nálad a My-RoM van fent, és ha nem tettél fel gapps -ot, akkor droid az alap, mert abból ki van szedve.
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #8715 üzenetére
Tudom, de az is Swipe (Swype). Azzal van a gond.
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #8713 üzenetére
Nem tudom, valami gond van a programmal. Máshol is panaszkodnak rá (mármint nem csak P7 -nél). A Play -es fizetősre is. Az ingyeneset szedd le Play -ről, az hiba nélkül működik.
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy miért szokott olyan lenni, hogy a billentyűzet belassul a telefonon, tehát amikor írok, akkor 1-2 másodperccel utána jelenik meg vagy fél másodperc után, jó ez nem tűnik sok időnek, de néha nagyon zavaró tud lenni.
-
Zotya21
senior tag
csak megjöttek a p8 -ak
kicsit azért csalódtam a külsőben, nekem a p7 jobban tetszett
a p8 max méretei meg brutálak hát ésn nemtudom ki fog 6.8 colos telefonnal futkozni de biztos vannak iylen elvetemültek
de azért a sima p8 al kibékülnék ha hozzámvágnák
amúgy p7 re nem jön emui 3.1 ?
-
törölt tag
A fentiek mindegyike külön app -ba tartozik. Erre egyelőre még nincs megoldásom, de majd valamikor lesz.
A gyári időjárás widget -ből rengeteg fajta van. Majd később teszek be neked egyet. Ahogy óra widget -et is, amiről ki van mókolva a háttér.
Annyit kell tenni, hogy átnevezed a .hwt kiterjesztésű témádat .zip -re, megnyitod (nem kell kicsomagolni), aztán bele másolod a 2 fájlt, amit később felteszek. Utána visszaírod a kiterjesztést .hwt -re és már használható is.
-
törölt tag
Fel kell tegyem, hogy meg tudjam nézni. Végül melyik témát tetted fel a 3 -ból?
Így gyorsan átnézve annyit már látok, hogy ebből 1-2 biztos nem a menü része, hanem gyári, de külön app. Ezért nem változhatott a témával.
A gyári óra widget az nem jó, de azt gyorsan lehet orvosolni. Majd le is írom.
Szerk.:
Illetve még egy fontos kérdés. Milyen EMUI van fent? 2.3 vagy 3.0? Témázás szempontjából ez nem mindegy. ÉS milyen build-szám? -
HaZse
őstag
válasz
#86973952 #8704 üzenetére
I(nkább írnám:
Tehát a tárcsázóból a hívásbeállítás, a beállíás -> egyebek -> mobilhálózat
beállítás -> energiatakarékosság
beállítás -> ne zavarj
beállítás -> értesítéskezelő
beállítás -> védett alkalmazások
beállítás -> hálózati alkalmazások
beállítás -> mozgásvezérlés
neállítás -> frissítő
+1:
Az időjárás óra kombó nem átlátszó (gondolom, hogy ennél ki kellene cserélni az összes képet benne, egy átlátszóra) Ha jól tudom, akkor a gyári alap ilyen
-
KKrisz751
aktív tag
Múltkor szó esett a navigációról, és mivel itthon nem használható IGO androidon legálisan ezért jelezném előre, androidra is elérhető lesz 10 napig playről letölthető en.
Cikk:
http://mobilarena.hu/hir/jon_az_igo_androidra_de_csak_10_napig.html -
HaZse
őstag
Ma átvettem a telefont. A T-Mobilos valóban kártyafüggetlen.
Feltettem az itt ajánlott fekete témát, de azt vettem észre, hogy egyes menüpontok nem fekete háttérrel vannak ellátva.
Van valaki Szegeden, aki tudna nekem segíteni ebben a téma módosításban?
Vagy melyik az a téma, ami teljesen inverz?
-
zeon.hu
nagyúr
hátha másnak is van Talkband B1-e itt, de nem olvassa a topikját:
van frissítés: "solved the high power consumption issue"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Gmail
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest