- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Egy óra, két rendszer
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz theBigFace #8597 üzenetére
Pár hozzászólással utána tettem be róla képet.
-
zeon.hu
nagyúr
-
vzoli1987
aktív tag
végre van most már ilyen kütyüm, még ismerkedek vele elég gyors, az antutu is 30000-t nyomott ki, eddig y300-m volt, jó az összefoglaló leírás , egy vmit nem tudok, amit adtak hozzá bt hangszórót (am10s) hogy kell párosítani? még nem volt töltőn de addig el jutottam hogy bekapcsolom meg ki, ja meg mi az az sd kártya hely még benne pluszban?
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
zeon.hu
nagyúr
Aki használ E-robotot, megnézné, hogy működik-e a "Fénykép készítése" parancs?
Nem kell esemény, elég a művelet és Robotból manuálisan indítva.#?*@&!
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Főképernyő - szerkesztő menü:
Jelenlegi állapot:
- Főképernyő számát, és aktuális lapot jelölő ikonok
- Lapok közötti átmenetek kiválasztás után
- Lapok közötti átmenetek ismétléssel kiválasztás után
- Elrendezés kiválasztás után
- Home képernyő jelölés
- Home képernyő jelölés kiválasztással(#8585) porterocka:
Ebben a hozzászólásban nem a KÉPEK, hanem a LETÖLTÉS van eredeti ikonokkal. A képeken már természetesen módosított van.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zeon.hu #8583 üzenetére
Igen, ezeket én módosítottam.
Eddig ami meg van Tárcsázó/Címtár/Üzenetek -ből:
Tárcsázó:
- Tárcsázó gomb felület
- Tárcsázó gomb felület háttér
- Menü gomb
- Tárcsázó elrejtő/előhívó gomb
- Fekvő menü gomb
- Törlő gombCímtár:
- Fekvő menü gomb
- Fekvő keresés gomb
- Fekvő hozzáadás gomb
- Fekvő megosztás gomb
- Fekvő szekesztés gombSzerk.:
Közben megy a módosítás a EMUI - Saját téma szerkesztése manuálisan blogomba.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz zeon.hu #8579 üzenetére
Azt nem hiszem, hogy téma fájlban ezt normálisan meg lehet oldani. Szerintem az adaptáláshoz - ha lehetséges - a system -be kell belenyúlni. Legalábbis nem gondolom, hogy hwt - ből 101 (+ töltési állapot) png -t lehet "vezérelni". Gyanítom, hogy a hátralévő % kijelzése van moddolva.
Majd holnap kiderül, mert akkor lesz meg a ROM a másik telefonra.
[ Szerkesztve ]
-
theBigFace
tag
Hello valaki megtudná nekem mondani, hogy hogy van ez, hogy a 2.3-as emuiban benne volt a DLNA de a 3.0-ba nincs ez, hogy van?
S21 FE (SM-G990B/DS)
-
törölt tag
Sokaknak probléma volt az óra widget kinézete. Teljesen jogosan, mert konkrétan ronda, mivel van háttere.
Feldobtam ide a módosított változatot. Háttér nélküli, átlátszó, természetesen továbbra is animált. A .hwt fájlba másolható.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zeon.hu #8576 üzenetére
Az lehet. Ezt nem is néztem.Itt a kép az akksi kijelzésről.
Szerk.:
Természetesen a jobb oldalira gondolok.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #86973952 #8557 üzenetére
Még valamit elfelejtettem. Hogy miért is van jelentősége, vagyis miért van 2 elnevezése egy fájlnak.
Az alap név (pl.: ic_sysbar_home.png) az a navigációs gomb normál állapotára vonatkozik. Tehát sima, álló helyzetre. Amikor fekvőbe kerül a gomb, akkor a land kiterjesztés jelöli a grafikát.
Ilyen esetben lehet egyszerűen átszínezni, vagy akár másik grafikát is választani. Igen, el lehet érni, hogy fekvő helyzetben más ikon jelenjen meg a navigációs sávban.
Ezalól természetesen a ic_sysbar_notification és ic_sysbar_notification_close a kivétel, mert ez esetben (mivel értesítési sáv legördítőről van szó) az változatja a grafikát, hogy lent van -e a felső panel.
Valahogy így, csak én a színezéssel játszottam, nem másik formával:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Találtam egy (szerintem) nagyon frankó akksi jelzőt. Majd ha megjön a ROM kiszedem belőle. Mást is érdekel, akkor bebököm ide is, mert másik telefonhoz van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem is a ilyen, másik telefonnál is. Szerintem hálózati ingadozás. Kb. 1 hétig volt múltkor (IS) Telenorral. Csak akkor vettem észre, ha sokat böngésztem, nálam kb. 5-6 másodpercig tartott esetenként.
Van pár fizetős alkalmazás, ami szerintem jó a gyári mellett. Snap, Camera FV5, ProCapture.
zeon.hu:
Szerintem is van jópár, ami elég jól néz ki. Próbáltam több féle kategóriát is összeszedni. Szerintem sikerült.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
Hahó megjöttem ( Haza ).
Egy kis időmbe telt, amíg végig olvastam mindent .
Pár kérdésem lenne..
Autóban automatikus bejövő hívás felvétel hogyan oldható meg?Fényképezésre melyik alkalmazás a legjobb?
Másnak csinál olyat a teló, hogy a hálózat eltűnik, és 10mp múlva visszajön? ( T-mobil ).
Játékokra válaszolva!
Csak akkor akadozik, ha a wifi illetve a net szakadozik, különben még nem tapasztaltam.
Ami nem online játék az nem akadozott még egyszer sem.
Ha minden programot megnyitok és úgy probálom akkor sincs gond, mert ügyesen a háttérbe pakol mindent.
EMUI 3.0.Gyári 609 rom
Nekem megfelel, vannak hibái, de minek nincsen,A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
törölt tag
Lesz mit variálgatni, 102 db navi csoportot szedtem össze, mappázva.
1 csoport általában 5-7 egymáshoz passzoló, egy kategóriába tartozó gombsort tartalmaz. Van néhány olyan is (csak néhány), ami 3-4 gombsoros.
Egy-egy darabnál előfordulhat, hogy változtatni kell a méretezésén.
Szükséges elnevezések a felhasználáshoz:
Gombok lenyomásakor a háttér:
ic_sysbar_highlight
ic_sysbar_highlight_hide
ic_sysbar_highlight_menuLE:
ic_sysbar_back_ime_land.png
ic_sysbar_back_ime.pngNagyító/keresés:
ic_sysbar_search_land.png
ic_sysbar_search_side.pngMenü (nem a sima menü, hanem a kiegészítő):
ic_sysbar_menu_big_land.png
ic_sysbar_menu_big.pngÉrtesítési gördítő:
ic_sysbar_notification
ic_sysbar_notification_closeVissza:
ic_sysbar_back.png
ic_sysbar_back_land.pngHome:
ic_sysbar_home.png
ic_sysbar_home_land.pngMenü:
ic_sysbar_menu.png
ic_sysbar_menu_land.png -
Newlachka
őstag
-
Bópapa
csendes tag
Szia!
Én 3 hete használom a B615 öt. A 609 hez képest a térerő javult egy picit, valamit egy leheletnyivel gyorsabb az egész, de lehet csak beképzelem. Ami legérdekesebb, ugyan olyan használati körülmények között még kevésbé melegszik mint eddig. Az akkuidőben nem tapasztaltam különbséget.Én így telepítettem teljes wipe, 3 gombos dload B609, wipe, 3 gombo install update.zipB615, wipe.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz KKrisz751 #8528 üzenetére
Ezt a kérdést nem is figyelmtem.... 2.3 -nál másik mappából olvas/keres navi gomb grafikát.
com.android.systemui/res/drawable-xhdpi
zeon.hu:
Így már értem.Amire fejből tudok válaszolok, mert most nincs fent EMUI. Napokban vissza fogok majd térni, mert meg akarom nézni az új FW -ket. XML fejből nem megy, csak ha komolyan utána járok, a többi nem nagy cucc.
Majd a logout szerkesztéskor frissítem azt is, köv. héten lesz időm.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
hs topikban keresett valaki téma szerkesztéséhez segítséget.
honor6-on is megy ugyanúgy a blogban lévő leírás? EMUI van rajta.#?*@&!
-
törölt tag
Nem sokan rendeltek itt alumínium keretet. Tokot már igen (bár azt is csak néhányan). Én 2, esetleg 3 emberről tudok, akinek van ilyen.
Egyik esetben árnyékolási, másik esetben meg illeszkedési problémák voltak. Utóbbinál nem passzolt rendesen a keret és lötyögött benne a telefon.
-
-
gilbo
csendes tag
Sziasztok
Azt szeretnem kerdezni hogy esetleg van e valakinek elado aluminium kerete a telefonhoz? Mert ebayrol nem szeretnek rendelni -
KKrisz751
aktív tag
válasz #86973952 #8527 üzenetére
Autókban egy az izlésünk.Inkább egy régi egyedies darab, mint egy új egykaptafára készült doboz 4 kerékkel. Ezért is járok a már csak 3 év múlva veterán korú kocsimmal. Ami mellett szépek az újak, csak sablonmosak. (Persze anno ezek a veteránok voltak sablonosak), csak a maiakból nem igen lesz már veterán.
Akkor nem erőlködöm a 5.x el, ha csak tudásban nem lesz mérvadó különbség. Majd figyelek mit írtok P7re vonatkozóan ha kijön erre is.
Amúgy a 3.0ás témát feltettem a 2.3 alá.. hás érdekes módon elég sokmindent átvariált ez is. Pl az értesítési ikonok színei a témában lévő sötét kékek lettek. Óra beállításnál is megváltozott a kép állat lett tőle. Meg még pár dolog... Ja és a naptár is variálható.. (frankón meg is szívtam, mert az átlátszó témához készültet pakoltam be, na de feketén a fekete számok nem látszanak... )
De egy valami nem, és nem tudom, hogy neked 2.3 altt volt-e a huawei logó változtatva a középső navi gomb helyett vagy 3,0-n. Nekem ott egy skoda logó volt 3.0 alatt és megszoktam, meg egyedi is. Gondoltam bevarázsolom 2.3 alás is, de az nem változott meg. Lehet az ikon neve más kellene legyen 2.3 alatt? De akkor mi? Passz...
Valaki esetleg tudná, ne tartsa magában!... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
törölt tag
válasz KKrisz751 #8507 üzenetére
Jut eszembe... Mediapad X2 -n már Lollipop van, mint első nyalókás készülék. Nem látok különbséget a mostanihoz képest. Tehát jól gondoltam.
Youtube -on van néhány videó a szoftveres felületről.
mnó77:
Szívesen.[ Szerkesztve ]
-
mnó77
tag
Sziasztok.
Hogy tudok egy új "csoportot"létrehozni mint pl.Eszközök(számológép,rádió stb.) vagy Legjobb alkalmazások?(Twitter,Polar Office)Magyarul a navi programjaimat szeretném így "csokorba szedni". -
GSPLR
senior tag
válasz #86973952 #8521 üzenetére
Igazából én egyik szolgáltatóban sem bízok és ennek a rangsornak sajnos a Vodafone tanyázik a legvégén. Azért írom, hogy sajnos mert én általában egy hűséges típus vagyok az élet minden területén, kivéve ha nem b@sznak át állandó jelleggel. Most úgy néz ki, hogy szakítok a pirosakkal, mert nem elég nekik amit eddig elköltöttem náluk (idő, pénz, stb.) Persze én csak egy vagyok a sok közül, viszont úgy gondolom most, hogy azt a nem kicsi összeget másnál is elkölthetem, ha valami nem megy azt nem kell erőltetni.
Amúgy globálisan sem értem a szolgáltatói hozzáállást. A szolgáltatóknak az lenne az érdekük, hogy elégedett legyek, ebből profitálnának. Jelenleg ha én nem vagyok elégedett és megpróbálok náluk kérdezni, érdeklődni akkor mit kapok (normális úton, udvariasan, megadva a tiszteletet)? Elhajtanak...TEGEZVE BMEG!. Na ez a nem pálya nekem. Lehet, hogy én várok el túl sokat, de ez már a saját gondom
Huawei
-
-
zeon.hu
nagyúr
Vajon a chrome (beta) miért tölt be újra minden oldalt indításkor? Miért nem nyílik meg simán? Még ha frissítené az oldalt, de nem.
RAM biztosan elég.#?*@&!
-
GSPLR
senior tag
Némi zavart érzek az erőben... Ez most mi? Persze én örülök neki, mert amúgy is a T-hez kívánunk átmenni jövőre, de ezt nem gondoltam volna, pláne hogy azt kommunikálták hogy ez az életben nem lesz szolgáltatói kínálatban. Vélemények?
Huawei
-
GSPLR
senior tag
"Kibontottam" ma megint a telefont mert már kicsit elfelejtettem hogy néz ki. Az az igazság, hogy én leginkább minden védelem nélkül használnám (mármint az edzett fólia maradhat, de tok és egyéb nem kéne rá), mert olyan szép, csak ugye féltem a kicsikémet Még mindig el tudok veszni a részletekben
(#8515) porterocka Elég hasonló az ízlésünk
[ Szerkesztve ]
Huawei
-
törölt tag
válasz KKrisz751 #8513 üzenetére
Ízlésről szerintem teljesen felesleges vitázni, vagy csak simán beszélgetni is, mert szubjektív fogalom.
Nekem jobban bejön a Flat dizájn, vagy akár az 5.+ stílusjegyei. Ugyanakkor telefon formát tekintve jobban kedvelem a markáns stílust, ahol vannak élek, törések, sík felületek. ÉS nem olyan, mint egy mosóteknő.
Hiába mondom, hogy számomra nem szépek az új Mustang -ok, inkább pl. egy 68' -as Cupe. Vagy előbb vennék egy új Cadillac -et, mint egy új Porsche -t.
Vagy hiába szeretem az otthonomban a minimal dizájnt, ha valakinek az jön be, ha pici figurákkal rakja tele a lakást, vagy szimplán túlzsúfol. Ugyanakkor előbb tudok azonosulni egy jakuzzi -val a nappaliban, mint a legtöbb ember.
Ez egyéni preferencia kérdése. Mindenki döntse el maga, hogy mivel tud azonosulni.
-
KKrisz751
aktív tag
válasz #86973952 #8512 üzenetére
Ezt tudom, csak számomra értelmezhetetlen a butulás, vissza fejlődés globálisan...
Ja, majd lesz szerkesztés.. kép cserélgetés..
Lassan azt várom a telefontól, TV től, hogy ne a kijelzőn hanem felette lássam hologrammban térben a 3d ikonokat és nem a 2D LCD grafikát síkban.
[ Szerkesztve ]
... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
KKrisz751
aktív tag
válasz KKrisz751 #8511 üzenetére
Mondok egy példát.
Pl a mostani móricka hangszóró ikon helyett egy képileg is megfelelő hangszóró 3d grafikával térhatással, de mikor kikapcsolod akkor pl 90 fokkal lefordul mozgó képpel, nem csak átugrik, a tányérja szine átváltozik háttér elhomályosul.
2015-öt írunk ahol minden film 3D lassan, ha lenne keret már a lakásba is azon nézném a filmet, ezzel szembe telefon vissza tér 40 évvel ez előtti szintre.
(A kocsimről meg lemaratom a festéket vasig, mert plusz 3 kg. és terheli a motort és mennyivel letisztultabb. )... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
KKrisz751
aktív tag
válasz #86973952 #8510 üzenetére
Akkor sokat kell alakítgatom majd.... De egyenlőre nem váltok telefont, majd 1 év múlva.
Nekem ez a meleg kinézet nem jön be. (Bocs ha megbántottam valakit de finomabban nem tuidom írni)
Nem a tudása a gond a telónak, sőt 1-2 téma elég szép. Csak keresgélni kell sokat.
Pl az átlátszó hatású tárcsázó gombjai szépek, csak 1-2 felirat a háttér szine miatt olvashatatlan. Lásd világos háttér fehér betü. (Ezeket kellett volna módosítgatnom amikor szöveget akartam szinezni.) De lehet szépet alkotni. Ami sz összefoglalőban van reális...jó a memória kezelés, telefonkezelő is jól üzemel, stb.stb.A móricka piktogrammok hát azt nem tudtam megszokni, inkább képet vagy a 2.3 asét tettem be.
De ezek javíthatók voltak, vagyis no para. (Csak nem értem ezt az irányvonalat, pedig szeretem az újat, ha gyorsabb jobban használhatóbb, kiforrottabb, de ez annyira letisztult volt, mint 80as évek elején az LCD játékok grafikája. )(Olyan mint autóban az imádott cult stílus. Lényegében széria kocsi 4 alufelnivel, ültetve, króm és jel nélkül, lehetőleg minden színre fújva. Sőt lehet spékelni lefalazott kilincsel, távirányítós ajtónyitáéssal, mint az ikarusz buszokon. Vagyis semmi extra, néhány lada, skoda már a 81es amatőr rallyn így indult. Ehhez nem kell optikai tuning tudás )
... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
-
törölt tag
Nem tartom valószínűnek, hogy túl sok változást fog hozni. Már csak azért sem, mert tudomásom szerint nem lesz új EMUI. Majd 4 nap múlva kiderül.
Zsoltg4s:
Nálam nem volt ilyen. Idegbajt is kaptam volna, mert én minden weboldalt desktop nézetben használok, ráadásul elég sokat. Na meg képszerkesztésnél sem lenne jó. -
Zsoltg4s
tag
Én is visszatértem...
Szerintem a kijelző is érzékenyebb 2.3-nál.
Azóta már még egyszer újraraktam, mert valamit benyaltam. Bejövő hívásoknál újraindult a teló, 10-ből egyszer.
Jó tanács! Mielőtt netet, vagy wifit adsz a 2.3-nak, a rendszerfrissítések menüben, kapcsold ki az automata keresést.
Így nem rak egy nagy piros egyest a beállítások és a rendszerfrissítések ikonra... -
KKrisz751
aktív tag
válasz #86973952 #8506 üzenetére
Na vissza ment a B133, de közben elindítottam az újra B133 telepítés. Biztos ami biztos..
Egyébként mielőtt nem értené valaki miért a vissza térés:
Sokat mókoltam magamnak a külsőt, és a végére elég jó is lett. Legalábbis nekem tetszett már.
Viszont tele volt szemetelve már a telefon és pár dolgot képtelen voltam megszokni. Nem a játék miatt.3.0 szépen szabható otthoni, irodai munkánál tök jó, de fizikai munka mellett ahol fél szemmel lehet csak telóra pillantani, ott a 2.3 felület jobb. Legalábbis számomra használhatóbb.
Majd ha megjön a 5.x es alap, akkor újra kipróbáljuk.
-
törölt tag
válasz KKrisz751 #8505 üzenetére
Felrakhatod mégegyszer, de nincs sok jelentősége. Elég csak rátenni a B133 -at a B603 -ra.
Ahhoz ki kellene dd -zni a teljes ROM -ot. Talán meg lehet oldani, de nekem most biztos nincs időm próbálkozni vele. Illetve máshol még nem láttam erre vonatkozó utalást. ÉS még az sem biztos, hogy működik a módszer.
Ezért írtam korábban, hogy jó lenne Kirin alá is egy SP Flash Tool jellegű program, annál egyszerűbb nincs a teljes ROM mentésre és visszarakásra.
-
KKrisz751
aktív tag
válasz #86973952 #8495 üzenetére
Hali
Amikor a B603 után vissza rakom a B133-at, és leindul, illik mégegyszer feltenni, mint egy tisztázást, vagy az már biztonságosan használható?
Gondolok itt olyanra, hogy anno samu gio-nál előfordult másik romra áttérésnél, hogy telepítés után hiába volt wipe előjöttek hibák, majd ugyan azon rom újratelepítése ezt orvosolta. Lehet mivel bent maradt szemét az áttérés miatt.
Vagyis ez itt is előfordul vagy ez már tisztán pakol.
Más:
Most hogy 3. szor telepítek és gondolkozom közbe.
Nincs olyan verzió, hogy a romot flashelni lehessen? Mennyivel egyszerűbb lenne. Hogy a visszatérés a gyári FW-re simán flasheléssel menne. Mindegy mi van rajta előtte, full szűzre formázza a tárhelyet és utána a gyári romnak megfelelően particionálja és felpakolja, majd újra indul szűz telefonként.
Tudom ez nem samu, de az elég poraktikus dolog volt.... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
Tompie
őstag
Hali!
Tudja valaki, hogy létezik olyan tok ehhez, hogy a hátán ki van vágva a Huawei logonál, mint ami az almás készülékekhez is van? ...és ami ilyen gumi hatású műanyagból van
rubberized hard coverMost ilyet használok és tök jó, de jó lenne ha a hátán a logónál "lyukas" lenne
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz philoxenia #8499 üzenetére
Azért kérdeztem, mert nem ugyanaz. Illetve a férfiak többsége érdekes módon színtévesztő. Pl. a lila és a rózsaszín árnyalatai. Egy nővel jobban járhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hisense LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Macska topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (296)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest