- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
Cunaja #14097 üzenetére
Na amit csináltam:
1. A régit csak simán elmentettem másolással
2. Az újat feltelepítettemFelment simán, megnyílik. Szerencséd van, Nova van fent, eltüntettem az értesítési sávot. A lakat gomb ekkor is működik rendben. Meg tudom nézni valahogy, hogy egyáltalán az új aurora verziót használom-e? Esetleg kellett volna valami cache törlés?
-
Cunaja
addikt
Ezt csak telepíteni kell.
Az eredetit mentsed, nem kell felülírni, csak simán telepítsed. Nézd meg van-e hiba.
Itt az eredeti system\app\EMUI-AdvanceSettings
Ha valami nem jó, csak az eredetit telepíted és kész.Teszt!
Ha nincs a képernyő tetején az értesítő sáv, akkor hiába nyomom a lakat ikont. Pl nova launcherben el lehet tüntetni vagy bizonyos alkalmazások közben nem látszik (Mxplayer, Szókereső).
Pl Szókereső közben hiába nyomom a Recent gombot.Nézd meg légyszi, nálad van -e ez a hiba! Nálam nincs.
-
coyote55
őstag
Csókosok, sorakozó!
-
Cunaja
addikt
Akinek B851C van fent írjon valamit!
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #14055 üzenetére
Jelentkezz!
Van valami kipróbálni való! -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #14089 üzenetére
Páran összeálltak és bumpert rendeltek, biztos van még belőle.
Teljes fém tok nem gyengíti a mobil és wifi jelet?
Van egy alumínium tokom, de nem használom, így nem teszteltem, övre fűzött bőr tokban hordom + Tempered glass. -
Atlantisz48
őstag
Üdv Mindenkinek!
Tudom, már sokszor volt téma a tok/keret vásárlás a topikban, de azért én még megkérdezném a véleményeteket, mert le szeretném cserélni az üvegfólia + szilikon tokot, egy valamilyen fém tok + üvegfóliára.
És mivel tudom, hogy több embernek van tapasztalata ilyen kapcsán, ezért megkérdezném, hogy melyik típust, márkát érdemes venni. Csak az Ebay jöhetne szóba. -
zorb
tag
válasz
ricsike1995 #14000 üzenetére
100%-nál mennyit álldogált? Nálam már régóta csak azt mutatja
-
Cunaja
addikt
válasz
Tompie #14072 üzenetére
Akkor legyen egy kis jó móka!
A többire nincs szükség! Amiket felsoroltál, azok béta romok és a köztes romnak a B800-nak nem kell recovery csere.
Amelyik general rom van fent, az a recovery kell. Mivel a B852 OTA frissítés, annak a general verziója a B839, vagyis a B839 recovery a gyári. -
Tompie
őstag
válasz
Cunaja #14071 üzenetére
Kérdés a 6-os ponthoz.
Én még nem cserélgettem recovery-t, honnan tudom melyik ROM-hoz melyik gyári recovery tartozik illetve honnan tudom letölteni, egyelőre nekem csak ez (B609_recovery.img) van meg.
Pl az logikus a B609-nek ez a B609_recovery.img a gyári recoveryje de pl a B800, B830, B839, B852-nek mi?
Köszönöm -
Cunaja
addikt
Alapvető dolgok!
1. General verzió csak felfelé tiszta general verzióra! Ne legyen OTA frissítés!
2. Romot csak felfele telepítünk simán, figyelembe véve az 1-es pontot.
3. Frissítési fájlkor, ami nem general, az Update.zip ( kb. 60-110MB ) kicsomagolás nélkül kell a külső sd-kártya dload mappába!
4. Frissítéskor ami OTA, ne legyen root.
5. Visszafelé nem telepítünk! Köztes rom (B800), utána a köztes rom alatti general verzió, mi a B609-et szoktuk használni, majd jöhet amit szeretnénk. Ez jelenleg a B839.
6. A recovery mindig gyári legyen, és az aktuális romnak megfelelő. Ha már felment egy general rom, az a sajátját használja!
7. A legfontosabb lépés! Nandroid Backup készítése és elkerülhető a macera! B839 tiszta rendszeről mindenkinek legyen nandroid mentése, és akkor nem kell visszatérni B609-re, nem kell köztes rom! Simán a TWRP-recovery és Restore menü pont. A mentések mappáit érdemes átnevezni. pl. B839 eredeti.
8. Alkalmazásaink mentése a Titanium Backup alkalmazással! ( Root igényes )Ezekkel a lépésekkel rengeteg idő megspórolható.
A profik így csinálják!
Nekem a B609-től minden tiszta romról van mentés, és nem lépegetek állandóan visszafelé! -
Tompie
őstag
válasz
coyote55 #14066 üzenetére
Szerintem is igen
Mivel a B853 telepítése sikertelen volt saját user error miattmert B852-re egyből nem mehet a B853 mint utóbb kiderült és én meg úgy tettem fel
Lehet az is jó
passz, de ezek után inkább nem erőltettem, főleg, hogy nem láttak rajta változást B852-höz képest, azzal meg már volt tapasztalatom így ezért ment vissza az
-
Tompie
őstag
Megnéztem tökéletesen működik a YT videó, Face-n is a videók szerintem akkor messengeren is
Nálam nem volt root se TWRP.Amikor B839-en voltam utána sokkal jobbnak tűnt a B852, most meg még jobb, hogy tiszta telepítés után tettem fel
(A B839 animációi nálam néha olyan darabosak voltak)
-
Tompie
őstag
Én B830 után tettem fel a B852-t.
Mert B852-ből kétféle létezik amit B830-ra lehet feltenni az a ~102MB változat és amit B839-re az a ~70MB változat. Nekem volt fent mind a kettő nem tudom mi a különbség mind a kettő jól működött.Amíg B839-en voltam akkor tettem fel a ~70MB-at, tegnap mivel sikertelenül zárult a B853 telepítése utána azt az utat választottam amivel a ~102MB-s a végállomás, mert, hogy a nagyobb méret jobb???!!! alapon.
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #14055 üzenetére
Használd, és amikor elkészülök , elküldöm majd privátba neked tesztre!
-
Cunaja
addikt
Itt az újév első napja és romozgatnak az emberkék!
Szóval egész évben romozgatni fognak!
Ricsi és Zorb! A gyári recovery mindig a rendszernek megfelelő legyen! Ha valaki frissíteni akar, mint pl. B839-ről B852-re ezt csak root nélkül teheti meg.
Ha valaki B830-ról megy B839-re, mivel mindkét rom general verzió, ezt egy wipe után akár root-nál is megteheti, 3 gombos módszerrel.
Aki felrakott egy B853-at és B852-t szeretne, az sajnos csak úgy teheti meg, ha nincs root, mert a B800 nem general rom.
Egyszóval, visszafelé így romozgatunk ha B852-t szeretnénk. . B853 > B800 > B609 > B839 > B852Ricsi, te maradhatnál a B851C-n, mert semmivel sem jobb a többi. Miért akarsz váltani?
-
zorb
tag
válasz
ricsi8800gt #14051 üzenetére
sajnos
-
ricsi8800gt
addikt
Ha vissza teszem a gyári recovery akkor a dload mappábol mehet 3 gombos modszerral a telepittés szerintetek ?Most egy Rootolt rom van fenn amugy a telon ( Cunaja)
-
zorb
tag
BÚÉK!
Hogy lehet működésre bírni a gyári recot? -
fatomas673
tag
B.Ú.É.K.
-
Cunaja
addikt
Boldog Új Esztendőt Kívánok Minden Fórum Olvasónak!
-
Jadro
veterán
Búék urak és esetlegesen betévedő hölgyek!
-
coyote55
őstag
Boldog Újévet kívánok mindenkinek!
-
Tompie
őstag
Na újra fent a B852
Telefon beállítva!
Köszönöm mindenkinek a segítséget! -
ricsi8800gt
addikt
Köszönöm a segitséget
-
GSPLR
senior tag
No, még józan vagyok (éppen hogy) így megragadom az alkalmat és Sikerekben Gazdag Boldog Újévet kívánnék minden fórumlakónak! Jövőre ugyanitt
-
Cunaja
addikt
-
törölt tag
3.1 témák, képek a linkeknél. HA valamelyik nem jön le szóljatok, van hozzáférésem.
-
-
Cunaja
addikt
Tud valaki, egy jó telefonműszerészt Pesten? Egy sa mobil power gombját kellene kicserélni forrasztással.
-
Cunaja
addikt
válasz
Tompie #14009 üzenetére
Sajnos, azt elfelejtettem, hogy a B852-ről nem lehet, mivel nem general rom. A B839 a fő rom, vagyis a recvery miatt összevesznek. A B852 egy frissítés és ezért lehet a hiba.
Ebben a telefonban az a jó, hogy telepítésnél teszteli a romot, és failed lesz a vége. Most gondoljátok el, ha engedné hibásan felrakni.
Van B839 mentésed?
Ha nincs , akkor menj teljesen vissza B609-re, majd akkor felmegy a B853. -
coyote55
őstag
Én már visszaálltam B852-re, van egy jó TWRP-s mentésem...
Nem tetszik ez a B853 -
ricsi8800gt
addikt
Mivel nekem a Cunaja féle rom van fenn Meg TWR recovery igy gondolom a B853 Nem megy fel.hanem gyári recovery vissze meg egy köztes rom mondjuk a B839 és ugy fel a B853 nem ?3 gombos modszerral
-
törölt tag
válasz
Cunaja #13982 üzenetére
Van egy frissebb (v7), csak az is TD-SCDMA.
Tehát kb. 2G -ig hiteles lehet.
Szerk.:
Van benne navi sáv legördítés is. Lehet HRT -s. -
zorb
tag
válasz
ismerős nagyon, sajnos, CUST rubrika most is hiányzik a névjegyből, nálam most a unrootlás is csak körözget
-
Tompie
őstag
válasz
Mindjárt kiderül
most volt meg a WIPE, települ a B853
99% sowtware intall failed
hogy tovább ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DOOM - The Dark Ages
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged