- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
A te romod odex rom, a V2 deodexed. Ez azt jelenti, hogy a programok mindig betöltik magukat újra, de nálad nem. Előnye viszont a több ram és gyorsabb kezelés. Azért írod, hogy gyors a romod, mert még nem próbáltad a V2-t. Ámulnál rajta. Sajnos vannak hibák, mert nem tökéletes. Nem volt időm rendesen összehozni.
A Face-t mint már többször írtam, nem tudom tesztelni, mert nincs.Ezentúl ha csinálok egy custom romot, nem írom meg a készítését, csak linkelem ha kész. Így elkerülhető a türelmetlenség.
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
Ez így van! Rég láttalak
Amúgy egyhasznos oldal [bitmatek]A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
törölt tag
Mármint mire gondolsz?
Rollback -et amúgy ideje volt már kiadni, annak nincs köze a véglegeshez. Sőt, részemről úgy gondolom, hogy a béta ROM -mal együtt kellett volna.
(#10738) zeon.hu:
Rátolta a Lollipop -ra a 4.4 -es custom -ot, aztán most nem mozog semerre.ricsike1995:
Válaszoltan a PM -re.zorb:
Sikerült azóta letölteni? Nálam lejön rendesen.Felteszem máshova, ha nem megy nálad normálisan a mega -s letöltés.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
B621 -et nem próbáltad még rá?
Nálam nincs ilyen gond. Teljesen jól elvagyok vele. Az a két + funkció sem hiányzik, mert eddig ennél a telefonnál nem volt benne.
Szerk.:
Szerintem néhány hétig (talán 1-2) nem lesz rá rollback. Én ezt leírtam többször is pár hete (IS), hogy mindenki tisztában legyen vele még a béta megérkezése előtt. Meg néhány más dolgot is.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Az a baj, hogy nem tudom melyik pontosan az, aminél más. Végig kell nézegetni. Talán a negyede lehet az online témáknak, aminél más. Aminek a képét bevágtam feljebb, annál is biztos más, ahogy látszik. Az előképét látod kiválasztás előtt a téma-kezelőben.
KKrisz751:
A legegyszerűbb kikapcsolás az a törlés.A csere az már más téma, de természetesen az is lehetséges. Azért legyen bekészítve a gyári ROM, meg egy friss custom recovery mentésed, hogy gyorsan vissza tudj állítani mindent, ha meghalna valami. Meg figyelj a fájl jogosultságaira. HA jól emlékszem rw-r--r-- van annak is.
Ezt egyelőre még direkt nem tettem be az összefoglalóba.
GSPLR:
Azt meg tudnád majd tőle kérdezni, hogy mi most az aktuális build száma? -
törölt tag
Igen van lehetőség, de csak EMUI 3.0 alatt. 2.3 -nál sajnos alap szinten lehetetlen, sőt, komolyabban is.
EMUI 3.0 -nál a különböző témák módosítják. Illetve lehet komolyabb mókolás nélkül saját témát is összehozni. Csak szabadidő kérdése.
Pl. így (ez egy gyári téma 3.0 -nál):
Természetesen az értesítési felület is így néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
Akkor egy rövid, csendes mp.3-at állíts be jelzőhangnak. Készítetten Neked egyet
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
-
Nem tartott tovább megtalálni kettő és fél percnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest