- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heyter
újonc
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni: Hogyan tudom bekapcsolni P7-en az
automatikus szinkronizációt????
Pl: A google keep-et csak kézzel tudom szinkronizálni a Beállítások-Fiókok-Google- .......gmail.com
érintve A fiók neve alá oda is van írva : Automata szinkronizálás ki.
Frissített a rendszer EMUI 3.0 ......B609
Köszönöm
-
orbit76
tag
Érdekes jelenséget tapasztaltam:
P7-L10 osztrák Drei szolgáltatós kütyü. Osztrák huawei oldalról letöltött B133 kiváló, hiba nélkül fut. Amint megpróbálok B602-t feltenni, a frissítés hibával elszáll. Újrainditom, a következők történnek:
Marad az EMUI 2.3. Mobilhálózatoknál nincs 2G-3G, csak GSM, WCDMA, LTE, EvDo, TD-SCDMA... és ezek variációi. A témaválasztó nem működik. Mozgásvezérlés menü üres. És ha nincs bekapcsolva a roaming, nincs mobilnet sem.
Ha B609-et teszek fel, frissítés vége: fail. De az EMUI3.0 fenn van. A hibák lsd. mint fenn, azzal a különbséggel, hogy a roaming figyelmeztetés után elmegy a mobilnet, aztán visszajön és működik.
Az az érzésem, hogy ha nem az osztrák huawei oldaláról letöltött szoftvert használok, akkor úgy gondolja a készülék, hogy Ausztrián kívül tartózkodom. És roamingolni akar. Ezeknek a készülékeknek úgyis lelkük van. És elég érzékeny. -
GSPLR
senior tag
Mondjuk eddig nem próbáltam kiszűrni, hogy ez minden lejátszóval valós vagy sem. Erre mèg ránèzek.
-
GSPLR
senior tag
Egy hibáról szeretnék beszámolni, ha nem csal az emlékezetem nem új keletű a dolog, mintha olvastam volna hasonlót itt a topikban. Emlékeim szerint volt akinek videofelvételnél vagy hangfelvételnél, egy bizonyos idő vagy méret után beintett a telefon. Ez valószínűleg szoftveres megoldás a Huawei készülékeknél, elméletileg root-al orvosolható, bár én nem fogok mókolni. Szóval, ez a hiba sajnos fennáll akkor is, ha az ember 2 óránál hosszabb filmet néz. Nem első alkalommal tapasztalom, asszony G6 készülékén dettó jelen a probléma. Nem hinném, hogy a filmekkel lenne gebasz, mivel minden mással végignézhetőek. Ezt a jelenséget EMUI2.3 illetve 2.0 Lite (G6-é) alatt tapasztaljuk. Ha valamelyik EMUI3.0 felhasználónak lenne egy kis szabadideje, nézzen meg a kedvemért egy 2 és félórás filmet, hátha abban más a helyzet. Ajánlani tudom a Gone Girl (Holtodiglan) thrillert, Ben Affleck zseniális filmje. Köszönöm.
-
Cunaja
addikt
válasz
#86973952 #6089 üzenetére
Már én is visszaraktam a my-romot
De mára kikapcsolom magam a gépnél, mert jojózik a szemem. Több ezer ikont néztem át, hogy mi hova való és egy kicsit bediliztem.
De még a feliratok színeit mindig nem találtam, hiába írom át a theme.xml-ben a színkódokat, akkor nem indul a téma.
Majd holnap folytatom.
Üdv:
Cunaja -
törölt tag
Xposed teljes káoszban van. Most rárobbantam néhány modulra (vagy 20 -ra), de az eredmény ugyanaz, mint eddig. Sőt, pl. nav bar -os moddok kilövik a gyárit. DE vannak system ui problémák is, illetve a témáknál néhány dolgot nem tud érvényesíteni. Pl. óra moddolás után a többi ikon nem frissül a téma szerint.
-
törölt tag
Frankó lett az animáció.
Cunaja:
Oké, majd megnézem.-----
A gondom igazából az, hogy My-RoM alatt nem tudom életre kelteni a BusyBox -ot. Egy másik program miatt kellene. Super -es ROOT -nál vannak ilyen gondjaim, ez a ROM meg már alapban ezzel van ROOT -olva. RootGenius Kinguser -rel semmi gond nincs, pöpec módon feláll. Szóval kis vakargatás jön megint.
-
Cunaja
addikt
válasz
#86973952 #6084 üzenetére
porterocka megint itt vagyok!
Szóval nem hagyott nyugodni a kikapcsolt töltés, ezért kísérleteztem tovább.
Huawei magyar rom-nál visszaállítottam a gyári recovery-t és tökéletes a töltés kikapcsolva is.
A CWM-6.0.5.0.img zavar be.
Megpróbálom majd a openrecovery-twrp.img-t felrakni, hogy mit csinál. Elvileg az már volt rajta és nem volt gond.
A téma képet köszönöm, én most a 9. png-kell kínlódok, meg a feliratok színeivel.
Ha összehozok valami használhatót, majd küldöm -
törölt tag
Na most vakargatom a fejem.
CWM -ben csináltam egy mentést MIUI alatt, miután megpiszkáltam a tárolókat, meg a mentési helyeket, nem találom a mentést.
Igazán izglamas napom lesz megint. Gondoltam visszaállok a régi rendszerre, mert kellene néhány dolgot tesztelni, és szeretem, ha van CWM mentés, mert gyorsan vissza lehet állni...
-
törölt tag
Téma alkalmazásnál, tesztelésnél nem ajánlott bezárni a téma-kezelő -t (amikor pl. megnézed jól néz -e ki), és akkor mindent azonnal vissza lehet állítani. Nem lesz gond az átláthatósággal.
Elrontani nem nagyon lehet, mert akkor nem fogja alkalmazni, vagy visszaáll a téma a gyárira, ha nagy a káosz, vagy olyan részt is módosítasz, ami értelmezhetetlen a számára. Pl. parancssoros fájl és/vagy lock screen résznél. Ilyen fájlban lehet változtani pl. színkódot is, meg a lock screen feloldás is így van meghatározva.
Olyan gond lehet esetleg, hogy lock screen -ben lock screen jelenik meg (ha valamit elrontasz). Másszóval adott egy lock screen, amire ráalkalmazza a tiédet, de nem tölti ki a teljes képernyőt***. Nem tudom így érthető -e.
Ha nem, akkor csinálok majd róla képet. Olyankor sincs gáz, mert ha nem tudod feloldani (kis tapizással amúgy fel lehet), akkor Huawei -nél könnyű kikerülni. Pl. stat bar -on keresztül is.
*** Olyan, mint pl. TV -nél a kép a képben funkció, úgy jelenik meg a 2 záró képernyő.
-
törölt tag
Superwitschi eladta a P7 -et, úgyhogy a MIUI fejlesztés nagy valószínűséggel nem fog folytatódni, ha csak valaki át nem veszi tőle. Ettől függetlenül a cust -on kívül szerintem rendben működik, tehát nálam nincs is igény rá.
Mellesleg ezt a részét eddig sem tudta megoldani, mert több ország is van, ahol ugyanez a probléma.
Valahogy a gyári ROM -ból kellene kiszedni, megoldást találni rá. Bár ettől függetlenül szerintem használható a ROM.
-
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #6062 üzenetére
Szia!
Szóval nem írom le részletesen, de már porterocka leírta.
http://logout.hu/bejegyzes/porterocka/huawei_ascend_p7_sajat_tema_szerkesztese_folyamato.htmlVan viszont változás!
drawable-xxhdpi mappa a lényeg, mert pl: a navi ikonok is ott vannak, hiába szerepel a xhdpi mappába az kevés.
Pl:
com.android.systemui\res\drawable-xxhdpi\ic_sysbar_back.png
De eredetileg a
com.android.systemui\res\drawable-xhdpi mappában van, viszont ha csak ott változtatod, akkor nem történik semmi.
A sysbar nevüek a navi ikonok. Mindegyiket másold át, viszont elöszőr méretezni kell, mert nem egyforma. Én erre a paint.net programot használom. Mentéskor automatán kell hagyni és akkor háttér nélküli png-t ment. Ha kész csak bemásolod a com.android.systemui\res\drawable-xxhdp mappába. Majd porterocka leírása alapján csomagolsz és másolás, majd telepítés.
http://ingyenszoftver.net/szoftverek/kep/paint-net_szoftver_letoltes
Az értesítési sáv hátterét is tudod változtatni, csak itt a színekre figyelni kell.
com.android.systemui\res\drawable-xxhdpi\notification_panel_bg.9.png
Ezt ott találod mikesa teszt témájában, feljebb amit mindenképpen töltsél le, mert abból dolgozol.
Az ikonokat is tudod változtani, csak a méretük fontos.
Ajánlom a kisérletezést, ezzel elrontani nem tudod, de azért érdemes egy recovery mentést csinálni, ha véletlenül olyan szineket alkalmaznál, hogy nem látsz semmit. Ha valamit elrontasz a hwt-fájlban, akkor a telefon nem is látja majd.
Még én is tanulmányozom, kisérletezek, majd írok ha többet tudok.porterocka!
A betűszínt, azt hol állítom? -
ctibor
senior tag
válasz
Lamberd #6076 üzenetére
Üzem idő kb. ugyanannyi mint az egy kártyásnál, erős használattal 1 nap, mérsekelttel 2 nap. Fagyás nincs, legalábbis nekem még soha nem volt.
Ha új firmware-t akarsz rátenni, vagy megvárod az OTA frissítést (előbb és gyakrabban jön, mint az európai L-10-re), vagy a Huawei kínai oldalát kell figyelni, google fordítóval el tudsz igazodni rajta, és onnan letölteni az új teljes ROM-ot. Ez utóbbi a javasolt, mert így tiszta telepítést tudsz csinálni.
Én nagyon szeretem ezt a telefont, kompromisszum nélkül használom, semmilyen szempontból nem bántam meg, hogy beszereztem!
-
Lamberd
tag
Sziasztok!
Használ valaki két kártyást? Egy htc one M7 dual simet szeretnek cserélni mert folyton fagy, de nem szeretnek ugyan ebbe a cipőben esni. Ha valakinek van tapasztalata fagyas, üzem idő, támogatás írjon pár sort róla.
Előre is köszi.
Lambi
-
orbit76
tag
-
daveh
tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy időjárás appot ki mit használ? Kinek mi vált be?
A régi jó kis Emui 2.0 alatt az még szép volt..Persze imádom ezt a 3.0-t, de a gyári időjárás app kifejezetten csúnyára sikerült, túl letisztult.. Valami frankót keresek szép widgettel
-
zeon.hu
nagyúr
ez vajon működik P7-en?
SoftkeyZ -
orbit76
tag
válasz
#86973952 #6059 üzenetére
Android Studio nem tud segíteni? Hátha el tudná kapni... Ebben van opció, hogy lehet turkálni a rendszerben.
-
törölt tag
válasz
orbit76 #6057 üzenetére
Én is benne vagyok most ilyenben, és vakargatom a fejem... Hittem valakinek, amiből az egyik készüléknél lett egy bootloop. A vold.fstab -ban módosítottam, illetve kicseréltem a belső tárhelyet az SD -re. A jogokat jól osztottam ki, de mégsem... Az eredeti fájl meg ott van mellette, és most azon gondolkozom, hogy hogyan férjek hozzá a system mappához, hogy visszategyem.
GSPLR:
Sajnos a Vodafone FW előnye, ami a beállításokban érzékelhető volt, az most nem kicsit váltott át hátrányba... -
GSPLR
senior tag
válasz
#86973952 #6043 üzenetére
Nekem tegnap lejött 4 és fél perc alatt a magyar oldalról (FireFox + UPC kombó). Nem hiszem hogy kivárom a Vodafone-t, még "szotyizok" pár napot, várva a csodára, aztán rádurrantom a 3.0-át a telóra. Elég régóta gondolkozom rajta, hogy felhagyok a szolgáltatós telefonvásárlással és szerintem a P7-G6 4G kombó volt az utolsó. Lejár a hűség és irány a független világ, persze maradok a Huawei-HTC-Honor szentháromságnál (talán egy Xiaomi vagy Lenovo)
-
törölt tag
válasz
orbit76 #6055 üzenetére
Azért az alap dos parancsokra már nem térnék ki. Aki eljut idáig, talán már tisztában van ezekkel.
Hogy kell mappát létrehozni, megnyitni...stb.
De ha ez a kívánság...
Az a baj, hogy sokan úgy állnak neki a haladó résznek, hogy csak másolják, ami benne van az összefoglalóban, de tulajdonképpen nem tudják, hogy mi mit jelent. Ilyenkor jön a nem tudom mit csináltam rész (én is csináltam már ilyet). Majdnem hogy napi szinten ütközök bele dolgokba (néhány telefonnál bent vagyok), és ha minden ilyesmit beleírnék, kiadhatnék egy Egri csillagok méretű könyvet.
Pl. egyik telefonnál valaki a gyári recovery -ből csinált backup -ot, nem CWM -ből, új ROM előtt. Annál a készüléknél meg nincs general verziós FW, mint Huawei -nél. HA meg valaki nem "írja ki" előtte a gyári ROM -ot (pl. egy Flash Tool -ból, vagy akármiből), akkor órákig vadászhat az eredetire, és nagy szerencse is kell hozzá, hogy találjon. Van olyan gyári recovery, ahol lehet backup -ot csinálni, de az csak a user data -t menti, nem a ROM -ot. Itt jönnek elő a problémák, mert hiába írom oda 3 helyre, hogy CWM mentésből kell csinálni, így odaírhatnám 15 helyre is.
Ezt nem rosszindulatból írom, csak inkább kérdezzen mindenki 100x, mert hülye kérdés nem létezik. ÉS senki sem tud mindent.
-
orbit76
tag
Hello! Visszatértem B133-ra, rootoltam. A set_immutable.list eltávolítása egy kis fejtörést okozott, de megvan:
su
mount –o rw,remount /system
cd system
lsattr
chattr -R -i *
rm –f /system/set_immutable.list
lsattrÍgy sikerült írhatóvá tennem a /system könyvtárat és törölni a list-et.
-
törölt tag
"Huawei P8 Launch am 15. April 2015 in London"
-
törölt tag
válasz
#86973952 #6049 üzenetére
Most nem vagyok otthon, illetve MIUI van fent, meg 0 db EMUI téma, így fejből nem tudom.
DE ahogy Cunaja is írta feljebb, 3.0 -nál máshol van az elérési út a navi gombokhoz.
Így lett nekem is még korábban, amikor megjött az EMUI 3.0 kicserélve az alsó gombsor. Aztán visszaállítottam az eredeti Nyalókásra, mert az jobban tetszik egyelőre.
-
zeon.hu
nagyúr
Navibar ikonok színét változtatta már valaki?
Hogy oldható meg? -
törölt tag
Ugyanaz, mint ami az összefoglalóban van, külsős linken. Én OTA B602 -re tettem fel, tehát még nem is stabil ROM -ra, de működik. DE ez ebből a szempontból nem is lényeges, mert az előfeltételeibe belefér.
Mivel ez general verziós, így nagyobb szinten cseréli ki a fájlokat, mint az OTA.
Frissítés után egyébként lehet ilyen, minden telefonnál. Ilyenkor kell néhány perc, egy óra, hogy beálljon minden, meg 1-2 újraindítás. Én frissítések után kétszer szoktam újraindítani, utána helyreáll minden, ha esetleg a frissítés során beragadt volna valami a háttérbe.
Az én kezem alatt még nem volt olyan telefon, aminél frissítés után ne lett volna, nagyobb fogyasztás (még ha csak pár percig is tart), kis akadás, túlpörgő CPU, magasabb RAM használat, teljesítmény visszaesés. Egyenként, vagy vegyesen együtt. Akkor van probléma, ha ez még 1 nap után is fennáll, akkor újratelepítenék én is.
-
törölt tag
Előtte lett volna érdemes wipe -olni. Nem utána. A lényege igazából ennek az, hogy nyers rendszerre kerül rá az új. Ami ajánlott, de nem kötelező. ÉS persze szintén ami ajánlott, az a general verzió telepítése. Nálam semmi probléma nem volt a működésben.
Custom ROM -nál lehet fontos telepítés utáni wipe, hogy az esetlegesen bent maradt beállítások, adatok ki legyenek pucolva.
Bár ha pl. a system ui, meg egyéb apróság el van távolítva a system -ből, akkor gond lehet az "utó-wipe" -olással. Ennél a telefonnál nincs ilyen ROM, de van amelyiknél szinte teljesen ki van pucolva a rendszer, aztán a kezdő beállítások után nem tud túllépni, még a beállításokra sem. Mert ez esetben letölthető tartalommal pótolják a kiszedett részeket, ami wipe során megy a levesbe, ahogy a cache partíció is.
-
moltam
tag
Egy hete felraktam a B609-et (a nagy méretűt) 3 gombossal, utána wipeoltam, letiltottam a playes hülyeségeket és felraktam az appjaimat. Na most a telefonom valami eszméletlenül lassú. Akad, szaggat stb... Most mit csináljak vele? Töltöm a magyar oldalról a 609-et és megpróbálom újra. Eddig nem tapasztaltam ilyet.
-
Deeday
senior tag
Nah megjött a páromnak a G620s fain kis telefon. A hozzá kapott bluetooth os huawei hangszórót természetesen kihasználatlansága miatt el tulajdonítottam magamnak. Azt kell mondjam kellemes csalódás volt. Szépen szól nagyon. Tiszta méretéhez képest dinamikus hangzása van. Aksija órákig képes üvöltetni.....
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #6033 üzenetére
Az a baj, ha az egyedi lengyel FW -t fogják feltenni, akkor nem nagyon tudok/tudunk segíteni a szoftver tovább lépésben. Legalábbis egyelőre nekem nincs infóm arról, hogy hogyan következnek annál az FW -k, vagy milyen verziós EMUI 3.0 kerül rá.
Bár ahogy láthattad itt pár oldallal vissza, B15x szoftverről is tértek át általános, B133 -ra. Tehát elvileg nem szabadna gondnak lennie. Csak a garanciáztatás miatt érdekes kérdés. Mert ugye olyankor vissza kellene állítani a szervizben rárakottra.
Ott nálad szerintem nem a szoftveres áttéréssel volt a gond, hanem már eleve nem működött rendesen a szoftver. Azért arra kíváncsi lennék, hogy a bolt hogy jutott hozzá ahhoz a készülékhez, mi az előélete.
-
Zotya21
senior tag
-
-
Zotya21
senior tag
nah hétfőn hozzák vissza a telót
remélem megint b125 lesz rajt
és reméljük össze is karcolták vagy ilyesmi
-
törölt tag
P8 lesz elvileg az első 5.+ droidos Huawei, néhány húnap múlva, ami valamivel a P7 kezdőára felett fog indulni. Ennél több információ egyelőre nincs róla. Viszont, mivel az EMUI teljesen átrajzolja a droid felületét, így nem sok minden fog belőle látszódni.
Így tehát kijelenthető, hogy már fejlesztik a nyalókát házon belül is. Az, hogy ez eredményez -e új EMUI -t, egyelőre szintén nem tudni. Én feltételezem, hogy lesz új EMUI is mellé, talán 3.2, 3.5, vagy valami hasonló névvel.
Szerk.:
A másik kérdésre már válaszoltak helyettem. A készüléket júniusban hozták hivatalosan forgalomba, előtte egy akár bétának is nevezhető FW volt rajta, ami max. ahhoz volt elég, hogy bekapcsold a telefont. B116.Miután hivatalosan kikerült, illetve szolgáltatói partnerekhez is eljutott, már volt egy B121 nevű FW, amivel már semmi gond nem volt.
-
ktomek
aktív tag
Üdv!
Múlt héten frissítettem (talán ...B126-ról) A P7-L10V100R001C00B609-re (CUSTC432D609). Ezt (laikus módon) úgy csináltam, hogy visszaállítottam a telefon menüjéből a gyári beállításokat, majd rányomtam a frissítő alkalmazásra, hogy töltse, le, és frissítsen. Nagyot ebben látszólag nem lehet hibázni, maximum, hogy teljesen másképp ajánlott feltenni az új ROM-ot, amivel nem nagyon volt kedvem nyűglődni. Most viszont, és ez volna a kérdésem, hogy: más is tapasztalja, hogy döcögős, akadós, lassúcska lett a telefon? Elég sokat használom a felülről lehúzható panelt, azon belül az értesítések-parancsikonok közötti váltás néha 2-3 mp-es akadással megy csak. De maga a lehúzás is akadgat. (2-3 program van fent pluszban csupán a gyáriakhoz képest.) -
Titi76
aktív tag
Sziasztok.
Nagyon elgondolkodtam egy P7 vásárlásán. Tapasztalaitok alapján tényleg ilyen gázos a telefon sebessége mint ezen a linken lévő tesztben, hogy akad és döcögős a rendszer?
Plusz mennyire valószínű hogy kap e szépség Lollipop-ot? -
WishMage
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e rá valamilyen mód, hogy az értesítési hang és a csengőhang erejét külön-külön állítani? -
törölt tag
Köszi, fel is dobom az összefoglalóba. Még nem raktam fel, majd ha visszatérek EMUI -ra.
Addig is, ha valaki fel szeretné tenni, bizonyára ezt is a szokásos módon tudja megtenni:
Mikesa boot animáció telepítése:
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Letöltés:
- Mikesa boot animationTelepítés:
0. Belépsz a CWM recovery -be.1. install zip
2. choose zip from /storage/sdcard1
3. EMUI bootanimation CWM.zip
4. Yes
5. Go back
6. reboot system now
7. Yes -
mikesa
tag
Próbáld ki ezt. Kicsit módosítottam (gyakorlatilag mindent) , az előnézeti kép nem tartalmazza a tényleges kinézetet.
-
mikesa
tag
-
barmar
aktív tag
Mondjatok legyszi pár szép, elegáns témát a telefonhoz, olyat ami illik telefon kulsejehez. Minden téma gyerekes, csillivilli színes, ízléstelen. Az eszköz gyönyörű de a rendszer nagyon kínai.. Tudom h ízlések és pofonok de egy Sony meg egy újabb LG százszor minőségibb felülettel dolgozik. Bosszantó h nekünk van rengeteg témánk de lényegében egyiksem üti meg a szintet...
-
törölt tag
Betettem még egy fórumot az összefoglalóba a hasznos linkek közé:
Huawei Ascend P7 HTCmania (spanyol)Regisztráció itt ajánlott a teljes tartalom korlátozás nélküli megtekintéséhez. Pl.: képek.
Tompie:
Leállítottam a letöltést, semmi értelme nem volt, 10 kb/s fölé nem megy, semmit nem halad... 20 perc alatt jött le másfél %. -
törölt tag
Tuti valami gond van náluk, most rajta hagyom. 3. próbálkozás, mindegyiknél 52% után kezdett el leesni. 3 és fél perces letöltés helyett nem tudom mennyi lesz belőle, de most is már percek óta 3,4 - 10,5 kb/s között tölt... Meg időnként 0% -on áll.
DE végülis mindegy, mert az összes FW lent van.
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem, az is official verzió.
Szerk.: Illetve nem tudom, hogy méretben pontos -e. Lehet, hogy egy-egy országban kiszednek valamit a ROM -ból. Pl. kevesebb benne a cust, ha már úgyis aktuális ez a téma.
Tehát így lehet, hogy mondjuk a német oldalról letölthetőt minden országban lehet használni, de a magyar oldalon lévőt nem. Nem töltöttem még le, nem bontottam meg, de a build azonos.
-
törölt tag
-
Osz24
tag
Sziasztok
Olyan kerdesem lenne ,h nezegettem mate 7et es nagyon tetszik, ellenben a note 3 as ,mint vetelytars ar aranyba jobb a note 3.
velemeny? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
philoxenia #6004 üzenetére
kösz!
(van még Dr.Dre fülhallgatóm is, az vezetékes, csak lemaradt a képről)
-
törölt tag
-
Cunaja
addikt
válasz
#86973952 #6000 üzenetére
hm, megint FASTBOOT&RECURE MODE, valami a töltővel nincs rendben szerintem, . Most letöröltem a holo menüt.A modulok nem aktívak. Majd nem kapcsolom ki úgy töltöm, nem tuodk mit tenni.
Amúgy a témánál, most a méretezésbe bonyolultam bele, mert természeten át kell méretezni az ikonokat, mert a két mappa nem egyforma. Ezer köszönet, végre a telefon kinézete megint egyéni lesz. -
zeon.hu
nagyúr
töröltem a témákból jópár képet, de még mindig megjelennek a zárképernyőn.
van másik mappa is esetleg, ahová ezeket menti?
ezekből szedtem ki, ami nem kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stellar Blade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmgyűjtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged