- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
Ha kész és nem jó, [ezt telepítsd]
-
Cunaja
addikt
válasz
Cunaja #12085 üzenetére
na?
Első körben távolítsd el a facebook alkalmazást. Egy újrainditás majd [ezt rakd fel] és próbáld ki. A telefonon gyárilag rejtve van, de ott van. Most már nincs rejtve.
-
Cunaja
addikt
Telefon és gép összedug.
C.\adb mappába kell lépni.
cmd ( parancssor )
adb shell
su ( engedélyezni kell a telefonon a root hozzáférést a $ jelnek #-re kell változnia és a sor elején root felíratott kell látni. )
mount -o rw,remount /system ( engedélyezi a rendszer partíció írását, megismétli amit beírtál )
cd system ( system mappába lép )
lsattr ( Listázza a mappa tartalmát, itt még láthatjuk a set_immutable.list fájlt. )
chattr -R -i * ( engedélyek kiosztása )
rm –f /system/set_immutable.list ( eltávolítás )
lsattr ( Listázza a mappa tartalmát, itt már nem láthatjuk a set_immutable.list fájlt. )
exit.neki láthatsz
én addig kiszedem a Cust-ból a facebook apk-t.
-
Cunaja
addikt
Facebook teszt.
Figyelem! Keresek egy olyan tagot akinek B830 van fent és van root is. Tesztelni kellene valamit. -
repvez
addikt
Na most sikerült a gyári visszaállitás után megjött az SMS és érdekes modon egy kicsit másabb egy két helyen a kinézete a romnak mint volt.
Egyébként akkor a linken már a végleges élolli van? mert én csak a spanyol nyelvet tudtam kiválasztani a letöltéskor.igy nem kezdtem el letölteni.
-
Cunaja
addikt
Sajnos ezek szerint véglegesnek gondolja a Lollit. Na akkor írok a Huaweinek a Facebook hiba miatt.
Kérném a hiba teljes leírását
-
zeon.hu
nagyúr
Üdvözlöm az újabb Topikgazdát
személyében!
-
repvez
addikt
válasz
Cunaja #12064 üzenetére
igen 2 hete cserélték azt is , meg már az összes létező beállitást végignéztek a telefonban is meg a szolgáltató rendszerében is, 2 különbözö város ügyfélszolgálatától is érdeklődve plusz a telefonos tudakozóval, mindenhol azt kaptam vissza hogy tölük elmegy az sms és hogyminden ugy van beállitva ahogy kell.
Sőt be volt állitva ,hogy ha nem vagyok elérhető akkor kapjak sms-t, hogy volt hivásom abbanaz időszakban és ez is visszaállt , hogy ne kapjak értesitést , ezt a központba ujra engedélyeztettem, de nem tudom, hogy ez most ujra nem törlödik e.Mert sajnos nagyon sokszor nincs térerőm és igy fogalmam sincs hogyha hivtak amig nem volt térerőm.
-
Cunaja
addikt
-
Cunaja
addikt
válasz
repvez #12061 üzenetére
Wipe folyamata:
1. Kikapcsolod a telefont.
2. Elindítod 2 gombossal (hangerő gomb + és a power gomb egyszerre nyomva, amíg szürke nem lesz a képernyő) a recovery -t.
3. wipe data/factory reset.
4. Yes -szel kezdődő sort válaszd ki, majd várd meg amíg befejezi.
Indítsuk újra, ( Reboot system now )Ezt a képet találtam hirtelen.
Csak a pirossal jelölt részt nyomd meg. Ha újraindul olyan lesz mint mikor megvetted. Próbáld ki az sms-t.
-
repvez
addikt
válasz
Cunaja #12060 üzenetére
teljesen gyári a telefon nincs mokolva vele, hacsak a 3gombos frissités nem számit annak.
A wipot nem csináltam még sose azt a menetét nem nagyon tudom, ezért gondoltam, hogy szoftverből frissiteném az alkalmazáson keresztül.
Igen minden sms megjon csak az OTP töl nem , ezért a netbankba sem tudok belépni, mert nem kapom meg a belépés kodot sms-ben amivel igazolnám, hogy én vagyok és igy pénzt sem tudok utalni ez eléggé nagy gond.
-
Cunaja
addikt
válasz
repvez #12059 üzenetére
Root és custom recovery ne legyen. A dload mappában csak az update.app legyen a külső sd-n. A wipe azért lenne fontos, hogy ne maradjon szemét. Az adataidat mentsed előtte! Ha kész a 3 gombos módszer mehet. Amúgy más sms megérkezik?
Most jutott eszembe, elvileg wipe is elég! -
repvez
addikt
válasz
Cunaja #12058 üzenetére
igen T mobilos vagyok, ha nem akarok nagy macerát akkor csak rámásolom az SD kártyára a B609 es rom Dload mappáját és a szoftverfrissitést menüt ráengedem?
Vagyis az összefoglaló 1es pontja szerint járok el.Igy nem kell macerálnom semmi wipe dolgokkal.Meg talán az sem zavarja majd, hogy ugyan azt a rendszer teszem vissza
-
repvez
addikt
Okozhat a rom frissités olyat , hogy ez bizinyos helyről nem kapom meg az SMS-t?
Mert már nem tudok mást elképzelni, már többször voltam benn az OTP és T mobilnál mindenhol mindent rendben találnak és sim csere is volt a handcent sms beállitással is és a gyári sms progival is,de mégsem kapok értesitést a pénz mozgásomról.Ha ujra teszem a 609est azzal lehet valami, most vissza kerestem, és azóta van ez a problémám amióta a B609es romot frissitettem 3 gombossal a telefonomra. szeptember4 től.
Szóval mi lehet a romban ami ezt okozza és mi garantálja ha ujra rakom akkor megjavul tőle? -
Cunaja
addikt
-
Cunaja
addikt
-
Cunaja
addikt
Van valakinek B623 fent?
-
Cunaja
addikt
válasz
fatomas673 #12050 üzenetére
Neked azt kellene csinálni, hogy visszatérsz B609-re , itt csináld meg a vodás részt. Majd B621 - B623 és a beállítások - frissítő - helyi frissítésnél válaszd ki a B830-at. Talán ha folyamatosan a helyi frissítést használod és nem a 3 gombos módszert, nem veszti el a Vendor tartalmát. Ilyenkor mindig az előző romot frissíti és nem törli.
-
Cunaja
addikt
válasz
fatomas673 #12048 üzenetére
Azért írtam, hogy óvatosan! Sajnos nincs Vendor mappa, és a B609 vendor mappája okozhat bonyodalmakat. Látni kellene, hogy mi a különbség.
-
fatomas673
tag
Sziasztok! Feltettem vodafonos romra a B830-t. Azért a vendor nagyon hiányzik. Így nincs mozgásvezérlés, 4g. Mást nem vettem észre. Azért határozottan jobb a ram felhasználása és az akku is, pedig csak 1 napja van fent. Ja és a RR3 játék is jobban muzsikál. Tud valaki megoldást a fenti hibákra? B609 vendor nagyon nagy hülyeség lenne?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
kazsolt #12045 üzenetére
Rom verzió kellene, KK kicsit tág fogalom.
Rom frissítés segíthet.
Minimum heti 1x újraindítás.
Fb törlése, valami light verzió vagy böngészőn keresztüli használat javasolt.
Felesleges/nem használt alkalmazások tiltása.
Felesleges/visszamaradt fájlok törlése (pl DU Speed Booster-el).nem lehet, tudtommal kernel szintű támogatás kell hozzá.
-
ujskodas
tag
Sziasztok!
Hol lehet ( egyáltalán lehet-e ) beállítani, hogy a készülék dupla képernyőkoppintásra feléledjen? -
kazsolt
tag
sziasztok!
Egyik barátom p7-e az utobbi időben nagyon belassult, mikor kilép valamiből laggol, szóval nem olyan mint volt amikor megvette.
Milyen megoldásokat ajánlotok? Durvábbat vagy csak vmi lightos?
PL a képernyő animokat hol kell leszedni? Kitkat van fent neki. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
zeon.hu #12043 üzenetére
jelen állás szerint nem lesz 6.0.
legalábbis hivatalos, persze még bővülhet a lista. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #12042 üzenetére
Akksinak kell 1 hét, hogy beálljon új romnál.
Addig annyit tehetsz, hogy a fölösleges/nem használt alkalmazásokat tiltod. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #12040 üzenetére
Ha kell, az is benne van a leírásban.
-
kovaxmatt
csendes tag
Több képernyő-s megjelenítésnél is kicsit rosszalkodott a rendszer, de egy-két próbálkozás után sikerült lejátszani a filmet a TV-n.
-
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #12037 üzenetére
Ha van root, pár nap múlva újabb tuning tippeket írok. Tesztelés alatt! Gyorsabb és jobb lesz minden!
-
ricsi8800gt
addikt
Na minden beállítva,fel telepítve,És szépen megy.
köszi a romot uram -
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #12035 üzenetére
tiltsd le a felesleges alkalmazásokat.
mondanám a rendszer alkalmazás eltávolítót, de ahhoz root kell és nem árt csínján bánni vele. -
ricsi8800gt
addikt
Érdekes hogy friss rendszer van és kicsit lassu.
De kell neki ídő szerintem meg az akunak is -
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #12033 üzenetére
Ügyes vagy!
-
ricsi8800gt
addikt
Gond nélkül fel csúszót rá
-
ricsi8800gt
addikt
na már tolja is fel
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ricsi8800gt #12029 üzenetére
a hangerő+ az a hangerő FEL!
-
ricsi8800gt
addikt
ezt a hangerő+be kapcs mindig ki akaszt
Ilyenkor hangerő fel vagy le és be kapcs ?
Utánna meg 3 gombos ? -
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #12025 üzenetére
A dload mappában UPDATE.APP legyen.
-
ricsi8800gt
addikt
a dload.zip-nek nem kell dload mappába lenni ? az Sd-n
-
Cunaja
addikt
válasz
Black&White #12023 üzenetére
Már letöltöttem, szétszedtem,de csak kedden lesz időm tanulmányozni. Ha van Titanium Backup, akkor csinálhatnál egy mentést a Facebook, messenger, és az Android system webview-ről. Az jó lenne és Zorb felrakhatná kísérletből. Ha akkor sem jó, más a gond forrása. A Cust-ban benne van a facebook, lehet az a gond okozója.
-
Tompie
őstag
válasz
philoxenia #12018 üzenetére
Karácsonyi ajándékOM
szóval magamnak
-
zorb
tag
válasz
Cunaja #12006 üzenetére
Csináltam videót, elküldtem kollégának messengeren neki ment, amit nekem küldtek az 9 másodpercnél megállt a kép és a hang csak a folyamatjelző csík ment végig.,:
A bétatesztelési időszak után elérhetővé vált az Android 5.1 Lollipop operációs rendszer a Honor 6 és a Honor 6 Plus okostelefon modellekre.: [link] -
Tompie
őstag
A jövőre megjelenő P9 az "nagy durranás" lesz?
-
zeon.hu
nagyúr
a HUAWEI_P7-L10_Andriod 5.1.1_EMUI 3.1_C900B830 telepítése, rootolása, rollback menete bekerült a legördülő összefoglalóba.
köszönjük cunaja munkáját! -
Cunaja
addikt
válasz
ricsi8800gt #11994 üzenetére
Sikerült?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Stellar Blade
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- További aktív témák...
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Strix G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged