Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi8800gt
addikt
Csak kiváncsiságbol.Kaptatok a P7-re valami frissítést ?Párom P8-asára jött ki.
-
ricsi8800gt
addikt
Ma már az ujj tulajnál van a kis P7-es telcsim
És szeretném meg köszönni zeon.hu és Cunaja kollégáknak a sok segítséget ami a telefonnal kapcsolatos.
Cunaja kollégának külön köszönet a profi munkáért ami a stabil romakat és egyéb dolgokat illet.
most már a Mate 8 lopja magát a szívembe -
ricsi8800gt
addikt
Az Sd kártyámmal volt valami azért nem tette fel a romot.most másik sd-röl meg igen
-
ricsi8800gt
addikt
Vissza tettem a gyári recovery-t,dload mappában a gyári rom és 3 gombossal azt irja ki hogy Software installation failed
-
ricsi8800gt
addikt
Ha vissza akarom gyárisittani a telefonomat akkor gyári recovery vissza és a gyári romot az dload mappába és 3 gombossal indítani ? Most melyik is a gyári rom verzió a B609 ?
-
ricsi8800gt
addikt
Pont most pàr màsodperce volt egy le fagyàsom netezès közben majd ujraindult a telom,kernel csere ota van baja
-
ricsi8800gt
addikt
Ma reggel volt egy váratlan kikapcsolásom a P7-esen.kicsit meg nyomtam a bekapcs gombot hogy meg lessek valamit és semmi,megint meg nyomtam megint semmi,Nagyon nagyon hozzan kellet nyomvatartanom hogy be kapcsoljon,ilyet nem igen csinált
-
ricsi8800gt
addikt
Garancia az hogy szol a P7-re a T-mobilnál? 2+1 vagy simán 2 év?
-
ricsi8800gt
addikt
Lassan vissza kell gyáriasittani a P7-est
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
philoxenia #17907 üzenetére
Ha jól rémlik én a T-nél 85 vettem,rá pár napra fel ment 105e-re,de a startoló ára nem volt 100e az biztos.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
philoxenia #17891 üzenetére
Azok a készülékek amiket a szolgáltatók árulnak és 150e meg 200e körül vannak azok nem mennek le 100e vagy az alá,GSM boltokba meg függetlenül se megy le 100 alá ezek.Szolgáltatónál majd 120e-nél lesz az hogy kifutó készülék
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
philoxenia #17887 üzenetére
Hát nehéz lesz el hinni hogy egyszer csak pl 100ezer lesz egy P9 vagy 90e
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
philoxenia #17885 üzenetére
P7-be?elég minden mert ügyes kis teló,de haladni kell a kórral meg már lassan értéktelen lesz
-
ricsi8800gt
addikt
[tuning]---Fel tettem TWR-ben,telefonba hol találom ?
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Atlantisz48 #17757 üzenetére
igen
-
ricsi8800gt
addikt
6.0 jön vmikor a kicsikére?vagy Cunaja féle rom ?
-
ricsi8800gt
addikt
Mi a szitu rom ügyileg?van valami friss a mestertől ?
-
ricsi8800gt
addikt
Az Xposed kelelt ujra tenni most jó
-
ricsi8800gt
addikt
Ugyan ugy ott maradt sajna.tèmákat is töröltem.Semmi nem szedi le.Semmit nem állitottam el.Nem èrtem
-
ricsi8800gt
addikt
zeon vagy Cunaja ki probálhatnátok ti is ezt a CM launchert hogy nektek is elő jön e a probléma az sms-kapcsán.Igaz mikor korlátoztam a CM-et akkor nem mutatta hogy jött sms-s csak jelezte.
-
ricsi8800gt
addikt
Akkor Launcherek terén mi olyan jó még.CM volt Go volt mi van még ?
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Atlantisz48 #16625 üzenetére
Én se tudom,de ink nem piszkálom már a telót.Amúgy ez nálam rom függő mert más más romoknál hol van hol nincs ez a dolog
-
ricsi8800gt
addikt
Sajna a hiba ismèt elö jött hogy sms ès jelzi a nem fogadott hìvàst
-
ricsi8800gt
addikt
Ez a TWR-recovery nagyon izé.Le akartam formázni a System-Data-Cach meg a többit és vitte a memóriakártyát is
Hogy ujra tenném a Lite-ot -
ricsi8800gt
addikt
Én vissza térek a B851C-V2.-re.Lite esetében ugye nálam valami oknál fogva mutatja ha kapok sms-t akkor az 1 nem fogadott hívást is mutatja.Meg a napokban ha alvó képernyőről meg nyomom a bekapcs gombot és el van fordulva a zárolási képernyő akkor nem akar vissza fordulni csak 4-5 képernyő ki-be kapcsolás után
-
ricsi8800gt
addikt
Pár napig távol voltam a fórumtol.Van ujj rom esetleg ?
amit a kicsikére lehetne aggatni
-
ricsi8800gt
addikt
Cunaja,Érezhetően jobban és stabilabban viszi a Lite Rom a zombis játékomat.Igy hogy ki van takarítva a rom
-
ricsi8800gt
addikt
Lite rommal kapcsolatban.Ha kapok sms-t akkor jelzi az 1 nem fogadott hívàst is.de nem hivtak
-
ricsi8800gt
addikt
Fenn a Lite.Èrezhető a rom gyorsasága igy hogy ki van puculva.Grat Cunaja
Ahogy telnek a napok jobb lesz biztos
-
ricsi8800gt
addikt
Na most kuszik fel nekem is a V4 Lite,aki fel tette annak mi a tapasztalata ?
-
ricsi8800gt
addikt
Nálam a Mate 8 visz mindent,nagyon tetszik,De a P7 meg nagyon a szívem csücske mióta meg van
-
ricsi8800gt
addikt
Holnap jön páromnak a P8 lesz egy kis össze hasonlítás a P7-hez
-
ricsi8800gt
addikt
Esetleg ha érdekel valakit.7perc és élő teszt a P9-röl
[link] -
ricsi8800gt
addikt
Egyre jobb AnTuTukat szór a telefon.Eleinte 32 ezer aztán 33 most már majdnem lett egy 35 is
Igaz nem számít a Tutu pont mert nagyon jó a rom
-
ricsi8800gt
addikt
Meg jött a P9 is.ismét jót tett össze a Huawei
-
ricsi8800gt
addikt
Nálam folyton le áll a ROM Toolbox Lite
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
Atlantisz48 #15791 üzenetére
Akkor vissza térés B839 plusz recovery ha TWR van fenn és ha fenn van a B839 akkor TWR vissza és V3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- DJI topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest