-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Megvan a P9, visszaállítottam gyárira a P7-et, marad tartalékban egyelőre. További jó mulatást a topikban és BUÉK!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Atlantisz48 #18432 üzenetére
Nem nagyon kicsi a sávszél? Mérted a sebességet?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Atlantisz48 #18406 üzenetére
Újabb proci nem?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Atlantisz48 #18251 üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
Itt van pár alkalmazás rádiózásra én a TuneIn-t használom az kb. bevált. Egyébként lehet, hogy böngészőből is nézhető pár adás...
GSPLR: [link]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
coyote55 #18090 üzenetére
Ingyen nincs ilyen, TV GO HBO GO de ezekhez kell előfizetés. YT miért nem jó? vagy netes adások?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
ricsi8800gt #17904 üzenetére
Megjelenésekor 100 alatt vettem a Telekomnál a P7 -et...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
ricsi8800gt #17890 üzenetére
Pedig akár 100 alá is megy majd...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
ricsi8800gt #17886 üzenetére
Még egy évet kibír nálam, nemigen látok akkora előnyt a fejlesztésben más típusra, ami indokolná a cserét. Amúgy a P9 is olcsóbb lesz egy év múlva.....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
ricsi8800gt #17884 üzenetére
Mi nem elég benne?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
rayoliviero #16145 üzenetére
Azt majd Máté csinálja....
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Henriett88 #14263 üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
fatomas673 #14234 üzenetére
Csak akkor születtek nagy dolgok, ha bátrak voltak akik mertek....
-
philoxenia
MODERÁTOR
Egy telefon általában nem vált ki egy fényképezőgépet, de ha nincs más ez már használható. Persze abszolút fotós tudás nélkül, pl. hogy a fény irányát is figyelembe kell venni, ahhoz hogy használható képet csinálj.
Ez például csak azért készült, mert hirtelen le akartam kapni melóhelyen a macskákat... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
fatomas673 #12877 üzenetére
Hiába tanultam műszerésznek, amikor végeztem még csak a Knight Riderben volt mobiltelefon...
Azóta nekem sincs közöm a szakmához... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
fatomas673 #12875 üzenetére
Várj, míg ötven leszel...
Nekem már maradnak a kipróbált dolgok, a Tempered Glass feltételéhez is végignéztem mindent... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
fatomas673 #12843 üzenetére
printscreen gomb aztán paint beillesztés új képként...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ilyen tok jött most nekem, nagyon baba...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Tompie #12288 üzenetére
Sajnos ezek a cuccosok nem tudják azt gyakran ami rájuk van írva...
Nekem van olyan hálózati töltőm, amiről a tabom nem tud tölteni, pedig elvileg az is 2.1 A-es... talán egy ilyen? Persze garancia arra sincs, hogy tölt vele ...
A fiamnak a kamionba egy ilyet vettem, egyszer elromlott, de gar-ban cserélték. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bollizolee #11467 üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bollizolee #10910 üzenetére
Nekem van a kekes hiba..
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Tompie #10482 üzenetére
Olvass utána, alap fotós fogalmakkal kell tisztában lenni.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
#86973952 #10039 üzenetére
Ez nálam is jelentkezett néha, sőt random visszadobja a hívást időnként, hogy nem vagyok kapcsolható, de ez gondolom azért van, mert mikor ZTE hálózati eszközt talál, összevesznek, a ZTE GX is csinál furcsaságokat néha, annak meg gondolom a Huawei-el van baja...Samut mind a kettő csipázza, a Szoniért meg odavannak...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
#86973952 #8809 üzenetére
Sajnos az is ott téveszt, ahol a többi. Szolnok Tószegi út 47
McHale Hungária Kft.
Szolnok
Tószegi út 47Nálam a Here nagyon lassan tölt be.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
#86973952 #8803 üzenetére
Nekem van navi a kocsihoz(Tom-Tom),van több eszközön GMaps, van Here, sőt a Sygic is volt fönn, de tökéletes térképe egyiknek sincs... Az utca-házszám például Olaszországban is gyakran eltér a postai címtől, de Szolnokon is van eltérés például a Tószegi úton is, ami nem is kis utca éppen. Általában a StreetView és a Gmaps együttese hozza a legjobb eredményt, ha konkrét céget keresek konkrét címen. Csak sajna Ausztriában és Németországban nincs StreetView bár ott talán pontosabbak a címek...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
HellAbove #8796 üzenetére
Számomra az EMUI pozitívum, nekem nagyon kézreáll, jobban, mint a Samu vagy az LG rendszere. A G2 mini után a kijelző nyilván sokkal szebb, ellenben tok nélkül csúszós a P7, sokan ejtették már el.
Más kategória a két telefon, igazából a G2-höz szokták hasonlítani. Netezni sokkal jobb rajta, telefonálni nem tudom, nekem arra még mindig a nyomógombosak a legjobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- NBA és kosárlabda topic
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest