-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Mátésum #17194 üzenetére
Akkor nem gond. Van amikor a ROM -ban van, vagy nincs rá szükség.
APN -nél:
Nincs MCC, MNC, protokoll és roaming protokoll opció?A többi, amit leírtál biztos jó.
Szerk.:
Meg nem tudom van -e még ilyen.... régen külön kellett aktiválni az MMS -t a csomagban, ha szerződéskor nem teszed meg. Nem tudom így megy -e még, én soha nem használtam MMS -t.Illetve talán egyet küldtem életemben, amikor bejött, még azt Westel -nél vagy Pannon -nál. Került is vagy 600 HUF -ba akkor.
-
fatomas673
tag
válasz
Mátésum #13042 üzenetére
Az attól függ milyen az autóstartó és mire szeretnéd használni benne a telót! Pl.: navigációra biztosan nem mert nem tudod úgy beletenni, de ha csak BT-s kihangosításra használod akkor simán! Én Blue Star Premium Line tartót használok, amibe keskeny, ill. vastagabb telefon is belerakható elfordítható és az olcsóbb kategórától kicsit megbízhatóbb!
Ja amúgy ez is olcsó kb.:3000 huf. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Mátésum #12921 üzenetére
lehet csökkenteni a képernyő méretét, hogy egykezes használatnál könnyebb legyen.
klikk a sötét részre és eredeti méretű lesz.
(b851-en a navi sávot jobbra simítva lesz kicsi, visszafelé pedig normál méretű)szerk:
screenshotot erről hiába csinálok, csak a képernyő képe van rajta, az üres rész nincs. kéne egy másik teló hozzá.
de ki lehet próbálni, hasznos újítás. -
Cunaja
addikt
válasz
Mátésum #12921 üzenetére
[HwMediaCenter.apk]
A system mappa sem tűnt el. Ott van ahol volt mindig. -
repvez
addikt
válasz
Mátésum #12445 üzenetére
Nem mondanám csúszósnak, legalább is még egyszer sem esett ki a kezemből emiatt. a jelerősséget egy kicsit leveszi,de normálisan lefedett területen nincs vele gond telefonálni simá lehet vele és a 4g-t is simán viszi.
Persze olyan helyen ahol én lakom, ott ez nem lényeg mert GSM jelerőt sem képes szolgáltatni a T mindegy milyen készülék vagy tok van itt.Ezt az ujlenyomat kérdést sose értettem a tesztekben is mintha ez lenne a legfontosabb dolog, hogy erre fejlesszék a telefonokat. Akinek zsirosabb a keze annak meg fog látszódni a lenyomata,de inkább legyen ujlenyomatos , mint karcos , mert azt nem lehet letörölni vagy eltüntetni.
Meg különben is a kijelzőn is meglátszik amerre húzod az ujjad akkor már olyan mindegy hogy a háta is olyan.NEkem ez nem volt szempont a vásárlásnál, ami az én verziomnál macera az az ha SIM vagySD kártyát kéne cserélni, mert nálam még nem volt kihagyva a kereten neki hely. ÉS a hátlap müanyagján a tartó pöckök elég kicsik, igy nem tanácsos sürün kiszedegetni a tokból, nálam eddig egyszer lett kivéve mióta megvan .
DE a használata kárpotol, mert nem kell vacakolno a tokok nyitogatásával , nem lesz kezelhetetlenül nagy töle a telefon és még szép is marad tőle, egyszerüen csak ugyan ugy zsebre lehet vágni és nem kell félni, hogy baja lesz a telefonnak.Néha bennmarad az apró agy a kulcs, a hátlapon emiatt látszanak karcok, de a telefon mintha uj lenne a tok alatt , ez ha később el akarod addni akkor sokat érhet.
NA ez elégé hoszsúra sikeredett
-
Cunaja
addikt
válasz
Mátésum #12313 üzenetére
Helyedben felraknék egy custom recovery-t, majd nandroid backup. Akkor olyan lesz a telefon mint most, ha gond lenne vele. A többi az összefoglalóban van.
Fontos ha kész a mentés másold valahová, hogy ne vesszen el. Telepítéskor a gyári recovery legyen.Sajnos bővebben most nincs időm kifejteni, mert minden szabadidőmben a
B851-es rommal küzdök. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Mátésum #11052 üzenetére
Bizonyos romokon a Telenor bejövő/kimenő csak 2g-n jó.
Beállításokban "csak GSM"-re kell állítani.
Ezzel semmit nem veszítesz.
Ha kell mobilnet is, akkor vagy 3-4g kapcsoló (van olyan rom, ahol a legördülő menüben is van), vagy valami automatizáló program.
(Nálam a mobil net mifiről jön, ezért nem kell kapcsolnom) -
KKrisz751
aktív tag
válasz
Mátésum #10937 üzenetére
Van pár témacsomag 4-5Gb nyi.
Abból lehet válogatni.Amúgy a letölthetők közt is van 4-5 igazán jó.
Én is csak kicsit alakítottam a témákon. Ikonok, és azok színeit cserélgettem javarészt.
Csak egynél játszottam el a szöveg színezést. De megbántam a ráfordított időt.De ezeknek mind van egy hibájuk. Amelyik színnel ír a settings menübe a feliratokat, azzal a színnel írja az összes rendszer feliratot. Pl ha fehér a betű, akkor nem tudod újra indítani a telót,. mert az fehér alapon lévő felugró ablak, és nem látod szöveget. Ezért sötétíteni kell, de nagyon haloványak lesznek a fehér alapon lévő feliratok.
Ellenben sötét menü háttérhez hülyén néznek ki a sötét betűk, és nem olvashatók.
Vagyis keress egy témát ami nagyjából jó és max ikonokkal játszadozz, mert a betűszínezéssel nagyot lehet szívni, mire jó lesz. És addigra pedig megunod azt a témát amit szerkesztettél.És kezdődik előröl.
És sok hasonló betűszín van. Ami valahol jó, egy másik menüben ugyan azt a színt használva olvashatatlan.
Egy aránylag jól eltalált téma a topmix. scenery, dark bloom.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Mátésum #10937 üzenetére
Témája válogatja.
EMUI saját téma szerkesztés link.
Adott témát is lehet szerkeszteni részenként vagy csinálhatsz teljesen sajátot. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
Mátésum #10920 üzenetére
N7player. Tökéletesen teszi amit kell. Sőt a gyári lejátszót lelövi. Vagyis ha headsetet használok, vagy akár számítógépről vezérelem a telót, zene indításkor is ez indul és nem a gyári.
Igaz ebből nekem teljes verzió van. Mivel bevált megvettem.Sőt a kínai Fm transmitter bluetoothon keresztül csatlakozik a telefonhoz. A távirányítóján nyomok egy lejátszást, és elindítja a n7-et, És lejátssza onnan a zenét ahol leállítottam.
Egyébként meg azok az appok amik nem kellenek, le lehet, és le is szoktam jegelni. Pl a google play-en kívül minden más google alkalmazást letiltok. Ja a térképet nem.
De pl a gyári lejátszó nincs is jegelve, most néztem meg. De most lesz.
A hívás várakoztatás meg beállítható a telefon menüjében. E-robot nélkül is tökéletesen jelez mikor beszélek valakivel, hallom a csipogást, és rezeg a teló.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Mátésum #10920 üzenetére
Kérdezni lehet, sőt javasolt is
Poweramp-ot használok, de ha neked több lejátszó is van, akkor tiltsd az egyiket (vagy állítsd be alapértelmezettnek. Beállítások-alkalmazások kezelése-alul lesz az alapértelmezési beállítás).
A másik passz, automatizálót használok hívásokhoz is, az E-robot értesít a hívás közbeni bejövőről is.
Hívásvárakoztatás be van kapcsolva?Szerk.
Még egy ötlet: az a hang nem média? Ha le van véve a média hangerő, akkor nem hallani. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Mátésum #10914 üzenetére
Mit jelent a legújabb?
Azokat tiltsd, amit biztosan nem használsz, de ébresztik a telót: play zene, könyvek, stb.
Védett alkalmazásnak azt tedd, ami a képernyő kikapcsolása után is fusson tovább, pl a gps-t igénylők is ilyenek vagy a widgetet használók, automatizálók, stb. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Mátésum #10870 üzenetére
Használhatsz másik ébresztő hangot is.
Jobb megoldás egy automatizáló alkalmazás (pl E-robot), azzal százalékos pontossággal állítható a hangerő.
Rezgésnél csak a két rezgés közötti idő állítható a robottal. Swiftkey beállításban viszont tudod a rezgés hosszát módosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- DOOM - The Dark Ages
- Mobil flották
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android játékok topikja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest