Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
-
Macipalika
csendes tag
válasz
csordog #7357 üzenetére
Üdv.
http://www.tok-shop.hu/termek/huawei-ascend-p7-oldalra-nyilo-tok-hivas-mutatoval-kalaideng-iceland-ii-feketeEzt a tokot vettem hozzá de megbántam, mert nem inteligens tok.
A kis ablak csak akkor jön elő ha letöltök egy programot hozzá és így a közelség érzékelő vezérli de nagyon rosszul. Sokszor villog össze vissza a képernyő.
Nem tudom hogyan lehetne átalakítani.
Próbáltam mágnessel megkeresni a kapcsolóját de azt csak hátul a kamera alatt érzékelte.
Esetleg erősebb mágnessel előről is menne?
Akkor se lenne jó mivel benne lenne a kis ablakba a mágnes. -
ufonauta
aktív tag
válasz
csordog #7357 üzenetére
Jó az ötlet, de most valahonnan mágnest szerezni és ráragasztani elég macerás. Nem beszélve róla, hogy nem igen lehetne szépen kivitelezni.
debi94
Lehet visszaküldöm neki és rendelek másik eladótól egyet. Ez volt az utolsó fekete darab neki. Lehet valami elfekvő cucc volt. Az se lenne baj, ha picivel drágább, de működjön rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A P6-ból három milliónyi talált gazdára. Az utód többet tud, erősebb, értelemszerűen ettől is komoly sikereket vár a gyártó, ami leginkább az árazáson fog múlni.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Videós, mozgóképes topik
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Honda topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest