- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #21176 üzenetére
én már elengedném, de a szöleimnek az is gondot okozott mikor egy másik ugyan ilyen p7est adtam oda mert a réginek a bekapcsolo gombja adta meg magát és az ujabbon más billentyuzet volt és ,hogy azon már nem tud irni uzenetet.
Mondom neki, pedig ha uj telefont is veszek neki azon is más lesz . -
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #21162 üzenetére
ja , ez volt a gond, 3 év távlatából, ugy emlékeztem, hogy a simet áttettem az ujba és igy abban már nem kellene hogy legyen, de volt.
egész jo még mindig ahhoz, képest, hogy 3 évig folt abszolút zérő töltésen .igaz azért érezni rajta a döcögést a mostanihoz képest , de még simán használható
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #21157 üzenetére
Miután nekem mate20pro lett helyette, a fiamnak adtam. Azóta is műkodik, sőt sokkal jobban van nyúzva.
Igaz nem bír már 3 napot az aksi csak 1.5-2 napot, ha nyúzza akkor 1 nap.
De működik, csak lassú, akad... de nem csoda. Azóta minden alkalmazás az újabb rendszerekre van optimalizálva.Lehet egy űjra telepítés nem ártene neki, annyi szemét van már rajta. Párom P7ese kiocsivel gyorsabb.
Azt a másik gyerek kapja meg, páromét p30pro ra cseréltük.Off:
De ha már írok, akkor a telefon gurukat kérdezem, mert ebben nincs tapasztalatom.
Melyik a jobb
Huawei P30lite vagy Samsung A51
(Függetlenül ha kérhetem.. tuidom huawei topic, én maradok is a huawei-nél, akár ha OS csere is lesz. De a gyereknek ne kelljen megkerülő megoldásokkal tökölnie)
A nagyobbik gyereknek kellene egy ma is használható, belépő telefon amit még pár évig használhat. -
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #21150 üzenetére
Szia!
Nem tudsz véletlenül egy Windows emulatort, ami működik a tetű Huawei Kirin cpu-val?
A tököm kezd tele lenni a Huawei-el.
A tabletre kellene, mert van egy halom olyan progi, amit a Windows-ban lehet csak használni és a tabletre kellene. Persze az egészet root nélkül.
Hiába a Pay Pal, a tabletet vissza kellene léptetni 2 főverzióval, hogy nyitni tudjam, persze köztes romot a visszalépéshez nem találok.iIgy nincs root.
Emulátor meg jó lenne. A Wine nem hajlandó dolgozni rajta, a Limbo nem is indul, a BOCHS meg elindul, de megáll telepítés közben. Persze a 8" régi Lenovo tabletten meg megy, de az gyenge. -
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #21148 üzenetére
Persze, hogy tudok.
Azt nem értem, miért nem látom a szerkesztés lehetőséget?
Bolond ez az Edge.
Most a Huawei Mediapad M5-Lite tablet mókolás át csinálom.
HM, ezt se tudom rendesen off-ba rakni. Ezek szerint az Android Edge nem teljesen kompatibilis. Most meg sikerült. -
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #21144 üzenetére
Kellemest Mindenkinek!
Tesó ha már itt vagy.
Kivettem a kicsikét a fiókból, gondoltam ránézek. Nullára volt merülve és tölteni kellett. Azután simán bekapcsolt és amíg nem frissített le minden alkalmazást, addig folyamatosan laggolt. Most már pörög, de a bekapcs és a hangerő gombok nem jók bekapcsolt állapotban. Szóval a mai napom ha felébredek, a mókolás lesz a P7-en.KIs nosztalgia nem árt.
-
Fuel
tag
válasz
zeon.hu #21139 üzenetére
Mindenesetre marad most ez, ha majd tényleg nem lesz annyira támogatott, akkor beviszem egy telefonszakihoz és megkérem rá, hogy tegye fel amit ő a legjobban ajánlana rá, de addigra szerintem már cserélni fogom, üzemidő számít már csak nekem és a támogatottság, amilyen alkalmazásokat használok. Egyszer letégláztam egy régebbi telefonomat, tanultam belőle, úgy hogy én nem nyúlok hozzá veszélyesebben.
Nagyon szépen köszönöm, hogy útba igazítasz!
Üdv.
-
-
Pandaboy
tag
válasz
zeon.hu #21110 üzenetére
Az enyém kártyafüggetlen készülék. Csak volt vodafone függő. Lehet lefogom cserélni a ROM-ot. De ahogy olvastam elég bonyolultnak tűnik. És minden Wifi jelszó is elveszne. Írták, hogy csináljak biztonsági mentést a telefonról és azt küldjem el a Google Mailemre. Megcsináltam, de nem küldött semilyen mentést.
-
Pandaboy
tag
válasz
zeon.hu #21108 üzenetére
Nincs semmi elállítva. A kezdetektől így vettem. Gyári Rom van rajta. Ki és Bekapcsnál a Vodafone logó jön elő. Szerintem csak egy újabb Rom segítene ezen.
(Ugye úgy lehet ezt észrevenni, ha nézem a kamera mit mutat és elindítom a VIDEO felvételt. Akkor rögtön közelebb hozza amit lát a kamera. Így viszont minden videó felvétel pocsék homályos.) -
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #21087 üzenetére
Szeva Tesó!
Te még létezel?
Akartam venni helyette egy P10-et, mert most 54K a Fradi pályás cégnél, de nem éri meg.
Anyókának megfelel a P7 és a P9, neki nem kell. Nekem meg azért nem kell, mert pont most tuningoltam meg a P9 kameráját és baromi jó lett. Így marad a P7, csak akku kell.
Amúgy ha kiveszem a tokjából, gyönyörű.
P20pro sok, P30pro baromság (soha nem adnék ennyi pénzt telefonért). Nem kapcsolható ki a stabilizátor és így a stabilizátorommal összeveszik. Ugyanez a helyzet a harapott almánál is. -
edima10
tag
válasz
zeon.hu #21073 üzenetére
Igen, de nem telefonnak
Diktafon (valahogy jobb hangot rögzít, mint a p20, ami leváltotta) és távirányító a tévéhez és avr-hez (sötétben jól látni, kényelmes)
De még az elődjét, egy régi Nokia N8-at is. Annyira szerettem, hogy nem volt szívem a fiókba süllyeszteni, azt ébresztőórának fogtam be
Az első mobilom meg egy Nokia 3310 (2001-2008) néha a kígyós játék miatt előveszem nosztalgiázniÉs kb el is mondtam az összes telefonomat 2001 óta! Illetve a 2 Nokia között kényszermegoldásként még volt egy Samsung sgh e250, a fiókban az is megvan
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #21061 üzenetére
Igen, de a távolabbi képek is jól mennek neki. Jó, nyilván egy távolabbi, nem fókuszra eső pont részletességge közel sem tökéletes. Viszont csak annyi a különbség, hogy a mostani képfeldolgozásban aktív szerepet vállaló szoftver nem csinál belőle Monet festményt azon a részen.
Nyilvánvaló az is, hogy nem veszi fel a versenyt például egy pixel összevonásos technológiával, amit felkarol még egy Gcam jellegű HDR javítás is.
Én mondjuk bátran ajánlanám a legtöbb középkategóriás készülék helyett, ha pl. a fotós képesség is fontos. Sok azóta érkezett felső kategóriás helyett is. Természetesen figyelemben tartva, hogy vannak jobb opciók is. Ez viszont nem von le az értékéből ezen a téren.
Szerk.:
Például az ilyet nem nevezném fotózásnak. Ez még alap dolgokra sem elég, hiába részlet kinagyítás.Ilyen jellegű alkotás inkább a Szépművészeti múzeumba való.
Aztán megkérdezik miért nem jó a gyári szoftver a mostani készülékeknél...és hogy miért ragaszkodom ennyire a Gcam -hoz.
Összeségében lehetnek jók, de vannak bajok bőven.Ez nem az a Xiaomi, ami neked is van.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #21031 üzenetére
Attól függ mit akar tükrözni. A legtöbb alkalmazás alatt már van közvetlen tükrözés. Viszont ha az egész folyamatot szeretne, tehát a teljes telefon képét, akkor valóban kell párosítás előtte.
Általában van valamilyen gyári alkalmazás, vagy letölthető. Attól függ milyen smart TV -ről van szó. Más a droidos, és más pl. az LG és a Samsung megoldása is TV -n. Lévén, hogy utóbbi 2 zártabb rendszer.
-
mtibi55
tag
válasz
zeon.hu #20965 üzenetére
Úgy tünik megoldódott a hiba egy új töltővel és a hívásfogadás is működik amióta kikapcsoltam a zaklatásszűrőt amit automatikusan bekapcsolt a karbantartó program. Viszont az inasnak is baja lett, kapott egy kis vizet amit gyorsan kiszárítottam, most működik minden de ki van írva hogy biztonsági üzemmód azt hogy lehet eltüntetni?
-
DirtyFREE
tag
válasz
zeon.hu #20988 üzenetére
Sziasztok!Végre ma volt kicsit több időm melléülni a témának.
( Az én p7-esem nem akar kapcsolódni a friss O2 routerhez.
Nos a mai konkluzió: A telefon,ha nincs bekapcsolva a WPA ,és nem kér kódot akkor egy pillanat alatt rácsatlakozik.
Ha,viszont be vak kapcsolva akkor az istenért sem. Mutatok két képet az alap beállításokról.
Megpróbáltam a WPA2(AES); és WPA/WPA2-es beállításokat is. Már a routeren lévő kódot is átírtam egy saját kódra. -
-
DirtyFREE
tag
válasz
zeon.hu #20978 üzenetére
Köszönöm! De,komolyan mondom egyszerűen nem értem! Soha se volt még ilyen gondom!
Minden eszközünk gond nélkül pillanatok alatt kapcsolódott rá,nekem is azt írja hogy mentve biztonságos. De,net a habokba nincs.. :/
A QR kód olvasón rá se lehet bökni a wifi connecting -ra. -
mtibi55
tag
válasz
zeon.hu #20970 üzenetére
Nem a töltővel lesz gond mert már hónapok óta szenved a töltéssel hogy kell egy fél nap mire feltölt, Töltőt már próbáltam azóta többet is. Reggelre 45%-ra töltött, bekapcsoltam azóta az android indítása van alkalmazások optimalizálása de már félórája. Mire ezt leírtam pont elindult.
-
mtibi55
tag
válasz
zeon.hu #20965 üzenetére
Új fejlemény a telóm tegnap elkezdett akadozni, az ikonokat is egyenként rakta vissza a home gombra azután állítottam egy ébresztőt ami ma már nem ébresztett és reggel még este 22 óra volt rajta s nem lehetett felnyitni a képernyőt. Később már se kép se hang. Délután töltőre tettem erre kiírta hogy 1% .Már 3 órája tölt de még mindig csak 4%-nál tart.
-
coyote55
őstag
-
gezabela
újonc
válasz
zeon.hu #20925 üzenetére
Köszönöm!
Szóval próbálkozom a V5-tel.
Nekem a B853 gyári soft van a telómon, ha jól sejtem az ehhez tartozó gyári recoveryvel.
Nincs root.
A "android 5.1 rollback to android4.4 transition package" megfelel a "Huawei P7 P7-L10C900B800-Transition_Pack"-nek?
A másodikat próbáltam telepíteni a3 gombos módszerrel és hibaüzenetet kaptam.
Mi lehet a gond? Mit rontottam el? -
Eztis_Aztis
tag
válasz
zeon.hu #20902 üzenetére
Köszönöm a tanácsot, észben tartom. Kevés alkalmazást használok, főleg BKK futár, sofascore, VLC. Ja, meg a dragon ball dokkan battle
azok eddig is működtek, reméljük ezután is fognak.
Facebook csak Chrome alól, a csevegés is. Az asszony sokkal erősebb telefonját is megkínozzák zuckerbergék -
Eztis_Aztis
tag
válasz
zeon.hu #20886 üzenetére
Szia.
Megcsináltam, amit írtál, de csak elsőre oké, aztán ugyanolyan harmatosan működik.
Pedig ragaszkodom hozzá.
De, mostanra már egy képernyő feloldás is 3-4-5 másodperc mire a gomb megnyomásától számítva felvillan a képernyő.
Szomorú vagyok.
Android 5.1.1U.i.: az miért van, hogy a tesztben és úgy nagy általánosságban full hd-t írnak, a frissítés menüben az emui pedig 1280x720-at ír?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
zeon.hu #20885 üzenetére
Ha valakinek lenne ilyen problémája, ez segít:
"1. Go to Phone Settings
2. Next Accounts
3. Choose Google
4. Then click Manage your Google Account
5. There will be a white screen - here at this step we just wait until the screen comes to life (about 5-10 minutes)"Szóval bejön egy fehér képernyő és amint megjelenik rajta a látnivaló, akkor megjavul.
-
KKrisz751
aktív tag
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #20877 üzenetére
Akartam venni a boltban sima fóliát, azt mondták nem lehet kapni. mondom akkor ezt az üvegest. Azt sem...
rendeltem most ebay-ről. klíváncsi vagyok egyben jön-e meg.
bár a sima műanyagnak jobban örülnék. Nekem az van rajta mióta megvettem. 1-szer lett cserélve, de most már elég kopott, és zavaró, néhány helynem elkopott és nem olvasható, csak nem lehet kapni.
Amúgy eddig 4x esett le a telefon. Egyszer fűbe 3x szőnyegre itthon 30cm ről.
igaz, esett le már pohár, alkatrész, és egyéb ami tört, de inkább a telót fogtam jobban a kezembe, minden más eshet.Sokkal jobban , hogy a kocsiban menet közbe esik le, a telefon tartó. Elengedi a tapadókorong. Szerencsére ülésre, vagy a szőnyegre esik ilyenkor. Ez is volt már 2-3 szor. A többi alkalommal elkaptam.
jó lenne egy rendes autós tartó, de van már 3 is, mind fos. lehet valami gagyit, ronda kínait kellene venni.
-
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #20862 üzenetére
Ez nagyon off, de szerelő és egyben programozó haverom mondta. Héztartási gépek vezérlését javítja.
Elmondta, hogy pl. a mai mosógépek, illetve mosogatógépek vezérlésébe az üzemóra programozva van. Ha eléri, akkor bedöglik és kész.
Szomorú, de az NDK kivehető ajtós turmix gép, még mai napig megy. Gondolom lehet érteni mire céloztam.
Kinek éri meg a mai világban, hogy egy készüléket 30 évig használjunk?
Visszatérve a telefonra, itt is gyanús ez, mert hiába csinálsz FR-t és húzod a romot újra, akkor sem lesz gyorsabb.
Ezt 2 éve megcsináltad a P7-nél, még száguldott egy FR után.
Zárszóként: elérte a max teljesitményen futás programozott óra számát.
Ezt ugye bizonyítani nagyon nehéz, de valami hasonlót kell elképzelni.
A technika okosabb mint mi, és egyszer a vesztünkre fog válni amit alkotunk és teremtünk. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #20857 üzenetére
Azt láttam...
Villany körtéhez annyit, hogy találtam anyám szobájában pár darab 1981es tungsram 60W os égőt.
Az új tescos vagy új tungsramok 3-4-5, de a leghosszabb is minimum 8 havonta kiégtek. Beraktam anyámét ahova kellett. 4 évvel ez előtt. Azóta nem voltak cserélve.De nem gondoltam, hogy a telóra is rá van ez tolva.
nem merem elhinni, hogy ha nem teszek fel semmilyen kiegészítő appot, mondván szűz gyári teló is lassabb mint új korában. És azért az elektronikai alkatrészek nem kopnak úgy mint egy autó.
(Egy commodore 64 ma is úgy teszi a dolgát mint mikor megvetted, igaz elszállt az idő, de gyári állapotánál nem rosszabb) -
-
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #20847 üzenetére
FB, insta, viber, messenger. és ahogy irod a play az rendszeresen kidob a fömenübe ha van frissités valamihez.
meg a crome megy még néha , de hogy még a háttérbe mi megy a tudtomon kivül az passz.
Ezekre még néha ráinditom a BT, GPS és zenelejátszó endomondo kombót.
Aztán ebben jóformán ki is merül a rendszeresen használt programok sora. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #20841 üzenetére
Gyári fülessel jó, minden nap használom.
De annak gyári a lábkiosztása, vagyis jó is lesz.De ha nem szabványos a kiosztás, akkor a mikrofon, a test a bal+jobb oldal nem ott van ahol lennie kellene, és jönnek az ilyen esetek.
Sima zenei fülhallgatóm meg nincs, de annak szabvány szerint a mikrofont rövidre zárja és csak a test, bal+jobb oldal megy ki. Ha a mikrofon máshol van akkor a zenei fülhallgató is bénán szól.
-
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #20833 üzenetére
Factory reset volt rajta tavaly november táján, de mire visszament minden app ugyan olyan lassú volt, mintha nem csináltam volna semmit a telefonnal.Gondolom a használt appok megeszik a készüléket, de olyan 600mb szabad memoria van még , de mégse megy a készülék, a billentyü feljövetele is 5-6 mp
-
Palafi
aktív tag
válasz
zeon.hu #20818 üzenetére
Én az összefoglalóban leírtak szerint próbáltam. B853 recovery linken lévő file gépem szerint hibás, Visszatérés Android 4.4 -re B623-ra link sem működik, én pedig csak B 609-et találtam.
Ezért egy B853 recovery file, és egy B623 kellene, ha jól olvasom.Szerk.: Ha gyári recovery van a telón akkor a linkelt B800 simán fel megy a B853-ra?
-
Palafi
aktív tag
válasz
zeon.hu #20812 üzenetére
Bootloader visszazárás nem sokat mond még (mindent még nem tudtam elolvasni). Gondolom az a lényege, hogy nem nagyon változtathatok a telefonon. Feltételezem ki is lehet valahogy nyitni, és remélem nem kell hozzá földön túli képesség. Itt is, és máshol is utána néztem a B856-nak, de letöltési linket nem találtam. 853-ig minden meg volt, 856-os csak P9-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest