- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #9498 üzenetére
IGO amúgy az 1 órás navigálás után kicsit hazavágta a telefont. Egy csomó mindenre nem reagált, nem érzékelt a képernyő sem rendesen, nem tudtam programot bezárni...stb. Nem csak ezen, másikon is ezt csinálta, tehát biztos az IGO -nál/-val van valami gond. Amúgy az viszont érdekes, hogy 1 óra alatt csak langyos lett a telefon, nem igazán melegedett.
Tompie:
1.2 amperos túl sokat nem fog számítani. Szerintem szimplán csak azzal számolj, hogy a szinten tartáshoz elég IGO mellett. Én nem stesszelném a telefont pl. 2, vagy elsősorban 2.1 amperos töltővel. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #9497 üzenetére
ha már Kang:
egyértelműen javult a teló teljesítménye, kevesebbet fogyaszt, látványosan gyorsabb lett, a RAM használat is sokkal jobb.
(149 felhasználói alkalmazás és kb 40GB adat van rajta külső sd-vel együtt)
az Advanced Settings nagyon jó!
apróbb hibák vannak, de ezek alkalmazások miatt is lehetnek.szerk:
Swype for Huawei-t sikerült feltenned és működésre bírni? -
törölt tag
B613 -as KangVIP ROM -on töltötte az 1 amperos fej gyári kábellel a telefont IGO alatt (autóban). Nem túl sokat, de töltött. Az tény, hogy szerintem (tényleg) magas a fogyasztása. 1 óra alatt 4 % -ot töltött fel.
Normál esetben, tehát kikapcsolt navival 30 perc alatt ment 10%.
Azt persze fontos megjegyezni, hogy mindezt autópályán néztem, tehát nem túl aktív navigálás mellett. Sanszos, hogy azért ha sokat kell jeleznie, beszélnie a navinak, akkor többet fogyaszt.
Mindegyik rendes töltési időszakban (tehát nem ért be a csepegtető fázisba) 30+ % és 40+ % között.
-
-
GSPLR
senior tag
Jönnek a morzsák a következő telefonomról
Ott figyel a Kirin 950 a szövegben
És természetesen 2016-ra várható, semmiképpen sem idén.
-
Cunaja
addikt
Hahó IGO probléma, nincs. TTS-hang tökéletes. Tényleg sokat fogyaszt 1 -óra alatt 15%. Na ez hosszabb útnál már jelentős. Megjegyzem, nem a szülinapos verzió.
-
törölt tag
IGO ebbe nem nyúl vele. Direkt nem lehet visszaállítani, le lehet tölteni újra a Play -ről.
Kirin nagyon megbízható modult használ a GPS -hez, mint a Qualcomm. Ott nálad valami nagyon nincs rendben, a lassulással együtt. Én meglátogatnék egy szervizt, ha az újratelepítések nem hoznak változást, mert erős a gyanúm, hogy valamilyen hardveres gond van.
-
zeon.hu
nagyúr
Az AGPS-t frissítetted?
GPS Status-al megteheted. -
Jozsó
tag
Na, megint visszaértem a nulla pontra.
1. Nem talált műholdat a GPS
2. Felraktam a 609-et, előtte wipe, minden
3. Jó volt.
4. Megint nem talál műholdatNekem egyébként a Szülinapp-os igo a gyanús. Azt nem tudta rendesen visszaállítani a backup (vmi cfg fájlt hiányolt), úgyhogy letöröltem, aztán újra felinstalláltam, és kb azóta megint nincs műhold.
Egyébként mikor felraktam a 609-et gondoltam adok még egy esélyt az Emui felületnek. El is szórakoztam vele, beállítottam. Éreztem, hogy lassabb mint a korábbi launcherem (Lighting launcher), de megvolt az az érzés, hogy ez gyári, biztos jobb.
Csak pár nap után a lassúsága egyre zavaróbb lett, végül az tette be a kaput, mikor annyira megállt, hogy egy hívást nem tudtam letenni, mert állt az egész felület. Úgyhogy újra visszament a lighting launcher, azzal sem előtte sem azóta nem volt ilyen hiba.
-
törölt tag
válasz
Dadpool #9480 üzenetére
Gyári oldalról leszedett B609 -cel is próbáltad vendor -ral?
Szerviz biztos meg tudja oldani, mert ez valamilyen szoftveres hiba lesz. Újra fogják SW -zni.
Valami elszállhatott flash közben. Lehet valamelyik partíció/blokk mérete változott meg. Ahhoz meg kevés a generál.
-
Dadpool
aktív tag
válasz
#86973952 #9479 üzenetére
minden megvolt valamikor 7% valamikor 10 % es 20% nal egyszer csak elszál a b609
amikor elinditom a telot 2 percig a logo megy majd atkapcsol unfortunately boot faild feher képernyore vagy safe modba rakom vagy kikapcsolom
a cwm pedig vagy ujraindul a rom telepitese kozbe vagy bad error hibat dob.remélem szerviz azért tudja orvosolni ezt
-
törölt tag
válasz
jegenye77 #9474 üzenetére
Nem lesz ilyen. Az egy kamu Xiaomi hírben volt. Olyan butaságok mellett, hogy ősszel már lesz Snapdragon 820, ami esélytelen, és következő év elején lesz.
theBigFace:
Mate 8 is inkább ősszel várható IFA -n. 935 -öt is nehezen hiszem, de 930 meg főleg nem lesz benne. Értelmetlen lenne, de majd kiderül. Ilyen hülyeséget nem szokott a Huawei csinálni.cehaeries:
Wipe után is nézted?Tompie:
Huawei, vagyis a Kirin a 940 -nel fog belépni igazán a felső kategóriába, tehát P9 már kiforrottabb lesz. -
Dadpool
aktív tag
én feladom a harcot semmilyen rom nem megy fel a telora
se a cwm bol se gyári recovery se general 609 se semmi -
törölt tag
válasz
philoxenia #9469 üzenetére
HA a dual SIM verziókat nézzük akkor lehet, ha valakinek nem gond az 5.5 col. Bár szerintem nem ugyanaz a szenzor van bennük, de ezt még nem néztem meg.
-
törölt tag
válasz
Dadpool #9467 üzenetére
Általában 2 db update.app szokott lenni egy letöltött FW -ben, két külön mappában. A nagyobb maga az FW, a kisebbik meg kiegészítő fájlokat (cust -ok, mozgásvezérlés, hálózati kiegészítők..stb.).tartalmazó update.app. Utóbbi max. néhány mega szokott lenni, és ugyanúgy kell telepíteni, mint a frissítést. Tehát dload mappából.
-
zeon.hu
nagyúr
P8 részletre, nem is rossz ajánlat. Lite is van.
-
theBigFace
tag
válasz
ricsike1995 #9456 üzenetére
nincs mit ami nekem alapból fentvan az optimális nem dadog de jó
-
Dadpool
aktív tag
halihó kéne egy kis help
cwm sikeresen fent van
namármost fel akartam tenni ezt a my rom v 3.3 at de a boot logonal nem megy tovabb volt wipe megprobaltam meg egyszer de semmi
most meg ha fel akarok tenni egy masik romot akkor nem engedi Installation Aborted bad -
törölt tag
válasz
kutitomi73 #9455 üzenetére
Mit ír ki? Dobj fel egy képet.
Amúgy mikesa ROM -ot is felteheted, akkor nem kell ezzel bohóckodni. Gyári ROM pici módosítással.
-
ricsike1995
csendes tag
válasz
theBigFace #9454 üzenetére
Köszi a tippet.
Egyébként igen mostanában tényleg f.. a youtube app. Ahogy sok minden más is.
-
kutitomi73
aktív tag
porterocka: Sikerült a Root ( RootChecker-rel visszaellenőrizve ),de a Terminal Emulator-nál nem azokat îrja ki.Már a második sornál mást ad ki mint nálad.Mindkét verziónál.Mi lehet a gond?
-
theBigFace
tag
válasz
ricsike1995 #9446 üzenetére
Gondoltam amúgy a youtube frissítések vannak elcseszve már bocsánat a szóért de a legújabb egy note 3 nál is f.. volt felrakta ami nekem van alapból és az sokkal jobb amúgy ha a fejlesztőiben beállítod a 2D-t meg az összes animációnál a 0,5 öt akkor jó de ha akarod a hardver átfedések tiltása akkor gpu ból hajtja a kijelzőt de ezt az egy dolgot kell újra bepipálni minden ki és bekapcsolásnál
-
Tompie
őstag
válasz
#86973952 #9450 üzenetére
Akkor próbáljak ki egy ilyet, ez sem nem 1000mA sem nem 2000mA hanem 1200mA
Igaz egy teszthez drága mert 2500FtMert navi közben muszáj töltenem a kocsiba valamivel, hogy még utána is bírja a telefon
Mert most veszek egy másik 1000mA-et (~1000Ft-ért) és ha az sem jó? annyi fajta van a piacon.
-
törölt tag
A telefon leszabályozza egészen addig, amíg jól működik. Meghibásodásnál általában nem az akksi döglik meg elsőnek, hanem az áramkörök égnek ki, meg néhány alkatrész.
Erre viszont garancia sem jár, általában kuka. A gyártók ezért ajánlják a telefonhoz kapott cuccokat.
Autós gagyi töltőknél meg ki is szoktak hagyni néhány dolgot (áthidalják), amivel hamar haza lehet vágni a telefont.
-
Tompie
őstag
Ezt az USB töltő tesztet olvastam.
Ebben ezt írták:
"Általánosságban kijelenthetjük, hogy a telefonok többsége 1000 mA-es típussal tölt a leggyorsabban, a tabletek pedig 2000-2100 mA-es változattal. A kisebb áram lassabb töltődést eredményez, a nagyobb pedig többnyire semmi hasznot nem hoz, mivel maga a telefon vagy a tablet lekorlátozza a számára megfelelő szintre. Tehát az 1000 mA-re tervezett telefon a 2100 mA-es töltőről nem vesz fel többet 1000 mA-nél."Tehát elvileg az én 2100mA töltőm nem tesz kárt a telefon akksijában mert a telefon úgyis lekorlátozza 1000mA-re?!
-
törölt tag
válasz
ricsike1995 #9446 üzenetére
Úgy kellene elsőre tesztelni, hogy nem rakod még vissza a mentést. Sima gyári szoftveren.
-
ricsike1995
csendes tag
Üdv. Az újratelepítés nagyvonalakban megoldotta a problémát, bár játékot még nem tesztelte, de youtube, böngésző, rendszer már nem akad. Még mindíg vannak microlag-ok, de semmi komoly.
-
törölt tag
válasz
kutitomi73 #9444 üzenetére
Független attól, hogy milyen EMUI van rajta.
-
kutitomi73
aktív tag
Megjött a kód , úgy hogy nekiállok!
De mielőtt belekezdenék megkérdezném hogy ez a kódos bootloader nyitás jó az EMUI3.0-hoz is akkor? -
törölt tag
válasz
kutitomi73 #9441 üzenetére
Nem lehet visszazárni, de szerintem a kutya nem foglalkozik vele. Főleg, hogy a P7 -ek 90 százaléka gyárilag nyitott. Szerintem a korábbi Telekomosok is.
-
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!
A telefonom egy hetes és t-mobilos.Sajnos a bootloader zárt rajta.Ha kinyitom a z emailben kért kóddal akkor ugrott a garancia róla?Vagy vissza lehet zárni?
Köszi -
törölt tag
-
Alister71
nagyúr
Az mitől lehet, hogy a gyári launcher mellett az antutu iszonyatosan szórja a pontszámot. Semmihez nem nyúlok és akárhányszor indítom el a tesztet 23 és 29500 között hatalmas a szórás. A telefon folyamatosan intelligens sémára van állítva. Nem az antutuval játszok, de nem értem ezt a hullámzó teljesítményt. Az utolsó 3D-s teszt sokszor láthatóan laggol, van mikor meg "folyamatosan" megy.
Ha felrakom a Novát ez megszűnik, folyamatos a teljesítmény.Stock 609-es rom és kernel.
-
-
törölt tag
"Telenor Hungary
Az Internet Világnap alkalmából május 18-ára ingyenessé tesszük a Hipernetet minden Telenor előfizetőnek! #HipernetPowered - élj vele!Ezen a napon nem számoljuk a Hipernet előfizetésekben generált forgalmadat. Használd szabadon a Hipernet nyújtotta sebességet! OSZD MEG BARÁTAIDDAL IS! Köszönjük."
-
törölt tag
válasz
theBigFace #9433 üzenetére
Újratelepítés szerintem meg fogja oldani, csak egy ideig nem kell visszatenni a backup -ot, hogy jelentkezik -e a hiba.
Simán kavarhat be program is.
DE játékokból is nagyon sok a ... . Pl. nálam a Plants vs Zombies akad Snapdragon 805 -ön.
-
törölt tag
válasz
theBigFace #9428 üzenetére
Benne van az összefoglalóban a max. órajelek beállítása. Meg van néhány olyan kernel, ROM.
DE ettől a dologtól az független.
-
theBigFace
tag
válasz
ricsike1995 #9429 üzenetére
nincs mit reméljük segít
-
theBigFace
tag
válasz
#86973952 #9427 üzenetére
fent van az IGO de nem nagyon használom néha ha unatkozok elmegyek sétálni IGO-val szerintem ahhoz képest, hogy GPS-es navi program ahhozképest nállam teljesen akku barát ( ritka, hogy félóránál tovább használom de akkor is jó ha minimum 2 max 5% ot eszik de én nem is használom annyit.
Szerk.: kevés használat mellett észre vettem két nagyobb hibát 1. az egyik navigáció hangot nem engedi lefagy a telefon nehezen tér észhez, 2. limitált ideig volt csak elérhető ezáltal nincs semmi laggra optimalizálás
-
ricsike1995
csendes tag
válasz
theBigFace #9428 üzenetére
Renben köszi! Addíg is wipe, újrarak,hátha segít!
-
theBigFace
tag
válasz
ricsike1995 #9422 üzenetére
úh hát így most fejből nem de ha samsung lenne arra tusnék Elvileglehet az antutu cpu master pro val is de most hirtelen ez jutott eszembe szétnézek és akkor majd írok
-
theBigFace
tag
válasz
kutitomi73 #9386 üzenetére
-
törölt tag
válasz
theBigFace #9421 üzenetére
A wipe és az újratelepítés oké.
DE nem a CPU miatt dadog. Az már rég rossz, ha igen.
Az, hogy játéknak kevés lehet a GPU vagy egyebek, az egy dolog, de az nem 2D játéknál, meg youtube -nál jön ki (meg úgy mindenhol).
-
ricsike1995
csendes tag
Tudsz javasolni megfelelő programot az állításhoz? Sok kernel állítót kipróbáltam, de vagy nem lehetett állítani a gpu-t vagy nem volt kompatibils a telefonnal. Köszi
-
theBigFace
tag
válasz
ricsike1995 #9409 üzenetére
először is üdv! másodszor amúgy segíteni fog egy gyáribeállítás vissza én is ezt csináltam mert nállam is néha jelentkezett bár lehet nállad nem van annyira összehányva a redszer hát próba szerencseén ezt tudom javasolni. De ha ROOT-olt akkor lehetne állítani a proci teljesítményen ahogy a GPU én is és akkor nem kéne dadognia annyit
-
ricsike1995
csendes tag
válasz
#86973952 #9413 üzenetére
Üdv. A root-ot nem rég csináltam, szerintem ota-t. Azért szerintem
mert kipróbálgattam a b609 utáni megjelenéseket. 615-ig mentem, aztán mindent visszaállítottam(b609 letöltött, update.app-os), mert akkor kezdte ezt az akadozgatást. A telefonjól működött a romokkal,mindegyik P7-L10-re volt, minden működött rajta, csak ez az egy hiba volt. Lehet, hogy ezért van? Nem rég nyitottam a bootloadert, kért kóddal, az gondolom nem befolyásolja a telefon működését. (T-Mobile)
-
Tompie
őstag
válasz
#86973952 #9416 üzenetére
Most megnéztem, igen jönnek ki ikonok gyárin is. Bedugtam a fülest és dob fel füleshez ajánlott programokat.
Elindítom a rádiót akkor értesítésire kiteszi.Azt fogom kipróbálni, hogy gyári kábellal tölti-e ha igen akkor kábel baja volt ha nem akkor be kell szeretnem egy másik 1A töltő fejet ha az újjal sem fogja akkor elmehet a .....-ba
-
GSPLR
senior tag
válasz
kutitomi73 #9412 üzenetére
Gyárit
-
törölt tag
Az sem biztos, hogy tudja annyival, ha leszabályozza. DE akkor sem túl jó.
Nekem 1 amperossal tölt, mindig max. fényerőn van. IGO -t nem használok, nekem nem jön be, mivel nem online.
Apropó, eddig nem figyeltem, de gyári ROM -on is jönnek ki ikonok az értesítésire füles csatlakozáskor? Nem igazán használom. Olyan programok ikonjai, ami fülessel használható. Pl. rádió, zenelejátszó...stb.
-
Alister71
nagyúr
válasz
kutitomi73 #9412 üzenetére
Nova
-
törölt tag
válasz
vzoli1987 #9411 üzenetére
BL nyitás minden mókoláshoz kell. Azt neked kell eldönteni, hogy szükséged van -e valamire. Remélem jól értem a kérdést. HA custom ROM van fent, akkor ki van nyitva a BL.
ricsike1995:
Pedig ott valami nincs rendben. Nekem B116 -on volt ilyen, ami megjelenés előtti FW volt 1 éve. Told újra a ROM -ot. OTA vagy generálra ROOT -oltál?Tompie:
Lehet olyan navi, ami többet fogyaszt, de merülnie akkor sem szabad amperon. -
kutitomi73
aktív tag
Ti melyik Launchert ajánljátok?
Köszi -
vzoli1987
aktív tag
most hogy megérkezett az unlock code érdemes-e vabrálni addig mert custom rom van fent... vmit nyerek rajta vagy maradhat így?
-
ricsike1995
csendes tag
Üdv! Milyen megoldások vannak, az FPS lag-ra? Általában mindenhol jelentkezik,a böngészőben, youtube-n (sokszor fél percig használhatatlan), és még a 2D-s játékoknál is. Emui3.0 B609 van fent, a teló root-olt, és cwm recovery van fent. Mindíg szoktam "tiszítani" és az alkalmazások bezárására is odafigyelek. Facbook nincs fent, mert arról elég sokat olvastam és ahogy nem rég említettétek, kinyirja a telókat. Köszi!
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #9406 üzenetére
BB -re is rá lehet tenni, Windows -on meg hamarosan hivatalosan is lesz.
DE ez még csak pletyka.
aRm1n:
5 hónapja, lassan 6. Mindenki azt használja, kivéve a Vodások nagy része, mert ott egyedi FW van. Telekomnál nem tudok egyedi FW -ről. A függőség ettől független. Milyen FW van nálad fent? -
aRm1n
aktív tag
Magentás P7-re mi a legfrissebb szoftver jelenleg? Látom, hogy kijött az EMUI 3-as General, de az jó a T függő készülékre?
-
theBigFace
tag
Üdv!
Gyári B609 re felmegy a mikesa által belepiszkált B609?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest