- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
válasz
zeon.hu #19872 üzenetére
jah hát én is valami hasonlóra gondoltam, mert még ha kijelzőként is adnám akkor is használt kijelző
amúgy kitaláltam egy töltési módszert amivel működik csak elég körülményes úgy meg ronda is
az akksitól kihúzott két drótra dugó és arra egy usb -s töltő panel
így működik semmi baja csak hát nem szép
meg kikapcsolás után veszi észre hogy van rajt áramilyenkor sajnálom hogy a huawei meg drágul, és ezért kellett váltanom sajnos
-
Zotya21
senior tag
sziasztok
meg kellett válnom sajnos a p7 től a multkori usb probléma miatt
szétszedtem amikor megjött hozzá az usb aztán rájöttem hogy tök fölösleges volt rendelni hozzá mert
egy felszedési kísérlet után már nem kellett visszaforrasztani sehova az újnak a lábait
még jó hogy hozza majd a portás az új hátlapot is fölöslegesen
a kijelzőt meg a fő panelen kívüli cuccok érnek még valamit ? amiért érdemes postázni is ?
vagyis hát az usb-n kívül minden megvan rajt
-
Zotya21
senior tag
sziasztok ismét
úgy érzem a p7 nek lőttek, néha szokta csinálni hogy alig tölt, megmozgattam a kábelt, utána fasza volt
aztán tegnap véletlen ráborult egy jó pohár víz nézem hm semmi baja, aztán ma nem tölt
a töltőjét használom semmi mnitha rá se dugtam volna, ha gépbe dugom be akkor meg olyan forróra felizzik a telefon a kábelnél hogy éget a dugóról nem is beszélve
ebben lehet cserélni bármi ilyesmihez kapcsolódó dolgot ?
köszi
-
Zotya21
senior tag
válasz
karelgott12 #19590 üzenetére
Cunaja
nálam is akart frissíteni a supersu aztán rámentem de nem tudott frissíteni mert egyszer csak az alkalmazás leállt üzi jön
ha csak a frissítésnél nem normálra kellene menni
de mivel twrp van fent én azzal a lehetőséggel próbáltam
-
Zotya21
senior tag
válasz
karelgott12 #19570 üzenetére
nekem a címből hiányzik a .nz
tehát átírod hogy mega.nz/............
-
Zotya21
senior tag
válasz
Cunaja #19548 üzenetére
nah próbálgattam eddig tetszik, látom a proci is megvan húzva azért 2ghz re
amit két dolgot észrevettem, ami ugy néga jó lenne hogy instagramon a napi videókhoz képekhez amiket felülre tesznek ki ahoz nem lehet hozzászólni
a billenytyűzetet felhozza de nem lehet írni.vagy ez instagram hiba ? másnál jó ?
a másik hogy a telefonkezelőnél a tisztítás (keresés) nem működik, olyan 1/4-ednél toporzékol akármeddig
olvastam hogy még nem végleges csak ugy ezeket találtam eddig
amúgy minden más jó és érezhetően gyorsabb
-
Zotya21
senior tag
sziasztok
ha már nem veszek új telefont mivel a p10 is méregdrága lesz
mondom felrakom a Cunaja v5 öt
eljutottam a 852 ről 839 ig plusz az adb be a adb reboot bootloader-ig
de nekem azt írja hogy phone locked
ilyenkor mit lehet vele kezdeni ?annyi még észrevétel hogy ha starmenübe cmd zünk akkor nem az c:/adb be lép be a parancssor hanem a c: useres be vagy ha admin módba akkor a c:/windows/system32 be
szóval az adb mappában shift+jobbgomb és ugy parancsikon ablak nyitása (legalább is nekem csak így jött össze)
de eredeti kérdéshez visszatérve mivan ha a Phone locked feliratunk van ?
-
Zotya21
senior tag
válasz
Janoo_07 #19099 üzenetére
most már nem venném meg, hiába jó meg szép de két év manapság sok idő a műszaki cikkek terén
én full hd alatt nem vennék telefont úgy érzem mondjuk felette se igen
de valóban nem játékra való a p7
inkább valami újabbat, új androiddal nagyobb akksival
még a xiaomi az amibe szoktam nézegetni hasonló kategóriájú telefonokat de 4000 res akksival redmi note 3 esetlegpersze abba meg más gyengébb pl az anyagminőség
-
Zotya21
senior tag
sziasztok
a Mate S ről van valakinek tapasztalata ?
megéri váltani p7 ről őrá ?
amoled kijelző erősebb soc, külsőre se ronda, titánium szürkébe nem is rosz ha az eleje fekete bár sok képen fehér
-
Zotya21
senior tag
Sziasztok
ez nem csak a p7 hez kötődne
de azt szeretném kérdezni, hogy a törölt sms eket elvileg ugye vissza lehet állítani, szóval ha én azt szeretném hogy onnét ki legyen törölve (nehogy valaki még is megnézze) akkor azt hogyan lehet megtenni Full wipe nélkül ?
köszi
-
Zotya21
senior tag
sziasztok
régen olvastam errefelé
lesz valaha p7 re 6.0 ?
-
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #17344 üzenetére
hát tul sokat nem használtam még a xiaomit csak beállítgattam neki meg kipróbálgattam, az alapján hasonlóan jó volt mint a huawei de annyira azért mégse de volt bent 1-2dolog ami viszont jobb
lebegő gomb viszont hiányzott róla nekem eléggé
de pl az LG vagy a DOOGEE androidja nekem nagyon trágya samsungot még nempróbáltam de mivel mindenkinek az van ezért nem is nagyon izgat
jah sajnos az árak az egekbe kúsznak a fizetés meg semivelse több
pont multkor a videókártyáknál néztük hogy évente 20-30 al drágábban adják ki ugyanazt a kategóriát
most akkor 10 év mulva egy autó árába fognak kerülni ? elég viccesen szánalmas
-
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #17342 üzenetére
én sem cserélem le mostanában a p7 et, a p8 ra nemvolt érdemes, a p9 nél meg a dual kamera nemigazán jön be
majd talán p10 re
de ha ilyen ára lesz vagy ugyanígy megy felfelé akkor nembiztos hogy lesz belőle valami
rokonomnak vettem egy xiaomi redmi 3 mat
az se rossz teló, hasonló androiddal és 4000 res aksival de sajnos nem full hd -
Zotya21
senior tag
nektek csinált már olyat a telefon, hogy pl most a gogle alkalmazából léptem vissza
és kidobta az utoljára hívott emberkét de úgy mintha hívná a telefon aztán mivel nem akartam hívni a vissza gombbal eltűntezt kb hetente csinálja mindig az utolsó emberrel
és rendesen animálja mintha hívnám, de utána a tárcsázóba nincs bent
-
Zotya21
senior tag
válasz
Cunaja #15848 üzenetére
b852 van fent amióta kijött
igazából nem volt olyan alkalmazás legalább is szerinte ami belett volna ragadva
de azért is furcsak mert kikapcsolás után is még azt írta hogy 4 napja akumlátorról miközbe ugye többször is lemerült, ilyenkor hiányzik az akksi kiveétel lehetőségnincs mobilnetem
multkor én már kikapcsoltam azt is hogy keressen wifitszerintem amikor megállt a fogyasztás akkor volt kinyomva a wifi, elvileg a wifi eszi csak még azt nem tudom melyik program
megnézem köszi
csak ugye az a fura hogy egyik nap nem nagyon merül másik nap meg mint ami megveszett és nem raktam fel új alkalmazást
-
Zotya21
senior tag
sziasztok
nektek csinált már olyat a telefon hogy minden ok nélkül merül mint az állat ?
este kb 40 on volt, felébredtem mondom megnézem hány óra erre kivolt kapcsolva
rátettem töltőre kb 11 kor de még mostis tölti, 72% nál jár, pedig már ki is kapcsoltam hogy úgy töltsemostonában egyre többet merül és inkább a wifinél veszem észre hogy lopja az áramot
valahogy resetelni kellene vagy nemtudom de valami nem működik normálisan, és ha töltőn van ha nem azt írja 4nap 1 óra akumlátorról pedig azóta kb 2-3 szor merült le
-
Zotya21
senior tag
csinált már a telótok olyat hogy bekapcsolás után nekiállt tölteni azt a 111 vagy mennyi alkalmazást mintha frissítés menne ?
most ugyan úgy 852 es mint előtte de olyan volt mintha frissített volna titokban
-
Zotya21
senior tag
és megint arra lesz 6.0 amire kijön a 7 ?
-
Zotya21
senior tag
válasz
mongoose01 #14436 üzenetére
p8 simára igen de lite ra biztos nem érdemes pénzt áldozni
kb ugyanez -
Zotya21
senior tag
válasz
treck1985 #14419 üzenetére
fel lehet szedni de nagyon óvatosan és ne 1 ponton húzzad mert meggörbül, nem nagyon de épp eléggé hogy netapadjon le
nekem is mindig picit félre ment aztán fel le rakogattam és most a bal alsó saron nincs letapadva egy fél centin
szerintem ha végig letapadt inkább hagyd mert nemigen tudod letörölni olyannal ami ne hagyna szöszt
persze nem tudom milyen ezközeid vannak de nekem csak rátenni sikerült szöszt
-
Zotya21
senior tag
sziasztok
a hang problémákról tud valaki valamit ? vagy csak nálam van ?
amugy is fura a rezgés utáni első hangerő lépcső hangereje, jóval hangosabb mint a 609 esben volt
de ami idegesítőbb lehet 609 be is megvolt nem emlékszem de ha be van dugva a füles akkor is az értesítések a telefon hangszóróján jönnek és nem a fülesen, de van amikor meg fülesbe pittyen ez is fura
szóval ha mondjuk én éjjel nem tudok aludni kicsit előveszem akkor nekiáll nyivákolni egyszer fülesbe egyszer simán
igen le lehet venni a hangerőt kihuzott fülessel a telefonon bedugottal meg ráadni a fülesre, de akkor úgy marad és nem hallom ha hívnak
szóval másnál is van ilyen vagy én vagyok gyökér ?
-
Zotya21
senior tag
sziasztok
arra tud valaki megoldást hogy a mobilhálózat annyi áramot használ hogy rettenet ?
ha beteszem repülő üzemmódban wifivel akor is alig merül de ha kap mobilhálózatot akkor elég hamar leszivja az akksit
gondoltam már arra hogy mivel falun lakok és inkább 2g van házon belül mint 3 meg 4 ezért állandóan keresgél és ezért de nem tudom más ötletem nincs
-
Zotya21
senior tag
sziasztok
lollipopot a telefon nem fogja soha jelezni frissítésként tehát lekell szedni manuálba felrakni vagy még nincs kész teljesen ?
nem olvasom folyamatosan a fórumot de látom már jópáran feltettétek de ezek szerint stabil verzió még nincs ?
-
Zotya21
senior tag
csak megjöttek a p8 -ak
kicsit azért csalódtam a külsőben, nekem a p7 jobban tetszett
a p8 max méretei meg brutálak hát ésn nemtudom ki fog 6.8 colos telefonnal futkozni de biztos vannak iylen elvetemültek
de azért a sima p8 al kibékülnék ha hozzámvágnák
amúgy p7 re nem jön emui 3.1 ?
-
Zotya21
senior tag
Háát
én meg rendeltem hozzá egy gorilla glass kijelzővédőt
1. azt gondoltam hogy hátlapos is jön hozzá de persze nem jött
2. lehúztam a gyári fóliát és hogy ugye nelegyen szöszös meg semmi az új alatt nem piszkáltam addig a telót hanem egyből rátettem az újat
persze elsőre nem ment teljesen jó helyre és ahogy újra felszedtem 1-2 szer a sarka bemondta az unalmast és nem tapad le
a másik amit észrevettem hogy ami eddig a szervít utáni fóliagyűrődésnek tűnt kb a kijelző bal szélén hosszában kb középen az az új cuccot is nyomja kicsit szóval ott valaminek nekinyomták vagy ütötték
1-2 tized milivel odébb téve a védőt észre se venni de ezért megint lekellet venni és persze a sarka most már sehogy nem tapad le
és a hangszórónál középen se egy kis részen szóval megérte megvenni rá
amúgy szép csak elsőre ha nem pont jó helyre kerül akkor könnyen meghajlik és úgy marad
amúgy itt valaki látott front backes gorillát azt hol látta és mennyiért ?
jah frissítettem időközben 3.0 ra és eddig fasza kopp kopp
-
Zotya21
senior tag
-
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #6163 üzenetére
nem tudja mert eddig lumia 800 hoz nem volt előfizum se csak domino de ez most változhat egy normális telónál
de ennél a telónál már a sim kártyára kiírja hogy nem 4g képes
zeon.hu :de ha nem állapítja meg a helyet a weather ex akkor nem tudok bejjebb lépni a programba se
nah de közbe megtalálta
valahogy ez lassan melegszik
most persze a net nincs meg neki -
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #6160 üzenetére
jah addig marad akkor valahogy nicns kedvem megint 1 hónapot várni rá XD
de eddig a go weather ex nél akadt probléma
valamiért nem engedi rá a gpsre a telómiközben a gyári időjárás widget megtalálja a helyet meg szedtem le gps tesztelő progit az is talál meg térkép alkalmazásban is jó de a go weatherben nem XD
ja és gyári recovery van rajt
jah majd a sim kártyát kicserélem 4g-re nem mintha falun lenne 4g de még jójöhet városba vagy majd ha jobban ki lesz építve a hálózat
-
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #6155 üzenetére
jah rá van írva a garipapírra is hogy új azonosító szám
meg a 2 oldalas munkalapon rajt van
amúgy a régi cust failos üzenet szerintem az uccsó sorban lévő egyéni verzió hibára utalt most hogy megnézem jobban a képen is
hát a hátlapi fólián amit ugye még nem vettem le gari miatt még a régi imei szám van
de persze azt átlehet rakni megjelölni meg elfelejtettem a telótde mondjuk a munkalapnál nem tudom honnét kéne tudni hogy eredeti e és nem egy mnodjuk szerkesztett lap amit mindenkinek nyomtatnak
nah de most honnét tudom hogy lehet e frissíteni 3.0 ra ?
-
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #6150 üzenetére
csoda történt
megjött a teló és a nagy csoda hogy a telemaxban volt van hozzá egy egész oldalas tesztlista
cserélt cuccok
fődarab csere (gondolom az egész panel)
hátlap ragasztó
akksi ragasztószóval jól jártam
van hálózat
rárakták a b133mat
origin country eu és nem plrendszerfrissítésként egyből kiírja hogy b609 re tudok frissíteni a régi nem írta ki a 602 őt se de mondjuk lehet akkor még nem jött ki bár jelentkeztem bétára de mindegy
az imei szám is máslett
jah és megint van az a kesztyű mód amit én nem találtam a régi telón 133 alatt sehol, érdekes
-
Zotya21
senior tag
-
Zotya21
senior tag
nah hétfőn hozzák vissza a telót
remélem megint b125 lesz rajt
és reméljük össze is karcolták vagy ilyesmi
-
Zotya21
senior tag
-
Zotya21
senior tag
válasz
Juszuf89 #5930 üzenetére
ha nem garis akkor meg ebayon van hozzá hátlap (elvileg ugye még garisnak kell lennie)
porterocka: amúgy a javítási idő kb mennyi szokott lenni ? (még sose kellett gariztatnom semmit)
ottvan már 11.-e óta
tegnap megkérdeztem erre azt mondja még a szervízben van még nem járt le a 14 nap
igazából ha kiszámolom lejárt de mindegyde jó hír hogy nem az a válasz hogy nem ezzel a rommal küldtük ezért fizess
-
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #5808 üzenetére
de azért ha megnézed az élességgel vannak gondok az összes flickr es képen
vagyis olyan furák a képektudom telefon de valami nem stimmel a képekke
persze lehet full frames dslr el is rossz képeket csinálni
de azért ha mind életlen akkor elgondolkozik az ember hogy talán a gép nem túl jó
-
Zotya21
senior tag
válasz
eladogeppc #5806 üzenetére
kameránál meg beírod a flickr.com ra keresőbe hogy huawei ascend p7
hát nem meggyőzőek a képek de nem is annyira rosz
igazából még én se igen fényképezgettem vele mivel bolti selejtet kaptam és inkább azzal foglalkoztam hogy legyen jó XD
-
Zotya21
senior tag
válasz
eladogeppc #5803 üzenetére
hát szerintem a külső anyagminőség és szépség ami sokkal jobb mnit az lg g2-é de sajnos hardverben erősebb meg akksiba is
néztem én is a g2 őt amikor tlót akartam venni de elegem van a samsung formájú telefonokból
-
Zotya21
senior tag
Hali
beálításoknál védett alkalmazások közé bekell tenni őket (legalább is így emlékszek)
időjárást meg még a wifi is befolyásolhatja ha az is kikapcsol készenlétben tehát azt is bekell rajt állítani hogy ne szakítsa meg a kapcsolatotde persze így jobban merül majd a teló készenlétben
-
Zotya21
senior tag
már majdnem megijedtem hogy 88 a t nél aztán jobban megnézve előfizetéssel annyi szóval 101 ezer simán
de már nem sajnálnám rá ezek után XD
-
Zotya21
senior tag
válasz
KKrisz751 #4774 üzenetére
jah én is itt csesztem rá
most várom mikor hívnak hogy nem a gyári verzió van rajt ezért fizessek érte
de ha ezzel jönnek én nem tudom becsüljék fel mennyit ér nekik vigyék a francba vagy dobják a kukába és végeztünk
aztán veszek egyet normális boltból
De mi a francot csinálnak ezekkel hogy csak egy bizonyos verzióval mennek ? hogy lehet ez ?
egy normális telefonnak kellene minden gyári verzióval működni
és amugy is akarok rá emui 3.0 verziót tenni -
Zotya21
senior tag
nah XD amíg nem voltam itthon ma elvitték a telót
hát érdekes csak egy gsm futáros papírt adtak amin rajt van a fuvarszám aztán ennyi
szóval gratuláltam az itthon lévőknek is
se cseremobil se semmi
nem mintha használtam volna a cseremobilt mert másét nem szívesen bántom még a végén fizethetek azután islehet nem látom többet a telót
-
Zotya21
senior tag
nah tegnap jött a futár
felhív aztmnodja melyik emelet melyik ajtó ?
csak nézek mint a hülye (falun lakok családi házban)
aztán azt mondta hogy rossz címet írtak fel neki akkor majd hétfőn jön XD közben telefonon is el lett nekik mondva meg emailben is hogy hova
ez már agyrák
-
Zotya21
senior tag
válasz
linterrobert #4382 üzenetére
nekem multkor pont ez volt a baj aztán eszembejutott hogy ntfs be van a memóriakártyám leformáztam aztán utána felment
-
Zotya21
senior tag
a vinyó meghalásokat hogyan csináljátok ?
nekem vannak 3-4 éves vinyóim 10-20 ezer órákkal 3-6 ezer indításokkal
másoknál is hallom bnéha hogy tönkremegy
nekem eddig 1 ment tönkre de az is azért mert már nemhaszánltam szétszedtem mer unatkoztam XDaztán utána még kipróbáltam 1 év mulva mert valaki kérte akkor 1 óra után szétment
-
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #4272 üzenetére
jah hát lassan jön a január
tegnap is olt rajt kb 5 percig hálózatmostonában hamár úgy sincs rajt akkor repülőben tartom mert azt mutatta hogy az akksi merülésének kb a 60%-a a hálózatkeresés miatt van (ami ugye nicns és állandóan keresi)
benyomott wifivel mert az azért kelladdig éjjel ugye kinyomott készenlétben is óránként 1% ot mertült
de repülőben nekem is bejött az a kb 8-9 óra alatt 0%-1% merülésaztán kikapcsoltam tegnap kicsit a repülőt mert mért ne erre egyből csatlakozott 5 percig kb
-
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #4270 üzenetére
nah jóóóvan az sd témára felfigyeltem és eszembe jutott hogy hoppá nekem ntfs be van az sd kártya mert szoktam rátenni 4 gigánál nagyobb cuccokat még mielőtt nem a telefonba használtam
szóval eszembe jutott mivan ha ez nemtetszett neki frissítgetéskor aztán
ráraktam az emui 3 mat és egyből felmentpersze hálózat sot sincs de ha így felrakom megint 121-133 is akor lehet lesz
(még nem wipeoltam mert mindjárt megyek melóba és nem akartam ujratenni most mindent)
de meglepődnél ha ujrarakás után megoldódna(jah most légyszi mindenki fogja a fejét erősen
)
-
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #4168 üzenetére
hát azt mondták hogy van mult pénteken vagy januárban
aztán mivel mult pénteken nem jöttek január meg nem most van én meg meguntam
telefonálnom még nem kellett volna eddig szóval kilehet bírni januárig vagy addig témobilban ránézetek mit mondanak meg menyiértmert ha ilyen trógerek abban sem bízok hogy visszahozzák
-
Zotya21
senior tag
Boldog nyulat
hmm ismét volt hálózat a telómon valamikor mert munka után itthon nézem hmm küldött a témobil sms -t XD
tök jó ugylátszik vannak iylen bűvös időszakok amikor van rajt
-
Zotya21
senior tag
de a monitorom az öngyógyuló
jah csak halkan hátha meghallja és beszarik ezishát majd új év után lehet próbálkozni a telóval amúgy is már csak akkor akartak még futárt is küldeni XD
amúgy egész este volt hálózat de gyenge jelet vettem észre rajt
általában a 2g -t szerette szobában és aa beállításokban /a telefonról/állapot/jelerősségnéla maximum jel nekem -83 dbm meg 15 asu volt
ami gondolom elég kevés hamár minuszban méri XD -
-
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #3900 üzenetére
próbáltam már anyáméval is kb 1-2 napig aztán aztán az új is bentvolt 2 napot kb mégse volt semmi
levolt wipeolva nem is egyszer
most meg kivettem dobozból beraktam bekapcsoltam és van XD
kipróbáltam és anyáméval is van ilyen a világon nem létezik
nem állítottam semmitzeon.hu
de ha aktiválniuk kel az új kártyát akkor a másik telóban miért volt jó aznap egyből ?itt a hangfal mellett és standbyban is hallom a fülesbe hogy pötyörészik néha (ugye hálózattal komunikál)
előtte meg másfél hét alatt 10 percig volt rajt hálózat XDDD
most meg este 7 óta megy
-
Zotya21
senior tag
lol itt járt a szentlélek
úgy látszik az elelktronikai cuccoknak jól esik pár nap kihenő
nem jött a futár jó mondom akor előveszem vissza a dobozából hétvégén ugyse jönnek
erre berakom a sim kártyát mer mér ne és van hálózat 1 órája már és felismeri mindet vodát telenot telekomot
h+ E 3g ezek vannak is mnodjuk a H+ meg az E nemtom mi de szobába csak 2g van persze vodánál meg telenornál ír 3g -t is
de eddig akármit próbáltam miért nem volt istenem
mint a monitor másfél jhónaposan egyik este nekiállt villogni de kb 15 hz en és másnap is csinálta pedig kivolt huzva egész éjjel mondom kihül majd megunja
aztán edigi hivogatás emailozás persze nem válaszoltak ottse
meguntam bedugtam 3 nap pihenés utánazóta kb 2 szer csinálta meg de az eltünt másnapra
-
Zotya21
senior tag
hát a futár nem ért ide a telóért
miért is nem lepődök meg ....... -
Zotya21
senior tag
válasz
pixelmester. #3873 üzenetére
nem tudom a töltőre 1 amper van írva lehet a töltőd nem ad le annyit megkell nézni
ami mnodjuk nekem is érdekes mert a lumia 800 nál 1.2 amperes volt pedig majd fele ekkora akksija van
de van egy haverom az is panaszkodott az autós töltőre de samu s4 el annak is az volt a baja hogy rádugta de csak lasabban merült
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest