-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollizolee
tag
válasz
Atlantisz48 #16414 üzenetére
P8 lite-ban is ilyen van. Egyszerű és villám gyors. Nem lenne rossz a p7-be is gyárilag egy ilyen.
-
bollizolee
tag
válasz
zeon.hu #15225 üzenetére
Én mindent a leírás alapján csináltam mint múltkor is de most is újra előjött ez az egész.
Csak most két hétig nem volt probléma . Vissza rakom az eredeti romot és kész nem kisérletezek.
1 éve van meg a telefon soha egy akadás nem volt rajt most meg folyamatosan újraindul meg lefagy mint egy gagyi ócska telefon. Köszönöm Cunaja munkájátde nálam nem jött ez össze sajnos pedig tetszett nagyon.
-
bollizolee
tag
Visszakell térnem a gyári romra mert újra fagy a telefon, folyamatosan ujraindul bármit is csinálok vele. Pedig kegyetlen jó ez a V2 de igy megutállom ezt a telót.
-
bollizolee
tag
Én akármit csinálhatok ezzel a telefonnal ez igy kegyetlenül használhatatlan . Minden lefagy böngésző leáll galéria lefagy időjárás alkalmazás is. Hogyan tudok visszatérni b852re? Így sajnos nem tudom használni.
-
bollizolee
tag
Ma már nem leszek holnap majd jelentkezek hogy mit lehet tenni.
-
bollizolee
tag
Ma egy hete van a telefonomon a V2-es rom.Nagyon vegyesek az érzelmeim vele kapcsolatban.
Rengeteg extra van benne ami nagyon jónak mondható.
De. Nincs olyan nap hogy nem fagyna meg a telefon valamilyen müvelet alatt. Ez lehet facebook, chrom, galéria, időjárás alkalmazás, telefonkönyv és még sorolhatnám. minden nap legalább 5-ször fullra megfagy és csak a power gomb hosszú megnyomására csinál csak valamit.
5 ébresztésnél 3-szor nem ébresztett csak annyit irt ki hogy sajnálom leált az ébresztő, ráadásul erre a telefonra kelek reggel és igy használhatatlan. Folyamatosan dobálja a netet nem tudom használni ilyenkor restart és minden újra jó egy darabig.A facebook videó egy napig jó volt Cunaja segitsége által de azóta se lehet használni. Próbáltam minden alkalmazást újra telepíteni de nem oldott meg semmit.A fényképező is szarakodott már párszor témák leálnak de szépen kiirja hogy sajnálom leáltam. Remélem van valami megoldás erre a rengeteg problémámra de igy nem tudom nap mint nap használni. -
bollizolee
tag
válasz
Cunaja #14832 üzenetére
A facebook hibával kapcsoltban mediaservert nem találtam mediatárolót kikapcsoltam gyorsitótárat kiüritettem majd reboot de semmi változás. De azóta a chrom is meghalt mindig sajnos leált üzeneteket küld és kilép.
A gyári böngésző meg használhatatlan minden kinai benne. De ezeken kivül villám gyors össze sem hasonlitható az eddigi B852 vel. -
bollizolee
tag
Tegnap neki akartam álni a V2-nek.(B852 gyári root nélküli a telo) A B839 gyári recovery felrakásánál az jött elő hogy phone locked, akkor nekem most boot loader kellene kinyitnom ha jól èrtelmezem.
-
bollizolee
tag
Vissza kaptam a telefont a szervizből és újra tökéletes minden.
Rávettem magam a B839 letöltésére.
Az lenne a kérdésem sima gyári B609-re, dload mappa, majd 3 gombos módszerrel telepithető? -
bollizolee
tag
Újra szervizbe került a P7-esem.
Mivel mással mint újra a kék foltok a fekete kijelzőn.
Nem tudom most sikerül e rendes kijelzőt belerakni.
Most legalább ki tudom várni az új rom elkészülését -
bollizolee
tag
válasz
Atlantisz48 #11674 üzenetére
Én a telenoros P7-et vittem vissza augusztusban szervizbe , kék foltok voltak rajt és egy pixel hiba.
3 hét alatt kicserélték a kijelzőt a hátlapot a fóliát és az oldal keretet tökéletes munkát végeztek....
csak most ujjra kék foltos a kijelzőm és így vihetem be ujjra a telót.
A sony. Na az örökre megutáltatta magát velem volt egy sony xperia go telefonom ami papíron vízálló volt addig míg csap alá nem került el is vittem szervizbe ahol közölték hogy buktam a garanciát mert biztos nyitva hagytam a kis füleket és ott folyt be a viz, igen csak négyszer néztem meg hogy zárva van-e az ajtaja de nekik van igazuk és semmit nem tehettem.
A másik meg egy sony m2 volt májusban bevittem mert nagyon torz volt a hangja és nagyon halk.
3 hét múlva vissza küldték teljesen kicserélték másik telefonra.
Rá két hónapra újra ugyan azokkal a hibákkal került szervizbe a telefon most bulgáriába küldték mert ott a szerviz, röpke 3 hét után megjött de küldtem is vissza mert semmit se csináltak vele , ismét 3 hét és vissza tért bulgáriából most jobb lett, igy két hónap után még jó . Soha többet Sony. -
bollizolee
tag
Lollipop frissítésre írták a facebookon:
Huawei Device Hungary Kedves Felhasználóink! Megértjük, hogy a frissítések csúszása frusztráló számotokra és ezért szeretnénk elnézéseteket kérni! Szeretnénk azonban kiemelni, hogy számunkra nagyon fontos az, hogy olyan hivatalos, tökéletesen tesztelt frissítések érkezzenek készülékeitekre amelyekkel maradéktalanul elégedettek lesztek és így az új szoftver hozzájárul felhasználói élményetekhez. A tesztelési folyamatok számos készüléknél a legutolsó fázisban vannak és mindig igyekszünk a számunkra elérhető legfrissebb hivatalos információkat kommunikálni felétek. A Mate 7 készülék esetében október közepére várható az Android 5.1-et ill. EMUI 3.1-et tartalmazó frissítés érkezése, a P7 telefonokra is hamarosan, november elején várható az új szoftver, a P8 ill. P8 Lite telefonok pedig szintén novemberben kapnak frissítést. Megértéseteket és türelmeteket nagyon köszönjük, amint újabb információkhoz jutunk azt közzétesszük hivatalos csatornáinkon, ezért kérünk Titeket, hogy továbbra is kövessétek figyelemmel Facebook oldalunkat ill. hivatalos honlapunkat! -
bollizolee
tag
válasz
philoxenia #11476 üzenetére
Magyar telenor jobban érdekelne
Mit csináljak én egy bolgár vagy nem tudom milyen oldallal -
-
bollizolee
tag
válasz
Papirkutya00 #11078 üzenetére
Nyugodt lehetsz kicserélik garanciába a kijelzőt neke
m is ugyan úgy kék foltos volt két hét alatt kész lett
Nekem kicserélték a hátlapot is lehet neked is. -
bollizolee
tag
Megjött a P7 a szervizből kicserélték a karcos hátlapot a foltos kijelzőt és a kopott fém szerű oldalát is
Teljesen megérte bevinni lett egy új telóm két hét alatt ingyen -
bollizolee
tag
Sziasztok. Érdeklődnék a még garanciás P7-t pixel hiba miatt érdemes e visszavinni garanciába?
Kifogják-e cserélni , volt e valakinek ilyen? Fehér háttérnél két három jó fényes pont van rajt feketénél pedig öt hat kék folt egy kupacban.Minden hogyan vissza viszem a héten csak kiváncsi vagyok járt e már igy valaki és mire számithatok.
Telenornál vettem.Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest