Hirdetés
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikilauda
senior tag
válasz
Caaabi
üzenetére
Messze nem annyira,mint az i5. Nekem 2 db pici pont van a bal felső sarokban. Egy bőr tokban tartom és tettem rá kijelző védő fóliát. Nem vagyok hajlandó szilikon vagy más fix tokkal elcsúnyítani. Full body fóliát is néztem, de ahol például a kopás van, ott nem védte volna az sem. Most mindenképpen az ezüstöt venném, bár a fekete mérföldekkel jobban tetszik nekem.
Más:
Az éjszakai hangjelzésekre: Már írtam itt is, hogy a Tasker alkalmazást használom. Automatikus éjszakai profillal. Nekem is fontos, hogy elérhető legyek éjjel, de pl, wifi kikapcsolva,Szinkronizálás kikapcs., fényerő levéve, hangok halkabbra véve, stb. Úgy szabod kedvedre,ahogyan akarod. Egy másik fórumon írták, hogy ha egy programért fizetsz csak,akkor az a Tasker legyen. Ezzel teljesen egyetértek. (Persze a kipróbált és hasznos programokat megveszem természetesen)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi