- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikilauda
senior tag
válasz
Caaabi #12338 üzenetére
Messze nem annyira,mint az i5. Nekem 2 db pici pont van a bal felső sarokban. Egy bőr tokban tartom és tettem rá kijelző védő fóliát. Nem vagyok hajlandó szilikon vagy más fix tokkal elcsúnyítani. Full body fóliát is néztem, de ahol például a kopás van, ott nem védte volna az sem. Most mindenképpen az ezüstöt venném, bár a fekete mérföldekkel jobban tetszik nekem.
Más:
Az éjszakai hangjelzésekre: Már írtam itt is, hogy a Tasker alkalmazást használom. Automatikus éjszakai profillal. Nekem is fontos, hogy elérhető legyek éjjel, de pl, wifi kikapcsolva,Szinkronizálás kikapcs., fényerő levéve, hangok halkabbra véve, stb. Úgy szabod kedvedre,ahogyan akarod. Egy másik fórumon írták, hogy ha egy programért fizetsz csak,akkor az a Tasker legyen. Ezzel teljesen egyetértek. (Persze a kipróbált és hasznos programokat megveszem természetesen)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black - 2026.05.28.-ig Nemzetközi Garancia
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest