- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
Naigen a joleti tarsadalom.... gyakorlatilag miattuk tart ott a Fold ahol:S
Ilyenkore legalabbis mindig ez jut eszembe. Csinaltak egy felmerest, ahol szamszerusitettek, hogy az orszag atlagfogyasztasa alapjan egy lakosra mekkora fold kellene, hogy jusson, hogy a fogyasztasat (energia, kaja, viz stb) ki tudja szolgalni... namost amerika elen jar ebben... nagyon durva. Ha jol emlekszem kb a 28szorosa az atlagnak... -
galgyorgy83
csendes tag
Figyeltem, olvastam én is, hogy anyagi problémákkal küzd, mindenhol megvonások vannak. 98%-os profit visszaesés a tavalyi 1. negyedévi eredményhez képest. Oké, aláírom. De kétlem, hogy hülye emberek ülnének ott bent. Azért ha másért nem, de a hardverből le lehetett szűrni, hogy odaver majd a készülék. Számíthattak azért erre. Vagy ezt csak remélni merték? Nagyobb az érdeklődés, mint remélték vagy mi? Valami hiba csak becsúszott a gépezetbe!
-
-
-
N4ri87
senior tag
Ugyan azon a monitoron nézve mégis azt látom, hogy a samsung sokkal jobban teljesít. Itt ott a HTC-re még akár azt is rámondom, hogy rossz képet csinált. Az előbb FRG által linkelt panorámáknál a HTC képe olyan, mintha borús időben készült volna a kép.
Milyen érdekes, hogy rengeteg összehasonlításnál a különbség elenyésző, néhol (ritkán) pedig a HTC-t hozzák ki győztesnek. Itt meg... -
Dreamie
őstag
De bazz, hogy ennyire ne tudjon senki semmit... Facebookon meg tolják a képeket a telóról... Htc Magyarország
-
kdennis
aktív tag
Walletről rendszeresen vásárolok, a Play áruházból.. simán le tudná vonni a kártyámról ha a boltba vásárolnék is...
Olyasmit olvastam hogy nem egyeztek még meg a telefon szolgáltatókkal meg a bankokkal. de már 3 éve tárgyalnak. Kicsit idegesítő hogy a barátnőm mutatja az uj PayPass kártyáját, amikor a zsebemben egy 150 ezres NFC-s telefon nem működik mert a bankok nem találták még ki hogy húzzanak le így pénzzel.Így hát csinálnak ők maguknak NFC-s PayPass kártyát, telefon szolgáltatók meg a SIM kártyába akarják ültetni. Nem tudom miért fosik a google hogy engedélyezné.. mit tudnának csinálni ellenük, beperelik? Na mindegy. Nem értek ehhez.
-
N4ri87
senior tag
"egyedül az Expansystól kapsz olyat amire 2év gyártói garancia van."
Bocsánat, ha a kérdés bugyuta, de ezt értelmezhetem úgy, hogy az expansys készüléke is "UK szürke importos", viszont rendelkeznek a megfelelő kapcsolatokkal, hogy esetlegesen gyártói garanciát érvényesítsenek? -
N4ri87
senior tag
Ha jól tévedek, a 15 napot törvény írja elő. Az ellenkező esetre nincs meghatározás, azt hiszem. Vagyis igen, 15 napot belül újat/javítottat KELL kapnom, de a ha mégsem, akkor így jártam.
Én a GMS boltoktól nagyon tartózkodom. Először is, mert vidéki vagyok, vidéken viszont T pont van. "Speed pont" meg "Expansys pont" nincs, így nem tudom kiről levenni személyesen a keresztvizet, ha valami nem tetszik. Amiben viszont bizonytalan vagyok, az az, hogy a jelenleg GMS boltokban kapható HTC One-ok szürke importosak, vagy nem , vagy csak részben?
-
Neohero
tag
[link] Érdekes,ennél a videonál az elején tényleg stabil az fps,de 0:50-nél látszik hogy belassul.A Youtube info nem mutatja,de látszik hogy az auto olyan darabosan megy.Vagy csak én vagyok ennyire vájt szemű
.
Meg azt vettem észre hogy a 720p-s 60 fps-es videoknál sokkal drasztkusabb a minőségromlás.Recés az éleknél, mintha nem lenne élsimítás,és kockásabb.
-
stilo18
addikt
Remélem nem arról lesz szó, hogy a jó minőségű, külföldi teszt videók kamuk és a fórum tagokè pedig a valóság....
Felteszem akkor mégegyszer a kérdést: Milyen mikrofon van az S4-ben? Ha az elvileg monoba vesz fel, a HTC meg sztereo, 192kb/s-os bitráta akkor hogyan az ennyivel jobb hangminősèg?!
-
ForRedGlory
félisten
Ezt felül kell vizsgálnom, de nem tudom... azóta meg közben is videóztam és állítgattam. Marhára nem emlékszem rá
Ha fix fókusz volt, akkor tényleg nem mérvadó a hasonlítás, de ezt utólag szerintem már nem lehet megállapítani. Viszont szerintem nincs a fókusznak arra befolyása, hogy S4-hez viszonyítva mintha lassított felvétel lenne. A hang viszont összehasonlítható. Mindegy az egyik olyan tulajdonság, amiben az S4 a jobb. Nem sok ilyen van
Majd valami más témán lecsekkolom még egyszer, bár tűzijáték lenne az igazi, de az nincs minden nap
-
Rossi
addikt
Extreme Digital válasza:
"Tisztelt Ügyfelünk !
Köszönjük megkeresését!
Sajnos egyenlőre nem tudott pontos dátumot mondani a beszállító partnerünk HTC One érkezését illetően, így sajnos nem tudom megígérni, hogy lesz a 0% THM akció ideje alatt."
Szóval lesz, csak nem biztos, hogy az akció időtartama alatt.
-
BenHans
addikt
Az odáig oké. Meg az is hogy keresek egy régebbi S/N-t. Csak az nem m1 hogy minden országot előrébb sorolnak mint minket. Lásd One S amiből S4 procival szerelt volt Szlovákiában és Ausztriában is, de nálunk S3.
szerk. Remélem igazad van. Meglátjuk...
Bár a tesztoldalaknak nem szokásuk újratesztelni az adott készülékeket. (pl MA
)
-
-
Majd meglátjuk...
BroCreSt : Csak emiatt nem fogok oda beirni,
de amugy nem ártana bennük is tudatosítani.Még az S4 topicban irtam asszem,
hogy egyik ismerősöm megkért járjak utána az S4-nek,hogy rendelhet-e olyat.Segítettem neki,ma megérkezett a másik One.
Arról is készült a kibontásról egy biztonsági videó.Komolyra forditva.... tényleg végig olvastam az S4 topicot.
Irtam is oda párat ill. kérdeztem is.
Lett belőle még egy One. -
Remus389
veterán
jó minden ember más, Én is visszavinnem, de ha lepattintananak hogy bizonyitsam be, meg minden
akkor beveszik, megvizsgálják, 2 hét múlva küldenek egy másikat(szvsz inkább ugyanazt, kicserélik a töltőt, renberakjak a dobozt )
stressz, van amikor az ember kicsit megszivja, de túl is lehet ezen lépni, nem egy tragédia, vagy igen?
Én inkább ezt választanám, mint a kijelző hibasat
-
-
Hegasus
senior tag
igaz, én nem ástam bele magam mindenhol az ultrapixel kamerába, de amennyit láttam a hivatalos anyagokba, az annyi, hogy a pixelek szélesebbek lettek, de messze nem vastagabbak....
tehát, ha beletennének egy 8mpx-es ultrapixel kamerát, mi ebből annyit vennénk észre, hogy nagyobb lenne a lencse a hátulján, de nem lenne vastagabb a szenzor, csak szélesebb... (mint a samesung s3->s4 lencséje, csak itt a 8 mpx-es lenne akkora mint ott a 13) -
Balinov
titán
lenyeg, hogy elso par katt-ra tenyleg jobbnak erzodik a kepminoseg, tovabbi tesztkepeket talan 7vegen tudok csinalni, addig meghalni nincs idom, nemhogy fotozni (hameg lenne, akkor vinnem a tukrost allvannyal inkabb).
Igerem, teszek fel par tesztkepet, ha keszul megosztasra erdemes temaju a kozeljovoben.
-
Balinov
titán
nem, nem igazan, jo ez ugy is, ahogy eppen van, csak szeretem frissen tartani a cuccaimat
Kameraval nem voltam nem megelegedve, bar lehetett volna jobb is, tegnap este tettem fel az 1.29-et, egyenlore par kepet csinaltam csak, mintha jobb lenne, bar nem vagyok pixelbuzi.
Ja, multhet vegen elohivattam par One kepet 5"x7"-esbe, nincs szegyenkeznivaloja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged